Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes napos terhes vagyok, (21 db)

Voltam ultrahangon, ami kimutatta, hogy 5 hetes és pár napos terhes vagyok! Én meg ugy számoltam, hogy akkor 6 hetes és 3 napos vagyok! Létezik, hogy nem fogant meg akkor a baba, hanem később vagy én nem jol számoltam valamit?

Mondta h minden rendben van,és adott idöpontotta 12 hetesi ultrah!Minden tüneteim megvanak akkor azt jelenti h a babocával minden rendben van,és nem kell izgulnom?

Legjobb válasz: szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó

szia.Gratulálok a babócához.Persze, hogy nem kell izgulnod.az is lehet, h a doki nézte el, de az is, h te számoltál rosszul.késöbb majd amikor méreteket is lát, az uh-n akkor majd pontosan kiderül, h mennyi idõs ez pici lakód.De ne ezzel foglakozz, inkább örülj a babónak, s vigyázz magatokra.nyugodt, egészséges, babavárást kívok.helllóó
Pontosan, minden a legnagyobb rendben van! Gratulálok nektek!
Szia! Elõször is gratula a babóhoz. Egyébként pedig én is így jártam, amikor az elsõ vizsgálaton voltam a doki kb. egy héttel látta kisebbnek a terhességet, mint én számítottam, viszont a 12. hetes ultrahangon annyit számoltak a baba méretei alapján, amennyinek én gondoltam. Úgyhogy majd a baba méreteibõl pontosítani fogják, hogy mennyi idõs terhes vagy. A babócával pedig minden rendben van ne aggódj! (29. hetes kismami)

5 hetes + 6 napos terhes vagyok, van még remény?

Hétf? óta rózsaszínes- barnás maszatolásom van, felhívtam a dokim, de csak ma tudott fogadni. Nem túl jó min?ség? UH-ja van, és láttuk a petezsákot, szerinte méhen belül van. De én semmit nem láttam benne. Kellett volna? Szívhang még nem volt, vagyis a pulzálást nem láttuk, de ett?l még reménykedem! Kaptam Utrogestan kúpot, 3X1-et kell használnom. A vizsgálat és az els? kúp óta kicsit er?södött a barnázás. Ha csak hormonprobléma, akkor még van esélyem egy egészséges babára? A barnázásnak mikor kellene elmúlnia?

Legjobb válasz: Nem baj, ha ilyenkor még nincs szívhang. Nekem 6+3 hetesen sem volt még. Szintén Utrogestant szedtem, 2x1-et szájon át, több mint egy hétig barnáztam. Most 18 hetes vagyok, és a babám egészséges. Biztatlak téged is, hogy ne add fel a reményt!

Nem baj, ha ilyenkor még nincs szívhang. Nekem 6+3 hetesen sem volt még. Szintén Utrogestant szedtem, 2x1-et szájon át, több mint egy hétig barnáztam. Most 18 hetes vagyok, és a babám egészséges. Biztatlak téged is, hogy ne add fel a reményt!
Ne izgulj, biztos nincs baj.5 hetesen én is barnáztam, Utrogestant kellett szednem 3x1-et a 12. hétig.Most már 36 hetes vagyok, és várom a kisfiam érkezését.Egyébként szívhang nekem is csak 1 hét múlva volt.
Ne izgulj, ha meg ilyen koran nincs szivhang. Nekem is csak 6+6 naposan volt. En tobb mint egy hetig is barnaztam, utrogestant meg semmilyen hormon potlast nem kaptam mert azt mondtak nem hormonalis mivel vettek tobbszor vert es a hormonszint rendben volt igy a doki feleslegesen nem akart adni, mehszajjal is minden rendben volt, semmit az egvialgon nem talatak. Aztan egyszercsak megszunt a barnazas es azota 25 hetes kismama vagyok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos nekem nem sikerült, spontán vetélés volt, ma nézte a doki, szépen felszívódott, nem kellett mûteni. Remélem, aki ma ment dokihoz, õ legalább jó hírt kapott! Ha ezt olvasod, légyszi írj!
16.35-ös. Remélem már bementél a kórházba! Ha nem akkor irány! Nagyon szoritok neked! Ird meg mi lett!
Szerintem minnél habarabb indulj!!! Ha már vérzel is akkor meg fõleg! Szorítok értetek!!!Nekem már volt egy vetélésem, nem kívánom senkinek!!!
A kérdező hozzászólása: Mára a vérzésem egyre jobban erõsödik, igaz, néha alábbhagy egy kicsit :( Terhességi tünetem már vagy 3 napja elmúlt :( Mostmár csak azt nem tudom, meddig várjak itthon, mikor menjek be a kórházba? Ha van még egy kis esély, szeretném a babámnak megadni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, és boldog babavárást kívánok mindenkinek! Az utolsó válaszolónak nagyon drukkolok, és várom, hogy mi volt az UH-n! Nekem néha erõsödik egy kicsit ez a rózsaszínes valami, de aztán meg alig van, és nagyon kétségbe vagyok esve. Már van egy kislányom, vele csak a 9. héten volt barnázás, 3 napig tartott, és nem kellett semmit sem szednem, használnom, õ 39+4 napra született :) Nagyon szeretnénk ezt a babát, de rettenetesen meg vagyok ilyedve!
Én ma vagyok 6+1, nekem múlt héten volt vérzésem. Nagyon megijedtem, kaptam Duphastont és utána elmúlt. Bizakodjunk, hogy nem is lesz többet, bár ha az elõzõ terhességeimre gondolok akkor lesz még benne részem. Igaz akkor nem szedtem Duphastont, és mégis minden rendben volt. Pénteken voltam uh-on és csak egy picúr pötty látszott, holnapután megint megyek, de szerintem még nem fog látszani akkor se a szivecskéje, bár nagyon jó lenne már, úgy szeretném már látni. Ha érdekel megirom, hogy látszott-e. :-) Szoritok neked is!
Én is bíztatni szeretnélek! Nekem a 9hetesen volt vérzésem (nem barnázás), rendes piros vérzés és kritikus volt, hogy megmarad-e a baba. Kaptam Duphaston tablettát, inekciókat a kórházban és szerencsére nem lett semmi gond!! Szerintem ha rendesen véreznél az nagyobb baj lenne mint a barnázgatás! Tehát fel a fejjel és ne gondolj rossz dolgokra, minden ok lesz!!!! Boldog babavárást! 14h kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Én is nagyon bízom abban, hogy nem lesz semmi gond!
Jaj, nagyon sajnálom! Én is 2 hónapja igy jártam, tudom milyen rossz. Várjatok egy hónapot és újra lehet kezdeni. Legalábbis nekünk azt mondta a doki, hogy nem kell várni, mivel nagyon korai volt, és nem volt mûtét. Igen, rendben volt az uh, köszi, hogy érdeklõdsz! Már látszott a szivecskéje, igaz még csak kezdetleges de látszott. Ami aggaszt az az, hogy még mindig ott van a bevérzés. A doki azt mondta, hogy ahogy nõ a baba, el kellene, hogy nyomja, de sajna forditva is lehet. De bizom benne, hogy a bébikém erõsebb lesz!! Képzeld elõször azt hitte, hogy ikreim lesznek, ugyanis az a bevérzés is olyan folt mint a terhesség, csak egyenetlen a széle, ezért gondolja, hogy nem az ikertesó. Hát nekem elég lesz az az egy is, igy is sajnos nehezen tudom kihordani a babákat, hát még ha 2 lenne. Ráadásul már van otthon 2. Én szoritok neked, hogy a következõ rendben legyen! És úgy is lesz! :-)
lehet késõbb fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
Szia! 6 hetesen még nekem sem volt szívmûködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok! Boldog babavárást! 21 hetes
Nyugi, még "korai" a szívhang. Nekem is a 6. hét után volt.
Te a 6+1-et az utolsó mensitõl számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
Szia! Nyugi.Elsõ szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, igen az utolsó mensitõl számoltam, ami február 19.én volt, de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet, mivel mensitõl kb 2 hétre foganhatott

6 hetes és 4 napos terhes vagyok. De UH-n csak 3 hetesnek látja a doki. Olyan rossz, mert az előző terhességemnél ilyenkor már volt szívhang. Most meg csak a petezsák. Nem lehet valami baj?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!

Ha jól tudom, szívhang legkorábban az 5. héten tapasztalható. Ha tényleg 3 hetes a terhesség, akoor még korai lenne. Bár van olyan, akinél csak 7-8 hetesen van szívhang. Nyugi!
nyugi nekem 8-9hetesen volt szivhang, és mégis elöbb szültem 10nappal
Nekem se volt még 6 hetes 1 naposan szívhang, mondta a doki, hogy késõbb volt a peteérés, és most volt 9+1 hetesen és már volt, tehát valamikor a kettõ között alakult ki. Lesz ott, csak még hamar van, nyugi!
Mindig a betöltött hét számít
A 7. hetit nézd.
hihi, 2 válaszból, 2 :D de a leírások is változók, nézd meg a legutolsót, ha 41 hét van, akkor 7, ha 40 akkor pedig 6.:)
Természetesen a 6. hetit. Mivel 6 hetes vagy. :) 38km
mindig a betöltött hetet nézd, azaz most a 6.at.
Nekem is okozott ez már fejtörést, de én mindig a következõ hetet néztem, tehát az most neked a 7. Mert 6 hetes terhes vagy, de a 7-ben vagy, tehát ha úgy írják, hogy 7. hét, akkor az betöltött 6 hét més még pár nap. Nekem a nõgyászom is mindig azt a hetet írja a könyvembe, amelyiket éppen akkor töltöm.

Tiz hetes es öt napos terhes vagyok, az elso ultrahangra november 6.-an megyek. Mikor kezd mar noni a pocak?

Lehetseges az,hogy ha neha rateszem a kezemet a pocakomra ugy erzem mintha a baba szivvereset ereznem,es ha nezem normalisan latom, hogy valami dobog a pocakomban.En most halucinalok? Nem tudom de ez volt mar igy valakinek?

Legjobb válasz: Elõször is hadd gratuláljak!nekem már 14 hetesen kezdett látszódni a pocak!szerintem te a belek mozgását érzed és látod!túl picike õ még ahhoz,hogy lásd és érezd a mozgását!boldog babavárást és minden jót kívánok!

Elõször is hadd gratuláljak!nekem már 14 hetesen kezdett látszódni a pocak!szerintem te a belek mozgását érzed és látod!túl picike õ még ahhoz, hogy lásd és érezd a mozgását!boldog babavárást és minden jót kívánok!
Szia! A babád mindössze 4-5 cm-es még, tehát nem a szívverését érzed az biztos, de azt késõbb sem fogod.Amit látsz, az a saját szervezeted.A megnagyobbodott méhed már érezheted tapintással. Gratulálok a babádhoz
A hasi fõûtõeret érzed. Én 27 hetes vagyok, de a mai napig lehet érezni a fõütõér dobogását. A pocak pedig mindenkinél más, mikor kezd el nõni. A 12. hétig többnyire csak a puffadás látszódik, hisz a méhed kb. narancs nagyságú csak. Nekem a 23. héten kezdett el nõni. Addig csak egy kis puklim volt, amire rá lehetett fogni, hogy többet ettem. :)
Nekem kb.16 hetesen kezdett látszani, de akkor is csak úgy, ha hanyatt feküdtem, és olyan volt mintha egy nagyobb zsömle lenne a hasamban.Én vékony testalakatú vagyok , és fogytam is 5kg-ot az elsõ idõszakban, így ruhában elég késõn látszott csak.
A hasi aortádat érzed és látod.18hetesen hallhato a szivhang, fanendoszkoppal.A védönõ is fogja hallgatni.Nekem a 16.héten kezdett egyértelmüen látszodni.Addig is nagy volt a hasam de az a puffadás miatt volt.

6 hetes és 6 napos terhes vagyok. Normális az, ha időnként belenyilal valami a hasamba?

Tudom már milyen a hasszurkálás és a görcsölés, ez nem is izgat már. A cicm is nagyon fáj. Holnap megyek uh-ra, akkor töltöm pontosan a 7. hetet. Tegnap kezd?dött, hogy belenyilalt valami a hasamba és lesugárzott a hüvelyemig és ott múlt csak el. Ez az egész pár másodpercig tart csak. Lehet, hogy elveszítem a babát?

Legjobb válasz: dehogy veszited el emiatt!nekem is epp most volt egy ilyen nyilaläsom,bär en a hüvelyemnel nem erzem.ne izgulj,ezek teljesen nosmälis tünetek! :) 8hetes pocis

dehogy veszited el emiatt!nekem is epp most volt egy ilyen nyilaläsom, bär en a hüvelyemnel nem erzem.ne izgulj, ezek teljesen nosmälis tünetek! :) 8hetes pocis

Holnap megyek dokihoz és számításaim szerint 6 hetes 2 napos terhes vagyok. Látni fog már szívhangot a doki?

Legjobb válasz: Ha szerencses vagy akkor igen:-) Amugy ha nem lat akkor ne panikolj..elmeletileg ilyenkor kellene megjelennie vagy kesobb...de van par nap elteres a kismamik kozott.

Ha szerencses vagy akkor igen:-) Amugy ha nem lat akkor ne panikolj..elmeletileg ilyenkor kellene megjelennie vagy kesobb...de van par nap elteres a kismamik kozott.
Ez nagyon változó! Nálam 8 hetesen hallgattak elõször szívhangot, de sokan mondják, hogy már 6 hetesen is hallható. Az biztos, hogy nem szabad megijedni, ha mégsem észlelhetõ még semmi, csak egy kicsit több idõ kell a picurodnak! Írd meg holnap, hogy mi volt a dokinál!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a megnyugtató válaszokat:) Délután jelentkezem:)
Szia! Mi volt a dokinál?
magne b6 elvileg segít a hányinger ellen.
Ez most bunkón fog hangzani, de bírj ki még 5-6 hetet! Én már hatszor átéltem ezt, és mindegyiknél nagyon rosszul voltam, de sajnos csak túlélni tudtam, nekem semmi nem vált be... KITARTÁS, veled vagyunk, szurkolunk, ki fogod bírni, hidd el!!!
Várj!Sajnos ez a legtutibb, mert sok esetben semmi nem enyhíti ezt az állapotot.Ahogy telnek a hetek, lassan abba marad a rosszullét és hamarosan teljesen el fog múlni.
Vannak ilyen olyan tanácsok, praktikák, homeopátiás bogyók stb... de a nagy igazság az, hogy ezt tényleg "csak" kibírni kell, nincs rá gyógyszer. Van akinek 1-2 hét és vége, van aki az elsõ trimeszter végére jobban van, másnál nincs is semmi tünet míg van aki végig szenvedi így a terhességet. Én 16 hetes vagyok és bizony nálam is a 6. héten kezdõdött, mérséklõdött ugyan a 12.-en, de még most sem vagyok jól... Amit tudok tanácsolni, hogy igyál sok folyadékot, nekem a savas víz jött be, szedd a terhesvitamint és javaslom, hogy vegyél salvus vizet, nekem az valamennyire nyugtatja a gyomrom! Ha bármi van, nem bírod vagy ilyesmi nyugodtan írhatsz privátba, kis tapasztalatcsere mindig jót tesz a léleknek! :) Kitartást neked! Gondolj a manóra! :)
Én is iszonyú rosszul voltam, csak túlélni lehet, de ami ebben segíthet: reggel mielõtt felkelnél az ágyból, majszolj el 1-2 háztartási kekszet (este készítsd oda). Igyál jéghideg!!! limonádét, egyél vizes fagyit, vizes jégkrémet. Kétóránként mindig egyél valamit, sós pirítóst pl. És próbáld "illatmentesíteni" a környezeted, amennyire tudod. Nekem a terhességembõl ez a legrosszabb emlék, mindent újra csinálnék, csak ettõl félek. Kitartás, néhány hét és elmúlik! Utána pedig szuper lesz :-))
az 1 válaszolóval értek egyet magne b6 nekem is ezt ajánlotta a nõgyógyászom segít az émelygésen , hányáson . Kitartás 7+3 khm

9 hetes 6 napos terhes vagyok. Néha, de inkább reggelente fáj a derekam, folyásom nincs, de a bugyim mégis kellemetlen illatú, ha fel lennék fázva vagy vmi annak más is lenne a tünete? Mitől lehet ez a tünet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy van egy kis gombás fertõzésed. Keresd fel a nõgyógyászt, aki megnéz, és ha jónak látja, ír fel valamit. Nekem Canesten kúpot kellett használnom hasonló helyzetben.

Lehet, hogy van egy kis gombás fertõzésed. Keresd fel a nõgyógyászt, aki megnéz, és ha jónak látja, ír fel valamit. Nekem Canesten kúpot kellett használnom hasonló helyzetben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!