Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes naponta 4-6 (2 db)

Anyatejes babámnak már megint 4. napja nincs széklete. Gond? 8 hetes, kb.6 hetes koráig több is volt naponta, azóta semmi.

Már ez a 4-5. alkalom, hogy "segítenem" kell neki, de nem akarok ilyen drasztikus módszerekhez nyúlni. (Lázmér?, szélcs?) Jó lenne, ha magától menne neki. Várjak még? Egyébként nem kínlódik t?le, tök jól elvan.

Legjobb válasz: Anyatejes babáknál akár 10nap is lehet két széklet között, ha nem bántja, nem szabad közbe avatkozni. Jól hasznosítja a szervezete.

Anyatejes babáknál akár 10nap is lehet két széklet között, ha nem bántja, nem szabad közbe avatkozni. Jól hasznosítja a szervezete.
Hagyd, ez termászetes. Lányom 3 hós koráig napi 6* kakilt, majd egyik napról a másikra áttért a 4-5 naponta 1-re. Akkor õ jobban el kezdett hízni, amikor már nem kakilt olyan sokszor, addig épp mindig a "minimumot".

6 hetes babámnak naponta 4-6 alkalommal van széklete. Jól van ez igy?

Olvastam lejjebb hogy van akinek 7 napig sincs, kisfiam nem hasznosítaná jól az anyatejet?

Legjobb válasz: anya azt mondta az,hogy az elején szinte minden szopi után van valami a pelusban.3gyerek,és 20 év az egészségügyben,azt hiszem elég érv,hogy igazat adjak neki.

anya azt mondta az, hogy az elején szinte minden szopi után van valami a pelusban.3gyerek, és 20 év az egészségügyben, azt hiszem elég érv, hogy igazat adjak neki.
Amíg a babám ilyen pici volt neki is szinte minden pelusban volt kaki is. Ez így a természetes, késõbb átállt a napi 1-2 székletre.
Szia! Ne ijedj meg, ez teljesen természetes. Nem arról van szó, hogy nem használja fel a tejet, hanem inkább még fejletlen az emésztõrendszere, esetleg több táplálék jut be, mint amire szüksége lenne. Késõbb helyre fog állni, kevesebbszer fog kakilni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!