Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes nagyon (271 db)

Gond, ha 5-6 hetesen nagyon lapos a petezsák?

5-6 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam orvosnál, csinált hasi és hüvelyi ultrahangot. Azt mondta, hogy nagyon lapos a petezsák, mert még nagyon pici a magzat, menjek vissza 1 hét mulva!ugye nem lehetbaja?Nagyon remélem nem vesztem el a picit!Nagyon vigyázok magamra!!Irjatok légyszi!!

Legjobb válasz: Általában az orvosok nem nagyon mondanak semmit kb 6-7.hétig mivel addig nem is sokat látnak a babából .A baba szive 6hetes kora körül kezd el dobogni és látni is innentöl lehet ugyhogy nyugalom.26hetes kismama.

Általában az orvosok nem nagyon mondanak semmit kb 6-7.hétig mivel addig nem is sokat látnak a babából .A baba szive 6hetes kora körül kezd el dobogni és látni is innentöl lehet ugyhogy nyugalom.26hetes kismama.
Ez teljesen normális, nem kell aggódnod és fõleg ne idegeskedj, mert az senkinek se jó.:) Nem azért rendelt vissza, mert gond lenne, hanem mert az idõ teltével még jobban fog látszani mi van a pocakodban. Egyébként a terhes kiskönyveket sem nagyon adják ki 7-8 hetes kor elõtt..
Szia! Tudom, hogy nagyon régi a kérdés, de érdeklõdnék, hogy hogyan alakultatok?

6 hetesen nagyon sokat fáj a hasam. Gond ez vagy másnak is fáj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem fõleg a kimaradt mensi napjaiban fájt. Szedjél magnéziumot, az nagyon sokat segít. Boldog babavárást!:) 19hetes kismami

Szia! Nekem fõleg a kimaradt mensi napjaiban fájt. Szedjél magnéziumot, az nagyon sokat segít. Boldog babavárást!:) 19hetes kismami
szia én borzasztóan görcsöltem fel kellni nem tudtam a doki szerint ez normálsi, el kezdtem szedni az elevitet meg magne b 6 ot és köszönöm panaszmentes vagyok 6+3 hkm
Elsõ terhességemnél elsõ 3 hónapban fájt nagyon. Petefészkem, derekam, sokszor a lábamba sugárzott, de nem volt semmi gond.Második, harmadik terhességnél semmi se fájt.
Ja és tényleg a Mg B6 mulassza. Utso voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Nekem a Panadolt ajánlotta a doki.Ha problémám van azt veszem be.
Paracetamol tartalmú tablettát lehet szedni (pl.: Panadol, Rubofen), a szalicilsavasakat kell kerülni (pl.: aspirin).


Mennyit alszik összesen 24 óra alatt 4-6 hetes babátok? Nagyon aggódom, mert 5 hetes kislányom az eleje óta nagyon nehezen alszik el, keveset alszik és amikor alszik is rosszul, éberen!

Már írom mikor alszik így tudom hogy 24 ora alatt max. 10 orat alszik de volt amikor csak hatot aludt!

Legjobb válasz: Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban,mert sehogy nem aludt.Kézben se,cicin se,ágyunkban se,ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni,de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt,ahogy letettük vagy nem simogatttuk,feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa,mert ha magától alszik el,akkor nem ébred fel,de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani,hogy sir,akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot,ha õ se alszik meg ti se,és igy idegesek lesztek,ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota),azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt,hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.

Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban, mert sehogy nem aludt.Kézben se, cicin se, ágyunkban se, ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni, de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt, ahogy letettük vagy nem simogatttuk, feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa, mert ha magától alszik el, akkor nem ébred fel, de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani, hogy sir, akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot, ha õ se alszik meg ti se, és igy idegesek lesztek, ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota), azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt, hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.
Mi is így voltunk, én is irogattam hogy mennyit alszik, pár hetesen 10 órákat aludt csak aztán 4-5 hónapos kora óta meg kb 14-et. Szerencsére máig jól alszik, most 9 hónapos, de még mindig éjjel átlag 12 órát, nappal meg 2 órát alszik (1 vagy 2 részletben). Szerintem ez egyfajta idegrendszeri éretlenség.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Nekem 8 hetesen volt 8mm CRL
Zalaegerszegen lakom. Vizsgálat 2000, vizsgálat +ultrahang 3000 Jobb az ultrahang gépe, mint a kórházi :-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindenképp magándoki lesz, 12.hét még elég messze van, úgyse bírom ki addig :)
Én is Nyíregyházára járok dokihoz, és én is voltam 9 hetesen. Mert így hívott vissza, a magánrendelésére járok amúgy. De a 12.hetit a kórházban kell majd megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: És merre laksz ha megkérdezhetem? Én Nyíregyházi vagyok és itt nem ismerek olyan helyet ahol csak Uh van. nekem 5 évvel ezelõtti magándokim mindig meg is vizsgált+ UH és akkor volt 10ezer forint!
Második vagyok. Én 9 hetesen is voltam ultrahangon. Magánban járok orvoshoz és õ mindenkit visszahív 9-10 hetesen ultrahangra és ha akkor is minden ok, akkor ad papírt amivel védõnõhöz kell menni. Az ultrahang 3000ft, szóval nem megterhelõ 3 hetente menni
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszokat! És hogy bírtátok ki a 12.uh-ig? :( nekem az még olyan távolinak tûnik.
7 hetesen volt 9mm
Nekem 6hét 1 naposan volt 8, 3 mm
A kérdező hozzászólása: ez nagyon jó ár szerintem :) nekem 5 éve több volt :( Boldog babavárást! :)

6 hetes babám nagyon nyűgös 3 napja. Sokat sír, nem lehet letenni 1 percre se, mert elkezd sírni. Rossz az étvágya is, nem lázas. Szerintetek lehet ez a hírtelen melegtől?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.

Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.
14 hónapos lányom a mai napig napokig érzények a frontok idején. Alkat kérdése.
szerintem is lehet a front miatt. Én igyekszem mindent kilõni ilyenkor: ha nem éhes, volt peluscsere, nem szorít a ruha, nem fázik, nincs melege, ott van a cumija is, a komfortérzete jó, valószínûleg "anyára" vágyik. Ilyenkor magamra teszem, és hagyom, hogy elaludjon rajtam, dúdolok neki, és így megnyugszik, lassan elalszik rajtam. (én is alszom vele, persze nem mélyen nem veszem le magamról). Nem is teszem a kiságyba, pontosan azért, hogy a közelségem, illatom biztonságérzetet adjon neki. Miután felébred megnyugszik. Próbáld ki... nálunk ez bevált! :)
Sok minden lehet, d eha mindent kizártál valószinüleg a front. Nekem is fáj a fejem napok óta, valószinüleg kicsim is érzékeny rá, mert ilyenkor õ is nyûgösebb, hisztisebb, csak még nem tudja megmondani hogy fáj-e a feje, vagy csak rosszabb passzban van.
A kérdező hozzászólása: Voltunk ma dokinál, mert amúgy is ma kellett menni tanácsadásra. Azt mondta hogy semmi baja szerencsére, esetleg lehet hogy a pocakja, vagy a front.

Normális ha 6 hetes babám nagyon sokat nyújtogatja a nyelvét?

Nem éhes és nem is szomjas ilyenkor.

Legjobb válasz: Szia, Nekem 7 hetesen csinalta ezt es mire mar nagyon fetunoen csinalta mar kint is volt az also 2 foga.Nem sirt,nem volt nyugos.De sokan nem akartak elhinni.12 hetesek vagyunk es mar a felsokkel kuzd szegenykem.Mar felfegezte az oklet es azt ragja mivel ahoz meg kicsi hogy a ragokat fogja maganak.En vettem homes gyogyszert hogy enyhitsem neki a fajdalmat.Ha jol tudom ilyenkor belazasodhatnak es mehet a hasuk figyelj ezekre oda.Nezd meg hatha latod mar a fogacskait de ha feher az inye az is jo mert akkor mar uton vannak.Nekem nem engedte hogy nyulkajak a szajaba ezert fem kiskanallal neztem meg hozza kocintottam az inyehez es kocogott.Ott volt a 2 kis apro foga!Viszont ha jol tudom igy nekik hamarabb fog romlani.Mivel alltalaban 6 honap utan jon ki a foguk.Nekunk addigra nem az elso lesz mar meg hanem ki tudja hanyadik igy ertheto.Azt nem tudom mikortol es hogy lehet nekik mosni.Minden jot nektek!

Szia, Nekem 7 hetesen csinalta ezt es mire mar nagyon fetunoen csinalta mar kint is volt az also 2 foga.Nem sirt, nem volt nyugos.De sokan nem akartak elhinni.12 hetesek vagyunk es mar a felsokkel kuzd szegenykem.Mar felfegezte az oklet es azt ragja mivel ahoz meg kicsi hogy a ragokat fogja maganak.En vettem homes gyogyszert hogy enyhitsem neki a fajdalmat.Ha jol tudom ilyenkor belazasodhatnak es mehet a hasuk figyelj ezekre oda.Nezd meg hatha latod mar a fogacskait de ha feher az inye az is jo mert akkor mar uton vannak.Nekem nem engedte hogy nyulkajak a szajaba ezert fem kiskanallal neztem meg hozza kocintottam az inyehez es kocogott.Ott volt a 2 kis apro foga!Viszont ha jol tudom igy nekik hamarabb fog romlani.Mivel alltalaban 6 honap utan jon ki a foguk.Nekunk addigra nem az elso lesz mar meg hanem ki tudja hanyadik igy ertheto.Azt nem tudom mikortol es hogy lehet nekik mosni.Minden jot nektek!
Igen. Valószínû jön a foga.
6 hetesen?? Vicceltél ugye.Kicsit korai lenne a fog:)
2. valaszolonak.En a 3. vagyok!Igen is lehetseges!Engem is hulyenek neztek!De 7 hetesen kint volt a kislanyom fogai.gen korai de nem minden baba egyforma.Van aki hamarabb erik.Az en lanyom par naposan mar tartotta a fejet es nem masodpercekig, percekig kepes figyelni egy dologra, minden erdekli.Ha az olembe van huzza fol magat ulesbe miota 6 hetes.Ha folultetem az olembe huzza fol a labat es loki fol magat.Ha folallitom nyujtott labban all.Persze tarom de nagyon szeret ulni es allni is.Nem azt mondom hogy holnap menni fog de probalkozik vele mert eros akaratos kiscsaj.Ez van!Nem egyformak a babak.

6 hetesen 12 mm-es a babám. Nem nagy? Lehet hogy nem is 6 hetes vagyok?

Legjobb válasz: Kinek mekkora a babája 6 hetesen?

A kérdező hozzászólása: Kinek mekkora a babája 6 hetesen?
Szia! Nézd csak itt tudod követni a méreteket egy ideig :) ! http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
12mm az 1, 2cm... Az nem olyan sok.
Nekem 7 hetesen 10, 33 mm.
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat.akkor inkább sztem már 7 hetes vagyok.
nekem 6+3 hetesen 3, 1mm es azt mondta a doki, hogy a koranak tokeletesen megfelel! mar a kis szivpulzalast is lehetett latni, csodalatos volt! szerintem te korabban termekenyulhettel meg. boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: köszi Neked is gratulálok ! Nekünk is volt már szívhang.
A kérdező hozzászólása: Ja , csak a doki akinél voltam, bunkó volt, ugyh én nem láthattam semmit. mindent kérdeznem kellett, semmit nem mondott magától, azt sem tudtam, h minden rendben van-e. ugyh máshoz megyek jövõ héten.

Nagy baj ha a kutyamat 6 hetesen hoztuk el?

A tegnap hozta el az unokatestverem a kicsit, es mondta,hogy 6 es fel hetes. Azota olvasgattam,hogy a tenyesztok megvarjak a 8 hetes kort. Lehet valami baja a kicsinek emiatt? Betegsegek? Felek,hogy valami lelketlen szaporitotol szarmazik...Amugy a fajtaja Beagle.

Legjobb válasz: Az összes kutyám 6 hetesen került hozzám. Épp azért kérem ezt az idõpontot, hogy az anyja és a gazdi ne tanítson neki semmi olyat amit én nem akarok és ne szoktassa le olyanról, ami nekem kéne. PL a harapásról leszoktatni egy kutyát nem nagy kunszt.

A két 13:35-ös válaszolók 30 ezerért vettek "fajtatiszta" kutyát?
Az összes kutyám 6 hetesen került hozzám. Épp azért kérem ezt az idõpontot, hogy az anyja és a gazdi ne tanítson neki semmi olyat amit én nem akarok és ne szoktassa le olyanról, ami nekem kéne. PL a harapásról leszoktatni egy kutyát nem nagy kunszt.
Azt neked kellene tudnod, hogy mennyire felelõsségteljes, vagy lelketlen az illetõ, akitõl hoztátok. Azért lett volna fontos még 2-3 hetet várni, mert a megfelelõ viselkedési formákat ekkor tanulja meg az anyjától. Például ne csodálkozz azon, ha a kutya marha nagyokat fog beléd harapni játékból. Az anyja megtanította volna neki, hogy nem szabad. Neked több idõ lesz megtanítani, hogy hol a határ. Egyáltalán nem biztos, hogy ebbõl lesz valamilyen hátránya, de egy megbízható tenyésztõ tudja, hogy fontos 8-9 hetes korukig várni.
Little Red, ok, Te így csinálod. Aki viszont tenyésztéssel foglalkozik, az nem véletlenül adja 8-9 hetes kora körül a kölyköket. Nem hiszem, hogy azért tartja magánál még 2 hétig a kölyköket, mert olyan sok felesleges pénze van. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ennek a 6, vagy 8 hetes kornak olyan borzalmasan nagy jelentõsége lenne, ami a kutya egész további életét meghatározza. De nem hiszem, hogy viccbõl találták ki azok, akik nálunk jobban értenek hozzá.
ma 14:31 Nagyon meglepõdnél, ha nem? Hallottál már a bevésõdési fázisról?
Mi is mindig annyi idõsen hoztunk el kutyát, nem lesz semmi baja.
ma 12:36 Nem kellene becsapni a kutyát vevõket. Nincs olyan, hogy az alomban maradt kiskutya nem fog egyáltalán harapni, ha gazdához kerül. Sem 8 hetesen, sem 12 hetesen.A kutya nem tud seggrepacsit játszani, vagy labdát dobálni magának. Neki a kapcsolat a száján keresztül jön létre. Pontosan úgy fog játszani, ahogy a testvéreivel, vagy másik kutyával játszana. A gazda dolga megtanítani a kicsinek, õ nem akar így játszani.
Nem lesz semmi baj! Igyekezz majd minél elõbb kutyák közé vinni.
Állatvédelmi törvényben szépen le van írva, hogy a kiskutyát 8 hetesen lehet elválasztani... ennyi, ezen nincs mit átbeszélni, így van szabályozva innentõl mindenki eldöntheti akar e törvénysértést elkövetni vagy nem. Beteges nem lesz bár mivel oltásokkal még nem nagyon rendelkezik jobban kell rá figyelni és alaposabban kell szocializálni kutyákkal.
Akkor kell elhozni!:)
Volt már almod? Kistestû, vagy nagytestû? Munkás, vagy mamakedvence?
# 10/10 ma 14:42 Hát, minek után egy normális tenyésztõ 8 hetes kor elõtt nem adja oda a kölyköt így azt kell mondjam, igen, meglepõdtem.
Szerintem nem baj az. Az egyik kutyámat is 6 hetesen hoztuk el.
A kérdező hozzászólása: Ha tudtam volna hogy milyen idos meg vartam volna. Koszonom a valaszokat, igy mar nyugodtabb vagyok. Amugy ugy tunik, hogy kezdi megszokni, mar jon mindenhova utannunk, jatszik szoval elvan. Neha meg sir de gondolom ez normalis:)
17:33-as! Én kijelentettem h én igenis tv-t fogok sérteni, mert nekem nagyon fontos pont az a két hét. Ilyenkor olyan szintû kapcsolatot lehet kialakítani egy kutyával, hogy az szinte hihetetlen. Mivl az összes eddigi kutyám mentett, így még azzal se kellett szenvednek, hogy átsírják az éjszakát. Egyinek se hiányoztak azok a körülmények. És épp ezért volt az is, h mire a kutyák lemehettek sétálni, addigra már ismerték az alap parancsokat és tudtak pórázon rendesen sétálni.

Most vagyok kb.6 hetes terhes, és nagyon feszül a hasam. Ez normális? 2. baba

Legjobb válasz: Szia! Pont így vagyok én is, kb. 6 hetes, második baba és néha úgy érzem, hogy egy nagy szikla nõtt a hasamban:) Csütörtökön megyek dokihoz. Te mikor?

Szia! Pont így vagyok én is, kb. 6 hetes, második baba és néha úgy érzem, hogy egy nagy szikla nõtt a hasamban:) Csütörtökön megyek dokihoz. Te mikor?
A kérdező hozzászólása: Szia, köszönjük jól vagyunk. Ahogy a dokinál voltam a legelsõ alkalommal, utána már nem is feszült a hasam, mindent rendben talált. Azóta csak a frontokra vagyok érzékeny + fáradékony...., mivel a kisfiam 100%-san pörög, így mindig kell egy kis pihenés napközben... És veletek mi újság? Remélem minden rendben van.
Szia! Mi újság veletek? Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Nekem a tegnapi vihar után, mintha elvágták volna, megszûnt minden feszülésem. Ma egy kicsit sokat topogtam a gyerekkel, egy kicsit érzem a hasamat. Már alig várom a holnap délutánt, hogy lásson a doki. Ezt a kálcium-magnéziumot majd megnézem én is, remélem nekem is használ.
2es vagyok. Nekem állva feszül és az egész, aljától a tetejéig. Ülve vagy fekve nem.
Én is 6 hetes vagyok, és csütörtökön megyek dokihoz!:-)) Nekem a Kalcium-magnézium együtt szokott használni! 500mg-ot is be lehet venni egy nap, dokim mondta.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: Én is csütörtökön megyek dokihoz, bár felhívtam, azt mondta nyugodjak meg, és vegyek be egy görcsoldót. bármilyen jó. Nekem csak algoflex forte van itthon, de még mindig érzem:(
Nektek mikor feszül és hol? Álltok vagy csak fekve? Egész hasatok vagy csak az alja?
Én már a 12.hétben vagyok és még mindig nagyon feszül a hasam, az elejétõl fogva, pedig eszem a magnéziumot. Felkeléskor még nem, de onnantól kezdve egész nap. Én holnap megyek dokihoz, megemlítem neki.
Szia! Köszi, mi is jól:) Tegnap voltunk ismét dokinál, betöltöttük a 9 hetet. Az idõjárás engem is "leharcol", aludni tudnék bárhol és bármikor. De a nagyfiam nem hagyja:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!