Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes mutat (16 db)

6 hetes terhesseget mutat az ultrahang, de nincs szivhang illetve nem latta a babat az orvos, mit jelenthet ez?

Az utolso mensim aprilis 17-en volt, e szerint 8hetes lennek, szerinte nem. Verzesem nem volt egesz idaig vagy gorcsok, semmi negativ panasz. A HCG ertekem jo, minden labor lelet jo. Azt javasolta, hogyha holnap sem lattni a babat, akkor hetfon kaparast javasol. Velemenyetek? (kulfoldon vagyok egy kis szigeten, itt dolgozom)

Legjobb válasz: Hm... ha 6 hetes vagy akkor még nem is láthat szivhangot a doki, csak petezsákot. nekem a szivhang csak 8 hetesen latszott.

Hm... ha 6 hetes vagy akkor még nem is láthat szivhangot a doki, csak petezsákot. nekem a szivhang csak 8 hetesen latszott.
késõn írok, de remélem elolvasod. Semmiképp ne engedd a dokinak a kaparást, ha ne adj Isten elhalt a magzat, akkor is általában a következõ vérzéssel kitisztulhat. ha ez még 3-4 hétig onállõan nem történik meg akkor kell sajnos a kaparás, de addigra még meg is dobbanhat a szive és észreveszik. Amig nem volt vérzés addig nem ürült ki onnan semmi, ha esetleg elájulsz , émelyegsz vagy mérgezési tüneteid vannak akkor sajnos lehet, hogy az van, de nem ebbõl indulunk ki, hanem amit elõtte írtam.
Szia! Nekem is április 17-én volt utoljára mensim. 5 hét 5 naposan voltam orvosnál és már látta a 1, 4 cm-es petezsákot és a 3, 4 mm-es szikhólyagot! :) Ma léptem a 8. hétbe! Szerintem jól számoltál! Az a kérdés, hogy a középidõben volt e a megtermékenyülés?! Mert ha mondjuk a ciklus vége felé, akkor fiatalabb a babád és ugye egy-egy hét különbség rengeteget jelent! Szerintem nyugodj meg és keress egy másik dokit!!! Ez nem normális dolog, hogy rögtön meg akarja szakítani a terhsséget!!!!! Jó egészséget Nektek!!!
A kérdező hozzászólása: igen, belatom (konnyen, mert nagyon szeretnem a babat)masik doki kell. megegyszer koszi a valaszokat.
így van, pár hétre még szüksége lehet annak a pici szívnek:) másik doki!
Szia! Nekem április 19 volt meg az utolsó mensim, és múlthéten hétfõn voltam uh, és azon már látszott a petezsák, de sajnos másnap már véreztem, és csütörtökön már nem látszott semmi. Szerintem most leszel majd a nyolcadik hétbe, és nekem azt mondta a doki, hogy 6-7. héten már látszik a petezsák, és valakinek csak a 8 héten van szívhang.Szerintem ez mindenkinél változó. Nagyon fontos a jó doki, és nyugi, biztos ott lesz a baba.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, igen enis azon gondolkodom (de mar nemis, mert dontottem), hogy masik orvoshoz fordulok, sot mar intezem a repjegyemet hazafel. sokat segitettek, megegyszer koszonom!!!
6 hetesen iszonyú korai kaparásról beszélni!!! Majd ha a (garantáltan) 9. héten sincs változás, akkor esetleg! A helyedben más dokihoz is elmennék!
A kérdező hozzászólása: igen, petezsakot lat, es az az elmult egy hetben fejlodott, azaz not mm-et.
Az utolso mensimtol szamolva en 9 hetesen voltam dokinal, de ott bat jol latszodott a baba es a kis szive is hogy vert.Lehet neked kesobb termekenyult meg ezert nem latszik.bar nem mindig lep fel verzes es gorcs abban az esetben ha a babaval baj lenne.Holnap akkor biztosan kiderul.
szia nekem április 12.-én volt meg utoljára.mikor észrevettem hogy késik teszteltem, és azonnal doki volt.egy hét mulva uh ekkor 5-6 hetes voltam és nemvolt még szívhang.a doki mondta hogy intézhetem a papírokat, és ha minden vizsgálat kész akkor találkozunk.hétfõn megyek hozzá.azóta eltelt lassan 4 hé.majd megbolondulok hogy mi vár rám, és remélem a picurkám.remélem segitettem.boldog babavárást. 9 hetes kismama

Pozitív tesztnél 100%a terhesség? Lehet annyira vastag a hasfal, hogy a doki nem érek semmit? Kb 6 hetesen az Uh mennyit mutat?

Legjobb válasz: Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!

Szia! Én 6 hetesen voltam a dokinál, õ nem érzett semmit. Az uh mutatta meg biztosra a terhességet, de akkor még csak 23 mm átmérõjû petezsák látszódott. 2 hét múlva már vert a kis szíve is a babónak!
A doki kézzel csak a 7. héttõl tudja megállapítani a terhességet.6 hetesen még ne várj csodát, csak egy kis pacát fogsz látni, ami még csak a petezsák.
Én a 7.hét 2.napján voltam Uhn, és dobogott a kicsi szive, és 8mm volt az embrió.Pozitív tesztnél olyan 99%a terhesség.
En kedden rohantam a dokihoz, 2 pozitiv teszt utan, remeltem(pedig tudtam hogy nem fog sok mindent latni), hogy valami jo hirrel szolgal!hat azzal szolgalt, igen terhes vagyok!Csak a pete zsakot latt, mert meg olyan picike, meg 5 hetesek vagyunk....de azert nagyon boldog vagyok!:-) 6 hetesen mar tobbet kellene latnia....akat hasi akar huvelyi UH-val. Ha a teszted pozitiv akkor tuti pozitiv !ebben nagyon ritkan szokott tevedni!Olyanrol mar hallottunk itt is 100x hogy negativ es meg is terhes volt.Pl a baratnomnek a 2 honapos terhesseget sem mutatta ki! Boldog baba varast!
En 5 hetes es 2 napos voltam az elsi vizsgalatnal, tapintasra semmi, de uh-n gyonyoru petezsak volt :) 6 hetesen bizti latszik!
Szerintem is látszani fog, csak ne izguljj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ.

Here visszér műtét után 6 hét kell a varratok teljes gyógyulásának vagy a herék miatt kell a 6 hetes felépülési idő?

Herevisszér m?tét után mennyi id?vel lehet edzeni? a barátomnak 3 hete volt a herevisszér m?téte(alhasi metszéssel) és azt szeretnénk tudni h mikortól kondizhat. Nemrég feltettem ezt a kérdést és azt a választ kaptam rá h 6 hétig nem lehet,de azt nem íta h miért nem,és szteretnénk emgtudni, a varratok miatt nem lehet 6 hétig edzeni,kondizni vagy a herék miatt ? barátom kérte h kérdezzem meg, bár én úgy gondolom h a varratok miatt ne h felszakadjon,de lécci írjátok le h miért is kell a 6hét v is kb 6 hét.

Legjobb válasz: SPOTROLNI 4-6 hét után lehet!!!inkább 6)a herék miatt,a varrat az pár nap alatt begyógyul!

SPOTROLNI 4-6 hét után lehet!!!inkább 6)a herék miatt, a varrat az pár nap alatt begyógyul!

Létezik olyan hogy a teszt 6 hetesen negatívot mutat? Volt így valaki?

A második clostys hónaponál tartok.43 ciklus napomon teszteltem ami azt jelenti hogy 6 hetes lehetek,de negatív lett a teszt reggeli vizeletből.Nagyon sok cikket olvastam,hogy sok nőnél 6 hetesen negatív lett a teszt.Ma csináltam a tesztet,de mindenképp megyek hétfőn orvoshoz.Csak kiváncsi vagyok volt e valaki így és mégis volt baba.

Legjobb válasz: Hát a teszt mindenképpen pozitív, ha terhes valaki. Az a nagyon sok nõ, valószínûleg nem középidõben, hanem jóval késõbb esett teherbe, kb.a nem várt menstruáció tájékán. Bár én nem hiszek abban, hogy olyan sokan lennének. Hat hetesen már élõ embrióról szoktunk beszélni. Nagyon-nagyon ritkán van az, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, de ez tényleg csak szakirodalmi példa. Szerintem annyira ne éld bele magad, de nagyon drukkolok neked!

Hát a teszt mindenképpen pozitív, ha terhes valaki. Az a nagyon sok nõ, valószínûleg nem középidõben, hanem jóval késõbb esett teherbe, kb.a nem várt menstruáció tájékán. Bár én nem hiszek abban, hogy olyan sokan lennének. Hat hetesen már élõ embrióról szoktunk beszélni. Nagyon-nagyon ritkán van az, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, de ez tényleg csak szakirodalmi példa. Szerintem annyira ne éld bele magad, de nagyon drukkolok neked!
hány napos ciklusaid szoktak lenni? mert elmaradt mensi után 1 héttel szerintem ki kellene mutatnia a tesztnek, ha terhes vagy. Uh-gal ellenõrizték a peteérést? Mert a closty sajnos okozhat cisztákat is.

Augusztus 16-án volt az utolsó menszesz első napja. A 15. naptól folyamatosan éreztem a hasam alját. Elvileg 6 hetes terhesnek kéne lennem, de az ultrahang csak 4 hetes magzatot mutat a petezsákban. Ez mi lehet?

Nektek van ebben tapasztalatotok? Augusztus 16-án volt az utolsó menszesz els? napja. Együtt voltunk aPárommal a 10. , 12. , 15. és a 17. napon. A 15. naptól folyamatosan éreztem a hasam alját, nyomó, szúró érzéssel, talán ott már terhes voltam. Elvileg 6 hetes terhesnek kéne lennem, de az uh csak 4 hetes magzatot mutat a petezsákban. Szerintetek ez mi lehet, van aki már találkozott ilyennel? A dokik nem mondanak semmit, csak, hogy jöjjek vissza 2 hét múlva... de az még iszonyat messze van... Köszönöm a segítségeteket!!

Legjobb válasz: Szia!Az hogy tudod mikor voltatok eggyüt az nem biztosan jelenti azt hogy aznap fogant a baba foganhatott 48 órával késöbb is bármelyik együttlét után mivel a spermium még addig életképes lehet.Türelem mikor legközelebb mész a dokid is többet fog mondani ugyanis akkor már a pici szivét is lehetlessz látni.Sok sikert:)30hetes kismama:)

Szia!Az hogy tudod mikor voltatok eggyüt az nem biztosan jelenti azt hogy aznap fogant a baba foganhatott 48 órával késöbb is bármelyik együttlét után mivel a spermium még addig életképes lehet.Türelem mikor legközelebb mész a dokid is többet fog mondani ugyanis akkor már a pici szivét is lehetlessz látni.Sok sikert:) 30hetes kismama:)

6+6 hetes vagyok és nem mutat életjelenséget és 9 mm 1hét múlva missed ab. Van remény? Tévedhetnek? 8 éve volt császárom és azóta most sikerült volna

Legjobb válasz: Hát... nem tudom...én úgy hallottam a van akinek csak a 7 héten látszik vagy lesz szívhang....a mm nem tudom mekkorának kellene lennie. Nehéz helyzet mert biztatni sem jó de rögtön letörni sem...drukkolok!!!

Hát... nem tudom...én úgy hallottam a van akinek csak a 7 héten látszik vagy lesz szívhang....a mm nem tudom mekkorának kellene lennie. Nehéz helyzet mert biztatni sem jó de rögtön letörni sem...drukkolok!!!
Szia! Mi a 9 mm? A petezsák mérete? Mert akkor sajna nagyon kicsi. Nekem 26x17mm volt és missed ab lett a vége. Remény mindig van, csak egyre kisebb az esély, ha még szikhólyag sem látható.

6 hetesen spontán vetélésnél ha nincs műtét mennyi ideig normális a vérzés?

Legjobb válasz: Nekem 6 nap volt, egyel több, mint a rendes menszesz.

Nekem 6 nap volt, egyel több, mint a rendes menszesz.
Bocsi, szóval egyel több, mint a rendes menszeszem szokott tartani általában. Erõsebb, görcsösebb és darabos volt.
Nekem 16 napig tartott a vérzés, igaz, a végén már barnázás. Szerintem normális, ha 2-3-szor annyi ideig is tart.
Én sajnos 3 hetet vártam hogy kitisztuljak, mert azt mondták az orvosok, hogy magától rendezõdik, mûtétre nincs szükség.(9 hetes terhesség volt)Aztán gyanús lett, hogy valami nincs rendben...Kellemetlen szagot éreztem.Visszamentem, és azonal megmûtöttek mert már fertõzésem volt...Szóval szerintem max.10 nap után már érdemes gyanakodni, hogy valami nincs rendben

Tisztelt Doktor úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy 18 éves sógornőm, akinél méhpolipot állapítottak meg. Már tervezik a műtét időpontját, de eközben kiderült a vizeletmintájából, hogy kb. 6 hetes terhes. Mit gondol nem veszélyes ez polip a magzat

Tisztelt Doktor úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy 18 éves sógornőm, akinél méhpolipot állapítottak meg. Már tervezik a műtét időpontját, de eközben kiderült a vizeletmintájából, hogy kb. 6 hetes terhes. Mit gondol nem veszélyes ez polip a magzatra? előre is köszönettel: Nikolett, 27 éves.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A leletek pontos ismerete nélkül sajnos nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A leletek pontos ismerete nélkül sajnos nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy 18 éves sógornőm, akinél méhpolipot állapítottak meg. Már tervezik a műtét időpontját, de eközben kiderült a vizeletmintájából, hogy kb. 6 hetes terhes. Mit gondol nem veszélyes ez polip a magzat

Tisztelt Doktor úr! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy 18 éves sógornőm, akinél méhpolipot állapítottak meg. Már tervezik a műtét időpontját, de eközben kiderült a vizeletmintájából, hogy kb. 6 hetes terhes. Mit gondol nem veszélyes ez polip a magzatra? előre is köszönettel: Nikolett, 27 éves.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A leletek pontos ismerete nélkül sajnos nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A leletek pontos ismerete nélkül sajnos nem tudok nyilatkozni. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Hogyan zajlik a missed ab. műtét? Ma reggel elkezdtem vérezni, pénteken megyek missed ab. műtétre.6 hetes lenne a baba, de szabálytalan alakú a petezsák és megindult a vetélés.

- Ti is véreztetek előtte? - Mit vigyek magammal (ruha, betét stb.? Aznap hazamehetek.

Legjobb válasz: Az lemaradt, hogy betétet is vigyél és ha minden rendben még aznap haza mehetsz kísérõvel.

Az lemaradt, hogy betétet is vigyél és ha minden rendben még aznap haza mehetsz kísérõvel.
Szia! Nekem 7 hetes volt a terhesség, se sajnos még nem volt embrió, így szívhang se.. csak 7 mm -es petezsák, magától indult be a vetélés, csak ugye be kellett fejezni! Amúgy a net tényleg nem tesz jót, én a végén már le is voltam tiltva! :) Jobb az tényleg ha nem olvasgatsz! Csak stresszeled magad és az biztosan nem tesz jót! Ha lesz egy következõ baba megfogadtam, hogy nem olvasgatok! :) Ezzel csak az a baj, hogy olyan sok információ van a neten, az orvosok meg olyan keveset mondanak... talán ezért is esik neki a gépnek olyan sok nõ...
A kérdező hozzászólása: Szia! Lemaradt, hogy nagyon sanàlom, hogy veled is megtörtént ez a szörnyûség! :-( A 7.pròbàlkozòs hònapban sikerült. 2.baba lett volna és november közepére lettem volna kiírva. :-( Eléggé megviselt a dolog. Amikor elkezdtem vérezni, tudtam, hogy ennyi volt a terhesség.Pedig mindenki bìztatott.A lànyunk pedig az elsõ hònapban sikerült. Kicsi korkülönbséget szerettünk volna, de az nem fog összejönni. Neked mikor volt a mûtét? Mennyi idõs volt a terhességed? Megfogadtam, ha sikerül a baba, az internetet kiiktatom egy ideig, nekem nem tett jòt, annyi szörnyûséget olvastam!
Szia utolsó vagyok! Nekem is ugyanez lett a szövettanom! Tegnap mentem érte! Nem találtak magzati szövetet, azt hittem megõrülök.. de engem is kivizsgáltak és hál istennek nincs semmit baj! Ne aggódj össze fog jönni a baba! Amúgy Ti meddig próbálkoztatok elõtte? Nekünk ez volt az elsõ babánk, és pont 1 év alatt sikerült!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is a mûtét alatt volt tágítás, nem elõtte. Hiába nem szültem még, csak császárral, a mûtét nem volt több 10-15 percnél. Gondolom orvos, kórház függõ a dolog. Én nem görcsöltem nagyon, csak olyan enyhe menzesz szerû görcsök voltak, a mûtét sem volt vészes, inkább lelkileg viselt meg. 2 hétre rá küldtek egy levelet, hogy menjek be, mert további kezelések szükségesek, de szerencsére vaklárma volt, jól sikerült a mûtét. A szövettanon az állt, hogy méhen kívüli, mert nem volt elég magzati szövet, vagyis itthon elvetélhettem, mert eléggé véreztem otthon. Amit nem vittem és kellett volna, az a köntös volt, de adtak kórházit! A július volt az elsõ próbálkozós hónapunk, de sajnos nem jött össze.
Szia elsõ vagyok. Már biztosan túl vagy rajta. Gondoltam rád. Én aznap mikor készen lettem kicsit megkönnyebbültem de sírva ébredtem. Próbáld feldolgozni minél hamarabb, persze tudom, hogy nehéz. Jó egészséget és mielöbbi babásodást kívánok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtátok, sajnálom, hogy nektek is át kellett ezen esni, szörnyû dolog ez. Van már egy 2 éves kislányom, õ tartja bennem az erõt. Vele nem volt semmi baj. A dokim elmondott mindent (csak azt nem, hogy mit vigyek), meg másabb olyantól hallani, aki már átesett rajta, mint az orvostól. :-( Ezeket raktam oda: bugyi 2 db, betétek, törölközõ, tusfürdõ, papucs, wc papír, zsebkendõ, meg majd innivalót rakok még, és a papírjaim, szerintem ennyi elég lesz, hálóinget adni fog a kórház, szülésnél is adtak. Ha esetleg éhes lennék, majd a férjem hoz valamit. Az mondta a dokim nem kell befeküdnöm, ha jól leszek aznap hazajöhetek! Remélem délután szerencsésen hazajöhetek.
Sajnálom nagyon és együtt érzek veled. Az majd egy kicsit kellemetlen, ahogyan a szobatársaim anno mondták. De szorítok érted és gondolok rád. Remélem minden rendben lesz. Bár tudom, hogy ezt szörnyû átélni.
A kérdező hozzászólása: Én már szültem császárral, így fogok kapni tágítót, mondta is a dokim. :-(
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen sajnos a dokik tényleg keveset mondanak! :-( Nekem is 7 hetes volt, nálam is csak petezsákról volt szó az uh-n, embrióról nem! Remélem hamarosan sikerül nekünk! Néha-néha írj, hogy vagy!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!