Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes mennyit (220 db)

Mit kell tudnia egy 6 hetes babának? A ti babátok miket csinál 6 hetesen? Mennyit van fent 1 nap?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos a mienk keveset aludt, olyan 12 órát, jóval az átlag alatt (könyvek szerint 15-16 órát is alszanak, s ez a jó). A fejlödés üteme is eltérö. A kisfiúnk hason aludt, így már korán emelgette a fejét. Letettem a játszószönyegre elöször hason (csak pár percre) aztán háton. Sokat volt pihenöszékben illetve egy szoptatós párnára fektettem. Órákig el tudta nézni a plafonon levö léggömböket (a piros volt a kedvence). Én tartottam neki csörgöt is (igaz nem nyúlt utána), énekeltem, a karomban sétálgattam vele. Volt ilyen zenélö-forgó valami az ágya felett. De az ültetés (illetve felhúzni a kezénél fogva) szerintem még egy kicsit korai.

Szia! Sajnos a mienk keveset aludt, olyan 12 órát, jóval az átlag alatt (könyvek szerint 15-16 órát is alszanak, s ez a jó). A fejlödés üteme is eltérö. A kisfiúnk hason aludt, így már korán emelgette a fejét. Letettem a játszószönyegre elöször hason (csak pár percre) aztán háton. Sokat volt pihenöszékben illetve egy szoptatós párnára fektettem. Órákig el tudta nézni a plafonon levö léggömböket (a piros volt a kedvence). Én tartottam neki csörgöt is (igaz nem nyúlt utána), énekeltem, a karomban sétálgattam vele. Volt ilyen zenélö-forgó valami az ágya felett. De az ültetés (illetve felhúzni a kezénél fogva) szerintem még egy kicsit korai.
Szia. Mi hazajövetel óta naponta 6x2 alkalommal ültetjük fel a kisfiamat orvosi utasításra. Faros volt és hosszú, nem fért el rendesen, ez meglátszott a tartásán is. A felültetéstõl erõsödnek a nyakizmai.
A kérdező hozzászólása: még azt is irjátok le ha fönt van mivel lehet lekötni a figyelmét, mit lehet vele"játszani"?Köszi
Az én babám emelgeti már a fejét hason fekve. Összerezzen a zajokra, megismeri a hangod.3 óránklént etetem, van olyan, hogy a két eteés közti idõt az ágyaban fekve nézelõdéssel tölti. A többit átalussza
elsõ válaszsadó vagyok! van a kiságyán zenélõ körforgó, azt nagyon szereti. Ill. vettünk neki pihenõszéket, abba is bele szoktam tenni, kihozom közénk egy fél órára ha nagyon nem akar aludni.
A kérdező hozzászólása: A kezénél fogva felhuzni még korai, ülö helyzetbe?Játszoszönyegre mikortol érdemes kirakni, és a csörgökéjit mikortol tudja megfogni, nyulni értük?
Szia! Máshol is írtam már, én bizony ültetem a gyereket, az ölemben, a felhúzott térdeimen fekszik a háta.Nekünk bejött, nagyon élvezi, ha fáradt egyértelmûen közli.Olyanor leteszem pihizni.6 hetesen már utánozni fog, ha mgh-kat ismételgeted, kinyújtod a nyelved. Az eltúlzott vad mosolyt is utánozni fogja:)

5-6 hetesen mennyire volt nagy az étvágyatok? Én mindig ennék! Nagyon izgulok, hogy már leteljen az a 3 hét, és meglegyen az újabb vizsgálat, hogy minden rendben legyen!

Legjobb válasz: Én is állandóan ennék, de délután 4 után már megpróbálok almát enni csak.Amúgyis 6 kiló pluszról indulok... Én is izgulok a vizsgálat miatt...sok sikert mindkettõnknek és boldog babavárást. Szilvi

Én is állandóan ennék, de délután 4 után már megpróbálok almát enni csak.Amúgyis 6 kiló pluszról indulok... Én is izgulok a vizsgálat miatt...sok sikert mindkettõnknek és boldog babavárást. Szilvi
Mindkét terhességemnél az elsõ trimeszterben még a hûtõt is felfaltam. Nagyon sokat ettem, és sokat is híztam. Nem viccelek, volt olyan, hogy megettem két nagy szelet rántott húst sok krumplival és egy óra múlva korgott a gyomrom hangosan, mint aki egész nap semmit nem evett!!! Viszont az azt követõ két trimeszterben már nem ettem sokat és nem is híztam :)
Én is egyfolytában ettem az elsõ trimeszter alatt, mert rájöttem, hogy az a legjobb az émelygés ellen. Meg persze éhes is voltam állandóan. Akkor hirtelen fel is szaladt rám 12 kiló, de azt a mai napig tartom. Szóval az utolsó trimeszterben már nem is híztam egy dekát sem. Kérdés, hogy az ünnepek alatt mi lesz?! :) 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gyors válaszokat!Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

5-6 hetesen mennyire "normális" a rózsaszínes barnázgatás? Doki szerint csak akkor menjek, ha vérzek. Azért aggaszt a dolog. Volt vkinek ilyen?

Legjobb válasz: nekem 5.hetesen volt három napig nagyon minimális barnázgatásom, Utrogestant kaptam rá

nekem 5.hetesen volt három napig nagyon minimális barnázgatásom, Utrogestant kaptam rá
Nem mindegy hogy rózsaszín vagy barna. Nekema dokim azt mondta miután megnézte hogy a barnázás az érzékeny méhszájtól van és nem bentröl jön hogy ha piros vagy rózsaszín akkor menejek. szerintem nézesd meg magadat mert nem mindegy mitöl vérzel. ha a placenta vagy a méhben van bevérzés az rossz.
Nekem is volt 6 hetesen barnázás, 2 nap múlva el is ment a baba.:( Szerintem menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: utrogestant én is kaptam még az elején, 2X1-et kell szednem. Voltam vele dokinál, megnézte, de azt mondta, hogy most nem lát semmit, ha hétvégén vérzek, irány a kórház. Szerdán kell megint orvoshoz mennem.
Ultrot 3x2 szokás, szerintem beszélj dokival. Pláne ha van barna.

Iker babák anyukái! Nektek 6 hetesen mennyi volt a crl az ultrahangos vizsgálaton? Nekem 19mm, de a doki még nem mondta hogy ikreket várnék.

Legjobb válasz: a crl az az ülõmagasság. Ha egyet értéket mondott akkor egy baba van. Bár elõfordul hogy takarásban vannak de az ülõmagasságból nem állapítanak meg ikerterhességet.

a crl az az ülõmagasság. Ha egyet értéket mondott akkor egy baba van. Bár elõfordul hogy takarásban vannak de az ülõmagasságból nem állapítanak meg ikerterhességet.
Nos én voltam 5 hetesen vizsgálaton ott tudtam meg hogy baba lesz majd voltam 9 hetesen ott már láthattam a picikémet viszont a 12 hetes uh-n megmutatta magát a másik kicsikém is azért nem semmi volt a meglepetés!!!:-DDD
Mibõl gondod hogy imreket vársz, hax em mondta a doki?
A kérdező hozzászólása: Csak azért gondolom mert ez az érték elég magas.A doki nem számolhatta el.
Nekem 7 hetesen volt 21 mm, és a doki 6 hetesnek írta le... Lényeg, hogy én tudtam, hogy 7 hetes! Õk is tévednek!

Mennyibe kerül egy 5-6 hetes roti táplálása? Etetése? Eltartása? (Legdrágább, legolcsóbb)

Legjobb válasz: 5-6 hetes korban még a mamájánál a helye. Ha nagyon korán van elválasztva akkor szüksége van anyatej pótló táplálékra is. Miért érdekel hogy mennyi 5-6 hetesen a táplálása? Na mindegy. Amúgy a legolcsóbb a tesco-s száraz táp de azt nem ajánlom de az fillérek. A legdrágább meg 5-6 ezerért vehetsz 4 kilós minõségi tápot. De nézelõdj ezen: www.webkutya.hu ezen minõségi száraz tápok konzervek is vannak. 5-6 hetesen még nem drága az etetése még ha minõségivel eteted se mivel avval amúgy is lényegesen kevesebb táp kell. Ha más kérdésed van írj.

5-6 hetes korban még a mamájánál a helye. Ha nagyon korán van elválasztva akkor szüksége van anyatej pótló táplálékra is. Miért érdekel hogy mennyi 5-6 hetesen a táplálása? Na mindegy. Amúgy a legolcsóbb a tesco-s száraz táp de azt nem ajánlom de az fillérek. A legdrágább meg 5-6 ezerért vehetsz 4 kilós minõségi tápot. De nézelõdj ezen: http://www.webkutya.hu ezen minõségi száraz tápok konzervek is vannak. 5-6 hetesen még nem drága az etetése még ha minõségivel eteted se mivel avval amúgy is lényegesen kevesebb táp kell. Ha más kérdésed van írj.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Azért érdekel, mert nemsokára elhozunk egy picikét és nem ez az elsõ hogy mindenki azt mondja nekem hogy nagyon korai elhozni ilyen kicsin (6hetes). Kicsit félek, hisz mi lesz ha nem eszik?Stb? Ez az elsõ és nem akarom hogy bármi baja legyen. Ugyanakkor félek attól is hogy lelkileg se sérüljön h elválasztjuk 6 hetesen. Ennyi.
6 hetesen ne hozd el.. Tenyésztõ oda sem adja ennyi idõsen! Szaporítótól veszel kutyát? :S Csak óvatosan!
enni eszik már 6 hetesen, nem itt van a kutya elásva:S
de mért nem maradhat 8 hetes koráig, nem értem:S
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondták (nem szaporító) hogy el lehet hozni 6 hetesen nem gond. Egyik helyen azt olvasom, 6 hetesen is el lehet hozni másik helyen h nem szabad. Egyik helyen írják hogy a szocializáció szempontjából a legjobb 8 hetesen, a másik helyen írják hogy mindegy ebbõl a szempontból!
A kérdező hozzászólása: Megköszönném ha segitelnél, web címekkel és msn címmel is:D

6 Hetes babátok mennyit eszik?

Olyan anyukák válaszát várom, akiknek tápszeres a picijük, érdekelne, hogy mennyit eszik egy nap és hányszor. Éjjel mikor ébred... Az én picim hatszor eszik egy nap, 130 milit, de sokan azt mondják hogy ez rengeteg, elfog hízni, baja lesz sstb. de néha azt veszem észre, hogy még ez is kevés neki, de nem merek többet adni. Ezért is érdekelne, hgoy vele egyid?s babák mennyit esznek naponta.

Legjobb válasz: Szia! nekem azt mondta a doki annyit adjak neki, amennyit kér, ha már nem éhes úgysem eszi meg. Mi is tápszeresek vagyunk. Már nem emlékszem 6 hetesen mennyit ettünk, de 8 hetesen 120-150ml között ettünk napi 5x.Összesen 700-800ml között naponta. De akkor már tápszert váltottunk mert HA-t ettünk és a kicsinek nem volt jó, és már abból 6 hetesen annyit ettünk, mint most 4,5 hónaposan. Most már a sima 1-t eszük, nem a hippoalergént. Lehet nálatok is ez a baj.

Szia! nekem azt mondta a doki annyit adjak neki, amennyit kér, ha már nem éhes úgysem eszi meg. Mi is tápszeresek vagyunk. Már nem emlékszem 6 hetesen mennyit ettünk, de 8 hetesen 120-150ml között ettünk napi 5x.Összesen 700-800ml között naponta. De akkor már tápszert váltottunk mert HA-t ettünk és a kicsinek nem volt jó, és már abból 6 hetesen annyit ettünk, mint most 4, 5 hónaposan. Most már a sima 1-t eszük, nem a hippoalergént. Lehet nálatok is ez a baj.
Szia! 6 hetesen ez szerintem is sok. Mi 11 hetesek vagyunk már ( a kezdettõl csakis tápszeresek mert nincs tejem sajnos ), de most eszik 140-et... Éjszaka 2-3 körül ébred enni. Úgy emlékszem, a kisfiam 6 hetes korában csak 80-90-eket evett. Ha úgy érzed, kevés neki, próbáld meg kicsit hígabbra csinálni. Nemcsak az elhízással lesz gond, hanem megüli a kis pocakját. A tápszer sokkal töményebb, nehezebben emészthetõ mint az anyatej.
Szia! Az én babám 3 hetes, 110-150et eszik. A 150-tõl fáj a hasa, a 110-120 a rendszeres, de sûrûn elõfordul a 130 is. Neünk is mondta a doktornéni, hogy fogjam visszaa gyereket. Azt mondják, hogy a súlya dekagrammban szorozva 1, 5-tel, kb annyit kell enni 1 nap. Ezt osztod annyival, ahányszor eszik, és megkapod, 1 evésre mennyit ajánlanak...
Átlagban 5x eszik 100 ml-t, van hogy 120-130-at is, de olyan is akad, hogy csak a 60-70-et eszi meg. A súlyát szorozni kell 120-150-nel, így lehet megkapni a napi min-max értéket. Nálunk pont fordítva van, sztem keveset eszik, és így nem igazán hízik. Úgy tudom, hogy 150-220 grammot kell kb 3 hónapos korukig hízni hetente. Fürcsi után 8 után elalszik és bírja 4-5-ig, majd ismét alszik 8-9-ig. Nagyon ügyes, csak néha a hajnali evés után nehezen alszik vissza.
Az én babám, igaz ma 4 hetes, de 80 és 100 között eszik.Körzeti szerint sok, de ez van.éjjel 3 szor kel enni.én adok neki teát is néha, , mert többször is enne.

5-6 hetes babak anyukai, hogy nez ki egy napotok, nektek mennyit alszik a pici, mire van idötötk?

Legjobb válasz: ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol,este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni,8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom,ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.

ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol, este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni, 8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom, ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.
szinte egész éjszakát átalussza. 2X kel föl tápira:) nap közben pedig szinte mindig az ölemben van. jó kis sráác:) ha akarom mindenre van idõm. barátaim mindig jönnek. minden nap sétálunk kb. 45percet:) nagyon jól megvagyunk, szerencsére nagyon jó baba:) 16/L
utolsó vagyok 5hós:)
SZia, nekem mikor ekkora volt evett és aludt. Egész nap összesen 2 órát ha fent volt evés, alváson, pelenkázáson kívül. Azóta alussza át az éjszakát (este 8- hajnal 4 ig)mióta hason alszik.

Mennyit eszik a 6 hetes babátok?

Kisfiam nagyon jó étvágyú, nem hasfájós és 130at eszik 4 óránként, másnak is ilyen sokat eszik a babája? (3070 gr született és most 4400 gr)

Legjobb válasz: Kisfiam már 2 hetesen ennyiket megevett szintén 4 óránként. 6 hetesen átlagban 150-et evett. 3500 grammal született, 6 hetesen 5120 gr volt. :) És nem volt kövér!!

Kisfiam már 2 hetesen ennyiket megevett szintén 4 óránként. 6 hetesen átlagban 150-et evett. 3500 grammal született, 6 hetesen 5120 gr volt. :) És nem volt kövér!!

6 hetes babátok hányszor és mennyiket eszik? Éjszaka úgyanúgy eszik mint nappal?

Legjobb válasz: Ugyan már idõsebb a lányom, de akkor még írtam mennyit evett. 6 hetesen még kétszer ébredt éjjel enni, így olyan napi 6-8 etetés volt. A mennyiség olyan 80-130 ml között volt. Szóval akkoriban nagyon össze-vissza evett még.

Ugyan már idõsebb a lányom, de akkor még írtam mennyit evett. 6 hetesen még kétszer ébredt éjjel enni, így olyan napi 6-8 etetés volt. A mennyiség olyan 80-130 ml között volt. Szóval akkoriban nagyon össze-vissza evett még.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, az én kisfiam ugyanez! Én azt hittem, hogy ilyenkor már többet kell ennie!
a lányom anyatejes, 6 hetesen 8-10* evett egy nap. kb. 100 milit egyszerre. Két hónaposan sem eszik egyszerre jelentõsen többet, max. 110-et. És ha elégedett, akkor nincs oéyan, hogy kell. Fiam sem eszik annyit, amennyit "kell", még 2, 5 hósan sem, mégis több mint 6 kg, és 66 cm....

6 hetes terhesen barnázást tapasztaltam, azonnal mentem az ügyeletre kaptam is utrogestan-t 3*1-t és magneb6-t 3*2-t. Volt már valakinél ilyen? Mennyi idõ alatt múlasztotta el a gyógyszer a barnázást?

Egyáltalán nem nagy mennyiségrõl van szó. Tegnap este csak a WC papíron láttam, halvány barna volt a folyásom, ma reggelre pedig a tisztaságin lett egy 2mm*2mm-s kis folt, de a wc papíron már semmi.

Legjobb válasz: Nekem lényegében másnapra vagyis úgy fogalmaznám nem jött elõ többet. Nekem is ugyan ez volt, 6 hetesen rohantam az ügyeletre ahol csak petezsák és szikhólyag látszódott kaptam ultrogesztánt csak én 1x2 és 3x1 magnerotot. És azt mondták hogy mivel embrió nem látszik ez 5 hetes terhesség. Következõ hétre volt idõpontom magándokihoz ott jobb volt az ultrahang, kiderült hatalmas hematomám van a petezsák felett de akkor már volt szívhang. Most 20 hetes a terhességem ....

Nekem lényegében másnapra vagyis úgy fogalmaznám nem jött elõ többet. Nekem is ugyan ez volt, 6 hetesen rohantam az ügyeletre ahol csak petezsák és szikhólyag látszódott kaptam ultrogesztánt csak én 1x2 és 3x1 magnerotot. És azt mondták hogy mivel embrió nem látszik ez 5 hetes terhesség. Következõ hétre volt idõpontom magándokihoz ott jobb volt az ultrahang, kiderült hatalmas hematomám van a petezsák felett de akkor már volt szívhang. Most 20 hetes a terhességem ....
A kérdező hozzászólása: 13-s köszi! Remélem nekem nem tart ilyen sokáig és minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: 13-s köszi! Remélem nekem fog ilyen sokáig tartani! Neked viszont gratulálok! Nagyon jó baba várást!
A kérdező hozzászólása: Tegnap délután óta nem volt semmi, kezdtem bizakodni.... Ma reggelre átváltott pirosra. :( Délután doki.... Nem tudom mit higgyek, miben bízhatok.... :(
Majd ird meg h mi van. Szurkolok neked h rendben legyen minden.
Nekem is volt egy nap, amikor piros vérzés volt (igaz, nagyon kevés). Nálunk nem okozott bajt, szurkolok, hogy nálad is minden rendben legyen. Mindenképp muszáj délutánig várnod? Nem tudom, hogy mit lehet tenni, de hátha tudnak segíteni. És ha kiderül, hogy nincs olyan óriási baj, legalább hamarabb megnyugodnál. Én 23:00kor mentem be ünnepek alatt ügyeletre, ilyen esetben szerintem indokolt és semmiképp nem várnék.
A kérdező hozzászólása: A doki magánrendelese délután van, és jó lenne ha õ nézne meg. 14:20-ra megyek.
A kérdező hozzászólása: Szépen nõ, és volt szívhang! :-)
Nagyon örülök, hogy rendben van a baba. Nem mondta, hogy mi okozza a vérzést?
Én a 6. és 8. hét között véreztem..nem csak barnáztam. Szintén Utrogestant kaptam, napi 3*1-et, én étkezések közben vettem be. 2 hét után múlt el, de a 12. hétig szedtem az utrot. Most pénteken megyek uh-ra, a 12 hetesre, remélem minden ok lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor lehet ettõl jött rám ekkora álom kórság mostanra. Amúgy már itthon vagyok a saját dokim péntekig legalább pihit javasolt úgyhogy haza kértem magam és honlappal kiiratom magam.
Én úgy szedtem, hogy reggel éhgyomorra, aztán 1 óra múlva reggeli közben magnézium, aztán 12 kor ebéd, 13:00 utrogestan, 4-kor kaja és terhesvitamin, 6 kor vacsi és magnézium és 7 körül az utrogestan. A lényeg, hogy ha nem tartottam 1 óra szünetet az utrogestan és az étkezés között, akkor nagyon szédültem és aluszékony voltam. A magnéziumot ha nem kajával veszed be, akkor gyomorégést csinál.
Nekem a 12. hét után múlt el teljesen. 18+5 hkm
Nekem 5. héten volt barnás folyás, 3*1 utrogestant és magnesiumot írtak fel (a naturlandos citricit) A 12. hétig kell elvileg szedni, mert akkor kezdi a szervezet termelni magától a progeszteront. Nekem mellette is volt néha pici barnázás (1-2 hetente, a papíron minimális) mindig visszamentem az orvoshoz, mindenem rendben volt. Nálam az okozta, hogy nem volt elég mélyen beágyazódva és szervezet megpróbálta kilökni. Ezért szigorú ágynyugalomra fogtak a 7. héttõl és utána nem véreztem többet. A 10. héten fokozatosan elkezdték leállítani az utrogestant és nem jött vissza a barnázás.
Most nezem a nevedet kerdezo te valaszoltal akkor pont nekem. :-)
A kérdező hozzászólása: Igen látom. :) )Örülök hogy nálad minden rendben. Nekem is mondta a doki hogy pihenjek de nem iratott ki szabadságra. Én egyébként azért írtam ki a kérdést, mert arra vagyok kíváncsi hogy mennyi idõ alatt múlasztja el a barnázást a gyógyszer, mert ugye eddig még csak 2 szemet vettem be, de még van minden mosdó látogatásnál barna a papíron.
Kedves kérdezõ! Ezek szerint félreértettem a kérdést. Azt hittem az érdekel, hogy meddig kell szedni. Nekem 3 szem után a következõ nap nem volt barnázás. Ha nem idõben vettem be, akkor ismét elkezdõdött. Néha visszajött, de a gyógyszer segít.
A kérdező hozzászólása: Most olvasom a tájékoztatóját hogy étekezések között és lefekvés elõtt ajánlott bevenni. Nekem tegnap azt mondták a gyógyszertárban hogy mivel napi 3*1 ezért amikor eszem akkor vegyem be. Most is épp bevettem és megettem az ebédem. Te hogy szedted?
Szia, nekem is másnapra elmúlt a barnázás... de nekem kúpom volt lefekvés elõtt 2 kellett betenni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem mondta. Emelte a gyógyszer adagot és további 3 hét pihenés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!