Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes mehetek túrázni (1 db)

6 hetes terhesen mehetek túrázni?

Egy kissebb turazast terveztunk hetvegere, artok a babanak ha egy kicsit jobban megeroltetem magam a maszas miatt? Nem viszem tulzasba de a maszas az maszas.

Legjobb válasz: Ha korábban is rendszeresen mozogtál, túráztál, akkor nem lesz gond, a szervezeted edzett. Ha nem voltál sportfan,, akkor csak óvatosan, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta, mindig iktass be rövid pihenõket, akkor meg pláne, ha nem esik jól. Én a 8.hónapig aerobikoztam (kismamáknak való) és csodásan ment minden, a tested hálás lesz csak, ha jól bánsz vele.

Ha korábban is rendszeresen mozogtál, túráztál, akkor nem lesz gond, a szervezeted edzett. Ha nem voltál sportfan, , akkor csak óvatosan, ahogy az elõzõ hozzászóló is írta, mindig iktass be rövid pihenõket, akkor meg pláne, ha nem esik jól. Én a 8.hónapig aerobikoztam (kismamáknak való) és csodásan ment minden, a tested hálás lesz csak, ha jól bánsz vele.
Már miér lenne baj? Van aki ilyenko mnaratont fut... A terhesség alatt nagyon fontos a mozgás, hogy karban tartsd a tested. Persze meg nem kell erõltetni magad, de hát 6 hetesen még nem is igazán érzi az ember, hogy babája lesz. Ha érzed, hogy fáradsz, pihenj, és mehetsz tovább.-)
Szerintem nyugodtan mehetsz, ha elég jól vagy hozzá és érzed, mennyit bírsz. Én úgyan ennyi idõsen pocsékul voltam, majd' leszakadt a derekam. Szerencsés vagy! Jó túrázást!
Ne aggódj! Mi a férjemmel teljesítménytúráztunk, még 7 hónapos kismamaként is résztvettem 20 km-es túrán. Biztos vagyok benne, hogy a terhesség alatti rendszeres mozgás nagymértékben hozzájárult a problémamentes babaváráshoz és véleményem szerint a szülést is megkönnyítette. Persze semmiképpen ne erõlted túl Magad! Egy 7 hetes kisfiú Anyukája


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik, ha egy állapotos nő 12. vagy 18. heti genetikai vizsgálatán kiderül, hogy nagy valószínűséggel sérült a baba?

Abortusz lehetséges még ebben a terhességi szakaszban is?

10

Október végén november elején szülő kismamik hogy vagytok? Ti is nagyon várjátok már, hogy megszülessen a babátok? Éreztek már valamit?

8

5 hetes terhes vagyok. Állandó fáradtság gyötör, de nem tudom magam kipihenni?

Ez mitől lehet? Egész nap fáradt vagyok, nehezemre esik megmozdulni, mindenben elfáradok, pedig van egy kisfiam is. Este könnyen elalszom, de éjszaka rosszul alszom, többször felébredek, nem tudok visszaaludni, ha pedig mégis nagy hát illetve derék fájdalmakkal kelek. Első babámmal ez nem volt így. Hogyan enyhítsem?

6

Ikres anyukák! Ti milyen terhes nadrágot viseltek/viseltetek?

19 hetes vagyok, de kicsi rám a terhes nadrág. Vegyek egy számmal nagyobbat?

1

Mikor kell menni az AFP-s vérvételre, hogy viszonylag pontos eredményt mutasson?

Csüt. töltjük be a 15.hetet. Akkor már menjek pénteken vagy elég utána hétfő-kedd körül?

17

Miért mondják sokan, hogy a kismamák elvárják, hogy körülöttük forogjon a világ?

Meg majd a babájuk körül... már többször olvastam és nem értem.

12

Volt valaki terhes nyitott gerinccel?

Enyhe nyitott gerincem van a keresztcsonti részen (gerinc legalja). Eddig hosszabb ideig rossz pózban ülésnél, törzscsavaró mozdulatokkal járó sportoknál fájdult meg.

Még csak a 12. hétben vagyok, de néhány napja érzem, hogy mintha súly húzná. Bármilyen pózban, tornára is..húzódik, fáj.
Megijedtem, hogy ha már most elkezd fájni, mi lesz később, amikor jelentős súlytöbblet is koncentrálódik a hasra?

3

Terhességi rosszulléted ha volt, mikor kezdődött és meddig tartott?

12

Érezhet valamit a baba akkor, amikor az anyának orgazmusa van?

Lehet rá jó vagy rossz hatással?

9

Van köztetek olyan kismama aki a szülés közeledtével be van pánikolva és ugy érzi hogy nem lesz jo anyuka?

Sziasztok! 25 éves lány vagyok a 30. hétben járok. Pár hete hagytam abba a munkát és most napjaim nagy részében egyedül vagyok és nagyon ráérek gondolkodni. és mostanra teljesen bepánikoltam a tudattol hogy anyuka leszek. Szeretnék beszélgetni, levelezni hasonlo életkoru leendö kismamákkal akik ugyanilyen cipöben járnak. Kérlek irjatok minnél többen. Ugy érzem eröt tudnék meriteni "másokbol"... :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!