Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes még (510 db)

Kinek hány hetesen volt először szívhang? Nekem 6 hetesen még semmi, ez normális?

Legjobb válasz: Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.

Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.
Nyugi, normális. A 7. héten kezd el verni a szíve. Csak türelem. ;-) És gratulálok!
Pont 8 hetes voltam mikor láttam, ahogy ver a kis szive:) 6 hetesen még nekem se látszott, nyugi:)
Én 7 hetesen voltam, akkor már vert. Semmi baj nem lesz, gratulálok a babódhoz :)
én is 8 hetesen voltam, akkor volt szívhangja. szerintem ne aggódj.
Normalis. En ot hetesen es hat naposan voltam dokinal, igaz, mart volt pulzalas, de a doki elotte jo hosszan arra keszitett fel, hogy valoszinuleg meg nem lesz, azutan mondta is, hogy ez eleg korai. Tehat ebbol kiindulva hat hetesen meg nem kotelezo lennie.
Eloszor 6 hetes es 6 naposan voltam es volt szivhang. Ha meg nincs a 6-dik heten nem gond. A babam a ciklusom 22-dik napjan fogant, joval a mesnim es a kozepido utan es eddig minden rendben. Senkit nem akarok megbantani foleg egy orvost nem de mar orulet, hogy mikkel ijesztgetik a kismamakat. Szeritnem probalj megnyugodni, meglatod minden rendben lesz. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A dokinak az a baja hogy nem a mensihez estem teherbe hanem késõbb, és fél hogy gyenge volt a pete.
A kérdező hozzászólása: A válaszaitok megnyugtattak kicsit köszönöm szépen. Eszem a rengeteg gyümölcsöt, szedem a vitaminokat a magneB6-ot és sokat pihenek és próbálok nem gondolni arra hogy baj lehet.

6 hetesen még nem látszik szívműködés. Elhalt a baba, vagy van még reményem?

Két orvos különböz?t mondott.

Legjobb válasz: Sajnálom,hogy ez van veled,én 6 hetesen voltam elõszõr dokinál ,de a baba biológiailag 4hetesvolt,mert tudtam a teherbeesés dátumát.Nekem akkor hat hetesen 5mm volt a baba és nem volt szívhang.8hetesen menetm vissza akkor már 20mm volt és volt is szívhang.De valószínû én is azt tettem volna amit te,de ha pár nap múlva nem szûnik neked a görcs meg a vérzs és azt mondják el kell venni,hagyd ,hogy elvegyék,mert ha halott a baba csak neked is árt és ne fe3ledd lehet,hogy fejlõdési,genetikai baja volt-ne így legyen,de inkább elõbb tudd meg és még ilyen kicsi,mint ha már nagyobb.szóval fel a fejjel és drukkolok,hogy ne legyen semmi baj.

Sajnálom, hogy ez van veled, én 6 hetesen voltam elõszõr dokinál , de a baba biológiailag 4hetesvolt, mert tudtam a teherbeesés dátumát.Nekem akkor hat hetesen 5mm volt a baba és nem volt szívhang.8hetesen menetm vissza akkor már 20mm volt és volt is szívhang.De valószínû én is azt tettem volna amit te, de ha pár nap múlva nem szûnik neked a görcs meg a vérzs és azt mondják el kell venni, hagyd , hogy elvegyék, mert ha halott a baba csak neked is árt és ne fe3ledd lehet, hogy fejlõdési, genetikai baja volt-ne így legyen, de inkább elõbb tudd meg és még ilyen kicsi, mint ha már nagyobb.szóval fel a fejjel és drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.
Én a helyedben bíznék a megérzéseimben. Menj vissza egy pár nap múlva, akkor már biztos látják a kis szívét. Nekem 7 hetesen látták, van, akinél csak késõbb. Ne add fel, amíg van egy kis remény... Nagyon drukkolok és ha kérhetlek, ha kiderül valami írj üzit priviben. Nagyon kíváncsi vagyok! Mi veletek vagyunk!:) 14 hetes kismami
Szia! Remélem, semmi baj nincs veletek! De ha erõsebben vérzel, görcsölsz, mindenképp menj vissza a kórházba, mert neked is komoly bajod lehet!!! Ha nem erõsödik, akkor pihenj, ne idegeskedj. Ezt most könnyû mondani, de ezzel teszel legjobban a kicsinek. Keress másik orvost, ha ebben már nem bízol. Vigyázz magadra nagyon és írj, hogy mi van veletek. Sok sikert!! Szorítok!
Szia! Én együttérzek veled, nekem is halt már el egy babám. Sajnos nem foglak bíztatni és az orvost is meg kell hogy védjem, mert Õ csak azt mondja amit lát és azt csinálja amit tennie kell. Rengeteg a korai vetélés, minden 3-ik nõvel elõfordul legalább egyszer (bár tudom ez nem vígasz). A saját érdekedben és a következõ babád érdekében, mindenképpen menj vissza az orvoshoz! Tudom hogy nehéz ezt felfogni, nekem is fél évbe telt, de utánna elsõ próbálkozásra terhes lettem, most 17 hetesek vagyunk! Drukkolok neked!!!
Feküdj rengeteget. Foglald le magad valamivel, olvass, vagy mittudomén. Amit ágyban fekve is lehet. Ne kelj fel csak enni és pisilni. Ha a baba életképes, szépen egyenesbe jöttök. Ha a sok pihenés ellenére sem múlik el a vérzés, menj el egy másik dokihoz, és kérd ki a véleményét. Igazad van, amíg a baba látszik az ultrahangon, addig van remény.
Sziasztok! Egy pozitív terhességi teszt után szintén 6 hetesen mentem el a nõgyógyászomhoz, bár még semmi más jelet nem éreztem magamon, ami a terhességet igazolná. Nekem is azt mondta, hogy a terhességet meg tudja állapítani, de szívhangot még nem lát, meg az embriót is kissebbnek látja egy picivel, mint kellene lenni, de nem akar nagyon ijesztgetni, majd a következõ vizsgálatkor minden kiderül. Eltelt 2 hét és már van hányingerem, de a mellfeszülés még elmaradt( bár én még a 10 hónapos kislányomat szoptatom, lehet, hogy ez befolyásolja). Remélem, hogy az émelygés már egy jó jel, pár napon belül kiderül az eredmény. Persze pihenni nem tudok a kislányom miatt, meg azon is aggódok, hogy sokat cipelem õt és ez ne legyen gond a tesónál. Remélem minden rendben lesz, kitartás, aki a hasonló helyzetben van!

5+6 hetesen még csak petezsák normális?

Ugye lesz benne baba is? Úgy félek, 2hétmúva megyek megint.

Legjobb válasz: igen, biztos lesz, normális, hogy nem lát még csak zacsit. sokat hallok itt, hogy 6 hetesen is csak petezsákot láttak. én a 8. héten mentem, és szépen dobogott a kis szíve..

igen, biztos lesz, normális, hogy nem lát még csak zacsit. sokat hallok itt, hogy 6 hetesen is csak petezsákot láttak. én a 8. héten mentem, és szépen dobogott a kis szíve..
14.47-es vagyok és a 10.19-nek üzenem: igen, az orvos ilyenkor még nem mondhatja ki biztosra, hogy élõ terhesség, mert még nincs szívhang. Amint lesz szívhang (7-8.hét), onnantól már Õ is azt fogja mondani. De szerintem akkor is jobb hamarabb elmenni UH-ra, mert ott már az elsõn kizárják a méhen kívüli terhességet. És igen, az UH-sok is az utolsó mensi elsõ napjától számolják a terhesség korát. Neked is gratulálok, vigyázz magatokra.
5+6.hetesen nekem sem volt még szívhang, aztán 2 hét múlva már volt, és most már 15 hónapos nagylány :)
Nyugodj meg, ott a baba is és szépen növekszik majd :) Gratulálok! Én 6+2-n voltam UH-n, petezsák volt csak. 2 héttel késõbbre rendeltek vissza, akkorra már volt szívhang is. Tudom, nehéz kivárni azt a 2 hetet, de nyugodj meg, minden rendben van és lesz is :) Én azért mentem amúgy 6 hetesen, mert tartottam a méhen kívülitõl, de szerencsére azt már ilyen korán is látják, hogy kizárt. Mégegyszer gratulálok! 26 hetes kismama
5+5 hetesen 8 mm-es peteszákom volt. 8+3 hetesen 16 és 18 mm-esek voltak az ikrek! És szépen dobogott a kis szivecskéjük. 12 hetesen már 60 és 63 mm-esek voltak. Alig várom a 29-edikét, a 16 hetes uh-t! Minden rendben lesz, nem kell többnek látszódnia ennyi idõsen!
Biztos, hogy vanvan benne baba!Elõször nekem sem láttak semmit 6hósan de már most igen!Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: 03-18 11:41! Veled mi van? Mit mondott a doki?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tegnap voltam a dokimnál. Láttam egy 5mm törpicúrt, szívmûködéssel. Dátum szerint 8 hetes lennék uh alapján visszafokoztak 6hetesnek, ami nem gond a fiamnál is így volt:) Úgyhogy JÖN a TESÓ :) :) :) Jajj annyira örülök, nehéz felfogni, hogy ott van, mert semmi tünetem nincs. úgyhogy egész nap mondogatom magamnak, jön a Tesó :) Nagyon köszönöm Nektek a biztatást, a kedves szavakat! Puszi Nektek!
Szia, 14.47-es vagyok. Na látod, mennek azért a napok :) Ha jól számoltam, ezen a héten mész vissza, ugye? Nagyon drukkolok, de meglátod, minden rendben lesz. Írd majd meg, hogy mi volt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szurkolok neked! Remélem minden rendben lesz! Hihetetlen lassan mennek a napok... :(
szia, én is ugy jártam mint Te, 12 mm a petezsák, és 5 hetes, de a számitott szerint 6 nak kellene, lenni, és én is 25-én megyek uh-ra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugtatott. Március 25-én megyek legközelebb uh-ra de olyan lassan mennek a napok, szeretném már tudni, hogy minden rendben van-e a kis manóval. Vánszorognak a napok:(
Ja az 5hét 2 napot az uh-ra írták. A doki azt mondta 7 nap menses késés még nem jelenti azt.
Szia.Én 03.12-én voltam UH-on, és 13 mm-es petezsákot láttak. A papíron 6(+/-1hét) van írva. A doki csak a beutalót írta meg, mert még csak 5hét és 2 napja maradt ki, ezért azt mondta nem biztos a terhesség. Bár volt 2+ tesztem is, és minden tünetem igazolta is a terhességet. Kedden kérek idõpontot magánrendelésre, aztán meglátjuk mikor mehetek szivet hallgatni. AZt viszont szeretném megkérdezni, hogy az ultrahangos is úgy számol mint a doki, tehát a 6 hét azt jelenti, hogy valójában csak 4 hete estem teherbe, nem?
Szia, 14.47-es vagyok. Nagyon örülök én is, és szívbõl gratulálok Nektek!!!

6 hetesen még nem látott az orvos embriót. Reménykedhetünk még?

Ma vagyok pont 6 hetes és nem lát az orvos embriót, és hogy szerinte nem is fejl?dik, elküldött HCG vérvételre, kérdeztem t?le most akkor már lehet nem is lesz baba, azt mondta nem ? dönti el majd a vérvétel eredménye. Nagyon el vagyunk keseredve, annyira szeretnénk ezt a babát.

Legjobb válasz: Nálunk 7 hetesen is még csak petezsákot látott - jó, mondjuk hasival nézte. Aztán két hét múlva már ott dobogott az a szívecske. :)

Nálunk 7 hetesen is még csak petezsákot látott - jó, mondjuk hasival nézte. Aztán két hét múlva már ott dobogott az a szívecske. :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Sajnos hétfõn volt egy spontán vetélésem, elment a baba. :( Azt mondta az orvos valamiért nem fejlõdött a magzat, kilökte a szervezetem. Nagyon el vagyunk keseredve a párommal és nem értjük miért történt ez!
Jajj, elõbbi vagyok. Rosszul írtam... :) Szóval ha cikluson belül késõn fogat volna a baba, akkor biztos nem láttak volna még semmit.
Hat hetesen nem mindenkinél látni embriót, pláne, ha késõbb fogant a baba. Nekem hat hetesen és egy naposan látott 7 mm-es embriót, 14 mm-es petezsákban, de életjelenség még nem volt. Valószínû, hogy a 6. héten még nálam se látott volna semmit. Szerintem, ne aggódj, minden rendben lesz. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Kedves utolsó tényleg megnyugtattál. :) Annyira szeretném ha minden rendbe lenne!
szia akkor én meg nyugtatlak mult hét csüt voltam dokimnál akkor voltam menszi szerint 6+4 és 20mm petezsák volt gratulált és vissza hivott 2 hét mulva!
Nekem 6+5 hetesen még üres volt a petezsák, semmit nem látott benne a doki, de azt mondta, valószínûleg nincs gond. Bõ 2 hét múlva már 2 cm-s, izgõ-mozgó, dobogó szívû babácska volt! :-) Türelem!
Mi sajnos látatlanban nemtudunk sokat segíteni.Én annyit tudok mondani, hogy nekem pont 6 hetesen már dobogott a kis szíve. 15 hkm
A kérdező hozzászólása: Nem mondott szikhólyagot. De 2 hete amikor megtudtam h terhes vagyok, görcsölt a hasam és bementem ügyeletre akkor más orvos volt és azt mondta minden rendbe szikhólyagot lát, hasi uh-on nézett. Azóta akihez most járok ilyet nem mondott és azt sem érti h a kollégája mit látott akkor. :O
szikhólyagot látott a petezsákba?vagy teljesen üres?
A kérdező hozzászólása: A ciklus végén fogant igen, és úgy vagyok pontosan ma 6 hetes. :(
Az is lehetseges hogy kseobb fogant!Es meg nem vagy 6 hetes.Huvelyin vagy hasin nezte?Nekem 6 hetesen csak huvelyin latszodott, hasin nem volt semmi..
A kérdező hozzászólása: Petezsákot lát, csak embriót nem. A múlt héten mikor megnézett hüvelyi uh-on szintén nem volt biztos benne h nõt a petezsák, aztán hasin is nézte és ott egyértelmûen mondta h nõt, de ma csak hüvelyin nézett. Lehet hogy hasi uh-on jobban látta volna?
Nekem annyit mondott a doki hogy ebbõl még bármi lehet valószínû hogy õ sem látott ekkor még semmit, mondjuk nem mondott olyat hogy nem lát semmit!A lényeg hogy ne éld bele magad, de ne is tégy le róla. Lehet hogy csak késõbb fogant. Ne keseredj el. :) 33hkm
Nem akarok találgatásokba merülni, várjátok meg mindenképpen az eredményt; az fog biztosat mondani.De ennyi idõsen ha szívhangot még nem is, de petezsákot kellene látni egyértelmûen. :/ Drukkolok, hogy hátha elnézte az orvos!
Végtelenül sajnálom! :(

Minden terhességi tünetem elmúlt. Most vagyok 6 hetes. Még 5 hetesen pedig a halálomon voltam a rosszulléttől.1, 2 szer hirtelen nyilallást érezem a hasamban végig, de más nem történt. A reggeli hőm nem éri el a 37c-t. Mi ez?

Lehet,hogy elhalt a terheségem?

Legjobb válasz: Terhes vagy, ne méregesd a hõdet. A nyilalás volt és lesz is, a tünetek pedig ált. a 12. hétig elmúlnak. Ha elhalt volna a terhességed, azt észrevetted volna. Ne is gondolkodj ilyeneken. Minden rendben, késõbb majd kívánod még, hogy ne legyenek tüneteid.

Terhes vagy, ne méregesd a hõdet. A nyilalás volt és lesz is, a tünetek pedig ált. a 12. hétig elmúlnak. Ha elhalt volna a terhességed, azt észrevetted volna. Ne is gondolkodj ilyeneken. Minden rendben, késõbb majd kívánod még, hogy ne legyenek tüneteid.
Kérdezõ minden rendben volt veletek?

Lehetséges az, hogy kisfiam 55 cm-rel született, és 6 hetesen még mindig ennyi?

Legjobb válasz: A védõnõ mérte ugyanannyinak, gondolom. Máshogy mérik a kórházban és máshogy a védõnõ. Az én kislányom 60 centivel született, és 4 hetesen 57-nek mérték -nagy ámulatomra. Vagy kevesebbel született vagy a második mérésnél lett valami félremérve. A következõ alkalommal, már biztosan nagyobb lesz. ;D

A védõnõ mérte ugyanannyinak, gondolom. Máshogy mérik a kórházban és máshogy a védõnõ. Az én kislányom 60 centivel született, és 4 hetesen 57-nek mérték -nagy ámulatomra. Vagy kevesebbel született vagy a második mérésnél lett valami félremérve. A következõ alkalommal, már biztosan nagyobb lesz. ;D
Szerintem azért van, mert a kórházban a baba teste mentén, az összes görbülettel együtt (baba popsija, stb...) mérik a hosszúságot, a védõnõ, meg kihúzza a baba lábát és csak a sarkától egyenesen a feje búbjáig méri.

Az megtörténhet, hogy 6 hetesen még csak a szikhólyag látszódott, majd rá egy hétre a másik dokinál már 18mm volt a magzat?

Ha nem,akkor melyik doki tévedett?Aki kicsinek látta vagy aki nagyobbnak?

Legjobb válasz: Én hallottam már arról, hogy Uh és Uh közt is van különbség.Nekem 7 hetesen volt 10 mm.Ha ebbõl indulok ki, hát igen csak van különbség.A mensid alapján Te hogy számolod? Nem lehet hogy már terhes voltál, és közben menstruáltál rendesen?Mert akkor sztem az elsõ doki tévedett, és ezért nagyobb a babó, viszont hogy mit nézett Uh-on? hát ez nekem is rejtély.

Én hallottam már arról, hogy Uh és Uh közt is van különbség.Nekem 7 hetesen volt 10 mm.Ha ebbõl indulok ki, hát igen csak van különbség.A mensid alapján Te hogy számolod? Nem lehet hogy már terhes voltál, és közben menstruáltál rendesen?Mert akkor sztem az elsõ doki tévedett, és ezért nagyobb a babó, viszont hogy mit nézett Uh-on? hát ez nekem is rejtély.

6 hetesen még nem tapadt meg, nem tapadt ki teljesen a petezsák, másnakis volt ilyen? Baba megfelelő nagyságú, dobog a szíve, de a petezsák széle és a méhfal között egy szakaszon még egy "üres" terület van.

A szonográfus azt mondta, hogy szokott ilyen lenni,m de én aggódom. Megmarad így a baba?

Legjobb válasz: Valószínûleg életképesnek ítélte a babád a tested, ezért is dobog a pici szíve! :)) Nyugodj meg, ott fog maradni, és folyamatosan alakul hozzá majd a méhlepény, amelyik már egy komolyabb "szerv" ! Nyugi!!

Valószínûleg életképesnek ítélte a babád a tested, ezért is dobog a pici szíve! :) ) Nyugodj meg, ott fog maradni, és folyamatosan alakul hozzá majd a méhlepény, amelyik már egy komolyabb "szerv" ! Nyugi!!
Nyugi! Ha dobog a szíve, nem lesz baj! Csak kíméld magad, semmi méhmozgás = orgazmus, szex, semmi hajolgatás, torna, emelés, stb! A tapadás folyamata a 12. htéig tart ám, tehát meg fog Õ tapadni rendesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a bíztatást, remélem igazatok lesz! :)

36+6 hetesem még nincs jóslófájásom, viszont vizes folyás jelentkezett, mi lehet?

Igy kihúzom akkor a végéig, vagy honnan tudjam hogy nem a magzatvíz szivárog?

Legjobb válasz: Tudni nem tudhatod biztosra. Neten tudsz rendelni indikátor papírt. De az is pár nap mire megjön. Tegyél be a bugyidba wc papírt, ha elázik 1 órán belûl, akkor magzatvíz, ha nem, akkor csak vizeletcsepegés. Ha úgy sem leszel biztos, akkor meg nyomás a korház.

Tudni nem tudhatod biztosra. Neten tudsz rendelni indikátor papírt. De az is pár nap mire megjön. Tegyél be a bugyidba wc papírt, ha elázik 1 órán belûl, akkor magzatvíz, ha nem, akkor csak vizeletcsepegés. Ha úgy sem leszel biztos, akkor meg nyomás a korház.
Jóslóm nekem nem volt, de a vizes folyással szerintem be kéne menned a kórházba, valószínûleg szivárog a magzatvíz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Végül is abbamaradt a vises folyás, megnéztek, semmi gond. :)
Elsõ vagyok. Örülök, hogy rendben vagy. Aztán sok sikert a baához. Ha megszûlsz és otthon lesztek, majd írd le mi volt/ milyen volt stb.. :) üdv: 34+4 hkm

34+6 hetesen még nincs befordulva a babám. Mennyi az esélye h felveszi a szülési pozíciót?

Harántfekvésben van,legalábbis úgy gondolom,mivel nemrég két oldalt kinyomta magát az egyik a kis feje volt,a másik vagy a feneke vagy a lába.Legutóbbi uh-n még nem volt befordulva.

Legjobb válasz: Tegnap ugyanezt kérdezte egy kismami. Nyugi, még bármikor befordulhat, akár közvetlen a szülés elõtt is.

Tegnap ugyanezt kérdezte egy kismami. Nyugi, még bármikor befordulhat, akár közvetlen a szülés elõtt is.
ne aggódj:) a kislányom szülés elõtt 1 nappal fordult be.:)
Éppen egy hete voltam uh-on és akkor mondta a dokim, hogy az egyik kismamának a 38.héten fordult meg a picije:-) Ugyhogy nyugi, még bõven van ideje befordulni. 31h km
Naponta minél többet legyél a következõ pozícióban: négykézláb, popó az égnek, vállak lejjebb, hasfal ellazítva. Így van a legtöbb helye forogni. Az enyém a 31 héten fordult be, igaz nem ebben a pozícióban, hanem hanyatt feküdtem, de azt hittem szétszakítja a hasfalam:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!