Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes látása (2 db)

6 hetes kislányom szemében mindig van valami. Szösz, csipa. Nem lesz baja a látásának? Kivenni nem merem, így hagyom még magától kijön valahogy. De félek mert minden nap, de van h napjában többször is. Tegyek valamit?

Legjobb válasz: Ha nagyon zavar, mosd ki neki fiziologias oldattal (olyan, mint a mukonny,csak lehet olyan kiszerelesben kapni, amivel ki tudod mosni a szemet). Mi azert hasznaljuk, mert fertozest kapott a szeme, es ezzel kellett neki napjaban tobbszor atmosni.

Ha nagyon zavar, mosd ki neki fiziologias oldattal (olyan, mint a mukonny, csak lehet olyan kiszerelesben kapni, amivel ki tudod mosni a szemet). Mi azert hasznaljuk, mert fertozest kapott a szeme, es ezzel kellett neki napjaban tobbszor atmosni.
Ha szöszt látsz benne azt mindenképp vedd ki ne hagyd benne, szegénynek biztos szúrja a kis szemét. Tiszta kézzel ki tudod venni, ovatosan, nem lesz semmi baja.
En meg ugy szoktam neki kivenni a szoszoket, hogy az ujjammal ovatosan lehuzom a felso szemhejat (ugyis lecsukja, ha kozelitesz az ujjaddal), es felulrol kifele finoman vegighuzom. A sajat szemembol is igy varazsolom ki a szempillat.
A kérdező hozzászólása: Csak félek, nehogy elkapja a afejét és megsértsem. Egyébként nem zavarja.Nem nyüszög, nem pislog, nem piszkálja.

6 hetes fiam látása miatt aggódok. Jól láthat vagy vizsgáltassam ki?

Érdekl?d? a tekintete, szemeit mozgatja, ha etetem az arcom felé van fordulva, szemembe néz. Er?s fényre hunyorit.Viszont nem követi a mozgó tárgyakat és embereket a szemével,nem fordul a hang irányába. Hiába mozgatok az arca el?tt bármit. Várhatok még ezzel?

Legjobb válasz: Jajj meg ne ijedj!!! Semmi gond, ilyenkor még nem követik a tárgyakat. Legalábbis nekem ilyen idõsen egyik gyerekem sem követte még, csak ilyeneket csináltak, mint a Te babád. Bõven ráér.

Jajj meg ne ijedj!!! Semmi gond, ilyenkor még nem követik a tárgyakat. Legalábbis nekem ilyen idõsen egyik gyerekem sem követte még, csak ilyeneket csináltak, mint a Te babád. Bõven ráér.
Ja és ilyen idõs korban egyik napról a másikra változik a helyzet. Nyugi!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, megnyugodtam.
Na akkor jó!!! :) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!