Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes kislányom. Tápszeres (3 db)

6 hetes kislányom tápszeres. Lehet, hogy túl sokat eszik?

Eddig 100 ml-t evett, napi 7-8 alkalommal, kivéve, ha többet aludt, mert akkor csak hatszor evett. Tápszert kellett váltanunk, most Beba Ha Start Aktívot eszik, a 100 ml pedig kevésnek bizonyult.

Legjobb válasz: szia.ne aggódj.ha nem bukik és nem fáj a hasa akkor annyit adj neki amennyi jólesi a babádnak.az én fiam 7 hetes tápszeres és napi 5-6 alkalommal eszik minimum 140ml-ert de van hogy csak 180-nal lakik jól.ez van.(bélpoklósok).inkább legyen jó evö mintsem rossz.jó babázást.

szia.ne aggódj.ha nem bukik és nem fáj a hasa akkor annyit adj neki amennyi jólesi a babádnak.az én fiam 7 hetes tápszeres és napi 5-6 alkalommal eszik minimum 140ml-ert de van hogy csak 180-nal lakik jól.ez van.(bélpoklósok).inkább legyen jó evö mintsem rossz.jó babázást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Minden jót Nektek!
szia, sztem anyit adj neki amennyit jóétvággyal megeszik, s annyiszor amennyiszer akarja, ha fáj a hasa, akkor kevesebbszer adj neki
Szia.Az én bébim 6 hetesen 160ml evett 3 óránként.Tápszeres volt ö is.Sose fájt a hasa és nem bukott, az éjszakákat végig aludta.Szóval ö is 6-7 alkalommal kajcsizott egy nap.Adj neki annyit amennyit igényel, mivel nem fáj a hasa neki sem, igy nem lessz semmi baja a bébidnek.Legalább mindig jól lakik.

5 hetes kislányom 6-8 órát is alszik két etetés között. Nem sok ez egy picit? Tápszeresek vagyunk.

Legjobb válasz: Szia! Én nappal 3 óránként adok neki tápot (elõtte szopik is), mondjuk napközben nem nagyon alszik 1 óránál többet 2 étkezés közt. Viszont éjjel 5-7 órát szokott aludni, akkor én se keltem fel, így egy nap kb 5-6-szor eszik. 5 hetes kisfiú anyukája

Szia! Én nappal 3 óránként adok neki tápot (elõtte szopik is), mondjuk napközben nem nagyon alszik 1 óránál többet 2 étkezés közt. Viszont éjjel 5-7 órát szokott aludni, akkor én se keltem fel, így egy nap kb 5-6-szor eszik. 5 hetes kisfiú anyukája
Ha éjszaka alszik ennyit, akkor szerencsés vagy. Vacsora után én sem keltettem fel éjszaka azért hogy egyen, úgyis "szól" ha éhes. Napközben viszont 3-4 óránként azért kéne ennie.
Nekem a védõnõ és a doki is azt mondta hogy ebben a korban max. négy órát szabad kaja nélkül hagyni. Az én kislányom is tápeszeres. Ezért mi felébresztettük, pontosabban úgynevezett álometetést alkalmaztunk. Mindíg gond nélkül vissza aludt, vagy magát az etetést is átaludta. Éjszaka viszont nem keltettük fel. Szépen beállt a négy óránkénti evésre. Ma már fél éves és gyönyörû formás egészséges kisbaba. Sok sikert és boldogságot.
Ez teljesen természetes, a késöbbiekben is csak arra figyeljél, hogy mivel tápszeres ezért minden nap 1x legyen széklete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!