Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes ki tud (7 db)

6 hetes terhességet ki tud tapogatni, érzi az orvos?

Legjobb válasz: Szia! Igen,6 hetesen az orvos már érzi és Uh-al pedig látni is.:) Gratulálok a babucihoz.

Szia! Igen, 6 hetesen az orvos már érzi és Uh-al pedig látni is.:) Gratulálok a babucihoz.
Szia. Nekem a 8 hetes terhességet nem igazán tudta kitapintani, csak uh-n mondták biztosra.
szia énis 6 hetes terhes vagyok nekem a doki simán megmondta hogy terhes vagyok még fotot is kaptam
Szia.Biztos ki tudjak tapogatni, de 6 hetesen ha uh-ot csinal mar biztosan latszik a baba.

6+4 hetes terhességet ki tud már tapintani a nőgyógyász? Mivek kenitek a hasatokat, hogy ne repedezzen ki a bőr?

Legjobb válasz: Én kaptam Anyukámtól olivás aloeverás testáplót, azzal. De még nem repedezik. :)

Én kaptam Anyukámtól olivás aloeverás testáplót, azzal. De még nem repedezik. :)
UH-val szokták megnézni, de tapintással is érzeheti, hogy nagyobb a méhed. Én a DM-ben vettem Babylove márkájú krémet, azt használom.
Nekem elõször kitapintotta kézzel (még kisebb is volt, mint most neked), aztán küldött ultrahangra. Én nem kenem, errõl nem tudok nyilatkozni.
Engem 5 hetesen vizsgált kézzel, s utána küldött UH-ra, hogy 100% biztos legyen. Most 17 hetes vagyok, de még nem repedezik a bõröm, sima baba testápolót szoktam néha magamra kenni.
Kézzel ki tudja tapintani, de úgyis elküld Uh-ra. Én a baba testápolót használtam, de sztem jó bármilyen testápoló is ha rendszeresen használod
Kézi vizsgálat is volt, meg uh is.Én mandulaolajat használok, de állítólag bármilyen olaj jó.Eddig nem vagyok csíkos.29 hetes kismama

Kfc 6 hetes képzésről ki mit tud?

Vidéki vagyok jelentkeztem az állásra és ott volt hogy elvárás egy hat hetes képzés Budapesten.Valaki részt vett már ilyenen?Ha igen adnak valami támogatást az utazáshoz és a szállásra?


De az enyém miért nem alszik? Sírni tudnék, amikor anyukák kiakadnak, hogy a babájuk, aki 6 hetes kora óta átalussza az ájszakát MÁR 2 éjszaka is felkelt egymás után!

Az én 1 évesem meg még soha egyetlen éjszakát nem aludt át,és 4-5x kel minden áldott éjszaka!Én meg 1 éve nem aludtam!!!Nem hogy 2 éjszaka.Mit csinálok rosszúl,hogy az enyém nem alszik?

Legjobb válasz: szia! nyugi, nem vagy egyedül, sõt ez a többség helyzete. az anyukák nem panaszkodósak, ezért hallod ezt kevesebbet :) az enyém másfél éves, még javában fogzik, gondolhatod... ó és a bátyja 15 hónappal idõsebb csak, így mire õ átaludta az éjszakát, már itt volt az utánpótlás (ja, még õ is szokszor ébred, ha rosszat álmodik). szóval én 2 és fél éve nem alszom és ugyanúgy kész vagyok, mint te. kitartást!

szia! nyugi, nem vagy egyedül, sõt ez a többség helyzete. az anyukák nem panaszkodósak, ezért hallod ezt kevesebbet :) az enyém másfél éves, még javában fogzik, gondolhatod... ó és a bátyja 15 hónappal idõsebb csak, így mire õ átaludta az éjszakát, már itt volt az utánpótlás (ja, még õ is szokszor ébred, ha rosszat álmodik). szóval én 2 és fél éve nem alszom és ugyanúgy kész vagyok, mint te. kitartást!
Fiam 3 éves lesz, és átlag 1x ébred, de lustaságbol, mert nem hajlando magának megkeresni az alvosrongyot.(régebben a cumit) szoval nem volt "értelme" a kelésének, nem volt komoly gond. Mikor csak nyöszörgött, nem mentem át hozzá(mert volt ám h 4-5x ébredt, elég sokáig) igy ilyenkor visszaalszik. Most azért ugrunk minden nyekkenésre mert éjjel most lett szobatiszta és a balesetek elkerülése végett ilyenkor ha ébred, megyünk pisilni.
Az én gyerekem augusztusban lesz 3 éves, kb. 4 alkalommal aludta át az éjszakát. Amikor átaludta, akkor is ugyanúgy felkeltem kb. 2-3 alkalommal, mint amikor magától felébredt, de már hozzászoktam. :) Kb. fél éves koráig csak 1 alkalommal kelt éjjelente, utána a fogzás miatt kelt egyre többet és hozzá is szokott. 1 évesen volt, hogy óránkét fent volt, na, én akkor sokalltam be! :S Aztán visszaszokott az éjszakai 1-2 ébredéshez.
A kérdező hozzászólása: Már tápszeres hála az égnek(ne ítéljetek el, addig meg 20x is ébredt), este 7.-kor tápszert iszik, beteszem a kiságyba megfogom a kezét, és 5 perc múlva alszik.
A kérdező hozzászólása: Hááát igen!A jót én is meg tudnám szokni!De õszintén szólva már 1 éjszakának is örülnék, amit végigalhatok. alszik 7-éjfélig.És éjféltõl hol szomjas, hol a cumija kell neki, hol nem képes hasról visszafordulni.Mikor mi baja... Én meg egész éjszaka, mint egy kóborlélek mászkálok hozzá át.De ha magam mellé veszem is ugyanez van:(Már levetkõztettem, felöltöztettem, próbáltam etetni(nem kellett neki), pelust cseréltem, adtam neki fájdalomcsillapítót(hátha a foga, de nem).Bármit csinálok ugyanúgy kel.Már próbáltam, hogy hamarabb megébresztem mondjuk inni, de akkor is kelt utána...
Elõször is: nyugi! Ez sokkal gyakoribb jelenség, mint gondolnád. Lehet, hogy a Sutogó szerint "4 hónapos kortól elvárás, hogy hat órát aludjon egy huzamban", a legtöbb baba nem olvasta. :) Ettõl persze érthetõ, hogy teljesen kivagy, nálunk is ez volt. Anyatejes baba? Hogyan altatod? Cicin alszik el, vagy elringatod ölben? Ha felébred, megszoptatod? Nem tudom, jó helyen keresgélek-e, de nálunk az éjjeli szopi abbahagyásával oldódott meg a probléma. Nem magától hagyott fel vele, rá kellett segíteni. Azóta alszik.
:) Én is mosolyogtam, azon a kérdésen :) Tudod mi a vicces, ha hirtelen átaludna a babád 1-2 éjszakát, bizony felkelnél hozzá, hogy minden rendben van-e?! :) ilyenek az anyukák! :) Egy majdnem 3 éves(õ már végig alszik) :) és egy 7 hónapos kisfiúk 1x 2x kelõ anyukája
A te gyerkõcöd szervezete ráállt a kétszeri kelésre. Ha semmi baja nincs is felébred automatikusan. Gondolom villanyt nem kapcsolsz neki, nem zaklatod csak csendben megpróbálod visszaaltatni esetleg a lehetõ legkisebb cécó mellett ellátod. Egyik gyerek se hasonlít a másikra. Én csak az itteni leírásokból tapasztaltam , az éjszakát átalvós dolgot. Saját tapasztalataim és a környezetemben lévõk elmondása alapján, vannak ilyen és olyan idõszakok. Van amikor valamiért átalszik 1-2 éjszakát, majd napokig szenvedünk. Sokan ajánlották, hogy adjak homeos nyugtató vagy milyen bogyókat neki és majd átalussza, én speciel elítélem. Inkább én szenvedek.
Huu nem csodálom, hogy kivagy. Azért a 4-5x kelés nagyon sok. Az én kisfiam 2, 5 hóa kora óta alussza át az éjszakát, és pontosan úgy van, ahogy írod, ha már van pár éjszaka, hogy nyûgösködött, már kiakadok, hogy mért nem alszik úgy ahogy szokott. :) De ez azért van, mert a jót könnyû megszokni. Amúgy mit csinál mikor felkel? Csak sír és vissza kell altatni? Vagy eszik, iszik is?
hmm sajnálom h nem tudsz aludni nekem az elsõ kettõ olyan 1 1.5 évesen aludta át az éjszakát addig kb 1-2x keltek a kicsi az 3 hónapos koráig éjjel aludt de most ö is kell 1-2x éjjel eszik és alszik is :-( én úgy oldom meg h délben lefekszem aludni a babával vagy mikor itthon vannak a nagyok akkor velük sokat segít h délben alszom 1-1.5 órát ha van módod rá akkor hajrá sok sikert
Sajnos nem nagyon ajánlott ennyi idõsen semmit használni, tapasztalatból tudom.
inno reuma már használható a 2. trimeszterben. Szerintem próbáld ki! Én a derekamra használtam kb.ennyi idõsen, és semmi bajunk nem lett! Jobbulást! (34. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat sajnos még érzem hogy fáj ... fekvéskor/meg ágyban forduláskor

Ki tud olyan veszpré megyei kisállat kereskedést ahol lehet kapni 5-6 hetes nem törpe hörcsögöt?

Nem muszály kereskedésb?l ha tudsz olyat akinek most születtek kölykei azt is ideírhatod

Legjobb válasz: Veszprémbe a Jutasi úton biztos van.

Veszprémbe a Jutasi úton biztos van.
A babával minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek a nagy ultrahangra, remélem ott kiderül, hogy minden rendben van-e. Még nem tudom... Rosszullétek még vannak. azt mondta a doki addig örüljek, mert az jó jel. Elsõ terhesség kicsit aggódok azért ..
Túlsúlyos vagy? Én nem, mégis 4 kilót fogytam (60ról) az elsõ 14. hétben. Én is csak vitaminokon éltem meg vajaskenyéren. 22 hetes vagyok, szépen fejlõdik a kisfiam, szóval ha nem vagy extrém vékony, nyugi, õ elveszi ami kell neki!
A kérdező hozzászólása: 60 kiló körül lehettem mikor teherbe estem, most vagyok 53, 5. Sokan megjegyzik, hogy vékony vagyok, de a csontjaim nem látszanak azért ki :) Köszönöm, nagyon jól esnek ezek a megnyugtató szavak
Én 12 kgot fogyt a 12. Ultrahangig. Az uh- megállapították, hogy 5 nappal nagyobb. Holott ez nem lehet. Szóval minden rendben, azóta pár kiló vissza is jött. A baba úgyis elveszi ami neki kell akár, a te rovásodra is.
Én egyébként is nagy súllyal indítottam, 95 kg-al. 2 kilót "fogytam" és azóta nem jött vissza semmi. Van mibõl táplálkoznia. :) A pocakom nõ és a babám is rendben van. :) 26hkm
A kérdező hozzászólása: Minden rendben van, sõt elõre is fejlõdik. 12 hetes nagy uh-n mondták, hogy 13 hetes :) Köszi a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!