Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes ki (139 db)

6 hetesen kinek mennyi volt az embrió CRL mérete?

Legjobb válasz: Nekem 6 hetesen még csak a petezsákot látták, az 11mm volt. 2 hét múlva meg már a baba volt 11mm.

Nekem 6 hetesen még csak a petezsákot látták, az 11mm volt. 2 hét múlva meg már a baba volt 11mm.
nekem 6+3 volt a crl 3mm. de lehet, hogy egy héttel több van számolva, mint a valós.
nekem 8 mm et írtak, de kiderült (amit én már akkor mondtam h az nem lehet h 6 hetes...) hogy akkor már 7 hetes volt, elõtte lévõ héten pont akkor pedig 2 mm volt.
Ikreimnek 3 mm volt, mindkettõnek. (petezsák: 15 és 19 mm)

6 hetesen ki, hogy erzi magat?

Milyen jelek vannak a terhessegel kapcsolatban?Voltatok mar orvosnal?

Legjobb válasz: Szia! Hát, ez változó, de ami ilyenkor jelentkezni szokott az a mellfeszülés,ilyenkor már érezhetsz émelygést, hányingert (mintha gyomorrontásod lenne, elég kellemetlen). Fáradtságérzet, ingadozó hangulat.Ne ijedj meg, ha mensi szerû tünetek jelentkeznek, addig normális amig nincsenek erõs görcseid.Ez azért van,mert készül a tested, a méhed az anyaságra. Ja, és az orvos,én 5 hetesen voltam elõször orvosnál. Nagyon boldog Babavárást kivánok neked!!!

Szia! Hát, ez változó, de ami ilyenkor jelentkezni szokott az a mellfeszülés, ilyenkor már érezhetsz émelygést, hányingert (mintha gyomorrontásod lenne, elég kellemetlen). Fáradtságérzet, ingadozó hangulat.Ne ijedj meg, ha mensi szerû tünetek jelentkeznek, addig normális amig nincsenek erõs görcseid.Ez azért van, mert készül a tested, a méhed az anyaságra. Ja, és az orvos, én 5 hetesen voltam elõször orvosnál. Nagyon boldog Babavárást kivánok neked!!!
Én is 6 hetes vagyok, már volt egy vetélésem februárba, most egy kicsit izgulok, hogy minden rendeben legyen. Enyhe hasfájásom van, mellfeszülés, rosszulét ritkán és enyhén, de nekem a második ggyerekemnél sem voltak nagy rosszullétek. mivel 7hetesen vetéltem el, most kivárom ezt a hetet és jövõ héten megyek orvoshoz, akkor már biztosan lát mindent, és addig ha nem akar meg maradni a babó akkor úgyis elmegy, lehet, hogy ez egy kicsit pesszimistán hangzik, de abba sem akarom beleringatni magam, hogy terhes vagyok.
Szia én is 6 hetes vok, nekem is a cicim fáj meg nõtt, a hasam is fájdogál de nem vészes.Vérnyomáscsökkentõt kell szednem és az miatt szédülök egy kicsit.Pénteken megyek ultrahangra, remélem minden ok lesz.
Szia!Holnap megyek dokihoz, szerdán uh-ra.Semmi tünet és ez aggaszt!Két gyermekemnél volt mellfájdalom de most semmi!Remélem minden oké!

Győri kismamák 6 hetesen kihez jártok orvoshoz? Hogy viselitek a terhességet? Mennyi időt kell várni a terhesgondozáson és az ultrahangon? Régen több órás volt..

Legjobb válasz: Én a Lendvai Viktorhoz járok! nagyon kedves megértõ és fiatal!:) én már a 39.hétben vagyok, mindez idáig dolgoztam, szóval én egész jól bírom, csak ez a meleg...:) mivel van sorszám ezért nem kell olyan extra sokat várni. én mindig 3/4 7 körül mentem Uh ra és fél 8ra már végeztem is. bár van olyan h elromlik ez az és akkor rámegy az egész délelõtje az embernek a várakozásra. Boldog baba várást!:):)

Én a Lendvai Viktorhoz járok! nagyon kedves megértõ és fiatal!:) én már a 39.hétben vagyok, mindez idáig dolgoztam, szóval én egész jól bírom, csak ez a meleg...:) mivel van sorszám ezért nem kell olyan extra sokat várni. én mindig 3/4 7 körül mentem Uh ra és fél 8ra már végeztem is. bár van olyan h elromlik ez az és akkor rámegy az egész délelõtje az embernek a várakozásra. Boldog baba várást!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az információt..... Kislány vagy kisfiú lesz a babád? Ez a meleg valóban katasztrófa...
Kisfiú!:) :) és nagyon szívesen, ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok!:)

6 hetesen ki tudják mutatni hogy ha a baba bereg? Vagy mikor derülmki ha valami baj van?

most vagyok 6 hetes szerintem. holnap megyek dokihoz. ha a babával valami baj van ugye az most kiderül?

Legjobb válasz: Nem

Nem
túl sokat aggódnak a kismamák! Bízzál, szép, egészséges kicsi babád lesz!
A kérdező hozzászólása: 5hetes 2 napos kismama vagyok! Hétfön megyek Debrecenbe genetikai vizsgálatra. Segitenétek nekem elmagyarázni hogy a klinikán hol található! ÉSszerintetek amit ott mondanak az 100% ? volt már valaki ilyen helyzetbe?
Az orvosnak mondd el mit és mennyit szedtél. Majd õ megmondja hogy árthatott e. Esetleg javasol majd plusz vizsgálatokat.
erõsek ám a kisbabák, bölcs a természet akkor, mikor még nem tudjuk - nem árt (a röntgen árthat, de az nem volt ugye?) írd össze, miket szedtél, meg miért aggódsz és holnap az orvosnak mondd el: õ biztosan megnyugtat majd, õ tudja ezt!
A kérdező hozzászólása: mert márciusba mütöték a térdem és multhonap 18.átol 3 napig 2x2 etem. akkor még nem is sejtetem h baba lesz. És félünk h beteg lesz. És nem akarunk beteg babát ahogy senki sem akar. És félünk. mert nagyon szeretnénk egy egeszséges babát. Az számit hogy mien gyuladáscsökkenöt ettem? segitsetek ha tudtok.
Még csak pár mm-es maszat lesz, max fatális dolgok derülhetnek ki. 12-20 hét között fog sok minden kiderülni. Hogy egyedül van-e, vagy többen, az esetleg látszódhat.
Beteget akartál írni? Ha igen, az egyáltalán nem derül ki, nagyon apró még, esetleg a szívhangot tudják megnézni, ha valamilyen betegsége van a magzatnak van hogy az egész terhesség alatt rejtve marad és csak szülés után derül ki. De ne is gondolj ilyenekre, miért lenne az!??
12 és 18 hetesen van down szûrés, genetikai uh, akkor nézik hogy zárt e a gerinc, hasfal stb, szív rendben van e, 16 hetesen afp, ami szintén downt néz és velõcsõ záródást, bár elég elavult vizsgálat. Most még nagyon pici. De ne aggódj, biztos nem lesz semmi gond.
bizzál Kismama, minden rendben lesz! és figyelj: nagyon érdekes állapot az áldott állapot:) ) Puszi!

Kinek hány hetesen volt először szívhang? Nekem 6 hetesen még semmi, ez normális?

Legjobb válasz: Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.

Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.
Nyugi, normális. A 7. héten kezd el verni a szíve. Csak türelem. ;-) És gratulálok!
Pont 8 hetes voltam mikor láttam, ahogy ver a kis szive:) 6 hetesen még nekem se látszott, nyugi:)
Én 7 hetesen voltam, akkor már vert. Semmi baj nem lesz, gratulálok a babódhoz :)
én is 8 hetesen voltam, akkor volt szívhangja. szerintem ne aggódj.
Normalis. En ot hetesen es hat naposan voltam dokinal, igaz, mart volt pulzalas, de a doki elotte jo hosszan arra keszitett fel, hogy valoszinuleg meg nem lesz, azutan mondta is, hogy ez eleg korai. Tehat ebbol kiindulva hat hetesen meg nem kotelezo lennie.
Eloszor 6 hetes es 6 naposan voltam es volt szivhang. Ha meg nincs a 6-dik heten nem gond. A babam a ciklusom 22-dik napjan fogant, joval a mesnim es a kozepido utan es eddig minden rendben. Senkit nem akarok megbantani foleg egy orvost nem de mar orulet, hogy mikkel ijesztgetik a kismamakat. Szeritnem probalj megnyugodni, meglatod minden rendben lesz. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A dokinak az a baja hogy nem a mensihez estem teherbe hanem késõbb, és fél hogy gyenge volt a pete.
A kérdező hozzászólása: A válaszaitok megnyugtattak kicsit köszönöm szépen. Eszem a rengeteg gyümölcsöt, szedem a vitaminokat a magneB6-ot és sokat pihenek és próbálok nem gondolni arra hogy baj lehet.

Hogy néz ki egy 6 hetes baba napirendje? Nálatok hogy telnek a napok? Séta esetleg játék mikor van?

Legjobb válasz: az én babámnak 6 hetesen még nem volt nagyon kötött napirendje. Annál is inkább, mert összevissza aludt. akkor volt abban a korszakban, hogy egyik nap evett és aludt csak, a másik nap pedig egész nap nem volt hajlandó aludni, csak nyüglõdött. Én 2-3 között minden nap sétálni vittem és az este 6-7 közötti fürdetést mindig betartottam nála. szerintem minden gyerkõc más. Az enyém a reggeli, délelõtti órákban vidámabb, akkor szoktam játszani vele, ami nála leginkább még nézelõdést jelentett a 6. héten. 7-8. héten kezdtem a játszószõnyegre betenni, ott már lelkesen nézelõdött és hallgatta a csingilingit. szerintem komoly kötött napirendet még ne várj el tõle, ki fog alakulni magától is, hogy mikor mit szeretne csinálni!

az én babámnak 6 hetesen még nem volt nagyon kötött napirendje. Annál is inkább, mert összevissza aludt. akkor volt abban a korszakban, hogy egyik nap evett és aludt csak, a másik nap pedig egész nap nem volt hajlandó aludni, csak nyüglõdött. Én 2-3 között minden nap sétálni vittem és az este 6-7 közötti fürdetést mindig betartottam nála. szerintem minden gyerkõc más. Az enyém a reggeli, délelõtti órákban vidámabb, akkor szoktam játszani vele, ami nála leginkább még nézelõdést jelentett a 6. héten. 7-8. héten kezdtem a játszószõnyegre betenni, ott már lelkesen nézelõdött és hallgatta a csingilingit. szerintem komoly kötött napirendet még ne várj el tõle, ki fog alakulni magától is, hogy mikor mit szeretne csinálni!
Most 8 hetes, de 6 hetesen is kb. hasonló volt a napunk. Délelõtt 2, 5- 3 óránként szopi, közben 2x fél óra alvás, alvások közt nézeget. Délutáni elsõ szopi után, ami kb2-3 körül van, megyünk sétálni. Sötétedésig kint vagyunk, hatalmasat alszik. 6 körül ébred, szopi, utána apáé az esti játék, ilyenkor nem nagyon alszik el, 8-9 között fürcsi. Esti szopi, 10 körül elalszik, reggel 6-ig. Nálunk ilyesmik a napok. Minden baba más és más, nekünk ez megy most.
Figyeld a babádat, mire van szüksége. Az õ igényeihez igazíts mindent szerintem, én legalábbis így tettem. Én írogattam, hogy mikor eszik, alszik, mikor éberebb. Így tudom, hogy a babám délelõtt inkább alszik, délután aktívabb. Délután viszem sétálni, hadd nézelõdjön, ne csak aludjon a babakocsiban. Igaz, az én babám 3, 5 hónapos, de amikor 6 hetes volt, akkor figyelgettem, gyûjtöttem az információt róla.

6 hetes terhesen kinek mekkora volt a babája?

Legjobb válasz: 6 hetesen még nem beszélünk babáról, kedves leendõ anyuka. Amúgy 2 és 4 mm közötti a normál méret. Én nem tudom, más hogy van vele, de én 6 hetesen nem is mentem még orvoshoz.

6 hetesen még nem beszélünk babáról, kedves leendõ anyuka. Amúgy 2 és 4 mm közötti a normál méret. Én nem tudom, más hogy van vele, de én 6 hetesen nem is mentem még orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Pont 6 hetesre lennék kíváncsi.
Nekem 6 hét 1 naposan 5 mm embrió pulzáló szívvel, szikhólyag, petezsák 20 mm.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy az embrióm, mivel azt kérdeztem.
6+3 hetesen volt 2, 8 mm.azóta már 25+3 hetes vagyok.
Pontosan 6 hetesen volt 2mm és már pulzált a kis szive:-)Most vagyunk 25+5hetesek.
6 hetesen és 1 naposan 4 mm, elõzõ babám pedig ilyenkor még nem látszódott, csak a petezsák.
Nekem 6hetesen 5mm-es volt az én drága embrióm :) Boldog baba várást nektek.
7, 40mm volt 6 hetesen :) 20+2 hetes kismama
a petezsák vagy a baba?:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Hát Én is elmentem már, mert tudnom kellett , hogy jó helyen van e .Sztem ezzel nem vagyok egyedül.:) Nekem 3 mm-es volt tegnap , ma vagyok 6 hetes.:)
én meg mentem, nehezen jött össze, és a 29. napon a pozi teszt után, behivott a doki, és akkor volt 4 hetese, akkor 2, 34 mm volt.
nekem 6 hét egy naposan volt 0, 49 cm
ja nem cm:)
nekem 6 hét 2 naposqn volt 3, 45 cm...
Nekem 3mm volt az ülõmagassága. Most 18 cm:) :)
6 hét 1 nap 7.2mm embrio, és pulzált a szive. :)

Kinek mennyi ideig tartott terhessége elején a hasfájás /menstruációs jellegû/? Nekem már 2-3 hete fájdogál, most vagyok 6 hetes. Nem folyamatos, néha egyáltalán nem fáj, de van hogy nap végére már kicsit erõsödik.

Legjobb válasz: én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.

én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt olvastam, hogy természetes, de azért kicsit mindig aggódok.
Azt mondják a 2-3. hónapig normális, úgyhogy szerintem ne aggódj.
Nyugi, ez teljesen normális! Majd azért is fogsz aggódni, hogy miért múlt el:-)) Nekem kb. 14-15. hétig tartott, de lehet 17. Hidd el semmi baj, 5, 5 hónapos lányka lett:-)
A 20. hétig mindennapos volt, de én végig nagyon sokat görcsöltem, keményedtem. Nem volt gond, nyílni csak a 35. héten kezdtem.

5-6 hetes babak anyukai, hogy nez ki egy napotok, nektek mennyit alszik a pici, mire van idötötk?

Legjobb válasz: ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol,este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni,8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom,ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.

ejjel nem alszik, szinte vegig ebren van es ha nem foglalkozok vele cirkusz van.Tegnap ejjel kivetelesen nem kelt fol, este12-kor evett utoljara, 1orara elaludt. csak reggel 6-kor ebredt meg szopizni, 8oraig ebren volt, aztan fel11-kor ismet folkelt enni. fel 1-ig ebren volt, utana sikerult nagy nehezen levinnem setalni, de csak kenguruban mert kulonben sirt a babakocsiban ahogy betettem.negyed 2-re hazaertunk, aztan fel2-kor eves. fel 3-kor aludt el, utana en is gyorsan megebedeltem, sikeult elmosogatnom, ruhat teregetnem es 4-kor mar ismet folkelt, 1oraval hamarabb mint kene es sirt.megszoptattam, de nagyon nyugos volt fel 6-ig szopott, mert ha leszedtem mellemrol sirt.utana agyba tettem, de tovabbra is sirt es meg mostis ebren van es ha letesszuk sir. Szoval borzaszto nap. nektek milyen napjaitok vannak?egyaltalan mennyit kell foglalkozni egy ekkora babaval ha ebren van es mennyit kell legyen ebren szerinted? 5 hetes kislany anyukaja.
szinte egész éjszakát átalussza. 2X kel föl tápira:) nap közben pedig szinte mindig az ölemben van. jó kis sráác:) ha akarom mindenre van idõm. barátaim mindig jönnek. minden nap sétálunk kb. 45percet:) nagyon jól megvagyunk, szerencsére nagyon jó baba:) 16/L
utolsó vagyok 5hós:)
SZia, nekem mikor ekkora volt evett és aludt. Egész nap összesen 2 órát ha fent volt evés, alváson, pelenkázáson kívül. Azóta alussza át az éjszakát (este 8- hajnal 4 ig)mióta hason alszik.

Kinek hany hetesen volt szivhangja a picurkanak? Hetfon megyek dokihaz alitolag 6 hetes leszek vajon lesz szivhang?

Legjobb válasz: En is 6 hetesen mentem elöször es mar volt szivhangja a kis dragamnak!

En is 6 hetesen mentem elöször es mar volt szivhangja a kis dragamnak!
Nekem 5 hetesen még nem volt.6 hetesen már igen :) 39 heteske
Szia! Én is 6 hetesen voltam elõször uh-n és már volt szívhang :) (nekem akkor még hüvelyi uh-t csinált) 5 hóbapos kislány anyukája
Nekem is volt már 6 hetesen szívhang. Viszont ugye általában a mensi alapján számolnak (én is uh alapján voltam annyi), így eltérés lehet. Tehát ha mensi alapján vagy 6 hetes, attól még nem biztos, hogy akkor fogant a pici. Ezért van, hogy valakinek csak a 7. hét után hallanak szívhangot! Így ha még nem lesz szívhang, akkor sem szabad megijedni! :)
Elõször 7hét+4naposan voltam akkor már volt 9mm volt akkor, azóta 79cm és itt mászkál mellettem.:-))))
Nálunk 6 hetesen még nem látszott hüvelyin a szívmûködés, de tegnap a 8 hetesen már gyönyörûen látszott.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat remelem minden rendben lesz ha nem lesz szivhang sem fogok stresszelni lesz legkozelebb:) Boldog es egesszeges anyasagot mindenkinek!!
Szia. Én 6 hét 2 napos voltam amikor mentem a dokihoz, és már volt szívmûködés! Ott pulzált a monitoron a kis 6mm-es pacám :) Szerintem Nálatok is lesz, de ha nem akkor se aggódj, 7-8 hetesen már biztos! Sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!