Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes két (60 db)

Kincsem 6 hetes, két napja hasmenése van, nagyon erőlködik, kínlódik, talán allergia vagy valami vírus? Anyatejet és tápszert is kap

Legjobb válasz: Szerintem csak van egy kis pocakfájása. Próbáld masszírozni kicsit a pociját és/vagy biciklizzetek a lábacskáival. Mi is sokszor jártunk így, ez segített. Ha láza nincs, akkor nincs okod az aggodalomra. Az is lehet, hogy a széklete kicsit keményebb lesz. Mi is anyatejjel és tápszerrel is tápláltuk a kezdetektõl, eddig nem jöttem rá, hogy mitõl függ a székletének a minõsége. Volt szilárdabb is és hígabb is.

Szerintem csak van egy kis pocakfájása. Próbáld masszírozni kicsit a pociját és/vagy biciklizzetek a lábacskáival. Mi is sokszor jártunk így, ez segített. Ha láza nincs, akkor nincs okod az aggodalomra. Az is lehet, hogy a széklete kicsit keményebb lesz. Mi is anyatejjel és tápszerrel is tápláltuk a kezdetektõl, eddig nem jöttem rá, hogy mitõl függ a székletének a minõsége. Volt szilárdabb is és hígabb is.

Kisfiam 8 hetes egészen 6 hetes koráig semmi bajunk nem volt a kakilással két hete viszont csak segítséggel tud kakilni (hőmérő). 8 hetesen normális ez a változás?

A véd?n?nk tanácsára vettem infacolt,ezt használjuk is azóta kevesebbet fáj a poci,de kaki nincs.

Legjobb válasz: Sajnos nálunk is pontosan ugyanez van. A hasmasszás nálunk csak a pukit viszi ki, a segít egy kis idõre. EGy hõmérõzõs nap után általában két-három napig megy magától, de csak napi egyszer tud kakilni. Csak reménykedem, hogy hamarosan vége. Most a Gripe Water-t fogjuk kipróbálni, hátha segít.

Sajnos nálunk is pontosan ugyanez van. A hasmasszás nálunk csak a pukit viszi ki, a segít egy kis idõre. EGy hõmérõzõs nap után általában két-három napig megy magától, de csak napi egyszer tud kakilni. Csak reménykedem, hogy hamarosan vége. Most a Gripe Water-t fogjuk kipróbálni, hátha segít.
Lányom most 12 hetes és csak anyatejes. De neki is volt ilye kakiváltozása. Eleinte 2X kakilt, reggel és délután, majd egyszercsak elmaradt, és alig vártuk. Pár napig torzántattam, könyörögtünk, az egész család nyomta, és csak este fürdés elõtt-néha után lett kaki. Majd egy nap kimaradt, és azután mindig reggel akkilt. Most meg délután. Szóval változik az emésztõrendszerük, szerintem talán normlisnak is mondtató.
Az én kisfiamnak is volt ilyen gondja, kb. 2 hétig hõmerõztem, hogy tudjon kakilni. Aztán egyik napról a másikra rendbe jött minden. Már 8 hónapos és azóta nem volt gond a kakilással, egy nap 2-3 szor kakil. Sok sikert.
Nem szabad gyakran hõmérõzni, mert sajnos nagyon hamar megszokja a kis szervezete, és majd csak segítséggel fog tudni kakilni! Nálunk is az volt a helyzet 6 hetesen és kb. 3 hétig tartott (abban az idõszakban volt, hogy csak 5 naponta kakilt). Azóta rendbejött, és mindennap van kaki. Azzal tudsz neki segíteni, hogy tornáztatod, pocijához húzod fel a kis lábait és masszírozod a pocakját. Ha szoptatsz, akkor igyál több folyadékot, és egyél gyümölcsöt (pl . barack). A tápszert pedig egy picit hígabbra keverd ki. Remélem segítettem!

Ma kaptunk egy 6 hetes kis yorkit a két meglévõ kutyusunk mellé. A másik kettõ fekete volt picinek ez viszont barna. Lehet hogy nem yorki? Vagy lehet ilyen színû is?

Legjobb válasz: A yorkie egy színben van és az nem a barna.... ha tényleg barna akkor kizárt, hogy yorkie legyen.. Egyébként a törvény szerint 8 hetes kor alatt tilos kölyköt eladni/venni...azt már meg se említem, hogy ma Magyarországon kutya csak chippel cserélhet gazdát (ez kölykökre és felnõttekre egyaránt vonatkozik így annak is lennie kellene meg két oltásnak...

A yorkie egy színben van és az nem a barna.... ha tényleg barna akkor kizárt, hogy yorkie legyen.. Egyébként a törvény szerint 8 hetes kor alatt tilos kölyköt eladni/venni...azt már meg se említem, hogy ma Magyarországon kutya csak chippel cserélhet gazdát (ez kölykökre és felnõttekre egyaránt vonatkozik így annak is lennie kellene meg két oltásnak...
Ha nincs törzskönyve, 6 hetesen odaadták, nincs benne chipp, nincs 2 oltása és nincs 4x féreghajtva, akkor jó eséllyel egy fajtajellegû keveréket kaptatok, vagy egy full keveréket. Ezzel önmagában nincs baj, ha nem fizetettek érte 20-30 ezret. Illetve törvény tiltja, hogy 8 hetes kora elõtt elhozz kutyát.Illetve kötelezõ a chip minden egyes kutyába, aki gazdát vált. Nekem a színe sem elég meggyõzõ.
Majd kiderül 7-8 hónaposan, hogy mit kaptatok.
Többféle színû yorkshire létezik, itt olvashatsz róluk: http://www.yourpurebredpuppy.com/faq/yorkshireterriers.html
Tenyésztõtõl vettétek vagy szaporítótól? Mutatsz róla képet?
Tegyél fel róla képet.
A hivatalos standard szerint egy szín van, minden más keverék...
mutasd meg képen!
Jézusom!!!! Hogy lehet egy kutyust 6 hetes elhozni??? Annak még az anyja mellett a helye!!! Mond, tudsz te bármit is a kutya tartásról????


6 hetes kislányomnak lágyék sérve van jobb oldalon . Műtétre előjegyezték már. Szerintetek mért kell mind a két oldalt műteni?

Legjobb válasz: Szerintem akinek 6 hetesen van lágyék sérve, annak nagy a hajlama rá, szóval lehet, hogy most még nem látszik a másik oldali, de lehet, hogy pár év múlva úgyis kijön, és akkor jobban jár mindenki, ha elõre megerõsítik a hasfalát, hogy késõbb ne legyen baj... Nyugi, gyönyörûen be fog gyógyulni, ilyen piciknek nagyon jó a sebgyógyulásuk, mire nagy gyerek lesz már nem is fog látszani!

Szerintem akinek 6 hetesen van lágyék sérve, annak nagy a hajlama rá, szóval lehet, hogy most még nem látszik a másik oldali, de lehet, hogy pár év múlva úgyis kijön, és akkor jobban jár mindenki, ha elõre megerõsítik a hasfalát, hogy késõbb ne legyen baj... Nyugi, gyönyörûen be fog gyógyulni, ilyen piciknek nagyon jó a sebgyógyulásuk, mire nagy gyerek lesz már nem is fog látszani!

Hétvégén pozitívat teszteltem. TEgnap voltam dokinál. Méhnyálka 12-13 mm. Sárgatest megvan, ciszta nincs. Ezeken kívül még semmit nem látott az orvos. Két hét múlva kell visszamennem. Akkor leszek betöltött 6 hetes. Ez így rendben van?

Elegend?t látott? MÉg lehet, hogy meg is fog jönni?

Legjobb válasz: Én a nem várt napja után 4 nappal voltam dokinál, akkor egy 6mm-es üres petezsákot láttunk. Akkor lehettem kb 4 hetes, pár napos. 6.héttõl már ott lesz a baba is, és a szívhangja is :) Drukk. Ja, és vért nem vett? Nekem egybõl levették, és már aznap tudtam, hogy a hcgm 3000 fölött van.

Én a nem várt napja után 4 nappal voltam dokinál, akkor egy 6mm-es üres petezsákot láttunk. Akkor lehettem kb 4 hetes, pár napos. 6.héttõl már ott lesz a baba is, és a szívhangja is :) Drukk. Ja, és vért nem vett? Nekem egybõl levették, és már aznap tudtam, hogy a hcgm 3000 fölött van.
Elõször nekem se talált semmit, egy hétre rá petezsák, még egy hétre rá meglett a babuka szívhangja is. Türelem, sok sikert 7+0 kismama
A kérdező hozzászólása: ÓÓ tényleg neked sem látott semmit? s aztán minden okés volt? Ez egy kis reményt ad. Nem volt vérvétel. Magán rendelésen voltam az esti órákban.ott nincs lehetõség erre.
Csak nem hiszel nekem. Akkor mostmár hiszel a többi válaszolónak? A nem várt menzi után 7-10 nap múlva lát bármit is az uh. Hamarabb nem. Nem azért mert nincs ott, hanem mert még olyan pici, hogy nem látszik. Az én Pöttyöm 5 mm-es volt az elsõ UH-n, de elõször ezt is alig találta a doki, pedig akkor nekem már 1 hete késett. Két hét múlva petezsákot fog látni és talán szívhangot is. De van akinek a szívhang is csak a 7. héten mutatható ki. Ez attól is függ, hogy hamarabb fogant-e, vagy késõi peteérés volt-e. Nyugodj már meg barátném és légy türelmes.
A kérdező hozzászólása: Oké, igazad van:-)))) De annyira aggódom! És rossz, h semmt nem tudok tenni többet!
Szia! Én is 6 hetes terhes vagyok és nekem azt mondta a védõnõ hogy napi 1* 2* ha iszol kávét az nem gond.
Mértékkel lehet. Gyengébbet én is ittam néha, de nem minden nap.
még azt lefeljtettem hogy a vérnyomásom 105/64 és erre is azt mondta hogy normális. Jó babavárást!
Én eddig napi 5-6 kévát ittam, szintén nagyon alacsony a vérnyomásom. Most 12 hetes terhes vagyok, elég nehéz volt csökkenteni az adagot, most napi 1-2 kévát iszom. Nekem is az orvos mondta, hogy igyak nyugodtan, ha fárdat vagyok. Amúgy én vagyok az élõ példa, hogy semmi baj nem lesz, mert anyu, mikor terhes volt velem, az elsõ idõkben annyira fáradt volt, hogy minden reggel, munkába menet be kellett mennie egy presszóba, hogy igyon egy kávét, mert különben elaludt volna a buszon. És lám, tök egészséges vagyok. Szóval ami jólesik, azt fogyaszd nyugodtan.
Napi egy-két kávé nyugodtan belefér, fõleg ha alacsony a vérnyomásod. Persze azért kell sokmindenrõl lemondani a terhesség alatt, mert a káros anyagok bekerülhetnek a baba szervezetébe, de ne felejtsük el, hogy az emberi szervezet egy jófajta szûrõként is mûködik, legalább is ilyen mennyiségnél.

Pécsi vagyok. 6 hetes vagyok és még nem választottam magándokit! Két orvost ajánlottak:Dr Várnagy Ákos/klinika/ Dr. Labossa Gusztáv /megyei kórház/ Melyiket válasszam? Melyik kórházban jobb szülni?

Köszönöm a segitségeket!

Legjobb válasz: Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.

Én 18 hetes (szintén pécsi) kismama vagyok. A két orvost, akit írtál, sajnos nem ismerem; de én a Megyeibe járok. Az orvosom Dr. Varga Tamás, teljesen meg vagyok vele elégedve (orvosilag és emberileg is)! Amúgy a Megyeit is csak dicsérni tudom! Ha van kérdésed, emailben tudok válaszolni.
Szia én vidéki vagyok de Pécsen fogok szülni a megyeiben. A Dr.Labossához járok magánrendelésre és remélem nála fogok szülni is. Én teljes mértékben meg vagyok elégedve vele nyudodt szívvel tudom ajánlani neked is! De neked kell eldöntened, még az elején vagy a terhességnek ha nam szimpatikus a doki nyugodtan átmehetsz másikhoz. Szerintem a megyei kórház sem rossz, nem kell órákat várni a vérvételnél sem. Boldog babavárást! 33 hetes kismama
szia .én vidékrõl járok Pécsre a Várnagy dokihoz.Nagyon merem ajánlani.a legmesszemenõkig mindenben segít és nagyon emberséges.És persze jó orvos.Messze van Pécs de akkor is utazok. Megéri

6 hetes németjuhász kiskutyáinkon ma vettem észre, hogy a nemiszervük körül illetve a hasukon kisebb és nagyobb gennycsomók vannak. Betadinnal kenegetem õket, állatorvoshoz pedig nem tudom vinni õket. Valakinek volt már ilyen? Mit csinált vele?

Legjobb válasz: Gondolom lehoztál egy jó kis szaporított almot. Gratula! Honnan a f***** kellene tudnunk mi a bajuk?? Talán szûrni kellett volna a szülõket, hogy a kölykök ne legyenek ilyen betegesek. Lehet köldöksérv daganat, szerinted itt állatorvosok vannak? Vidd el dokihoz, a felnõtt kutyákat meg ivartalanítsd!

Gondolom lehoztál egy jó kis szaporított almot. Gratula! Honnan a f***** kellene tudnunk mi a bajuk?? Talán szûrni kellett volna a szülõket, hogy a kölykök ne legyenek ilyen betegesek. Lehet köldöksérv daganat, szerinted itt állatorvosok vannak? Vidd el dokihoz, a felnõtt kutyákat meg ivartalanítsd!
Lehetséges, hogy allergia.Az én kutyámon tavasztól õszig jön elõ pár darab ilyen gennyes pattanás szerûség a hasán, olyankor elkezdjük adni neki a doki által felírt allergia gyógyszert és akkor szépen elmúlnak ezek a dudorok.Mi Prednisolon Richter-t adunk neki, de nem hiszem, hogy az 6 hetes kölyköknek is való, a mienk 5 hónapos volt mikor elõjöttek ezek. A dokid nem nézi meg ingyen és nem ad tanácsot?A mi állatorvosunk ingyen megvizsgálta a kutyát, elõször teszteltette csirkeallergiára (3 hét megvonás, semmi csirkehús se származék), azt mondta, hogy a vérvételes teszt drága allergiára így azt nem ajánlja, fõleg, hogy ezek az allergia tesztek nem 100%osak.
Milyen választ vársz egyébként??? 3 megoldás van. -Imádkozol és hátha meggyógyul (maga a felelõsség, remélem a lázas gyerekedért is imádkoznál orvos helyett) -Végig nézed és majd lesz valami (no comm.) -ELVISZED ORVOSHOZ Bármilyen hihetetlen, az itt kérdezõknek, meg az idejáró okoskodó nagyszájú embereknek, itt NEM állatorvosok ülnek, akik távdiagnózist állítanak fel, majd egy 500 ft-os kezelési javaslattal meggyógyul minden kölyök. Az ilyen embernek állatot nem lehetne tartania, nemhogy elletni. Pénzed nincs rá, de azt elvárod, hogy õk hozzák a pénzt, ha eladod.A FELELÕSSÉG MOND NEKED VALAMIT? A gyerekkel mindenki rohan az orvoshoz, ha kettõt tüsszent.A kutya félig a sírban van, de a gazdának csak akkor jut eszébe esetleg neten utána kérdezni, orvoshoz meg nem megyünk mert az drága. NEM KELL KUTYÁT TARTANI. Kérdésre a válasz: VIDD EL ORVOSHOZ, OLDD MEG HOGY HOGYAN. Utána ivartalanítsd õket a kölyköknek meg ivartalanítási kötelezettséggel keress gazdát.
" Az impetigo gennyes, hólyagos bõrgyulladást jelent, fiatal kutyákban fordul elõ, késõbb kiütésekké, bõrfekélyekké alakulhatnak a felfakadt hólyagok. " Keress rá a neten az impetigóra.
Csomóért=csomókat. Bocs, hülye T9...
Én sem értem, kell nekik oltás, chip, féreghajtás, ugye nem azt akarod mondani hogy ezek is elmaradnak? Ha meg úgyis a dokinál vagytok megmutatod a csomóért.
Így igaz, már túl kéne lenniük legalább két tablettás féreghajtáson, és ideje megkapniuk az elsõ oltást és a microchipet. Így is, úgy is kellene menned orvoshoz velük, függetlenül ettõl a problémától. Ha meg úgyis ott vagy, megnézetheted a kis csomóikat is. Könnyen lehet, hogy a bõrirritációjuk a rossz higiénai körülmények miatt alakult ki, tehát azzal, ha megtisztogatod a hasukat és a környezetüket, nem ártasz, de önmagában ez kevés.
És miért nem tudod õket elvinni az állatorvoshoz?
Ha elletni tudtad a kutyádat, akkor kutya kötelességed ellátni a kicsiket! Amúgy is 6 hetesen meg kell kapják az elsõ oltást és a második féreghajtást, tehát az állatorvos elkerülhetetlen.
igen levezettem, mert igaz megvannak a kölykök baj van velük, jogos. De azért írtam le, hogy kicsit fölnyíljon a szeme a kérdezõnek és ne csináljon ilyet többet. Majd ha lesz gyereked és beteg lesz, akkor még írd ki ide légyszíves, hogy mi baja van, kiütéses a bõre. Nehogy elvidd orvoshoz, hogy kiderüljön, hogy allergiás a babra, aztán ahogy majd eszi a kaját megfullad. Mert az orvos/állatorvos luxus? Felelõs vagy a gyerekért/kiskutyáért, ha beteg orvoshoz kell vinni, nem nézni, hogy szenved, és még kiírni ide.
ma 23:21 Csodálatos levezetés. Akkor valami kézzelfogható választ netán képes vagy a kérdésre is megírni? Vagy úgy gondolod, a kérdezõ visszanyomogatja a kiskutyákat az anyjukba, aztán elkezd hamut szórni a fejére? Itt alul minden válaszírásnál olvasható: " Ha választ írsz, tartsd be a következõket: Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez! Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést! Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már elõtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát! Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted! A gyûlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalad reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történõ végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj! "
Az elsõ beírókhoz csak annyit.. Élvezetet okoz, hogy tiszta feleslegesen elkezdtek szapulni valakit? A kölykök megvannak. Gond van velük. A válaszaitokkal egy picurkát is segíteni akartatok, vagy csak egy lehetõség volt ismét kígyót-békát kiabálni látatlanban egy másik emberre?
Jó akkor mondom szépen. Figyu: A menhely tele van kutyákkal. Az utca is. A németjuci fajtamentõk is tele vannak. Sok menhelyen vannak némtejucik. Na és akkor te most bocsi, de minden komolyabb megfontolás nélkül lehozol egy almot, gondolom a szomszéd Rexi az apa, és semmi szûrést nem csináltatok. A szûrések arra jók, hogy leellenõrizd, hogy az anya, és az apa hordoz-e valamilyen betegséget magában, amit esetleg elkaphatnak az utódok. Vannak tenyésztõk, akik nagy körültekintés után hoznak le egy almot, elõre kiválasztott szülõktõl. Nem azért mert jajj de cukik, meg jó pénzt kapnak belõle. A tenyésztés arra való, hogy javítsák az állományt. Nem elég két németjucit összepároztatni, még akkor sem ha törzskönyvesek. A tk. a minimum, de szûrések, meg miegymás. Szóval nem olcsó buli, és amit te csinálsz az szaporítás, ami csak rontja az állományt. A tenyésztõk mindent úgy csinálnak hgy jobb kölykök szülessenek, a vizsla ügyesebben vadásszon, a puli jobban tereljen, stb. Ehhez képest ezek a szaporított kölykök csak külalakra néznek ki úgy mint az adott fajta, és lehet idegi 0-ák és megijednek még egy leesõ pohártól is, míg egy stabil idegû kutya a pisztolylövést is állja. Szóval ez a különbség. És mindenki azért hurrog le, mert csak úgy összehoztál egy almot minden egészségügyi vizsgálat nélkül, de akkor legalább a kölyköket tisztességesen nevelnéd 8 hétig, és chipelve, oltva adnád gazdához. A kutyatenyésztés ára Sokan gondolhatnánk, hogy a kutyatenyésztés jó üzlet lehet, hisz egy-egy kiskutya akár több tízezer, sõt néha százezrekbe kerülhet. De vajon mennyibe kerül egy kutya tartása akkor, ha tenyésztésre szánjuk? Vajon meg lehet gazdagodni a kutyatenyésztésbõl? Hisz nincs abban semmi ördöngõsség... ..miért is nem lehet tenyésztésbõl megélni? Szuka vételár: 100.000, - Ft-tól 2000 Euroig (500.000, - Ft.) De maradjunk csak a 100 ezres kategóriánál. Szuka felnevelése 2 és fél éves koráig: Oltások, féreghajtás, kullancsriasztó, vitaminok: 50.000, - Ft. Táp: (kutya méretétõl függõ, vegyünk egy közepes termetû, 20 kg súlyú kutyát) 150.000, - Ft. (Ugye, hogy nem is a kutya vételára a sok?) Szûrõvizsgálatok: 35.000, - Kiállítások, tenyészszemle: Na ez egy feneketlen pénznyelõ, attól függ, hány kiállításra vittük el a kutyát, hányszor mentünk külföldre vele stb. Átlagosan kiállításonként 10-15 ezer forintot számolhatunk, ha csak itthon megyünk, de külföldre ennek sokszorosa az útiköltség miatt. Vegyünk mondjuk 15 kiállítást és tételezzük fel, hogy nem egy kutyát viszünk, így az útiköltség kevesebb. Így sem jön ki a buli 300.000, - Ft alatt. Fedeztetés elõtti állatorvosi vizsgálatok: 20.000, -Ft Fedeztetési díj: (általában 1 kölyök ára, pl. mint amennyiért a szukát vettük) 100.000, - Ft. - Külföldi fedezés vagy spermabehozatal esetén az utazási-szállítási költség: 100-300 ezer Ft, de lehet ennek többszöröse pl. egy tengerentúli kan esetén. Vegyünk egy kedvezõ esetet: 100.000, - Ft. Születik mondjuk 6 kölyök komplikációmentesen, tehát nem kell külön orvosra költeni. Szülés utáni orvosi vizsgálat: 5.000, - Ft. Kölykök oltásai, féreghajtása: (kölykönként 3 oltás, féreghajtás) 30.000, - Ft. Kölyöktáp: 40.000, - Ft. Törzskönyv, chip, állatorvosi vizsgálatok: (kölykönként 8000 Ft) 48.000, - Ft. Ez összeadva: 878.000, - Ft.
Pedig csak orvos tudja megállapítani, mitõl lett mindegyiken az elváltozás. Gombától kezdve sokféle ok lehet. Betadinnal nem lehet kikezelni valószínûleg. Esetleg holnap egy telefon egy dokinak, aki talán hajlandó látatlanban némi segítséget adni.
Sajnos itt tényleg az a válasz, hogy vidd õket állatorvoshoz, mert az állatoknak az lenne a legjobb. Nem bunkóságból, de tényleg miért nincsenek ivartalanítva az ivarérett németjuhászaid? Vagy legalább kapartattad volna ki, mikor vemhes lett a szuka. Az állattartás sajnos ezzel jár, hogy ha beteg, vinni kell orvoshoz. Te is elmész, ha bajod van...
A kérdező hozzászólása: Bunkók, nyomorékok, és egyszerûen undorítóak vagytok..az ember normálisan kérdez, leírja mi a baj, és hogy állatorvoshoz nem tudja vinni....ennyit a mai emberekrõl, köszönöm szépen a nagy segítséget...mai világ..-.-" undorító és szánalom..
Á igen... látom már... Ó, jaj... Sajnos szörnyû hírem van, a távdiagnózis szerint Alien lárvák növekednek a kiskutyákon, napok kérdése és kikelnek, aztán belétek is bele fogják tenni a lárváitokat. Nincs sok idõd, pontosan éjfélkor meg kell itatnod a kiskutyákkal 0, 5 szentelt vizet, borssal megszórni õket, aztán indiánszökdelésekkel hangosan énekelned kell az Ave Mariát.
Minek kellett szaporítani ha még állatorvoshoz vinni is luxus õket?!
Na meggyógyultak a kiskutyák ? :)

Mi történik akkor ha a kutya nem 6 hetesen kapja az első oltást, hanem mondjuk, egy vagy két héttel később, mit fog hozzá szólni a doki?

Tudom,hogy egy rendes tenyészt? 6 hetesen beoltatja..blablablabla...de azért kíváncsi vagyok. Köszönöm.

Legjobb válasz: A doki semmit. A kölyök szólhatja hozzá azt, hogy már beteg és mire megkapja az oltást már késõ (lásd a tegnapi kérdezõt, akinek 10 hetesen pusztult el a kutyája)

A doki semmit. A kölyök szólhatja hozzá azt, hogy már beteg és mire megkapja az oltást már késõ (lásd a tegnapi kérdezõt, akinek 10 hetesen pusztult el a kutyája)
a doki semmit nem fog hozza szolni. a te döntesed/lehetöseged hatarozza meg, hogy mikor viszed. csak figyelj oda, hogy addig nehogy összeszedjen valaimt es ha netan valami rendelleneset, szokatlant tapasztalsz, akkor azonnal irany a doki.
A mi dokink csak 8 hetesen adja az elsõ oltást.
20.08-nak Igen, de alomban.Oltott szülõknél. Ha elhozzák a kutyát már 2 oltásának kell lennie. Gondolom akkor ti 10 hetesen adjátok a kutyákat.
Elõzõ vagyok, mi nem adjuk sehogy a kutyákat, nem vagyunk tenyésztõk, kapott a kisfiam egy kutyust 8. hetes volt (szombaton töltötte és szerdán hoztuk haza) felhívtam a dokit és mondta szombaton vigyem be mert 8 hetesen kaphatja az elsõ oltást. "Otthon" csak féreg hajtót kapott õ is meg a testvérei is. Nem tudom miért de a mi orvosunk 8 hetesen adja az elsõ parvo oltást, rá 2 hétre a másodikat, utána még 2 kombináltat és azt hiszem úgy mondta, hogy azután még 2x kell majd vinni veszettségi oltásra míg be nem tölti az egy évet. Most lesz szombaton 11 hetes és jövõhéten visszük az elsõ kombináltra.
A Keresztanyukámék kutyája is késõbb kapta meg az oltást és amikor ment mindig eldõlt vagy elcsuklott a lába és elesett:S Azt hiszem, hogy élete végéig tartott ez nála, nem tudom, mert még nagyon pici voltam nekem is úgy mesélték:)

Két terhességem volt egyszerre, az egyik méhben 6 hetesen elment (nem kapartak). Rá két hétre méhen kívülit találtak a jobb petevezetőmben (laparoscopiával el kellett a jobb petevezetőt távolítani). Esély van a teherbeesésre még természetesen?

4 éve próbálkozunk, egy csoda volt hogy természetesen teherbeestem(felh?tlen boldogság),de elveszítettem, azután most karácsonyra majdnem meghaltam a rengeteg vért?l a hasamban, irány m?tét, és így már, hogy még kevesebb az esély,hogy babám lehessen egy petevezet?vel, bele?rülök a tudatba.Ha van hasonló eset,ami végül babát eredményezett, írjatok!

Legjobb válasz: Szia! Elõször is nagyon sajnálom hogy ilyen dolgokat kellett átélned, de a reményt soha nem szabad feladni. Van egy ismerösöm akinél az elsõ terhessége méhen kivüli volt és most van két gyereke akik természetes uton fogantak. A másik ismerösömnek meg szintén csak az egyik petevezetéke volt átjárható és mégis sikerült teherbe esnie. Most meg kellene probálnod lelkiekben feldolgozni az eseményeket. Nem irtad hány éves vagy. Mi 5 éve probálkozunk, már elmultunk 35 évesek, négyszer sikerült teherbe esnem és mind a négyszer elhalt a magzat az 5-8 hét között. Már minden vizsgálaton túl vagyunk és minden rendben is van velünk. Szóval sok türelmet és kitartást kivánok, ha a kisbaba jönni akar akkor jönni is fog.

Szia! Elõször is nagyon sajnálom hogy ilyen dolgokat kellett átélned, de a reményt soha nem szabad feladni. Van egy ismerösöm akinél az elsõ terhessége méhen kivüli volt és most van két gyereke akik természetes uton fogantak. A másik ismerösömnek meg szintén csak az egyik petevezetéke volt átjárható és mégis sikerült teherbe esnie. Most meg kellene probálnod lelkiekben feldolgozni az eseményeket. Nem irtad hány éves vagy. Mi 5 éve probálkozunk, már elmultunk 35 évesek, négyszer sikerült teherbe esnem és mind a négyszer elhalt a magzat az 5-8 hét között. Már minden vizsgálaton túl vagyunk és minden rendben is van velünk. Szóval sok türelmet és kitartást kivánok, ha a kisbaba jönni akar akkor jönni is fog.
Az egyik barátnõmnek mind a 2 petevezetékét elkötötték, és most 10 éves a fia. :) Neked nagyobb esélyed van a teherbe esésre, mint akkor neki.
Ha olvasod, erre jársz, kérlek írjál, hogy hogy vagy? Sikerült-e a baba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!