Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes hány (66 db)

6 hetesen hány mm volt az embriótok?

Nekem 6 mm

Legjobb válasz: Nekem semekkora, 6 hetesen még csak a petezsák látszódott.

Nekem semekkora, 6 hetesen még csak a petezsák látszódott.
Egyeske: 7 hetesen (ekkor voltunk elso uh-n) 8mm volt Ketteske: 4 hetesen 4mm 3 het mulva megyek vissza. Semmi baj nincs a 6mm-el :) )
Egyáltalán nem kicsi nekem 7 mm volt 6 hetesen és j magzati élet jelenséggel. :) ) és én a mai napig nem tudom h akkor ott volt e a kicsi szíve és dobog vagy sem. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintetek kicsi a 6mm? 3 hét múlva megyek vissza. Úgy izgulok...
2-es válaszoló vagyok, köszi 3-as, hogy megírtad az adataidat :) . Na, nekem 3 hét múlvára hívtak vissza, úgyhogy rághatom még a körmöm egy ideig.
Nekem 6hét 1naposan 8mm
A kérdező hozzászólása: Ez volt ráírva a papíromra: "Szívmûködés:Pozitív." Gondolom, akkor a szívcsõ pulzál már :)
Pont tegnap néztem a leleteit a kicsinek, és 6 hetesen, 1 naposan 7 mm-es volt, 13 mm-es petezsákban. Életjelenség még nem volt. Rá pont egy hétre, már 14 mm-es volt már, életjelenséggel. Ekkor nem mérték már le a petezsákot, ha jól láttam. 29 hkm
Nekem 5 mm (az emnrióárnyék). De szívhang még nem volt, én meg ezen agyalok, mert a fiammal anno 3 mm-esen már volt szívhang. Igaz más gépen nézték akkor, nem tudom ez mennyire számít. Nálad már volt szívmûködés?
6 hetesen 3 naposan 8mm és már dobogott a pici szíve :)

6 hetesen hány kg és cm volt a kisbabád? Mennyi volt a születési súlya?

Legjobb válasz: Kisfiam 3500 grammal és 50 centivel született. 6 hetesen 5120 gramm volt, centit nem tudom, nem mértem így, az biztos, hogy akkor már az 50-es rucik kicsik voltak rá, inkább 56-osakat adtam rá. Õ az elején nagyon belehúzott, rohamtempóban növekedett. Most teljesen átlagos 2,5 éves, 95 cm és 15 kg körül van.

Kisfiam 3500 grammal és 50 centivel született. 6 hetesen 5120 gramm volt, centit nem tudom, nem mértem így, az biztos, hogy akkor már az 50-es rucik kicsik voltak rá, inkább 56-osakat adtam rá. Õ az elején nagyon belehúzott, rohamtempóban növekedett. Most teljesen átlagos 2, 5 éves, 95 cm és 15 kg körül van.
Én kisfiam pont három hete volt 6hetes. 3050grammal született és 49cm-vel, 6hetesen 4240gramm volt, és kb 53-54cm. Te kisbabád?
A mi kisfiúnk 3350 és 52 vel született 6 hetesen volt 5000 és 57cm most 3 hónapos és 6610 és 63cm.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 4230 g és 58 cmvel született ma 6 hetes és 5210 g és 61 cm
csajsziról van szó születéskor: 3360 g és 49 cm 5 hetesen: 4200 g és 56 cm 7 hetesen: 4670 g és 57 cm bocs 6 hetesen pont nem mértük. anyatejes baba

6 hetesen hány milliméteres volt a babátok?

Legjobb válasz: Én a mensim szerint 6+6 voltam uhon, ott 3mm mértek, de megnéztem ezen az oldalon (magzati méretek) és pont egy héttel vagyok elszámolva. Szerintem.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segített, nagyon kedvesek vagytok! :)
A kérdező hozzászólása: Én ma számoltam ki, és aszerint ma vagyok 6 hetes pont. Tehát ma töltöttem be a 6.hetet, és tegnap voltam UH-on, azt mondták 3mm a bébi. Ez vajon jó?
Én a mensim szerint 6+6 voltam uhon, ott 3mm mértek, de megnéztem ezen az oldalon (magzati méretek) és pont egy héttel vagyok elszámolva. Szerintem.
en is kb 6 hetes vagyok de meg nem voltam ultrahangon!
fél cm volt a drága kisfiam. 20hetes pocis
5 milis volt a bébike, 6+2 hetesen. A 4 teljesen okés szerintem, hiszen annyira nem is tudják pontosan mérni, ha picit odébb teszi a nyilat, egybõl kicsit másabb adatot kap. Nekem ezt mondták akkor. Ma meg már kb 40 centis, és 1600 grammos bordarugdosó, csuklógép:D A Tied is gyorsan megnõ majd.
Nekem a petezsák ekkor 13mm volt.
Nekem 6 mm-es volt pont a 6. hét elsõ napján. Azóta meg már egy 1 kilós bokszoló :)
az enyém 6 hetesen 4 naposan volt 7 mm, de ha visszaszámolom, azt a 12 napot, amivel elszámoltak, akkor még kevesebb idõs voltam.Az, hogy elszámoltak csak a 12 hetes vizsgálaton derült ki.34 napos voltam, ami azt hiszem 4hét 6 napos voltam.Most vagyok 23 hetes.
nekem elsõ terhességem 6 hetesen még csak 6mm es petezsák volt...sjanos ennek missed ab lett a vége, a második, mostani terhességemkor 6 hetesen már volt szívhang és 0, 44cm volt, azaz 4, 4 mm:) ) Neked mekkora? 13+5 hetes kismami
Nekem 8 hetesen 11mm volt es 11, 4 naposan pedig 47mm.
4, 1 mm
Ezt az oldalt egy másik kérdésnél linkelte be valaki, én megnéztem, nagyon jó. http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

6 hetesen hány kiló tápszeres babátok (mennyivel született) És mennyit eszik?

Nekem 5900 gramm és 58 centi. 1630 grammot hízott eddig. Félek hogy kicsit sok. 150 ml bever egy evésre. 4,5 kiló volt születésekor.

Legjobb válasz: Kisfiam 4kilóval született, többször evett keveset, egyszerre maximum 60ml-t evett meg, de még fél éves korában is!Havonta 1 kilót hízott! Kislányom 3 kilóval született, õ is többször evett keveset, mint a testvére, de õ épphogy elérte a határt amit híznia "kell" havonta!

Kisfiam 4kilóval született, többször evett keveset, egyszerre maximum 60ml-t evett meg, de még fél éves korában is!Havonta 1 kilót hízott! Kislányom 3 kilóval született, õ is többször evett keveset, mint a testvére, de õ épphogy elérte a határt amit híznia "kell" havonta!
Az én kisfiam 3400 gramm volt 6 hetes korában, igaz, õ kis súllyal született (2500 volt). Havonta átlagban 1-1, 5 kilót hízott. Most múlt 6 hónapos és 7600
a fiam 3640 grammal, 56 centivel született, vasárnap lesz 7 hetes, most 4520 gramm, de õ a kórházban 30 dekát fogyott és utána is csak 20 dekát hízott 4 hetes koráig, annyi tejem még van hogy rendes evések elõtt 20-30 grammot megiszik, tápiból meg 120-150 ml-t alkalmanként de néha nem kell neki a fele se
3400/56al született. 4hetesen volt 4260/56 8hetesen volt 5390/62 180milit evett 7hetesen már. Bár nekem este volt tápszeres csak meg éjjel 1x 4-7 hetes koráig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy látom majdnem mindenkinek kb 1 kilót hizott a babája. :) A védõnõ azt mondta 600 grammot hízhat egy hónapban. Majd tornáztatom mi?! :)
Az én babám is 1kilót hízott havonta, és sokallta a gyerekorvos is és a védõnõ is!

Amikor 5-6 hetes voltál, mi volt a papírodra írva? Úgy értem méret, szívműködés stb. Mikor visszahívott a doki hány hetes voltál és mekkorát nőtt a magzat?

Legjobb válasz: 5-6 hetesen nem is mentem még el a dokihoz, egyik gyerekkel sem. Szerintem felesleges. (orvos vagyok) 8 hetesen voltam elõször 5-6 hetesen a doki általában visszahív 2 hét múlva, mert az a fontos vizsgálat, nem a 6 hetes

5-6 hetesen nem is mentem még el a dokihoz, egyik gyerekkel sem. Szerintem felesleges. (orvos vagyok) 8 hetesen voltam elõször 5-6 hetesen a doki általában visszahív 2 hét múlva, mert az a fontos vizsgálat, nem a 6 hetes
4-5 hetes terhesen voltam elõször, mivel elmaradt a vérzésem és pozitív lett a teszt. Mivel biztosat csak az orvos tud mondani, így elmentem. Akkor azt mondta, hogy petezsák látszódik, illetve ennek a méretét mondta még. Visszahívott 2 hét múlva, akkor már látszódott a szikhólyag, lemérte a babám méretét és volt már szívhang is. Fel volt még tüntetve a papíron a méhnagyság, méhszáj állapota is.
Szia, az elsõ uh-s leletem a 8. héten készült. Ez az adat szerepel rajta: CRL 20 mm FHR: 160/min Legközelebb a 11. héten voltam ultrahangon. Akkor már ez volt a méret: CRL 42 mm
En 5+6 hetesen voltam, volt mar szivoulzalas, 3mm-es elo embryo lathato :) ) Szoval mar latni lehet olyankor is valamit :) ) legalabb megnyugodtam, hogy mehen belul van, 1baba , van szivpulzalas es mar 3mm volt :) ) engem ekkorra hivott be a doki, de orultem neki :) )
Én is 5 hét 6 naposan voltam elõször. Szívpulzálás, 6 mm-es CRL, 20 x 18 mm-es szabályos petezsák volt látható. Attól függ hüvelyi, vagy hasi ultrahang készül, illetve a gép minõsége, orvos személye stb.

Kinek hány hetesen volt először szívhang? Nekem 6 hetesen még semmi, ez normális?

Legjobb válasz: Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.

Én 6+6 hetesen voltam elõször (azaz egy nap híján 7 hetesen), és akkor már volt. A 6-7. héttõl szokott lenni, de van hogy már 5 hetesen is. Ha a doki nem mondott semmi rosszat, nincs miért aggódnod.
Nyugi, normális. A 7. héten kezd el verni a szíve. Csak türelem. ;-) És gratulálok!
Pont 8 hetes voltam mikor láttam, ahogy ver a kis szive:) 6 hetesen még nekem se látszott, nyugi:)
Én 7 hetesen voltam, akkor már vert. Semmi baj nem lesz, gratulálok a babódhoz :)
én is 8 hetesen voltam, akkor volt szívhangja. szerintem ne aggódj.
Normalis. En ot hetesen es hat naposan voltam dokinal, igaz, mart volt pulzalas, de a doki elotte jo hosszan arra keszitett fel, hogy valoszinuleg meg nem lesz, azutan mondta is, hogy ez eleg korai. Tehat ebbol kiindulva hat hetesen meg nem kotelezo lennie.
Eloszor 6 hetes es 6 naposan voltam es volt szivhang. Ha meg nincs a 6-dik heten nem gond. A babam a ciklusom 22-dik napjan fogant, joval a mesnim es a kozepido utan es eddig minden rendben. Senkit nem akarok megbantani foleg egy orvost nem de mar orulet, hogy mikkel ijesztgetik a kismamakat. Szeritnem probalj megnyugodni, meglatod minden rendben lesz. 11 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A dokinak az a baja hogy nem a mensihez estem teherbe hanem késõbb, és fél hogy gyenge volt a pete.
A kérdező hozzászólása: A válaszaitok megnyugtattak kicsit köszönöm szépen. Eszem a rengeteg gyümölcsöt, szedem a vitaminokat a magneB6-ot és sokat pihenek és próbálok nem gondolni arra hogy baj lehet.

Ha azt kérdezik tőlem, hány hetes terhes vagyok, és én 6 hét 3 napos vagyok, akkor az 6 hetes vagy 7 hetes?

Legjobb válasz: a betöltött teljes hetek számítanak így 6 hetes vagy

a betöltött teljes hetek számítanak így 6 hetes vagy
Én a betöltött hetet szoktam mondani. Jelenleg 27+6 vagyok tehát ma 27 hetes , de holnap már 28 leszek :D
En is mindig a mar betoltott hetet mondom. 19 hkm.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Nekem az orvosom mindig azt mondja, hogy pl: Most 34+5 napos vagyok. Betöltött 34. hét és a 35. Ben vagyok. Mindenhol így van ráírva 34/35 :-) De nem bonyolítom én erre már azt mondom 35 hetes. 35+2 nél 35 hetes5-tõl felfele meg 36 35hkm
Én is úgy csinálom, mint az utolsó, a hét elején a betöltött heteket mondom, utána pedig mikor már csak 1-2 nap van a következõ hét végéig, akkor azt mondom. (Tehát pl. 18+6-on már 19-et.) De szerencsére elég ritkán kérdezik :)

Hány hetes vagyok, ha a 7. hetet vasárnap töltöm be (akkor is 7 hetes vagyok, vagy csak 6 hetes)?

Legjobb válasz: Én ilyenkopr még 6-nak mondanám magam, viszonrt van egy barátnõm aki, nemhogy a heteket nyomja elõre, de amint belépett a 24. hétbe/tehát éppen csak betöltötte a 6. hónapot/ máris 7 hónaposnak mondta magát.Ez hülyeség. Én szombaton töltöm a 26. hetemet :oD

Én ilyenkopr még 6-nak mondanám magam, viszonrt van egy barátnõm aki, nemhogy a heteket nyomja elõre, de amint belépett a 24. hétbe/tehát éppen csak betöltötte a 6. hónapot/ máris 7 hónaposnak mondta magát.Ez hülyeség. Én szombaton töltöm a 26. hetemet :oD
Mindig azt kell figyelembe venni amit betöltöttél.Én pl tegnap töltöttem be a 30dik hetet .Igaz, hogy a 31dikben vagyunk, de betöltve csak 30ak vagyunk.Tehát te betöltött 6hetes vagy.Jövõ hétfõn már betöltött 7leszel.Ne akard siettetni..annak a babónak fejlõdni kell, ha meg már ki akar jönni, úgy is kifog jönni.

26 hetesen hány kilóval nyomtatok többet? Innentől még kb. mennyi várható? Rajtam 6-7 kg + van, mennyire számíthatok a végére?

Legjobb válasz: 26 hetesen volt rajtam plussz 16-18 kiló már.58 kilósan lettem terhes,és ez azt jelenti,hogy 74-76 kiló voltam 26 hetesen.És szülni pedig 88-90 kilósan mentem.Szülés után közvetlenül 82 kilós voltam,ez volt 6 éve,és azóta még rámcsúszott pár kiló,és jelenleg 92-93 kiló vagyok. Azért tudom ilyen pontosan,mert írtam naplót a terhességem alatt-mondjuk abból tisztán kiderül,hogy miért néztem akkor úgy ki,és miért nem ment le a súly rólam.(Szinte folyamatos édességevés). Igazából nem is próbáltam leadni soha a felesleget,és nem is sportolok semmit(soha nem tettem). Anyukám pedig kb. 45 kilós volt mikor velem terhes lett,és 85 kilósan ment szülni,a felesleg neki sem ment le azóta sem,és emiatt vannak is betegségei.(Magas vérnyomás,cukorbaj,magas koleszterinszint). Igazából én csak remélhetem hogy nem lesz bajom,de garancia semmi rá.

26 hetesen volt rajtam plussz 16-18 kiló már.58 kilósan lettem terhes, és ez azt jelenti, hogy 74-76 kiló voltam 26 hetesen.És szülni pedig 88-90 kilósan mentem.Szülés után közvetlenül 82 kilós voltam, ez volt 6 éve, és azóta még rámcsúszott pár kiló, és jelenleg 92-93 kiló vagyok. Azért tudom ilyen pontosan, mert írtam naplót a terhességem alatt-mondjuk abból tisztán kiderül, hogy miért néztem akkor úgy ki, és miért nem ment le a súly rólam.(Szinte folyamatos édességevés). Igazából nem is próbáltam leadni soha a felesleget, és nem is sportolok semmit(soha nem tettem). Anyukám pedig kb. 45 kilós volt mikor velem terhes lett, és 85 kilósan ment szülni, a felesleg neki sem ment le azóta sem, és emiatt vannak is betegségei.(Magas vérnyomás, cukorbaj, magas koleszterinszint). Igazából én csak remélhetem hogy nem lesz bajom, de garancia semmi rá.
Én 1 kg-mal voltam több akkor. De 15 kg-os plusszal indultam a terhesség kezdetén. 29 hetes km
Szia! En kb. 5 kg-al voltam tobb mint kezdetben, de en vekonyka alkat vagyok es cseppet sem hizekony:) Most vagyok 34 hetes es kb. 12 kg + suly van rajtam :)
Én +12 kilóval voltam több akkor. Azóta meg csak +2 jött fel. Ez mindenkinél más: van, aki az utolsó 1-2 hónapban hízik többet, és van, aki korábban. 36h km
hoppa lehet ha valamit megis elszamoltam :)
16 hetesen kezdodott a hizasom, 26 hetesen jartam 5, 5 kg-nal. Nagyon szepen egyenletesen hiztam addig is heti fel kilot, ez igy is ment a 30. hetig. Nah, akkor borult a rend. Ossze-vissza jott fel neha heti ket kilo, utana meg ket hetig semmi. Vizesedni is kezdtem, az etvagyam az utolso harom hetben nott meg csak. Kihuztuk egyutt a negyvenedik het vegeig es igy zartam 15 kiloval. En magas vagyok es vekony, igy ez nem volt durva.
Szia.Én most tartok a 26.héten és +2 kiló van rajtam amiböl a kicsi ha minden igaz akkor 962g.Kb 10 kg súlyfelesleggel kezdtem, és paráztam, hogy hengerke leszek. Minden doki és védönö a 16-17.héttöl mondja a hizást és havi 1.5kg tartanak ideálisnak.Ne izgulj majd leadod csak terhességi diabéteszed ne legyen.
Szia. 27 hetes vagyok és kb rajtam 5-6 kg+ van, 69 kg kezdtem egézen idáig dolgoztam.Most, hogy már itthon vagyog gondolom több fölfog szaladni mivel talán nem mozgok annyit.De öszintén nem vagyok az a naponta, hetente méregetõs tipus, Szerintem az a lényeg, hogy jól érezzem megam a börömben:)

Kinek hany hetesen volt szivhangja a picurkanak? Hetfon megyek dokihaz alitolag 6 hetes leszek vajon lesz szivhang?

Legjobb válasz: En is 6 hetesen mentem elöször es mar volt szivhangja a kis dragamnak!

En is 6 hetesen mentem elöször es mar volt szivhangja a kis dragamnak!
Nekem 5 hetesen még nem volt.6 hetesen már igen :) 39 heteske
Szia! Én is 6 hetesen voltam elõször uh-n és már volt szívhang :) (nekem akkor még hüvelyi uh-t csinált) 5 hóbapos kislány anyukája
Nekem is volt már 6 hetesen szívhang. Viszont ugye általában a mensi alapján számolnak (én is uh alapján voltam annyi), így eltérés lehet. Tehát ha mensi alapján vagy 6 hetes, attól még nem biztos, hogy akkor fogant a pici. Ezért van, hogy valakinek csak a 7. hét után hallanak szívhangot! Így ha még nem lesz szívhang, akkor sem szabad megijedni! :)
Elõször 7hét+4naposan voltam akkor már volt 9mm volt akkor, azóta 79cm és itt mászkál mellettem.:-))))
Nálunk 6 hetesen még nem látszott hüvelyin a szívmûködés, de tegnap a 8 hetesen már gyönyörûen látszott.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat remelem minden rendben lesz ha nem lesz szivhang sem fogok stresszelni lesz legkozelebb:) Boldog es egesszeges anyasagot mindenkinek!!
Szia. Én 6 hét 2 napos voltam amikor mentem a dokihoz, és már volt szívmûködés! Ott pulzált a monitoron a kis 6mm-es pacám :) Szerintem Nálatok is lesz, de ha nem akkor se aggódj, 7-8 hetesen már biztos! Sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!