Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes elvileg, egy (3 db)

6 hetes babás vagy, és nem küldött el ultrahangra??????
Avérezgetés meg a barnázás nem ugyanazt jelenti. keresd megaz orvost, mert téged ez aggaszthat, és mond hogy már nem csak vérzel. Egyébként gond nélkül is elõfordul ilyen, de jobb tisztázni. Lehet gyógyszer kell. Pihenj sokat!!!
A kérdező hozzászólása: Azt mondta a múlt héten, hogy majd 6 hét után menjek el ultrahangra. Megyek is ha minden jól megy pénteken, csak aggódom, hogy miért van vérzés és folyás. Ilyet még nem hallottam.
az elsõ kérdezõ vagyok. akkor rendben, ha mész pénteken uh-ra, de addig is pihenjél ha egy mód van rá, nehogy elveszítsd a babát.
azért rendelt 6. hétre, mert akkor már látni fogja, hogy megtapdt-e, meg hogy jó helyen van-e pl.:méhen belül. Pihenj mert most muszáj , menj táppénzre, amíg nem vagy biztos h minden rendben, mert jó ha egész nap fekszel , sok múlik rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igyekszem sokat pihenni! :-)
Szia! Velem is hasonló történt, barnás pecsételõ vérzésem volt a terhesség legelején és utrogestant kaptam rá, csak mielõbb lásson orvos! A legjobbakat!
A kérdező hozzászólása: No = Németország
Nekem 75 euro volt az elsõ vizsgálat.

Ma voltam elvileg 8 hetes uh-n. A doki "csak" egy 14 mm-es szikhólyagot látott, ami 6 hetsnek felel meg. Vagy elvagyok számolva, vagy elhalt, és esik össze. Volt ilyen valakinek?

Teljesen kétségbe vagyok esve

Legjobb válasz: Hát...nem akarlak elkeseríteni, de ha hat hetes, akkor is látni kellett volna már többet, sõt szívhangot is.

Ha ennyire aggódsz, tényleg jobb, ha elmész egy másik dokihoz is, a saját megnyugtatásod végett is! A babának nagyon fontos, hogy te most nyugis legyél, ne stresszeld magad! Nagyon picik még ilyenkor a babák, elõfordulhat, hogy nem is olyan pontosan sikerült lemérni õt! A baba tényleg 6-7 hetes most, de ugye a dokid a mensitõl nézi és úgy jön ki a 8 hét! Én egyébként a fogantatás dátumát nem tudtam, csak az biztos már, hogy korábban, mint a középidõ fogant, legalábbis a mostani méretei alapján... Ugyanis az elsõ uh-kor még úgy tünt, középidõben fogant! DE aztán jó sokat nõtt! Szerintem neked is minden rendben lesz következõleg! Majd írj légyszi, mit mondanak 2-án, én is akkor megyek dokihoz. 27+5 hetes kismami
Hát...nem akarlak elkeseríteni, de ha hat hetes, akkor is látni kellett volna már többet, sõt szívhangot is.
Szia ne haragudj, de rosszul számolod.Ha 2008.11.23án volt az utolsó menstruációd elsõ napja, akkor ma vagy 8hetes és 6 napos. A peteérésed valóban 6-7én lehetett!Sõt ha a peteérésedtõl számítjuk mert az a valós igazából, akkor 6 hét 6napos lehetsz. Az biztos hogy a szülés 2009 augusztus 30. remélem segítettem Nekem 6hét 4naposan volt a CLR:7mm
Szia!Semmi baj, pihenj sokat és gondolj pozitív dolgokra!!Én úgy jártam, hogy 5hetesen volt magzat, 6hetesen nem látott a doki semmit.Elküldött mûtétre.De elõtte volt még egy UH-m a kórházban és képzeld volt embrió és szívhang!!Gondolhatod az örömöt...Vannak még csodák.Veled is minden rendben lesz!Boldog babavárást kívánok! 10, 2hetes kismama
Nyugalom! Engem szívhang mellett akart kinyírni a doki: hát lehet elhalt felkiáltással, mert a 7hetes babám nem az átlagos méreteket produkálta, kicsit kisebb volt... Most meg nagyobb mint a kora.... Ezért cseréltem le a dokimat.... Ne számolgass, hanem pihenj, és csak akkor ess kétségbe, ha 0202kor is csak azt a szikhólyagot látja a doki, és nem változott.... (ha olyan a gép, akkor nem is látja, amit kell, esetleg valami olyan dokit kaptál ki, aki nem túl jó, és semmit sem venne észre...) Ha tudsz menj el egy másik rendelésre is, és ott is nézzenek meg, másik orvos esetleg egy komolyabb gép... Kitartást
A kérdező hozzászólása: 02.02.-án, kb másfél hét múlva. A fogantatás meg szinte tuti, mert Clostit szedtem, és pont akkor voltunk együtt a párommal mikor kellett(08, 12, 06), se elõtte, se utána 1 hétig egyáltalán nem! És úgy 9 hetes, 5 napos lennék, de mivel a doki csak a betöltött heteket számolják (ezt a doki mondta) ezért 8 hetes vagyok. Ha vagyok... Utolsó mensim 08, 11, 23
Ne aggódj, biztos minden rendben, bár ez tényleg inkább 6 hetesnek felel meg... Viszont náluk 1 nap is rengeteget számít! Szívhang nekem 7-8 hetesen volt! Ha az orvosod nem mondott semmit, nyugi! Mikor kell visszamenned?
Engem 11 mm-rel 7+1naposra vett a doki az ultrahangon. Most néztem a mamanet.hu-n, szerintem nincs okod aggódni. Ha még nincs szívhang, az sem biztos rögtön, hogy gondot jelent. Ilyenkor meg szokták nézni hüvelyuh-gal, vagy visszahív 1-2 hét múlva. Nem mondott az orvos semmit?
A szikholyag az amiben a baba lakik...az 16mm-es. Abba kb egy 3-4 mm-es embriót kellett volna már látnia, ha jó a gépe. De ne izgulj...rengeteget jelent ilyenkor akár 1 nap is. Szépen fejlõdik az a pici, és 1 hét múlva már szívhangja is lesz. Amúgy próbáld meg végiggondolni, mikor teszteltél elõször pozitívat. Akkor lehettél 4 hetes. ahoz képest már tudod a heteket, napokat számolni. Nyugi! Nincs baj!
Most ülj le és nyugi! Én azt ajánlom, hogy ne izgulj, szerintem elszámoltad magad! Amit nem is nehéz! Sok sikert és tényleg nyugalmat kívánok a pocaklakódhoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!