Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes de nagyon (52 db)

6 hetes vagyok nagyon örülök a bbaának de néha olyna érzésem vna hogy most télleg kisbabám lez és ugy megilyedek kicsit mással is volt már ilyen? Engme ugyzavar olyan rosszul érzem magam tőle

Legjobb válasz: Velem is ez van most. Kb én is 6 hetes vagyok,orvos még nem látott,nem akarom elkapkodni,az se jó,ha hamar megpiszkálja.2 hét múlva kaptam idõpontot,addigra már szívhang is lesz. Ne izgulj feleslegesen,bár ha elsõ babád,akkor természetes,hogy félsz picit az ismeretlentõl.Meg fogsz vele birkózni.Egy édesanyában rengeteg lelki erõ van.

Velem is ez van most. Kb én is 6 hetes vagyok, orvos még nem látott, nem akarom elkapkodni, az se jó, ha hamar megpiszkálja.2 hét múlva kaptam idõpontot, addigra már szívhang is lesz. Ne izgulj feleslegesen, bár ha elsõ babád, akkor természetes, hogy félsz picit az ismeretlentõl.Meg fogsz vele birkózni.Egy édesanyában rengeteg lelki erõ van.
gondolom valami vicc vagy, hogy 2 mondatot nem bírsz normálisan leírni.
A kérdező hozzászólása: elnézést hogy nem irtam helyesen de eléggé ideges vagyok ha csak ilyen válaszokat tudsz irni akkor neis irjál inkább kösz!
ne izgulj, teljesen természetes ez.én már túl vagyok az elsõ felén a terhességnek és belegondolok, hogy karácsonyra már nem ketten, hanem 3an leszünk, megijedek én is.és hogy mit fogok én egy olyan picuri kis emberrel csinálni, akinek a sorsa tõlem függ.de aztán elmúlnak ezek az érzések, mikor mocorog a pocimban.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: igen az elsö babóca lesz:)
Nyugi, nem fog elmúlni...:-) Minél közelebb a vége, mindig csak arra gondolok, vajon jó anya leszek e, meg tudok e adni neki mindent, el tudom e majd látni egyedül, mit csináljak vele ha sír....stb.stb. Én is félek, de már nagyon várom. 38 h
Teljesen normális amit érzel! Én 29 hetes vagyok, elsõ baba, és még mindig nem fogom fel hogy tényleg babánk lesz, én is félek néha, hogy jó anya leszek-e, fogom-e tudni mit kell csinálni, és persze mostmár a szüléstõl is kezdek izgulni. Boldog babavárást!
A 9. hétben vagyok és nem igazán fogom fel hogy babám lesz. Sokat dolgozok, idõs szülõkrõl gondoskodok, örülök ha élek és a tüneteken sincs idõm filózgatni. Az eszemmel tudom hogy mi fog történni, hogyan készüljek, mire vigyázzak, de olyan taposómalom minden napom hogy átérezni még nem tudtam, mintha nem is velem történne. Lehet hogy jobb is mert így megy minden a maga útján, remélem ugyanilyen természetesen veszem majd ha már köztünk lesz. Szal ne aggódj, nagyon sok örömed lesz benne és tudni fogod mit kell tenni :)

Vásároltam japánfürjeket ma 6 hetesek de a hátukon nincsen egy részen toll ez mitől lehetséges már így vettem őket 4 hetesen ahonnan vásároltam nagyon sokat tartottak egy helyen. Ezt hogy lehetne kezelni vagy hogy kinőjön nekik?

Legjobb válasz: A gazdasági fürjeket sajnos elég sokan taposórácsos, szûk ketrecekben összezsúfolva tartják. Ilyen helyen nagyon gyakori, hogy megkopasztják egymást, kicsípik egymás szemét sõt ha egy gyengébbet kikeztek azt szószerint meg is nyúzzák. E ennek elkerülése érdekében telipadlós ketrecben, nem túlságosan zsúfoltan kell õket tartani. Biztosítani kell nekik fürdõ homokot, grittet.. Én olyan ketrecben tartom õket nyáron, aminek nincs alja, csak a fûre le van téve. Ahogy lecsípkedték a füvet, arrébb teszem õket.

A gazdasági fürjeket sajnos elég sokan taposórácsos, szûk ketrecekben összezsúfolva tartják. Ilyen helyen nagyon gyakori, hogy megkopasztják egymást, kicsípik egymás szemét sõt ha egy gyengébbet kikeztek azt szószerint meg is nyúzzák. E ennek elkerülése érdekében telipadlós ketrecben, nem túlságosan zsúfoltan kell õket tartani. Biztosítani kell nekik fürdõ homokot, grittet.. Én olyan ketrecben tartom õket nyáron, aminek nincs alja, csak a fûre le van téve. Ahogy lecsípkedték a füvet, arrébb teszem õket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én már nem úgy tartom õket hanem rendes tele padlós ketrecekbe meg nincsenek össze zsúfolva tettem nekik homokot adom a vitaminokat nekik akkor bízok benne hogy helyrejönnek csak azt hittem valami más bajuk lehet

Kb.6 hetes terhes vagyok. Ma gyenge barnás váladékolásom volt, illetve van. A doki szerint ez előfordul. Nem görcsölök, de nagyon félek. Ez lehet vetélés, vagy elhalt "magzat" jele?

Legjobb válasz: Nálam is 6 hetesen volt,de nyugodj meg,elõfordul.Szedj Magne B6-ot és folsavat,igyál sok folyadékot és pihenj amennyit csak tudsz.17 hetesek vagyunk és semmi bajunk:D

Nálam is 6 hetesen volt, de nyugodj meg, elõfordul.Szedj Magne B6-ot és folsavat, igyál sok folyadékot és pihenj amennyit csak tudsz.17 hetesek vagyunk és semmi bajunk:D
A terhesség elején a hormomváltozások miatt fellép barnázás. Ez nem jelnt elhalást, egyszerûen csak a hormonok változása miatt van. Az elhalás, vetélés jele a vérzés, és a görcsök.
Nem akarlak megijeszteni de nem biztos, hogy görcsölsz vagy bármi tünete van az elhalt magzatnak.Nekem egyetlen tünetem volt az pedig a barna folyás.A barátnõmnek ugy szintén.Elõfordulhat 1szer, de nem több napig.Reméljük nállad semmi baj sincs.
Az elõzõ vagyok.Ha elhal a magzat az fájdalommal jár és vérzéssel, úgyhogy semmi baj.
Szia! Ne ijedj meg.Nekem a terhesség 5 hete körül volt eleinte barnázás, majd egy kevés vérezgetés, több napig.Nekem csak a méhszájtól jött a vér.Volt egy kis görcsöm is.Kaptam rá utrogestant, ami progeszteront tartalmaz.Ez be is vált elált tõle a vérzésem.Igaz feküdnöm kell, de megéri.Ha a babád egészséges és vigyázol magatokra akkor megmarad.Az én kis pocaklakóm is megmaradt, és azon leszek hogy továbbra is szépen fejlõdjön és minden rendben legyen.
Az elõrehaladott vetélésnek a jele a vérzés és a görcsök. Nekem két hete fejezõdött be a vetélésem. Két napig picike barnás folyásom volt. Nagyon halvány, csak fehér színû fehérnemûn látszódott, hogy barna. Azután három napig semmi. Utána két napig gyenge vérzés, harmadik napon erõs vérzés és görcs. Még aznap este ahogy beértünk a kórházba, missed ab mûtétet végeztek. De ne gondolj feltétlenül vetélésre, az elsõ 12 hétben sûrûn elõfordul a barnázás, vérezgetés. Ahogy pirossá válik, menj vissza a dokihoz, hogy uh-on megnézze a babát, minden rendben van-e. Ha rendben van, valószínû kapsz gyógyszert, ami megtartja a babát. Ha baj van a kicsivel, akkor úgyis elmegy.
Az utolsó hozzászóló vagyok: a kórházban kiderült, hogy nem volt szívhang és a baba is sorvadt, ezért volt a mûtét. ha a baba rendben lett volna, akkor csak gyógyszert adtak volna, azt mondta a doki.

5 napja mult el mensim azota van 2 nagyon halvány pozi tesztem, kiszámoltm 6 hetes lehetek de akkor mért halvány a tesztem?

Legjobb válasz: 6 hetesen normális hogy halvány, a jövõ héten már erõsebb lesz!

6 hetesen normális hogy halvány, a jövõ héten már erõsebb lesz!
Rendes mensid volt? Mert ha igen akkor sajnos akár el is mehetett a baba, de a teszt még pozitív lehet.
A kérdező hozzászólása: rendes volt de mensi elött nemvolt pozitiv tesztem
persze hogy nem volt, mert a tesz minimum 10 napos terhességet mutat ki, általában a nemvárt után 1 nappal már lehet halványka, de inkább 3-4 nappal utána. Ha rendes mensid volt, akkor lehetett egy spontán vetélés, de van aki terhesség alatt is menstruál néhány hónapig. Tervezett terhesség volt? Kicsit tájékozatlannak tûnsz... Orvoshoz akarsz menni? Lehet hogy jó lenne, ha terhes vagy, akkor azért elment az embrió, akkor meg azért hogy megnézze nem maradt e szövet a méhedben, ami problémát okozhat!
Értem, a doki majd megvizsgál és megmondja miért menstruálhattál, remélem minden rendben lesz! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: bevolttervezve a baba, pénteken megyek dokihoz
Teszttõl is függ, ne izgulj. A pozitív, az pozitív.
Nekem is halvány volt a csík a teszten, de a doki másnap megerõsített: már látta a kis petezsákocskát! :)

6 hetes vagyok, de nagyon émelygek, a magneb6 segit ezen?

Egész nap olyan érzésem van, mintha tele lennék, pedig nem is ettem, ha egy keveset eszem, akkor jobb egy fokkal.

Legjobb válasz: A hányingerre b 6-ot vagy gyömbérkapszulát szedj. Gyömbérbõl én 2x2-õt szedtem reggel és este. A puffadásra jó az espumisan gyöngy a székrekedésre jó reggel 1 dl Mira víz, sok folyadék rostos gyümölcslé, sok gyümölcs, nekem a Pacific szilvalekvár vált be amibõl este megettem 2-3 teáskanállal.(reggelre garantált az eredmény) Fontos viszont, hogy semmilyen hashajtót sem szedj mert méhösszehúzodásokat eredményezhetnek és ebben a korai szakaszban vetélést okozhat!! Hidd el jobban leszel!! 21 hetes kismama

A hányingerre b 6-ot vagy gyömbérkapszulát szedj. Gyömbérbõl én 2x2-õt szedtem reggel és este. A puffadásra jó az espumisan gyöngy a székrekedésre jó reggel 1 dl Mira víz, sok folyadék rostos gyümölcslé, sok gyümölcs, nekem a Pacific szilvalekvár vált be amibõl este megettem 2-3 teáskanállal.(reggelre garantált az eredmény) Fontos viszont, hogy semmilyen hashajtót sem szedj mert méhösszehúzodásokat eredményezhetnek és ebben a korai szakaszban vetélést okozhat!! Hidd el jobban leszel!! 21 hetes kismama
Kinek hogy, nekem õszintén szólva nem segített, 5 héten keresztül émelyegtem, mire elmúlt.De van akinek beválik, sztem beszéld meg a dokival, mit javasol.Igyál sok rostos italt, nem édesítõszereset!Egyél sok zöldségfélét, pároltan pl, müzli-féle is segít a székleten.Kerüld a banánt, csokit, puffasztó ételeket, ha tudod csökkenteni.Ha nem kívánod a rostosat italban, vagy félsz a cukor miatt, igyál sok-sok ásványvizet, ha elegendõ a napi foly.bevitel, akkor lennie kell eredménynek.:-)) Remélem tudtam segíteni.
Szia. Az émelygésed lehet, hogy nem sokára elmúlik, bizzál benne. Igyál sok folyadékot, ásványvizet, min.2l, sok gyümülcs, zöldség.A sok rost, segít a szekleten.Kerüld a cukros dolgokat, és a fehér kenyeret, zsemlét.Helyette teljes kiörlésüt. Kitartás. 40hetes kismama.

Azzal a problémával fordulnék hozzátok hogy van egy 6 hetes Amstaffom (tudom még korai volt elhozni), a kiskutya okos de nagyon-nagyon harapja a kezemet és rágókának nézi. Szerintetek hogyan nevelhetném meg hogy ne harapdáljon és játsszon a kezemmel?

Akár véres sebet is ejt, hiába mondom neki hogy nem szabad, vagy hagyom ott, vagy pöccintek az orrára, semmi hatása. Már rengeteget olvastam és próbálkoztam sok lehet?séggel de egyszer?en semmi hatása.

Legjobb válasz: Biztos, hogy meg akarod tartani azt a kutyát, ha hat hetesen sem tudod leállítani a vérontásról? Ne féltsd, nincs cukorból, úgy mutasd meg neki, hogy nem szabad, hogy megértse. A testvérei meg az anyja sem finomkodnának vele.

Biztos, hogy meg akarod tartani azt a kutyát, ha hat hetesen sem tudod leállítani a vérontásról? Ne féltsd, nincs cukorból, úgy mutasd meg neki, hogy nem szabad, hogy megértse. A testvérei meg az anyja sem finomkodnának vele.
na, ezért nem lett volna szabad elhozni. a kutyuk 6-8 hetes korukban tanulják meg, hogy óvatosan kell harapdálni a gazdit :) ) de mindegy, írtad hogy tudod hogy korai volt. :) szerintem próbáld meg azt, hogy kicsit sikíts, mikor harap. ugye a tesója is sír, "vinnyog" ha fáj neki. próbáld meg leutánozni, hátha beválik :)
Nem gondoltam, hogy több lesz a tehetetlen amstaff gazdák kérdése, mint a yorkisoké. De ezt is megéltük. Szorítsd fogához a pofalebenyét, de rendesen!
Betekert újság papírral a fenekére! (egyébként csak játszik. 1éves korára már rég abba hagyja.
Nem azért harapdál, mert korán hoztad el. Ha 8 hetesen hoztad volna magadhoz, ugyanúgy harapdálna. Mert kutya. Mert neki ez a játék. Az alomban sem játszottak másként, mint birkóztak és harapdálták egymást. Kutyáéknál így szokás.A gazda dolga megtanítani a kiskutyának, az emberekkel másként kell játszani. Azt pedig ne várd, hogy akár kétszeri jelzés után a kiskutya azonnal jól nevelt lesz és nem próbálkozik. Beletelik bizonyos idõbe, míg eredményes lesz a tiltásod.
Ez tipikusan azokra a kutyákra jellemzõ, akik túl korán lettek elválasztva. Az enyém is ilyen volt kölyökként, de kinövik szerencsére. Addig is annyit tudsz tenni, hogy rászólsz, és ott hagyod, ha ezt csinálja. A kölyökkutyák így játszanak, viszont Te nem tudod olyan jól és egyértelmûen a tudtára adni, hogy hol a határ. Ezt az anyja mellett tanulta volna meg ezekben a hetekben. Nekem yorkim van, és õ is volt, hogy nekifutásból ráugrott a lábujjamra, és úgy megharapta, hogy vérzett. Azt hittem, hogy a kutyám egy idegbeteg fenevad lesz, de nem:) Ma már 6 éves, tökéletesen jól nevelt, nagyon szófogadó, semmi gond nincs vele. Kiegyensúlyozott, szereti a kutyákat, embereket. Szóval nyugi, foglalkozz vele sokat, tanítsd, neveld. Ezt pedig el fogja hagyni, de addig sajna még biztos lesz egy két fájdalmas pillanatod:)
A kérdező hozzászólása: A parvot már megkapta, a következõ oltás a kombinált lesz, és úgy tudom hogy utána már lehet sétálni vinni.
Hét hetesen kétlem, hogy három oltása meglesz, én nem vinném kutyatársaságba, amíg a teljes védettsége ki nem alakul, parvojárvány van.
A kérdező hozzászólása: Igen ezzel próbálkoztam már hogy amikor eszik például akkor ott nyúlkálok és csak a farkát csóválja, játék közben meg ha például húzogatósat játszunk kicsit morog, de szerintem ez természetes.Jövõhéten kapja meg a szurit és utána mehet már játszani a többi szomszédos kutyussal és abban reménykedem hogy azzal is sokat fog tanulni a harapdálásról hogy mit szabad és mit nem.
Az én tacskómat is korán hoztuk el, de ügyesen sikerült valamennyire leszoktatnuk róla.Nagyon szeretik a kutyakekszet a kutyaszalámit és egyebeket.Akár le is "tesztelheted" hogy ha odateszed a kezed a szájához persze sok nevelés után és nem harap meg megjutalmazhatod.Am. meg normális hogy egy kicsit harapdál de lelehet szoktatni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat remélem segíteni fognak.
Remek ez a pontozás:) ) Látom, sikeres már az agymosás a 6 hetes és a 8 hetes korban elhozható kicsik helyzetében. Kérdem én....egyetlen olyan kérdés nem volt ezen az oldalon, ahol akár 8, akár 10 hetes kölyök gazdája nem kért tanácsot, mert "harap a kutyám"? Vajon az itt írogatók hány százaléka nevelt fel akár két-három almot? És milyen fajtát? Mert nagyon nem mindegy a fajta sem.A kölyök harap. Harap 6 hetesen és harap 8 hetesen. Sokszor a 8 hetes erõsebben harap, mert már nagyobb, erõsebb.Annyit valóban tanul a testvéreitõl, hogyha erõsen harap, a másik felvisít, és akár megadja magát. Az alfa ezt ki is használja addig, amíg az alomtestvéreivel van.Az embernek kell megtanítani a kutyát , hogy harapás helyett másként kell, lehet játszani a gazdával, az emberrel.

6 hetes kismama vagyok, és nagyon enyhe világosbarnás folyást tapasztalok, de a doki megnyugtatott, hisz az ultrahang során minden rendben volt. Tapasztalt hasonlót valaki, és szintén minden rendben volt?

6+4 hetes kismama vagyok, 2. terhességnek nevezhet?, mert tavaly októberben volt egy spontán vetélésem kb. a 8. héten, akkor meg is m?töttek. Nagyon örültünk, hogy 3 hónap kötelez? kihagyás után szinte rögtön összejött most a babucink. Tegnap viszont nagyon nagyon minimális barnás folyást tapasztaltam, ezért ma rögtön bementünk az ügyeletre, ahol a n?gyógyász megnyugtatott, hogy jó életjelenségei vannak a babának, minden rendben van, felírt magnézium pezsg?tablettát, és rutascorbint, és azt mondta kíméljem magam és pihenjek sokat ("szigorú ágynyugalom"). Bízom benne, hogy minden rendben van tényleg, csak picit aggaszt, hogy egész nap tapasztalom ezt a nagyon enyhe barnás színez?dést. Ráadásul holnaptól muszáj majd dolgoznom is. Van valakinek hasonló tapasztalata? (F?leg pozitív meger?sítést várok :))))

Legjobb válasz: Szia!! Nekem két napig volt erõsebb barnás, majd két napig nagyon világos barnás folyásom, kb az 5. héten. Nekem írt fel a dokim utrogestant, azt kellet használnom a 14. hétig. Õ nekem azt mondta, hogy valószínû mensi szerûság lehetett, mivel kb. azokban a napokban volt ez, mikor megjött volna. Ne aggódj, tényleg pihizz és nem lesz baj. Én most leszek 20 hetes, és azóta nem volt ilyen jellegû gondom!!!:):):) Boldog babavárást!

Szia!! Nekem két napig volt erõsebb barnás, majd két napig nagyon világos barnás folyásom, kb az 5. héten. Nekem írt fel a dokim utrogestant, azt kellet használnom a 14. hétig. Õ nekem azt mondta, hogy valószínû mensi szerûság lehetett, mivel kb. azokban a napokban volt ez, mikor megjött volna. Ne aggódj, tényleg pihizz és nem lesz baj. Én most leszek 20 hetes, és azóta nem volt ilyen jellegû gondom!!!:) :) :) Boldog babavárást!
Úgyszintén utrogestant kaptam, ugyanerre a barnázásra a terhesség 3. hónapjáig.Kevés a sárgatesthormon, erre való ez a gyógyszer. Neked ezt nem adta? Én is dolgoztam az 5. hónapig, úgy hogy volt a barnás folyás, napi 12 óra állómunka(Árkádban).De a szabadidõdben mindenképp pihenj sokat. Ha erõsödne, menj vissza szerintem már akkor biztos kapsz ilyet. Drukkolok nagyon, nem lesz baj!
Nekem 8.5 hetesen volt barnázásom, erre Utrogestant kaptam. 19hónapos egészséges kisfiam van.Szorítok Nektek! Nem tudsz egy pár hétre elmenni betegállományba a baba miatt? Így tudnál pihenni.Remélem minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, lányok! Nagyon megnyugtatóak a válaszaitok! :) Erõsen elgondolkodtam rajta, hogy a héten itthon maradjak...emellett a saját nõgyógyászommal is egyeztetek mihamarabbi idõpontot, és konzultálok vele a gyógyszerekrõl is. Nagyon szeretnék vigyázni a kisbabánkra! :) Szerencsére a fõnökeim is nagyon megértõek, azt mondták amikor csak akarok maradjak itthon...
Elsõ vagyok. Szerintem is mihamarabb beszélj akkor a Te dokiddal. Õ tuti írni fog neked utrot. és akkor tényleg nem lesz baj. A melóval kapcsolatba meg, lehet, hogy akkor jobban jársz, ha egy hétig most inkább pihensz.
A kérdező hozzászólása: Ezt fogom tenni! Köszönöm! Neked is nagyon boldog babavárást!!! :)
A 4. és 5. héten nekem is volt párszor rózsaszínes-barnás folyásom. Nekem Duphastont írt a doki, egy dobozzal beszedtem (elõször 2x1, aztán 2x1/2), a 7. héten fogyott el, akkor abbahagytam. Azóta is minden rendben, most a 9. héten vagyok.
A kérdező hozzászólása: Egyeztettem a dokival, azt mondta a Mg-al és a Rutascorbinnal minden rendben lesz, az nekem elegendõ! :) Egyébként más fórumokon is olvastam, hogy sok kismama él meg hasonlót a terhesség alatt, és sokaknak segített a Rutascorbin. Meg persze a pihenés, semmi emelgetés, semmi stressz, semmi megerõltetés. Érzem, hogy így minden rendben van! :) Boldog babavárást Nektek is!! :)

Mar 2 napja nagyon faj a szemeremcsontomnal elol es korulotte. Delutanra mar a lepes is nagy szenvedes. Normalis ez? Naptar szerint 31+6 hetes vagyok, de minden merete mar az elejetol 1 hettel nagyobb. Ugye van meg idom?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg,ez az egyre nehezedo has miatt van,en 33 hetes vagyok,megkertek a munkahelyemen hogy menjek be valamit segiteni(ulomunka),ugy terveztem hogy kb.negy orara bemegyek,hat majdnem nyolc lett belole,estere azt hittem hogy megszulok,annyira elfaradtam,pedig elotte nem is ereztem ilyesmit.Nem latjuk be hogy azert csak teher(ha edes is).

Ne ijedj meg, ez az egyre nehezedo has miatt van, en 33 hetes vagyok, megkertek a munkahelyemen hogy menjek be valamit segiteni(ulomunka), ugy terveztem hogy kb.negy orara bemegyek, hat majdnem nyolc lett belole, estere azt hittem hogy megszulok, annyira elfaradtam, pedig elotte nem is ereztem ilyesmit.Nem latjuk be hogy azert csak teher(ha edes is).
A kérdező hozzászólása: Akkor az is hozzasegithet, hogy meg teljes munkaidoben, heti 5 nap, napi 8 oraban dolgozom? Szinten ulo munka. De jovo hettol mar csak heti 4 nap...
Az ulestol nekem allandoan kemenyedett a hasam, a nogyogyaszom eltiltott a melotol, persze nem tartottam be, de nehanyszor megijedtem mert orak hosszara bekemenyedett.
Szia. Tegnap óta nekem is fáj a szeméremcsontom de nem felül hanem kicsit lentebb, és rossz a járás is. Nem tudom mitõl van, vagy megrántottam, vagy nem tudom, olyan mintha beütöttem volna. Pedig még csak 24 hetes vagyok, de a hasam már elég nagy. De lehet hogy csak rosszat mozdultam? Lehet Nálad is csak errõl van szó. Szép babavárást így a vége felé! :)

6 hetes a kislányom, szerintem nagyon keveset eszik.40ml, 50ml-től bealszik. Lehet ez? 6 hét alatt 900g-ot hízott, mégis elég nyugtalan baba, sokat sír, nagyon mozgékony de nem hasfájós. Miért nem eszik többet?

Legjobb válasz: Ha meg akarod nyugtatni magad, megkínálhatod táppal. Akkor aztán kiderül, hogy elég a tejed. Ha bealszik, akkor nem lehet éhes! Majd kialakul a rendszer! sodródj az árral! Úgyis ordít, ha éhes, mert úgy van programozva! Ne görcsölj rá!

Ha meg akarod nyugtatni magad, megkínálhatod táppal. Akkor aztán kiderül, hogy elég a tejed. Ha bealszik, akkor nem lehet éhes! Majd kialakul a rendszer! sodródj az árral! Úgyis ordít, ha éhes, mert úgy van programozva! Ne görcsölj rá!
00:50 Ja, és jól hízik!
Ha 90 dekát hízott, akkor eleget eszik. Azért sírós, mert az anyukája szorong, és dekódolja a rezgéseket. Lazíts, légy vidám, nem fog az anyamellen éhen halni, ez biztos! Elég neki ennyi. Ha olyan éhes lenne, szopna. Esetleg picit éhesebben kínáld, húzd az idõt kicsit! Még egy órácskát, míg kap. Hogy jobban megéhezzen. De miért lenne jobb nagyobb adagokban venni magához a tejet? Jobb a több kicsi, nem?
A kérdező hozzászólása: Csak azért aggódom mert a bal mellembõl nem is eszik, azt fejem max.40ml!A másikból viszont eszik de mintha mostanában nem lenne benne elég a tej.Olyankor ideges és tépi a mellbimbóm, és hát hallom, hogy nem olyan intenzíven nyel. Sokszor rá teszem , de nem lesz több a tejem, pedig rá is fejek. Ezért törõdik bele a kevésbe?Mert nincs több. A tápszer nagyon a végsõ lenne!!! Köszönöm a választ!
Szia Én lánykám ha 5 percig szopizott az már nagyon jó volt az elején aggódtam , hogy alig eszik de olyan szépen hízott Én nem méregettem mennyit evett egy etetésnél, mindig a védõnõnél lett súly mérve így nem idegeltem magam!!! A jobb cici a kedvence a másikból nem nagyon szeret enni így abba sokkal kevesebb a tejcsim. A nyugalom nagyon fontos mert megérzik ám ha feszült vagy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!