Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes babám és szoptatom. Lehet (2 db)

6 hetes a babám és szoptatom. Lehet hajat festetni?

Biztos hülye kérdés,de inkább megkérdezem,mert nem vagyok biztos benne. A tej miatt kérdezem.

Legjobb válasz: Szia! A kórházban biztos kaptal különbözõ ajándékcsomagokat, abban vannak kis prospektusok és emlékeim szerint 3 hónapos korig nem nagyon ajánlják a festést, csak a szinezést. De talán más véleményt is fogsz kapni. Kellemes babázást. Üdv. 4,5 hós picilány anyukája

Szia! A kórházban biztos kaptal különbözõ ajándékcsomagokat, abban vannak kis prospektusok és emlékeim szerint 3 hónapos korig nem nagyon ajánlják a festést, csak a szinezést. De talán más véleményt is fogsz kapni. Kellemes babázást. Üdv. 4, 5 hós picilány anyukája
Szia! Az én babám 4 hetes és a hétvégén befestettem a hajam. Szerintem nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... valahogy éreztem, hogy lesz igen is és nem is a válaszok között. Nagyon igénytelennek nézek ki. Mindíg is idegesített a hajlenövés, de most ugye a baba az elsõ. Viszont 6 hetes elmúlt, egyre jobban elvan, ki lehet vele mozdulni. Járjak sapkába? :) Jó lenne egy harmadik válasz, aki igazságot tesz. :)
Szia!Szerintem nyugodtan!Terhesen is csak arra kell vigyázni, hogy ne lélegezd be a káros gázokat!Nem szívódik fel a festék...!Nekem a fodrászom is most szûlt nemrég, õ sokáig dolgozott terhesen és festette a haját akkor is és most is!De ezt neked kell eldöntened!
Szerintem sem okoznak ezek a mai hajfestékek gondot. Az én barátnõm is fodrász aki szintén festette a haját. Gyönyörû, makk egészséges picije van. Akkor és azóta is festi mások haját is- szoptat!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megyek festetni! :) )

6 hetes babát szoptatok.2 napja nagyon erős viszketést érzek a mellbimbómon és még körülötte is. Mi ez, és mit lehet vele csinálni?

Nem a melltartótol van. Nem a tisztálkodószerektöl hisz nem változtattam egyiket sem. Már bekentem a kicsi szájpenészre kapott glicerinével is (ami az orvos szerint nincs is neki) de az sem segít.

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen, s piros is a viszketõ terület, s olyan mintha ki lenne száradva, nem? nekem ilyen volt legalábbis... a kicsim 11hetes, 2x volt ilyen. szájpenész nálunk sem volt...másodszor én is borax glicerinnel kentem,meg garmastá kenõccsel 1-2x. elsõ alkalommal semmivel nem kezeltem azt hittem h csak az igénybevételtõl-felázástól ilyen. mind2x pár nap alatt elmult (4-5),szoval a kencéktõl sem gyorsabban...pontosan én sem tudom mi volt ez...

nekem is volt ilyen, s piros is a viszketõ terület, s olyan mintha ki lenne száradva, nem? nekem ilyen volt legalábbis... a kicsim 11hetes, 2x volt ilyen. szájpenész nálunk sem volt...másodszor én is borax glicerinnel kentem, meg garmastá kenõccsel 1-2x. elsõ alkalommal semmivel nem kezeltem azt hittem h csak az igénybevételtõl-felázástól ilyen. mind2x pár nap alatt elmult (4-5), szoval a kencéktõl sem gyorsabban...pontosan én sem tudom mi volt ez...
gomba...(?)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor várok pár napot hátha alakul a helyzet. Közben kentem kamillával azzal ártani nem árthatok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!