Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes Nagyon (273 db)

Gond, ha 5-6 hetesen nagyon lapos a petezsák?

5-6 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam orvosnál, csinált hasi és hüvelyi ultrahangot. Azt mondta, hogy nagyon lapos a petezsák, mert még nagyon pici a magzat, menjek vissza 1 hét mulva!ugye nem lehetbaja?Nagyon remélem nem vesztem el a picit!Nagyon vigyázok magamra!!Irjatok légyszi!!

Legjobb válasz: Általában az orvosok nem nagyon mondanak semmit kb 6-7.hétig mivel addig nem is sokat látnak a babából .A baba szive 6hetes kora körül kezd el dobogni és látni is innentöl lehet ugyhogy nyugalom.26hetes kismama.

Általában az orvosok nem nagyon mondanak semmit kb 6-7.hétig mivel addig nem is sokat látnak a babából .A baba szive 6hetes kora körül kezd el dobogni és látni is innentöl lehet ugyhogy nyugalom.26hetes kismama.
Ez teljesen normális, nem kell aggódnod és fõleg ne idegeskedj, mert az senkinek se jó.:) Nem azért rendelt vissza, mert gond lenne, hanem mert az idõ teltével még jobban fog látszani mi van a pocakodban. Egyébként a terhes kiskönyveket sem nagyon adják ki 7-8 hetes kor elõtt..
Szia! Tudom, hogy nagyon régi a kérdés, de érdeklõdnék, hogy hogyan alakultatok?

6 hetesen nagyon sokat fáj a hasam. Gond ez vagy másnak is fáj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem fõleg a kimaradt mensi napjaiban fájt. Szedjél magnéziumot, az nagyon sokat segít. Boldog babavárást!:) 19hetes kismami

Szia! Nekem fõleg a kimaradt mensi napjaiban fájt. Szedjél magnéziumot, az nagyon sokat segít. Boldog babavárást!:) 19hetes kismami
szia én borzasztóan görcsöltem fel kellni nem tudtam a doki szerint ez normálsi, el kezdtem szedni az elevitet meg magne b 6 ot és köszönöm panaszmentes vagyok 6+3 hkm
Elsõ terhességemnél elsõ 3 hónapban fájt nagyon. Petefészkem, derekam, sokszor a lábamba sugárzott, de nem volt semmi gond.Második, harmadik terhességnél semmi se fájt.
Ja és tényleg a Mg B6 mulassza. Utso voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Nekem a Panadolt ajánlotta a doki.Ha problémám van azt veszem be.
Paracetamol tartalmú tablettát lehet szedni (pl.: Panadol, Rubofen), a szalicilsavasakat kell kerülni (pl.: aspirin).


Mennyit alszik összesen 24 óra alatt 4-6 hetes babátok? Nagyon aggódom, mert 5 hetes kislányom az eleje óta nagyon nehezen alszik el, keveset alszik és amikor alszik is rosszul, éberen!

Már írom mikor alszik így tudom hogy 24 ora alatt max. 10 orat alszik de volt amikor csak hatot aludt!

Legjobb válasz: Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban,mert sehogy nem aludt.Kézben se,cicin se,ágyunkban se,ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni,de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt,ahogy letettük vagy nem simogatttuk,feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa,mert ha magától alszik el,akkor nem ébred fel,de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani,hogy sir,akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot,ha õ se alszik meg ti se,és igy idegesek lesztek,ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota),azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt,hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.

Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban, mert sehogy nem aludt.Kézben se, cicin se, ágyunkban se, ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni, de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt, ahogy letettük vagy nem simogatttuk, feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa, mert ha magától alszik el, akkor nem ébred fel, de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani, hogy sir, akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot, ha õ se alszik meg ti se, és igy idegesek lesztek, ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota), azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt, hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.
Mi is így voltunk, én is irogattam hogy mennyit alszik, pár hetesen 10 órákat aludt csak aztán 4-5 hónapos kora óta meg kb 14-et. Szerencsére máig jól alszik, most 9 hónapos, de még mindig éjjel átlag 12 órát, nappal meg 2 órát alszik (1 vagy 2 részletben). Szerintem ez egyfajta idegrendszeri éretlenség.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Nekem 8 hetesen volt 8mm CRL
Zalaegerszegen lakom. Vizsgálat 2000, vizsgálat +ultrahang 3000 Jobb az ultrahang gépe, mint a kórházi :-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem mindenképp magándoki lesz, 12.hét még elég messze van, úgyse bírom ki addig :)
Én is Nyíregyházára járok dokihoz, és én is voltam 9 hetesen. Mert így hívott vissza, a magánrendelésére járok amúgy. De a 12.hetit a kórházban kell majd megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: És merre laksz ha megkérdezhetem? Én Nyíregyházi vagyok és itt nem ismerek olyan helyet ahol csak Uh van. nekem 5 évvel ezelõtti magándokim mindig meg is vizsgált+ UH és akkor volt 10ezer forint!
Második vagyok. Én 9 hetesen is voltam ultrahangon. Magánban járok orvoshoz és õ mindenkit visszahív 9-10 hetesen ultrahangra és ha akkor is minden ok, akkor ad papírt amivel védõnõhöz kell menni. Az ultrahang 3000ft, szóval nem megterhelõ 3 hetente menni
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszokat! És hogy bírtátok ki a 12.uh-ig? :( nekem az még olyan távolinak tûnik.
7 hetesen volt 9mm
Nekem 6hét 1 naposan volt 8, 3 mm
A kérdező hozzászólása: ez nagyon jó ár szerintem :) nekem 5 éve több volt :( Boldog babavárást! :)

6 hetes babám nagyon nyűgös 3 napja. Sokat sír, nem lehet letenni 1 percre se, mert elkezd sírni. Rossz az étvágya is, nem lázas. Szerintetek lehet ez a hírtelen melegtől?

Legjobb válasz: Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.

Szerintem lehet, az enyém legalábbis minden idõváltozásra nagyon érzékeny volt, ezt olyan 4-5hónaposan nõtte ki. Nem lehet hogy a hasa fáj? Mert nálunk az az elsõ babánál 6 hetesen kezdõdött, a másodiknál pedig 3 hetesen.
14 hónapos lányom a mai napig napokig érzények a frontok idején. Alkat kérdése.
szerintem is lehet a front miatt. Én igyekszem mindent kilõni ilyenkor: ha nem éhes, volt peluscsere, nem szorít a ruha, nem fázik, nincs melege, ott van a cumija is, a komfortérzete jó, valószínûleg "anyára" vágyik. Ilyenkor magamra teszem, és hagyom, hogy elaludjon rajtam, dúdolok neki, és így megnyugszik, lassan elalszik rajtam. (én is alszom vele, persze nem mélyen nem veszem le magamról). Nem is teszem a kiságyba, pontosan azért, hogy a közelségem, illatom biztonságérzetet adjon neki. Miután felébred megnyugszik. Próbáld ki... nálunk ez bevált! :)
Sok minden lehet, d eha mindent kizártál valószinüleg a front. Nekem is fáj a fejem napok óta, valószinüleg kicsim is érzékeny rá, mert ilyenkor õ is nyûgösebb, hisztisebb, csak még nem tudja megmondani hogy fáj-e a feje, vagy csak rosszabb passzban van.
A kérdező hozzászólása: Voltunk ma dokinál, mert amúgy is ma kellett menni tanácsadásra. Azt mondta hogy semmi baja szerencsére, esetleg lehet hogy a pocakja, vagy a front.

Normális ha 6 hetes babám nagyon sokat nyújtogatja a nyelvét?

Nem éhes és nem is szomjas ilyenkor.

Legjobb válasz: Szia, Nekem 7 hetesen csinalta ezt es mire mar nagyon fetunoen csinalta mar kint is volt az also 2 foga.Nem sirt,nem volt nyugos.De sokan nem akartak elhinni.12 hetesek vagyunk es mar a felsokkel kuzd szegenykem.Mar felfegezte az oklet es azt ragja mivel ahoz meg kicsi hogy a ragokat fogja maganak.En vettem homes gyogyszert hogy enyhitsem neki a fajdalmat.Ha jol tudom ilyenkor belazasodhatnak es mehet a hasuk figyelj ezekre oda.Nezd meg hatha latod mar a fogacskait de ha feher az inye az is jo mert akkor mar uton vannak.Nekem nem engedte hogy nyulkajak a szajaba ezert fem kiskanallal neztem meg hozza kocintottam az inyehez es kocogott.Ott volt a 2 kis apro foga!Viszont ha jol tudom igy nekik hamarabb fog romlani.Mivel alltalaban 6 honap utan jon ki a foguk.Nekunk addigra nem az elso lesz mar meg hanem ki tudja hanyadik igy ertheto.Azt nem tudom mikortol es hogy lehet nekik mosni.Minden jot nektek!

Szia, Nekem 7 hetesen csinalta ezt es mire mar nagyon fetunoen csinalta mar kint is volt az also 2 foga.Nem sirt, nem volt nyugos.De sokan nem akartak elhinni.12 hetesek vagyunk es mar a felsokkel kuzd szegenykem.Mar felfegezte az oklet es azt ragja mivel ahoz meg kicsi hogy a ragokat fogja maganak.En vettem homes gyogyszert hogy enyhitsem neki a fajdalmat.Ha jol tudom ilyenkor belazasodhatnak es mehet a hasuk figyelj ezekre oda.Nezd meg hatha latod mar a fogacskait de ha feher az inye az is jo mert akkor mar uton vannak.Nekem nem engedte hogy nyulkajak a szajaba ezert fem kiskanallal neztem meg hozza kocintottam az inyehez es kocogott.Ott volt a 2 kis apro foga!Viszont ha jol tudom igy nekik hamarabb fog romlani.Mivel alltalaban 6 honap utan jon ki a foguk.Nekunk addigra nem az elso lesz mar meg hanem ki tudja hanyadik igy ertheto.Azt nem tudom mikortol es hogy lehet nekik mosni.Minden jot nektek!
Igen. Valószínû jön a foga.
6 hetesen?? Vicceltél ugye.Kicsit korai lenne a fog:)
2. valaszolonak.En a 3. vagyok!Igen is lehetseges!Engem is hulyenek neztek!De 7 hetesen kint volt a kislanyom fogai.gen korai de nem minden baba egyforma.Van aki hamarabb erik.Az en lanyom par naposan mar tartotta a fejet es nem masodpercekig, percekig kepes figyelni egy dologra, minden erdekli.Ha az olembe van huzza fol magat ulesbe miota 6 hetes.Ha folultetem az olembe huzza fol a labat es loki fol magat.Ha folallitom nyujtott labban all.Persze tarom de nagyon szeret ulni es allni is.Nem azt mondom hogy holnap menni fog de probalkozik vele mert eros akaratos kiscsaj.Ez van!Nem egyformak a babak.

6 hetesen 12 mm-es a babám. Nem nagy? Lehet hogy nem is 6 hetes vagyok?

Legjobb válasz: Kinek mekkora a babája 6 hetesen?

A kérdező hozzászólása: Kinek mekkora a babája 6 hetesen?
Szia! Nézd csak itt tudod követni a méreteket egy ideig :) ! http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
12mm az 1, 2cm... Az nem olyan sok.
Nekem 7 hetesen 10, 33 mm.
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat.akkor inkább sztem már 7 hetes vagyok.
nekem 6+3 hetesen 3, 1mm es azt mondta a doki, hogy a koranak tokeletesen megfelel! mar a kis szivpulzalast is lehetett latni, csodalatos volt! szerintem te korabban termekenyulhettel meg. boldog babavarast!
A kérdező hozzászólása: köszi Neked is gratulálok ! Nekünk is volt már szívhang.
A kérdező hozzászólása: Ja , csak a doki akinél voltam, bunkó volt, ugyh én nem láthattam semmit. mindent kérdeznem kellett, semmit nem mondott magától, azt sem tudtam, h minden rendben van-e. ugyh máshoz megyek jövõ héten.

6 hetesen nem látni az embriót (16mm petezsák, szikhólyag), mennyire nagy gond?

2 hét múlva kell visszamennem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 6 hetesen csak a petezsák látszódott,ez normális. Akkor azt mondta a doki menjek vissza 2 hét múlva és megnézzük van-e benne élet...addigra kell hogy látszódjon a baba is:) 23 hetes kismama

Szia! Nekem 6 hetesen csak a petezsák látszódott, ez normális. Akkor azt mondta a doki menjek vissza 2 hét múlva és megnézzük van-e benne élet...addigra kell hogy látszódjon a baba is:) 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon köszi, akkor még reménykedem.
Én hallottam olyat is hogy még 8 hetesen sem láttak semmit a petezsákba, javasolták a kaparást, de a kismama kitartó volt-nem engedte és tényleg igaza lett, baba volt benne!!
Nyugodj meg! Én is 5+4 hetesen voltam elõször dokinál, és nekem sem volt csak az üres petezsák. Tegnap voltam uh-on 7+5 hetesen és már láttam illetve a szívhangját is hallottam a picinek! Nyugi, biztos minden rendben lesz és két hét múlva neked is látni majd! Csak ne idegeskedj, mert azzal árthatsz a picinek!
Én pont 7 hetesen voltam, akkor is még csak petezsák volt látható annyi különbséggel, h pulzált a szíve, egy szóval: VAN REMÉNY:)

6 hetes vagyok és nagyon aggódom! Ha ma nem olyan erősek a tüneteim mint eddig, akkor ez már semmi jót nem jelenthet?

A melleim nem fájnak annyira és nem olyan feszesek, mint tegnap, reggel enyhén görcsöltem, vettem be magnéziumot. Kicsit émelygek, de nem annyira mint az utóbbi pár napban. Akkor most már nem örülhetek, ugye? Dokihoz csak szerdára van id?pontom, addig egy örökkévalóságnak t?nik az id?!

Legjobb válasz: Szió, ne aggódj, azért mert ma nem olyanok a tünetek...az nem jelent rosszat. Speciel nekem 6 hetesen semmi tünetem nem volt, csak iszonyat mandulagyulladás!!! Azóta minden rendben, 22 hetes vagyok. Nyugi, tényleg ne aggódj.Teljesen felesleges! Boldog babavárást!

Szió, ne aggódj, azért mert ma nem olyanok a tünetek...az nem jelent rosszat. Speciel nekem 6 hetesen semmi tünetem nem volt, csak iszonyat mandulagyulladás!!! Azóta minden rendben, 22 hetes vagyok. Nyugi, tényleg ne aggódj.Teljesen felesleges! Boldog babavárást!
Szia! Én is 6 hetes vagyok és nekem sincs sok tünetem és még az az enyhe hányinger és mellfeszülés sincs minden nap. Én is aggódtam, de már többen mondták, hogy nyugi, mert minden nap más és más egész végig. Nyugi neked is és boldog babavárást.
Jaj ne is mond! En is 6 hetes kismama vagyok es a reggel mar sirtam a ferjemnek, hogy nekem nincs hanyingerem meg szagundorom, ugyhogy biztosan valami baj van a babaval, nem fejlodik rendesen. Szegeny ferjemet is jol megijesztettem itt olvasgattunk ketten ezen az oldalon es megnyugodtunk egy kicsit mert sok kismama irta, hogy a tunetek kesobb is johetnek de az sem baj ha egyaltalan nincsenek. De en is mar tiszta kesz vagyok, raadasul volt nekem mar tavaly egy vetelesem lehet ezert is parazom tul a dolgokat. Barcsak mar telne le ez a parazos 12 het. En meg raadasul a babat sem lattam uh-n mert csak julius 3-ara kaptam idopontot es mar 8 hetes leszek, addig szerintem megorulok. :( Boldog babavarast kivanok minden kismamanak!
Én is paráztam ezen ilyen idõs terhesen, mint te most.Ezek a tünet változások elkísérhetnek kb.a 14.hétig.Ne aggódj, nem mindennap egyforma a mellfeszülés sem.20hetes km.
A kérdező hozzászólása: Bocs, úgy értettem koraterhesség alatt nem változik. Nagyon szeretném, hogy igazatok legyen és köszönöm a nyugtatást! Elsõ babám, a legnagyobb bajom az hogy nem tudom mi normális és mi nem. Remélem megtapasztalok én is mindent! Köszönöm szépen még egyszer!
hogy érted, hogy nem vátozik?13 hetes vagyok és abszolut nem feszül a cicim most, tegnap meg majdnem megõrültem annyira fájtak.jobb ha tudod, hogy egyik nap ilyen másik olyan egyik sem egyforma!
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló: én úgy tudtam, hogy a mellek feszessége nem változik terhesség alatt, most akkor ez hogy van?
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatást, de nekem eddig voltak tüneteim, csak ma sokkal enyhébbek! Próbálok nem aggódni, de pillanatnyilag nem tudok másra gondolni. Köszi még egyszer és minden jót kívánok Nektek!
Ne izgulj en par hete ugyanezeket a kerdeseket tettem fel, volt nap hogy nagyon rosszul voltam es minden "kinjat" ereztem a terhessegnek, maskor meg teljesen normalis napjaim voltak, olyankor en is feltem, hogy valami baj lesz. De nem lett csak annyi törtent hogy voltak teljesen jo, elviselhetö es rettenetesen rossz napok, hanyassal szedülessel, fetrengessel, maskor meg mintha nem is lettem volna terhes. Amig nem verzel vagy nincsenek kesszuras szerüen erös görcseid, nincs mitöl felned, szerda pedig nincs messze, lehet hogy holnap mar visszasirod a mai napot:) Boldog babavarast, 12 hetes km.
Terhes vagy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!