Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes Most jöttem az (3 db)

6 hetes vagyok. Most jöttem az UH-ról. A szívverés hallatszott, de csak 140/perc. És a petezsák is aránytalanul nagyobb volt. Van okom idegeskedésre?

A Doki azt mondta, hogy már nagyobb embriónak kellene lenni. Péntekre visszahívtak. Ez rendellenes fejl?dés? Tiszta ideg vagyok!!!

Legjobb válasz: Szerintem nyugodj meg,mert az nem segit. Meglatod mit mondanak penteken. Nem hiszem, hogy minden embrio ugyanugy fejlodik, biztosan vannak kivetelek. Mar az is nagy szam, hogy ott van es dobog a szivecskeje.

Szerintem nyugodj meg, mert az nem segit. Meglatod mit mondanak penteken. Nem hiszem, hogy minden embrio ugyanugy fejlodik, biztosan vannak kivetelek. Mar az is nagy szam, hogy ott van es dobog a szivecskeje.
A kérdező hozzászólása: Az adatokat tuti, hogy jól írtam!!!!! Ezek vannak a leleten. Én sem teljesen értem, ezért is aggódom. Meg azért, amit az UH-os Doki mondott, hogy a petezsák aránytalanul nagyobb és, hogy a szívfrequ. 180/min. kellene lenni ilyenkor. Én meg azt olvastam, hogy a 10. hétre kell ilyen szívhang. Akkor most mi a jó érték??? Már tejesen össze vagyok zavarodva...
Az én babóm 7 hetesen 13 mm volt. Ne aggódj!Az orvos is csak ember. Minden rendben lesz! Szorítok! 37 hetes kismami
Biztos, hogy jól írtad a 12mm-t????
Én úgy tudom, hogy a CRL az a magzati ülõmagasság!!!! Nekem 6 hét 2 naposan 3, 6 mm-es volt!!!! Ezt nem értem!
Nyugodj meg! Nekem 6 hetesen a petezsák látszódott, és 4! hét múlva hívott vissza, addig majd megõrültem, hogy lesz-e szívhang! Nyugi, minden rendben lesz, de miért is ne lenne? Gratulálok! 21 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Jaj de aranyosak vagytok! Két vetélés után már nagyon nehéz nyugodtnak maradni... Igaz, van egy tündéri 4 éves Kislányom, de nagyon-nagyon várjuk a Kistesót! Ja! Az van írva a leletre, hogy CRL: 12mm. Terhesség kora: 6 hét 3 nap Egy élõ ebrió látható. 142/min. szívfrequ.
Szerintem nem kell aggódnod, nekem 6 hetesen még csak a petezsák látszott, illetve benne a szikhólyag, de az embrió még sehol. Aztán 7 hét 6 naposan mentem vissza és gyönyörûen hallatszott a szívhang, az embrió pedig már 18 mm-es volt. Minden baba máshogyan fejlõdik és pár nap is nagyon sokat számít, pénteken minden ki fog derülni! Próbálj meg megnyugodni, tudom, nem könnyû, de a pozitív gondolatok nagyon-nagyon fontosak. Hidd el, hogy minden rendben lesz!
Szia! Szerintem az, hogy a szívverés hallatszott, már jó dolog!!!! Nem írtad viszont le, hogy hány mm az embrió.
Szerintem arról lehet szó, hogy nem 6 hetes vagy, hanem idõsebb a baba. Ilyen bizony sokszor elõfordul, hogy idõközben a vizsgálatok alapján kiderül, hogy idõsebb a baba a vártnál vagy éppen fiatalabb.

Most jöttem a dokitól, ahogy én számolom pont 6 hetes vagyok, az uh-n 3, 3 X 4, 0 mm szikhólyagot, benne 1, 2 embriót, szívhang még nincs. Voltak valakinek hasonló értékei?

Kicsit aggódom, ez a 3. terhességem (1 kisfiam van, sajnos a 2.-al később gondok voltak), az első kettőnél a 6. héten, már volt szívhang

Legjobb válasz: Nem mindig közép idõben van peteérés! Nekem is a második pont ekkora volt ennyi idõsen, 2 hét mülva mikor vissza mentem már szívhang is volt! A 12. Hétig mindig kisebb volt 1 héttel, de utánna össze kapta magát, s most már vagy akkora mint lennie kell, vagy nagyobb 1 héttel!

Nem mindig közép idõben van peteérés! Nekem is a második pont ekkora volt ennyi idõsen, 2 hét mülva mikor vissza mentem már szívhang is volt! A 12. Hétig mindig kisebb volt 1 héttel, de utánna össze kapta magát, s most már vagy akkora mint lennie kell, vagy nagyobb 1 héttel!
ÓÓÓ az tök jó!Nem kell aggódni, lessz szívhang nyugi nekem sem volt még ilyenkor!Én 8 hetes voltam amikor volt!Addig még a doki sem mondta hogy baj van!26HKM
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, engem 1 hét múlva hívott vissza az orvos
Nekem sincs 6 hetesen, visszaredeltek késõbb. De elõre mondta, hogy szerinte még nem lesz.

Most jöttem haza az orvostól! A menszitől számolva ma vagyok 6 hetes? !? !

A doki 17 mm-es petezsákot és nem tudom azt hiszem 3 vagy 4 mm-es szikhólyagot látott!Ez normális?2 hét mulva kell visszamennem de addig meg ?rülök!Nem kéne már babát látnia?

Legjobb válasz: Nem kell babát látni még. Kis embriód van "csak" ami babszem formájú! 2 hét múlva már hallhatod a szívét is! Gratulálok. Jók az "eredményeitek"

Nem kell babát látni még. Kis embriód van "csak" ami babszem formájú! 2 hét múlva már hallhatod a szívét is! Gratulálok. Jók az "eredményeitek"
Nyugi, persze, hogy normális! Gratulálok!
Ilyenkor még nekem sem volt szívhang, viszont 1 hét múlva már igen. Én nem bírnám ki a 2 hetet, én mennék hamarabb a helyedben :) Gratulálok!
Legfeljebb elmész egy olyan magándokihoz 1 hét múlva, ahol van UH is. Tudom mit érzel, hogy sosem telik el ez a 2 hét. 7 hetesen már szokták látni a szívmûködést általában. Csak pozitívan!
Szia! Nekem a múlthét csütörtökön (mensi szerint akkor töltöttem a 7 hetet pont) 19 mm-es petezsák látszott. Bár nekem hasi uh volt és nem hüvelyi. A jövõhéten kell mennem ismét. Szóval nekem is 2 hétet kell várnom. De a doki mondta, hogy gratulál. Szóval, szerintem ez normális méret. Nekünk amúgyis szerintem 1 héttel késõbb jött össze, nem a félidõben. Lehet, nálatok is így van. Nem feltétlenül kell a 6. héten mindennek látszódnia. Sajnos ki kell bírni, de megéri, mert annál nagyobb lesz a boldogság 2 hét múlva, amikor meglátod a pici szivecskéjét. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ!Meg nyugodtam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!