Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes Most (234 db)

Afp vervetelem volt.16+6 hetesen, most, 2 nappal utana hivtak, meg kell ismetelni. Miert, mi baj a babaval? Egy ideg vagyok

Legjobb válasz: Nem kérdezted meg a telefonban? Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, lehet, hogy csak technikai okai vannak (pl nem zárt rendesen a kémcsõ)

Nem kérdezted meg a telefonban? Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, lehet, hogy csak technikai okai vannak (pl nem zárt rendesen a kémcsõ)
ne ijedj meg.azért mert hivtak nem azt jelenti hogy baj van.lehet csak elszámolták a heteidet.a második babámnál én is igy voltam.igaz én egy speciális ultrahangra kellettem menni.ott mondták hogy még nem volt 16 hetes mikor levették a vért.ki is bukott a végén mert ráhuztam több mint 1 hetet.boldog baba várást és kitartás.
szerintem ne gondolj egybõl a legrosszabbra, lehet hogy elkeverték a mintád, összetört a kémcsõ stb. a babának rosszabbat teszel az aggódással, pláne ha felesleges! nem lesz semmi baj:)
Nem hiszem, hogy negatív eredmény miatt ismételtetnék meg a vérvételt. Ha magas vagy alacsony értéket kapnak azzal úgyis elküldenek genetikai tanácsadásra, az máshoz tartozik. Valószínûleg valami technikai próbléma lesz az ok. Ne aggódj!
Ne izgulj! Nekem is volt már olyan, hogy meg kellett ismételni a vérvételt, mert bealvadt a vérem... Szerintem sem az eredménnyel van baj.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Koszonom a megnyugtato valaszokat. Most jottem a korhazbol, a noverke megnyugtatott, hogy nem az eredmennyel van a gond, hanem a vermintat kell ujra levenni es elkuldeni a laborba. Es izgulni az eredmenyert most mar lassan elkezdek.

Ki babája szereti a Nestlé Tápszerről (BEBA)? Vagy milyen a jó amit a baba elfogad 6 hetes most?

Az enyém sajnos csak nyammog rajta :( Szerintem nem ízlik neki? Amúgy arra hogy jövök rá,hogy nem ízlik neki?

Legjobb válasz: Hát nálunk a pici nagyon szerette.Ha ahogy írod nyammog csak rajta,és inkább többször enne keveseket,akkor sztem váltsál,de errõl a védõnõvel egyeztess,annyi.féle van már,hátha valamelyik jobban bejön.

Hát nálunk a pici nagyon szerette.Ha ahogy írod nyammog csak rajta, és inkább többször enne keveseket, akkor sztem váltsál, de errõl a védõnõvel egyeztess, annyi.féle van már, hátha valamelyik jobban bejön.
Nálunk sem jött be a Beba / keserû/, így áttértünk a Humana HA 1 -re már 3 hónapja ezt eszi, ezt is fel lehet íratni receptre úgy valamivel olcsóbb.
Mindenkinek más válik be. Nekem mindkét gyerekem a Milumil-t ette, nekünk az volt jó. De szerintem kérdezd meg a gyerekorvost.
Elõször nálunk sem igazán kellett neki. Többször hiába próbáltam, csak nyalogatta a cumit, vagy még azt sem. Aztán egyszer csak rácuppant az ízére. És most szó nélkül bepuszilja. Írattam másikat, na az megint nem kell neki. De a BEBA jöhet minden este, már szépen megeszi.
Nekünk a beba nem jött be, a Milupa start Ha-t esszük. Kíméletes a gyomornak is, hasfájós volt a picur.
A kérdés második részére az én lányom öklendezett tõle, kiköpte, a nyelvével tolta ki a cumisüveget a szájából és volt, hogy kirókázta . Az elõzõ voltam, csak ez kimaradt.
A kérdező hozzászólása: Már elfogadja, és úgy néz ki hogy õ szereti mert megeszi a napi kis adagját. Aki pótolja a tejét tápszerrel, annak utána több a teje, vagy a végén teljesen elapad?

Most akkor hogy számolják? 6 hetes vagy 4 hetes terhes vagyok?

Elvileg júl.24-én volt az utolsó menst.els? napja, tehát amikor a dokinál voltam tegnap el?tt, akkor 5+6 hetes voltam. A doki 4mm-es petezsákot látott, azt mondta, hogy 4 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Ma pont 6 hetes vagy a mensitõl számítva, és ezt az orvosok is így számítják. Viszont a 4mm es petezsák tényleg csak 4 hetes terhességnek felel meg, így lehet késõbb fogant a baba. Nekem 6 hetesen a baba crl-je volt 6 mm, petezsákot már nem is mértek.

Ma pont 6 hetes vagy a mensitõl számítva, és ezt az orvosok is így számítják. Viszont a 4mm es petezsák tényleg csak 4 hetes terhességnek felel meg, így lehet késõbb fogant a baba. Nekem 6 hetesen a baba crl-je volt 6 mm, petezsákot már nem is mértek.
Minden alkalommal változni fog. Ahogy nõ a baba, én sem tudtam kiszámolni, mindig más lett, s aztán már nem is számolgatom. Nyugi, bízz az orvosodban, Én 7 hetesen mentem, nekem 5 hetet mondott:S
Nekem júl.18-án volt meg utoljára. Múlthét hétfõn voltam Dokinál elõször 5+2 voltam, 4*4mm-es petezsákot látott. Tegnapelõtt voltam megint, 5mm-es élõ embrió a diagnózis és 6.terhességi hét. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, gratulálok a babához!

Kinek mennyi ideig tartott terhessége elején a hasfájás /menstruációs jellegû/? Nekem már 2-3 hete fájdogál, most vagyok 6 hetes. Nem folyamatos, néha egyáltalán nem fáj, de van hogy nap végére már kicsit erõsödik.

Legjobb válasz: én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.

én is 6 hetes vagyok, nekem kb amikor meg kellett volna jönnie, akkor görcsölt kb 5-6 napig, azt hittem meg fog jönni, de pozitív volt a teszt, aztán most már nem fáj, csak elég ritkán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt olvastam, hogy természetes, de azért kicsit mindig aggódok.
Azt mondják a 2-3. hónapig normális, úgyhogy szerintem ne aggódj.
Nyugi, ez teljesen normális! Majd azért is fogsz aggódni, hogy miért múlt el:-)) Nekem kb. 14-15. hétig tartott, de lehet 17. Hidd el semmi baj, 5, 5 hónapos lányka lett:-)
A 20. hétig mindennapos volt, de én végig nagyon sokat görcsöltem, keményedtem. Nem volt gond, nyílni csak a 35. héten kezdtem.

8 hetes terhes vagyok, a babóca kb. 6 hetes, ugyebár. A terheskönyvekbe ha azt írják, hogy a 8. héten 10-13 mm a baba, akkor most akkora az enyém is vagy majd csak 2 hét múva lesz akkora?

Szeretném nyomonkövetni a fejl?dését,de sose tudom,hogy kell számolni!Megzavar ez a 2hét "külömbség".

Legjobb válasz: Pedig nem kéne, hogy megzavarjon. A terhességet az utolsó menses elsõ napjától számítják, ezért vagy 8 hete. (az egy dolog, hogy tényleges fogantatás csak 6 hete történt) Te 8 hete vagy, a 8 hetes adatok vonatkoznak rád. A 6 hetet felejtsd el, csak meg fog zavarni. Mindg így fognak beszélni a terhességedrõl

Pedig nem kéne, hogy megzavarjon. A terhességet az utolsó menses elsõ napjától számítják, ezért vagy 8 hete. (az egy dolog, hogy tényleges fogantatás csak 6 hete történt) Te 8 hete vagy, a 8 hetes adatok vonatkoznak rád. A 6 hetet felejtsd el, csak meg fog zavarni. Mindg így fognak beszélni a terhességedrõl
Nem, 8 hetes adatokat kell nézni.
8 hetes vagy. Azért számolják a menszesz elsõ napjától, mert ezt tudod biztosan megmondani, ez egy fix dátum és neked is innen kell számolnod és ehhez viszonyítanod az adatokat. Azt a két hét különbséget felejtsd el!!!

Most akkor 2 vagy 6 hetes terhes vagyok?

Ma voltam nõgyógyásznál, aki azt mondta, hogy 2 hetes terhes vagyok, de a neten minden kalkulátor azt írja és mindenhol azt olvasom, hogy 6 hetesnek kell lennem. Utoljára pont 6 hete menstruáltam.

Legjobb válasz: 6 hetes terhes vagy. BIztos félreértetted az orvost. Két hetes terhesség az a megtermékenyüléskor van. 2 hetes terhességet sem a teszt sem az orvos nem lát. Boldog babavárást.

6 hetes terhes vagy. BIztos félreértetted az orvost. Két hetes terhesség az a megtermékenyüléskor van. 2 hetes terhességet sem a teszt sem az orvos nem lát. Boldog babavárást.
Biztosan félre értetted a dokit. Ha visszamész akkor kérdezd meg. Az utolsó mesi elsõ napjától számolják. Boldog babavárást!
SZia! A terhesség nagykönyv szerint 40 hét. A menstruáció 1. napjától a születés napjáig tart. Ez pontosan 10 holdhónap, 9 és fél naptári hónap. Gyakorlatilag a terhesség 1-2 hetében még nincsen szó életrõl, mégis a 40 hetes terhesség része. 14. napon (nagykönyv szerint) megtermékenyül a petesejt, létrejön az új élet, de ekkor már 2 hetes terhességrõl beszélünk. Az elsõ menstruáció kimaradása nagykönyv szerint a 28. nap, a terhesség 4. hete. Az utolsó menstruációt a legkönnyebb megállapítani ezért így számolják. Az eltérõ nõi ciklusok miatt, ezt uétrahanggal folyamatosan kontrollálják. Például az én babám nem 14. hanem 21. napon fogant. Így menstruáció szerint ma 32 hetes vagyok pontosan, de a foigantatás és az UH miatt csak 31.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Én is pont így tudtam, csak azt hittem, valami különös orvosi zsargonról van szó, de beszéltem a védõnõvel, aki azt mondta, hogy abszurdum, hogy 2 hetes legyek, vagy én értettem félre, vagy a 85 éves doki nem volt épp a legjobb passzban :P Másfél 7 múlva megyek ultrahangra, akkor úgyis minden kiderül. (Most is látszott uh-on, ami ugye két hetesen lehetetlen, meg akkor még a teszt sem +, hisz még csak a fogantatás történhetett meg.) Még egyszer köszönöm mindenkinek :)

Most jöttem a dokitól.6 hetes terhes vagyok. Crl 5, 2. sehová nem küldött, semmit papírt nem adott .3 hét múlva kell mennem. Ti sem kaptatok ilyenkor semmit a terhességetek igazolására?

Legjobb válasz: Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós

Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós
Szia!Én 5.héttõl jártam uh-ra 2 hetente, pedig semmi gond nem volt, leletet mindíg kaptam, de az nem lett volna elég a védõnõnek.A bizonyításról szóló papírt 11 hetesen adta oda, pont a vetélés kockázata miatt, mert addigra már egyre jobban csökken. 22hetes pocis
A lelettel, amit kaptál a védõnõhöz kell elmenned! Õ majd mindent elmond neked!
szio, akkor monnd neki hogy beszéltél a védönövel és kérte a papirt ami a terhességet igazolja!én 7 hetesen voltam és adott! volt szivhangotok?mindenképp hivd fel és mehetsz a védöbe a további vizsgálatok végett! sok sikert
A kérdező hozzászólása: De még leletet sem adott. Ahogy bementem, úgy jöttem ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most nagyon megnyugtattál. és tényleg igaz, h nem számít az a papír ha a babó velünk marad. :-)

9 hetes terhes vagyok. 6 hetesen voltam utoljára ultrahangon. Hány hetente ajánlott járni? Menjek el most is vagy majd elég 12 hetesen elmenni?

Legjobb válasz: Szia En 5 hetesen voltam eloszor,aztan 1 honap mulvara visszarendelt az orvos.Es aztan a 12 heti uh-ra is.Amikor voltal nem mondta az orvos mikor menj vissza hozza?En elmennek most is es a 12 hetesre meg termeszetesen. Gratulalok a babadhoz 10 hetes kismama

Szia En 5 hetesen voltam eloszor, aztan 1 honap mulvara visszarendelt az orvos.Es aztan a 12 heti uh-ra is.Amikor voltal nem mondta az orvos mikor menj vissza hozza?En elmennek most is es a 12 hetesre meg termeszetesen. Gratulalok a babadhoz 10 hetes kismama
Ez nem tánácsos-nem tanácsos alapon mûködik, a kezelõorvos utal be, csak akkor lehet menni, mikor õ beutal. Van elsõ uh, utána 12 hetesen, 18, 28, 32 hetesen, és 40-41 hetesen. Ennyi a kötelezõ. Hogy te emelett még mivel bombázod magad magánúton, a te döntésed.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül magán dokinál az ultahang?
Magán orvosnál 8-15 ezer Ft között mozog az ultrahang ára. Ezt város és orvosa válogatja.

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.

6 hetes vagyok nagyon örülök a bbaának de néha olyna érzésem vna hogy most télleg kisbabám lez és ugy megilyedek kicsit mással is volt már ilyen? Engme ugyzavar olyan rosszul érzem magam tőle

Legjobb válasz: Velem is ez van most. Kb én is 6 hetes vagyok,orvos még nem látott,nem akarom elkapkodni,az se jó,ha hamar megpiszkálja.2 hét múlva kaptam idõpontot,addigra már szívhang is lesz. Ne izgulj feleslegesen,bár ha elsõ babád,akkor természetes,hogy félsz picit az ismeretlentõl.Meg fogsz vele birkózni.Egy édesanyában rengeteg lelki erõ van.

Velem is ez van most. Kb én is 6 hetes vagyok, orvos még nem látott, nem akarom elkapkodni, az se jó, ha hamar megpiszkálja.2 hét múlva kaptam idõpontot, addigra már szívhang is lesz. Ne izgulj feleslegesen, bár ha elsõ babád, akkor természetes, hogy félsz picit az ismeretlentõl.Meg fogsz vele birkózni.Egy édesanyában rengeteg lelki erõ van.
gondolom valami vicc vagy, hogy 2 mondatot nem bírsz normálisan leírni.
A kérdező hozzászólása: elnézést hogy nem irtam helyesen de eléggé ideges vagyok ha csak ilyen válaszokat tudsz irni akkor neis irjál inkább kösz!
ne izgulj, teljesen természetes ez.én már túl vagyok az elsõ felén a terhességnek és belegondolok, hogy karácsonyra már nem ketten, hanem 3an leszünk, megijedek én is.és hogy mit fogok én egy olyan picuri kis emberrel csinálni, akinek a sorsa tõlem függ.de aztán elmúlnak ezek az érzések, mikor mocorog a pocimban.
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: igen az elsö babóca lesz:)
Nyugi, nem fog elmúlni...:-) Minél közelebb a vége, mindig csak arra gondolok, vajon jó anya leszek e, meg tudok e adni neki mindent, el tudom e majd látni egyedül, mit csináljak vele ha sír....stb.stb. Én is félek, de már nagyon várom. 38 h
Teljesen normális amit érzel! Én 29 hetes vagyok, elsõ baba, és még mindig nem fogom fel hogy tényleg babánk lesz, én is félek néha, hogy jó anya leszek-e, fogom-e tudni mit kell csinálni, és persze mostmár a szüléstõl is kezdek izgulni. Boldog babavárást!
A 9. hétben vagyok és nem igazán fogom fel hogy babám lesz. Sokat dolgozok, idõs szülõkrõl gondoskodok, örülök ha élek és a tüneteken sincs idõm filózgatni. Az eszemmel tudom hogy mi fog történni, hogyan készüljek, mire vigyázzak, de olyan taposómalom minden napom hogy átérezni még nem tudtam, mintha nem is velem történne. Lehet hogy jobb is mert így megy minden a maga útján, remélem ugyanilyen természetesen veszem majd ha már köztünk lesz. Szal ne aggódj, nagyon sok örömed lesz benne és tudni fogod mit kell tenni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!