Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes Mit kell tennem (2 db)

6 hetes vagyok. Mit kell tennem ez első vizsgálat után?

Legjobb válasz: Ha túl vagy az elsõ vizsgálaton, akkor gondolom kaptál papírt arról, hogy terhes vagy. Ezzel a papírral keresd fel a védõnõt (akihez lakóhely szerint tartozol), õ fogja kiállítani a kiskönyvet. Ezután engem a házi orvos elküldött vérvételre, vizeletvizsgálatra, EKG-ra. Gratutlálok a picihez! 24 hetes kismami

Ha túl vagy az elsõ vizsgálaton, akkor gondolom kaptál papírt arról, hogy terhes vagy. Ezzel a papírral keresd fel a védõnõt (akihez lakóhely szerint tartozol), õ fogja kiállítani a kiskönyvet. Ezután engem a házi orvos elküldött vérvételre, vizeletvizsgálatra, EKG-ra. Gratutlálok a picihez! 24 hetes kismami
Ha megkaptad a dokitól a terhességedet igazoló papírt akkor menj el az illetékes védõnõkhöz.Õk kiadják a kiskönyvedet, beutalót írnak a belgyógyászatra, vérvételre, vizelet vizsgálatra, vércsoport azonosításra, fogászati szûrésre.Be kell jelenteni a háziorvosnak is az állapotodat akitõl papírt kell kérned, hogy nem vagy voltál fertõzõ beteg.Nekem ezeket kellett végigjárnom biztos, hogy nálatok is így mûködik a dolog , most várom a második gyermekem az elsõ 5 éves nála is ugyanezeken a vizsgálatokon kellett átesnem.Boldog babavárást!

6 hetesen egy üres petezsák? Mit kell tenni?

Az egyik petezsákban van magzat, szívmüködése is van, de a 2. petezsák szabálytalan, szikhólyag és magzat sincsen benne. Legközelebb csak a 12. héten kell mennem ultrahangra. Az üres petezsákkal nem kellene vmit csinálni?

Legjobb válasz: Korai terhességben többnyire felszívódik.

Korai terhességben többnyire felszívódik.
A kérdező hozzászólása: Akkor nem lesz gond ha legközelebb csak 6 hét múlva megyek ultrahangra?
Nem, mert sajnos úgysem tudnak érte semmit tenni :( Bár hallottam olyat, hogy szabálytalan petezsákban is megjelent késõbb a baba, teljesen egészségesen. Ha nagyon félsz, 1 hét múlva végeztess mégegy uh-ot, akkor sokkal több kiderül.
A kérdező hozzászólása: Én inkább attól félek, hogy mi van ha nem szívódik fel a petezsák? Lehet belõle baj?
Nem vagyok szakember, de szerintem szinte mindig, ha nem tényleg mindig felszívódik. Nézesd meg magad a biztonság kedvéért 1 hét múlva.
A kérdező hozzászólása: 3 hetet várnom kell minimum a következõ uh-ig azt mondta az orvos de azért kösz, megnyugodtam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!