Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes Fáj a hasam (28 db)

Az este erősebben fájt a hasam alaj, mint szokott! De igazából nem tudom eldönteni, hogy görcs volt-e! Jelenthet ez rosszat? 6 hetes vagyok!

Legjobb válasz: Szia. Én is 6 hetes terhes vagyok, sokszor fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. De ne aggódj, én úgy tudom ez másoknál is gyakori. De ha nagyon görcsölsz, esetleg véreznél, rögtön menj orvoshoz! Gratulálok a babához.

Szia. Én is 6 hetes terhes vagyok, sokszor fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. De ne aggódj, én úgy tudom ez másoknál is gyakori. De ha nagyon görcsölsz, esetleg véreznél, rögtön menj orvoshoz! Gratulálok a babához.
Ha mensi szerû, nem gond az ilyenkor normális.Hormonális változások, készülõdik odabent a szervezeted a tágulásra.Ne aggódj, ahogy elõttem írták , ha erõs, úgy értem nagyon erõs görcseid, vagy vérzés lenne, .akkor doki.Ha úgy érzed baj van, és a pihenés sem segít, menj be ügyeletre, és nézesd meg magad, de szerintem biztos nincs gond.

Terhességi kalkulátor szerint 6 hetes, szerintem csak 2és fél hetes terhes vagyok. Normális-e ha fáj a hasam alja, feszül és kisebb görcsök vannak?

2 éve volt egy vetélésem,ami pont ennyi idös volt,mekkora rá az esély hogy ez a baba is "elmegy"?

Legjobb válasz: Szia! Olyan, hogy 2,5 hetes terhesség nincs.Mikor elmarad a mensid akkor már 4 hetes terhes vagy.Ha a kalkulátor szerint 6 hetes vagy, akkor már kb 2 hete késik a menstruációd, és igen, normális ilyenkor a hasfeszülés, apró szurkák, a görcs is megengedett egy ideig, amig nem annyira erõsek, és nem vérzel.Nekem még most is elõfordul, hisz nõ a méh, húzódnak a szalagok. Boldog Babavárást 21 hetes km.

Szia! Olyan, hogy 2, 5 hetes terhesség nincs.Mikor elmarad a mensid akkor már 4 hetes terhes vagy.Ha a kalkulátor szerint 6 hetes vagy, akkor már kb 2 hete késik a menstruációd, és igen, normális ilyenkor a hasfeszülés, apró szurkák, a görcs is megengedett egy ideig, amig nem annyira erõsek, és nem vérzel.Nekem még most is elõfordul, hisz nõ a méh, húzódnak a szalagok. Boldog Babavárást 21 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Sajnos ez már a 3.vetélésem volt, és az érzés ugyan az mint neked!! Ezt nem lehet könnyen feldolgozni.De nem adom fel!!!!!! Sok egészséget kívánok nektek!!
Sajnálom...velem is megtörtént.Azt hittem ott halok meg én is vele együtt.De össze kellett kapnom magam.És rá fél évére ismét teherbe estem.Ezzel a babával minden ok.Csak pozitivan, és csak elõre, nem szabad a múlton rágódni!!! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Elment :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Tegnap voltam dokinál:D Holnap meg UH-ra megyek, remélem minden rendben lesz és hallhatjuk a szívhangot is:D
Biztos az zavar meg, h az orvosok és a terhességi kalkulátor is az utolsó mensitõl számolja a terhességet. De valójában utána még eltelik kb 2 hét mire ovulálsz és akkor esel teherbe. Szval az csak az egyszerûség kedvéért van, h 9 hónapig , azaz 40 hétig terhes egy nõ. Ez NEM IGAZ. valójában ált. 266 napig, azaz 38 hétig vagy terhes, de mivel az utsó mensitõl számolják ezért lehet 2 hét difi. A görcsölés természetes, tágul a méhed.
Mindenképp menj dokihoz. Úgy tudom hogy akinek már ment el babája, annak adnak valami gyógyszert, ami segít a mostanit megtartani. És a doki meg is nyugtat talán! De egyébként kisebb hasszurka, görcs normális lehet az elején! Gratulálok! 14 hetes ikres kismama
Menj el a nõgyógyászhoz.Õ úgy is be fog utalni ultrahangra és ott az embrió vagy a petezsák mérete alapján megmondják neked, hogy hány hetes vagy!Nálam a terhességi kalkulátor 2 héttel többet mutat, mint amit a mérete alapján megállapítottak!
Szia! Bocsi, de hgy lehetsz 2, 5 hetes? Normális, nõ a méhed! Nem törvény szerû, hogy ez a baba is elmenjen, nekem is volt egy vetélésem, most 32 hetes vagyok! Az elsõ 11 hetesen ment el! Dokinál vltál már?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszodat! :D Megnyugtató :)
Sosem szabad feladni, elhagyni magad, tudom nagyon nehéz.Kivánom, hogy fél év mulva ismét pocakos légy, és egy egészséges, szép kisbabád szülessen!!!

6 hetes vagyok. Eleg gyakran faj a hasam alja ez normalis?

Szekletem is csak 2-3 naponta van!

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb. 4-5 hetes korom óta fáj, egyébként folyamatosan.A dokim azt mondta, ez normális, tágulnak a kötõszövetek. Szóval ne aggódj, amíg nem görcsös a fájdalom, nincs baj:) Székletproblémára: rengeteg folyadék, gyümölcs, zöldség, és mozgás. Jó babavárást:)) 11 hetes kismama

Szia! Nekem kb. 4-5 hetes korom óta fáj, egyébként folyamatosan.A dokim azt mondta, ez normális, tágulnak a kötõszövetek. Szóval ne aggódj, amíg nem görcsös a fájdalom, nincs baj:) Székletproblémára: rengeteg folyadék, gyümölcs, zöldség, és mozgás. Jó babavárást:) ) 11 hetes kismama
Normális, a megjön érzés olyan 11-12 hétig nekem is megvolt, utána meg másért fáj majd:-) A székrekedésre figyelj, késõbb csak nagyobb gond lehet belõle. Mozogj, az serkenti az emésztést, igyál sok folyadékot, sok gyümi, leves és joghurt , tejtermék. Kerüld a tésztát, lisztes dolgokat, barna kenyeret egyél..

36 éves 4 gyermekes anyuka vagyok a kislányom 6 hónappal ezelőtt született . Azóta sokat fáj a hasam, voltam 6 hetes ellenőrzésen is, akkor kaptam antibiotikumot, és utána minden rendben volt. De megint fájdalmaim vannak. Mi lehet az oka? .

Legjobb válasz: Szia! Én most várom a 3-at! Gratulálok a szép nagy családhoz! Nekem elsõre az ugrott be, amitõl nekem fájni szokott... pl nem lehet köldöksérved, vagy valamilyen sérv? Ha császárral szültél, attól is fájhat! Meg igazából nagyon sok mindentõl, ha belegondolsz... ciszta, gyulladás, fertõzés...bármi. Szerintem menj el a nõgyógyászodhoz, õ biztos meg tudja mondani, mitõl fáj, meg elküld ultrahangra, vérvételre. Szerintem biztosan kiderül, és legalább nem stresszelsz rajta!

Szia! Én most várom a 3-at! Gratulálok a szép nagy családhoz! Nekem elsõre az ugrott be, amitõl nekem fájni szokott... pl nem lehet köldöksérved, vagy valamilyen sérv? Ha császárral szültél, attól is fájhat! Meg igazából nagyon sok mindentõl, ha belegondolsz... ciszta, gyulladás, fertõzés...bármi. Szerintem menj el a nõgyógyászodhoz, õ biztos meg tudja mondani, mitõl fáj, meg elküld ultrahangra, vérvételre. Szerintem biztosan kiderül, és legalább nem stresszelsz rajta!

6 és fél hetes terhes vagyok. Gyakran fáj a hasam/minden nap/, enyhén görcsölök ilyenkor a vesém is fáj. Olyan mindjárt megjön érzésem van. Voltam dokinál, magneb 6-ot írt fel. Nagyon aggodom, norálisak ezek a görcsök?

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanígy voltam ezzel, és majdnem a harmadik hónap végéig jelentkeztek hasonló tünetek. Most a 32. héten tartunk, és minden rendben. Minden jót.

Szia! Én is ugyanígy voltam ezzel, és majdnem a harmadik hónap végéig jelentkeztek hasonló tünetek. Most a 32. héten tartunk, és minden rendben. Minden jót.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
Kora terhességben ez majdnem mindenkinél jelentkezik, attól van, hogy az embrió egyre mélyebbre fúrja magát a méh nyálkahártyájába. Mindaddig míg nem társul hozzá vérzés ( élénk piros színû ) nincs gond. Pici pecsételés, barnázás még belefér, de ha ilyet tapasztalsz, azért keresd fel a dokid a biztonság kedvéért.
A "majdnem megjön" érzés ilyenkor teljesen normális. Hamarosan el fog majd múlni. Nekem is úgy a 7. héten múlt el.

6 hetesen nagyon sokat fáj a hasam. Gond ez vagy másnak is fáj?

Legjobb válasz: Szia! Nekem fõleg a kimaradt mensi napjaiban fájt. Szedjél magnéziumot, az nagyon sokat segít. Boldog babavárást!:) 19hetes kismami

Szia! Nekem fõleg a kimaradt mensi napjaiban fájt. Szedjél magnéziumot, az nagyon sokat segít. Boldog babavárást!:) 19hetes kismami
szia én borzasztóan görcsöltem fel kellni nem tudtam a doki szerint ez normálsi, el kezdtem szedni az elevitet meg magne b 6 ot és köszönöm panaszmentes vagyok 6+3 hkm
Elsõ terhességemnél elsõ 3 hónapban fájt nagyon. Petefészkem, derekam, sokszor a lábamba sugárzott, de nem volt semmi gond.Második, harmadik terhességnél semmi se fájt.
Ja és tényleg a Mg B6 mulassza. Utso voltam.
nem baj, nekem is ez volt, mintha megjönne...tágul a méhed, szedj magne b 6 ot rendszeresen
Rosszullét általában az 5.-6. héten jelentkezik. Még nálad is megjelenhet, de ha nem akkor sincs gond, minden terhesség más. Nekem is 2. terhességem, de most sokkal nehezebben viselem a rosszulléteket, örülnék ha már vége lenne...

6 hetes vagyok. Fáj a hasam jobb oldala lent. Mitől lehet? Lehet hogy hirtelen kelltem ki az ágyból vagy szaladástól is lehet? Milyen amikor egy nő elvetél?

Legjobb válasz: Nekem is szokott fájni, ha rosszul kelek fel, vagy rosszul mozdulok. Szerintem ezek a szalagok lehetnek, ne izgulj!

Nekem is szokott fájni, ha rosszul kelek fel, vagy rosszul mozdulok. Szerintem ezek a szalagok lehetnek, ne izgulj!
Szia Nekem is sokszor fájt a hasam, egyszer a bal, majd a jobb oldalon, váltakozva.Volt h nagyobb köhögésnél is nyilalt. Semmi gond nem lehet a méh nagyobbodik, a szalagok nyúlnak...minden rendezõdik benned hogy babádnak hely legyen Ha hosszas nagyobb fájdalmat érzel( pl. több mint egy napig) akkor érdesmes a nõgyógyász felkeresned, valamint ha vérzel mellette. De nyugi minden ok! jó babavárást 11 hetes kismama
Szia! Nekem is fájt a hasam, föleg hirtelen mozdulatoknál, pl. felállás.Az orvosom azt mondta szedjek magne b6-ot.Egy hete szedem azóta semmi panaszom.Úgy tudom, a szurkáláson kívül az émelygést is csökkenti. Puszi:egy 7 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi.

6 hetes terhes vagyok, holnap megyek első vizsgálatra, nagyon izgulok, remélem rendesen beágyazodott stb. Miért van az, hogy állandóan fáj a hasam, mintha tele ettem volna olyan érzés, valakinek volt ilyen?

Legjobb válasz: Szerintem fel vagy puffadva, ez ilyenkor normális, nyugi. :) Majd holnap említsd meg a dokinak a vizsgálat során, lehet, hogy fog rá adni valamit, hogy ne legyen ilyen kellemetlen érzésed.

Szerintem fel vagy puffadva, ez ilyenkor normális, nyugi. :) Majd holnap említsd meg a dokinak a vizsgálat során, lehet, hogy fog rá adni valamit, hogy ne legyen ilyen kellemetlen érzésed.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, remélem csak ez a baj, már alig várom az orvos mit mond, ez a második baba, teszteltem kb 2 hete és pozítiv lett, nem is jött meg, ugyhogy a számításaim szerint 6 hetes már biztos vagyok, novemberben 16-án volt utoljára meg.izgulok, és még az a kérdésem, a gyes, mert nincs bejelentett munkám, alanyi jogon jár?
http://www.terheskalkulator.hu, itt meg tudod nézni, hogymennyi idõs vagy. (28 napos ciklust feltételezve.) egyébként normális a puffadás, én kb. attól is puffadok ha levegõt veszek...
Szia. Igen, a gyes alanyi jogon jár.

Nem szabad tejtermékeket ennem mert szoptatok és a 6 hetes kisfiam arca nagyon csúnyán kipattogott. K betűseket és hüvelyeseket sem lehet enni mert attól meg fáj a hasa. Mit egyek?

Legjobb válasz: Hát akkor tényleg nem sok minden maradt: burgonya, rizs, sárgarépa, cukkini, tök, tojás, tészta, húsok. Én az elején sok levest ettem, bár elõtte sosem voltam leveses. Általában három hónapos korra kinövik a hasfájást, addig sajnos muszáj nagyon odafigyelni.

Hát akkor tényleg nem sok minden maradt: burgonya, rizs, sárgarépa, cukkini, tök, tojás, tészta, húsok. Én az elején sok levest ettem, bár elõtte sosem voltam leveses. Általában három hónapos korra kinövik a hasfájást, addig sajnos muszáj nagyon odafigyelni.
Egyetértek az elõttem szólóval, de a tojással is vigyázz, bár egy tojáslevestõl nem lesz bajod, vagy egy rántottától.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!