Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes A múlt héten (9 db)

6 hetes vagyok. A múlt héten pici barnás váladékot vettem észre. Ugye ez azt jelenti, hogy minden rendben?

Rögtön hívtam a Dokit, aki Utrogestánt és sok pihenést javasolt.Azt mondta, ha nem múlik, kedden menjek UH-ra. Szedem, és mára elmúlt a barnázás. Szerintetek akkor is menjek? Sokszor fájdogál a derekam is, mint a menszesz el?tt szokott. Ez gond? A cicim is feszül, és fáradékony is vagyok.

Legjobb válasz: Jot nem jelent, de ha elmult nem lehet baj, attol fuggetlenul menj el hogy nezzen meg a doki.Es tenyleg pihenj sokat!Nehogy valamit emelj!A derekad normalis hogy faj...ez sokaig erezni fogod en meg most is 16 hetesen..A cici feszules es a faradekonysag is normalis ez mindenkinel elofordul..en 6 hetesen egesz nap aludtam volna..

Jot nem jelent, de ha elmult nem lehet baj, attol fuggetlenul menj el hogy nezzen meg a doki.Es tenyleg pihenj sokat!Nehogy valamit emelj!A derekad normalis hogy faj...ez sokaig erezni fogod en meg most is 16 hetesen..A cici feszules es a faradekonysag is normalis ez mindenkinel elofordul..en 6 hetesen egesz nap aludtam volna..
bocs ez nem neked ment.
Szia, remélem minden rendben van. Velem sajna ugyanez történt, és beindult a vetélés magától. Engem is hazaengedtek a fenyegetõ vetélés ellenére. Azzal magyarázták, hogy a gyenge vérzés nem jelent feltétlenül vetélést, és még lehet, hogy olyan fiatal a terhesség, hogy nem látható jól, tehát érthetõen nem akartak beleavatkozni abba ami nem száz százalék. Mondjuk nekem petezsákot láttak csak abban semmit. Van akinek csak a 9. héten volt látható a petezsákban valaki. Szal az orvosok sem istenek, és nem baj ha esélyt adnak. Szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Persze, ha bajt érzek, azonnal megyek. De nem lesz!!! Köszi, aranyos vagy! Neked is minden jót kívánok!
Szia (améhenkívülis vagyok) Én úgy tudom, hogy jövõhéten már lesz szívhang! Hát drukkolok nektek! Az jó hír, hogy nem méhen kívüli, mert az nagyon veszélyes... És még az is tuti, hogy most még megvan a baba, szóval független attól, hogy elmúlt a barnázás maradj otthon és feküdj sokat és kedden nézesd meg újra... Ha elkezdenél vérezni vagy görcsölni, akkor viszont azonnal doki!
A kérdező hozzászólása: A méhen kívüli terhesség kizárva, mert múlt hét csütörtökön voltam elõször Dokinál és UH-on. Ott ami látszott: 12mm-es szabályos petezsák. Ha kedden visszemegyek, már a szíve is kell, hogy látszoggyon, ugye?
Az barnázáson kívül a többi tünet rendben van, viszont, én a helyedben még így is, hogy elmúlt a barnázás visszamennék a dokihoz, akár már ma... Sajnos én is elvesztettem már egy babát (méhen kívüli volt), ezért lehet, hogy egy kicsit túl reagálom, de én tuti mennék újra még ha most már minden ok-nak is tûnik. Sok sikert! majd írj légyszi, hogy mi volt...
A kérdező hozzászólása: Hétvégén vettem észre, hétfõn rögtön telefonáltam a Dokinak, hogy mi történt. Akkor írta fel az Utrogestant. Hétfõ este már be is vettem. Mára elmúlt. A Doki mondta, hogy jövõhét kedden menjek, ha nem szünne a barnázás. De szerencsére egyre kevesebb volt, tegnap óta pedig semmi. Ne gondold, hogy felelõtlen vagyok! Sõtt nagyon aggódom, még így is, hogy javult a helyzet...
A 2.válaszoló vagyok Nekem 9 hetesen volt szívleállásom, amit mûtéttel kellett befejezni. Egy napig barnáztam, úgy pénzérme nagyságú foltban, ami sötétbarna volt. Estére elmúlt, aztán másnap délelõtt megint jött. Röviddel utána már picit véres is volt, de csak kis mennyiségû. Semmi fájdalmam nem volt. Mentünk az ügyeletre, de sajnos akkor már nem voltak életjelek. De ne is gondolj ilyenekre! A gyógyszer segíteni szokott, a barnázás nem jelent feltétlenül rosszat, sokaknál még vérzés is van!
múlt héten kezdõdött a barnázás és csak jövõhéten akarsz elmenni a dokihoz??? ez elég furcsa és felelõtlen, fõleg ha már volt egy vetélésed. szerintem azonnal el kellett volna menned
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! El fogok menni kedden... A 3. válaszolótól kérdezem: Mennyi idõ múlva kezdtél vérezni? A barnázás mennyire volt sok, vagy hogyan változott a mennyisége, Én is nagyon félek a vetéléstõl! Egyszer már volt, de az görcsökkel jelentkezett és nem voltak ilyen erõs terhességi tünetek.
Szerintem mindenképpen menj orvoshoz, velem hasonló történt, de sajnos már elvetéltem, igaz nekem nem múlt el a barnázás, és utána már véreztem is. Pihenj sokat, és ne idegeskedj, és menj el a dokihoz.
Szerintem, ha elmúlt a barnázás, akkor nincs semmi gond. Ilyen esetekben mindig gyógyszert szoktak felírni, az általában segít, meg a pihenés. Nem árt, ha elmész UH-ra, akkor is , ha elmúlt a folyásod, legalább láthatod, hogy minden rendben van! A tüneteiddel semmi gond nincs, csak terhes vagy! Nyugodj meg és pihenj!
Én vagyok a 3. válaszoló, 2 napig egy-egy csepp barna, majd utána doki, akkor még minden rendben volt, és negyedik nap véreztem, de csak keveset, majd megint doki, és már nem látott semmit az uh, de a szörnyû hogy még mindig vérzek de nem nagyon, és a diagnózisra az van írva hogy fenyegetõ vetélés, ami a doki szerint még nem volt meg, de az uh-on már nem volt rajta a petezsák. Remélem veled minden rendben lesz, ne idegeskedj, és menj dokihoz, minél elõbb..

Mikorra múlik el az anyatejes kiütés? 6 hetes a kiscsaj, és 1 hete katicabogarak vagyunk.

Legjobb válasz: Hát ez több hét is lehet,nálunk legalábbis elhúzódott,aztán jött az ekcéma...:-(

Hát ez több hét is lehet, nálunk legalábbis elhúzódott, aztán jött az ekcéma...:-(
A kérdező hozzászólása: klassz!
Te is kiütéses vagy, vagy csak a baba? Ha te is, akkor mit ettél, ami a kiütéseket okozza ?
A kérdező hozzászólása: Velem minden ok, kamillával törlöm az arcát, utána popsikrém.
Ezt az anyatejes kiütést nem is igen kell ám kenegetni.Ez természetes, majd szépen elmúlik.Nekünk is írt rá a doki krémet, de nem használtam.Az ekcémának pedig nem ehhez van köze, szóval nektek nem biztos, hogy lesz, ez külön dolog.

Úgy néz ki nem fejlődik a babám, 6 hetes vagyok. Ez a múlt héten derült ki. Tegnap elkezdtem vérezni, de nem durván, éjszaka görcsöltem is. Ma már kevés vér kevés görcs. Azért még elképzelhető, hogy magától elmegy a babám?

Csak, mert a dokim azt mondta ne menjek sehová, szerinte várjunk még, hátha.

Legjobb válasz: nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg

nagyon sajnálom. nem tudom mit kell ilyenkor tenni. de ha egy magzat el akar menni, azt el kell engedni. Ez biztos nem véletlenül történik, nem lenne egészséges. Nagyon sajnálom tényleg
Sajnos ilyen idõs terhességet nem tartanak meg gyógyszeresen!!Max csak magnéziumot adnak a görcsök ellen!!:( Tapasztalat!!
Fogadd meg a doki tanácsát hátha. Igazából nem tudnak mit tenni. Most, hogy kialakulnak növekedésnek indulnak a dolgok sok minden közbe szólhat. Az élet szelektál, de talán jobb is így. Nehéz ilyenkor, de inkább egy korai vetélés mint egy fogyatékos gyermek. Sajnos 2x vetéltem magam is.
Én szorítok neked, sajnos nekem is volt ilyen tavaly nyáron, és elment a baba, de azóta már a 19 hétben vagyok. Írd meg, hogy mi van veletek.
1. Honnan tudja, hogy nem fejlõdik? 6 hetesen még akármi lehet! Van akinek ilyenkor még szívhang sincs, ezt korai megállapítani, hogy nem fejlõdik, szerintem. 2. Ha vérzel, mire vár az orvos? Hogy elmenjen magától a baba? Nem kellene neki segíteni gyógyszeresen? Nem tudom, mit mondjak, mert csúnyát nem akarok, de keress másik orvost!
Sajnálom! Nekem is volt egy ilyen, tavaly nyáron, de nem szabad feladni. most 19 hetes terhes vagyok, és kimondhatatlanul boldog! Nekem azt mondták, lehet azért ment el az a baba, mert beteg lett volna, jobb így. Jó egészséget a továbbiakban. Kitartás
Nagyon sajnálom.
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem a nehezén túl vagyok. A gyenge görcsöket jóval erõsebbek követték. Nem annyira régen pedig azt vettem észre, hogy valami csobbant a wc-ben. :( Nos, az valószínüleg a babám volt. Nagyon szörnyû érzés. Viszont erõt kell venni magamon, nem szabad belebetegedni. Ennek sanos valamiért így kellett lennie. Most abban bízok, hogy kiürültem teljesen és nem lesz mûtét. Hétfõn megyek a dokihoz. Köszi mindenkinek, aki írt.
Az én legelsõ terhességem 5 hetesen ment el. A másodiknál szintén ötödik hétnél kezdtem vérezni, ugyanúgy, mint az elõzõnél. Azt hittem, ennek is vége. Minden jel arra mutatott. Nagy erõs, élénkpiros vérzés volt. Aztán másnap abbamaradt a vérzés, és az ügyeleten a doki szerint minden rendben volt. Múlt héten múlt 1 éves a kislányom. Szóval ne add fel, bármi történhet. A lényeg, hogy bízz, és próbálj sok pozitív energiát termelni. Nagyon fontos.
nagyon sajnálom. További erõt a próbálkozáshoz. Remélem mihamarabb összejön.
Én pont 6 hétig véreztem, szépen lassan elmúlt, ne aggódj.
Nekem is kb. 7 hétig tartott. Ezután mentem dokihoz csak. Egyébként nem is vett kenetet, mert "korainak" tartotta. Vissza kellett mennem 12. hétre.
én 8 hétig vérezgettem, barnázgattam, pedig császáros voltam.
Én 5 hétig véreztem és a 8.héten már újból meg is jött:(
Nekem 8 hétig tartott a vérzés, így csak akkor mentem el a kontrollra. Rá 1 hétre megjött a mensim is, ami 2 hétig tartott. :) Szerintem várd meg, amíg elmúlik, és csak aztán menj dokihoz.

Érdeklödni szeretnék barátnöm 6 hetes terhes és múlt héten nem láttak embriót uh-val csak szikhólyagot, de azóta is mensis görcsei vannak h nem lenne embrió akkor nem akarn nöni a méh ugye?

Legjobb válasz: Szia, nekem 5 hetesen látták a petezsákot, 7 hetesen látták a szívhangot! Pihenjen sokat a barátnõd! üdv. 25 hetes kismama

Szia, nekem 5 hetesen látták a petezsákot, 7 hetesen látták a szívhangot! Pihenjen sokat a barátnõd! üdv. 25 hetes kismama
Szia!Szerintem nincs ok az aggodalomra.Nálunk is csak a 7-ik hét után vált bizonyossá, hogy van élet!Az is elõfordulhat, hogy csak egyszerûen nem látszódott az uh-on az embrió.Pihenjen sokat a barátnõd!
Szia! Nyugodjatok meg! Épp egy ismerõsöm volt így! HA kicsit vastagabb a zsírréteg a pociján máris nem látni! Késõbb fogják! Lehet csak 8 hetesen:) !Bizti ott van a baba:) !

Csak az orvoson múlik h egy vetélés utáni terhességet gyógyszerrel támogat? A 8-ik héten elhalt a baba, de csak a 11-ik héten jelentkezett vérzés. Az oka nem derült ki, az orvos szerint most sem kell semmin változtatnom. Most 6 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: nekem is elhalt a babám a 10héten,és a mostaninál én se kaptam semmi gyogyszert szerintem hiába ad gyogyszert nem azért halt el mert nem tapadt meg rendesen hanem egyéb okbol ha meg akar maradni az a baba ugyis megmarad gyogyszer nélkül,27heteske

nekem is elhalt a babám a 10héten, és a mostaninál én se kaptam semmi gyogyszert szerintem hiába ad gyogyszert nem azért halt el mert nem tapadt meg rendesen hanem egyéb okbol ha meg akar maradni az a baba ugyis megmarad gyogyszer nélkül, 27heteske
Ja bocsi, most olvasom, hogy már terhes vagy, elnéztem.Akkor õ tudja a vetélést?Ilyenkor szoktak adni, a barátnõm is szedi.Kérdezz rá.
A feszítõ érzés normális. Nekem is volt
Szerintem is orvosa válogatja. Nekem is írt fel Duphasont a másodiknál, de hozzátette, hogy túl sok jelentõsége nincs, de biztos, ami biztos szedjem, ártani nem fog.
Majd fogsz kapni, ha megint teherbe estél.Én is akkor kaptam.Duphastont, a 14.hétig kellett szedni.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Tud az orvos a vetélésrõl, privát járok hozzá a missed ab.-t is õ csinálta.Finoman megkérdeztem h most kell-e valamit máshogy csinálnom, azt mondta nem.Annyit tett h nem a 12-ik héten kell visszamennem, hanem a 8-ik héten.Az is még 2 hét.Feszítõ érzést érzek a hasamban, nem tudom ez normális-e, a hányinger, és mellfeszülés megvan.
Az elsõvel 11 hetesen kapartak meg, 3 hétig volt bennem elhalva.A másodiknál 9 hetesen volt kaparás, de már csak a petezsák látszott.Az akkori orvosom nem jó irányban indult el a kezeléssel.A 3 terh-nél az új doki rögtön Utrogestant írt fel, mert az az elsõ trimeszteben nem árt és így végre nem halt el a terh és végre baba lett a dologból.
Nekem sem akartak felírni gyógyszert a második terhességnél. Viszont annyit emlegettem az Utrogestan-t a vizsgálatokon, hogy tényleg nem segítene-e mégis, stb., hogy felírt az orvos mondván, ha így nyugodtabb vagyok, inkább használjak napi egyet. De hozzátette, ha a baba el akar menni, emellett is el fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Ezek szerint a tanulság az, hogy ha a baba el akar menni, gyógyszerek sem igazán tartják vissza...

6 hetes vagyok és holnap megyek dokihoz! Múlt hét elején még csak 8mm-es petezsák volt. Mi lesz holnap? Ha megkérem a dokit kiír táppénzre?

Volt már vetélésem, PCOS-em van, 12 órában dolgozom és elég stresszes a munkahelyem. A kollégák is leginkább csak magukkal foglalkoznak. Nagyon nehezemre esik a bejárás és alig bírom ki az egész napot. Nem beszélve a sok idegességt?l ami az ügyfelek miatt és a sok munka miatt van.

Legjobb válasz: Szia! Ha hüvelyi uh-gal fog vizsgálni biztos lesz szívhang, és ki is írhatnak táppénzre. Én a védõnõnél úgy voltam hogy 20mm-s petezsákot láttak csak mert hüvelyit nem csináltak csak hasit és kiírhattak volna táppénzre akkor is. Szorítok neked.

Szia! Ha hüvelyi uh-gal fog vizsgálni biztos lesz szívhang, és ki is írhatnak táppénzre. Én a védõnõnél úgy voltam hogy 20mm-s petezsákot láttak csak mert hüvelyit nem csináltak csak hasit és kiírhattak volna táppénzre akkor is. Szorítok neked.
Persze, ha megkéred ír pár sort a háziorvosodnak, amivel a háziorvos kiír táppénzre. Utána már csak annyi a dolgod, hogy 2 hetetnte elmész a háziorvosodhoz az újabb táppénzes papírért, és azt bejuttatod a melóhelyedre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Jó lenne itthon maradni. De akkor is kiír ha még mondjuk csak a szikhólyag látszik azaz nincs még szívhang? Bár bízom benne hogy lesz! Legalábbis úgy érzem hogy lesz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Neked is! Igen, hüvelyi lesz már. De nagyon izgulok! :) Már annyira várom!
Engem szivhang nélkül már 5hetesen kiirtak.Elmondtam mit dolgozom, semmit nem kérdezett, csak irta is a javaslatot a háziorvosnak.
Nekem is 5 hetesen írta a javaslatot a háziorvosnak.Mond el a bejárást, stresszes munkát és ki fognak írni.
Menj be a kórházba az ügyeletre, mert sem a barnázás, sem a rózsaszínes folyás nem jelent jót a terhesség alatt!
Menj kòrházba
kórház!!! :(
A kérdező hozzászólása: Korházba nem tudok menni férjem éjszakás a kocsit elvitte. Holnap az már késõ? Mit csinálnak velem? Csak ultrahang vagy vizsgállat is?
Hivj mentot vagy taxit! Nem lehetsz ilyen felelotlen...
Orvos!!!!!! Megvizsgál , megnézi a méhszájat és utánna csinálnak egy uh-ot!!!
Mi van veled kedves kérdezõ? Remélem minden rendben. Írj pár sort!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hálla istennek semmi! Bementem akkor nap a sürgõre megultrahangozott az orvos belül nem látott semmi vérzést de a magzattal is minden rendbe!
Mivel konkrétan a 4-5. héten maximum annyit kellene "érezned", hogy nem jött meg, nehéz erre bármit is válaszolni.
Te is vigyázz magatokra! Biztosan rendben lesz minden. Akár hogyan is szeretnék, nem tudok megnyugodni, talán majd az ünnepek alatt. Nagyon szeretnék visszamenni az orvoshoz, talán valamelyik este munka után rám néz...
Szia! Kérdezõ!!Voltam vizsgálaton :) rákszûréshez mintát vett a doki, aztán hüvelyi ultrahangon megállapította a terhességet.Azt nézte hogy jó helyen van-e és hogy van-e már szívmûködés!!:) Nekünk már volt:) Elmondta keressem meg a védõnõt aztán hogy legközelebb mikor mennyek és milyen vizsgálatok lesznek. :) Tünetem azóta sincs!:) Ti hogy vagytok??A.
A kérdező hozzászólása: Kedves A! Mi is ma voltunk orvosnál. Csinált rákszûrést, megnézett uh-val. Minden rendben van, jó helyen van, 7 hetes és szívhang is van! Nagyon boldog vagyok! Holnap megyek a védõnõhöz. GRATULÁLOK NEKED KISMAMA!
Gratulálok nektek! Jó, hogy minden rendben van, nagyon örülök! :) Sajnos nekem elment a babám, de ha így kellett lennie, legyen, inkább most... Éreztem én, hogy nem jó jel koraterhességnél ha elmúlnak a tünetek... Majd máskor nekünk is sikerül, nem adom fel!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom kedves A! :( Majd a következõ hónap hátha sikeresebb lesz! Minden hónap egy újabb remény egy újabb lehetõség.Nekünk 5 évbe tellett míg megfogant, most nagyon fogok rá vigyázni.
Kedves kérdezõ!Az útólsót nem én írtam!A. Én is nagyon sajnálom kitartás neked fel a fejjel! Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!A.
A kérdező hozzászólása: Húúú bocsi kedves A!!!! Hogy vagy? Minden rendben? Bocsi mégegyszer!!!!
Semmi baj!!Igen minden rendben!!Hétfõn megyünk védõnõhöz :) Rosszulléteim még mindig nincsenek csak a mell fájdalom!!Igyekszem lekötni magam :) Majd Január végén kell vissza mennem dokihoz akkor leszünk 12 hetesek!:) Csak bírjam ki addig!!Te hogy vagy??
21/21 :) A. Voltam :) :)
A kérdező hozzászólása: Vigyázz magatokra pihenj sokat ne filóz nehéz de muszáj elterelni a gondolatokat. Mielõbb menj vissza orvoshoz ha tudsz, szakíts rá idõt. Megéri! :) Én is nagyon izgulós vagyok de mindjárt itt az idõ és végre elõször én is láthatom a picikémet, és remélem minden ok lesz és jó helyen van.
A héten majd vmelyik nap, de karàcsonyig minden nap dolgozok, így lehet csak jövõre tudok visszamenni... Addig meg izgulok.:-(
A kérdező hozzászólása: Csak nyugodj meg ne idegeskedj mert azzal csak ártasz. Nekem is ezt tanácsolták, meg hogy a tünetek jönnek-mennek. Mikor kell vissza menned a dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Nagyon intenzív mell feszülés volt, enyhe görcs alhasban, szédülés. Most meg csak émelygés. Egyáltalán nem fáj a mellem és a hasam sem érzem. Ez nem baj? Így ingadoznak a tünetek egyik hétrõl a másikra?
A kérdező hozzászólása: Ja és nem is jött meg.
kedves kérdezõ!!Én is így vagyok vele .6 hetes vagyok :) Az elején nagyon fájt a cicim ami mára már enyhült. A tünetek jönnek mennek ne aggódj!!Boldog baba várást!!a.
A kérdező hozzászólása: Köszi kedves A. Neked is boldog babavárást! Te már voltál az elsõ vizsgálaton? Hogy zajlott?
Még nem voltam majd csak hétfõn tudok menni arra kaptam idõpontot!!Ugyan úgy zajlik mint normál vizsgálaton.Hüvelyi ultra hangot csinálnak és talán még vért is vesznek de ebben nem vagyok biztos.A. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves A.!Milyen tüneteid vannak? Elsõ terhesség? Szorítok mindenképp írd meg mi volt!
:) Köszi. Elsõ baba lesz :) Tüneteim rosszulléteim nincsenek a melleim fájtak nagyon az elején most már elviselhetõbb!!:) A sósat kívántam a az volt nagyon furcsa aztán elmaradt a nem várt!Eddig csak hangulat ingadozásim vannak.És nektek elsõ baba?mindenképp megírom majd!A. :)
A kérdező hozzászólása: Igen nekünk is elsõ baba, sok évet szám szerint 5 évet vártunk rá, és nagyon reméljük, hogy most nem ciszta, és abban is bízunk hogy nem méhenkívüli. De majd kedden minden kiderül. Na a hangulat ingadozás az nagyon dúrva. Szegény férjem! :)
Huuu, akár én is írhattam volna a kérdést. Kb már a beágyazódástól feszült-szúrt a hasam alja, duzzadtak-fájtak a melleim, most meg pár napja semmi, csak puffadok és szédülök. Aggódom is amiatt, hogy meg van-e még a baba. Múlt héten voltam orvosnál, 4 hetes terhességet mondott, még pici a petezsák. Remélem minden a legnagyobb rendben lesz mindenkivel!
A kérdező hozzászólása: A védõnõnél csütörtökön voltam megkaptam a kiskönyvem. Doktorhoz január 7.-kén kell mennem akkor leszünk 10 hetesek, megnézi hogy szépen növögetünk-e meg akkor lesz meg a rákszûrésem eredménye is. Te a munkahelyeden szóltál, hogy mondtad el? Idõsekkel foglalkozok tuti kiír a doki mert minden váladék fertõzõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!