Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes A múlt (25 db)

Mikorra múlik el az anyatejes kiütés? 6 hetes a kiscsaj, és 1 hete katicabogarak vagyunk.

Legjobb válasz: Hát ez több hét is lehet,nálunk legalábbis elhúzódott,aztán jött az ekcéma...:-(

Hát ez több hét is lehet, nálunk legalábbis elhúzódott, aztán jött az ekcéma...:-(
A kérdező hozzászólása: klassz!
Te is kiütéses vagy, vagy csak a baba? Ha te is, akkor mit ettél, ami a kiütéseket okozza ?
A kérdező hozzászólása: Velem minden ok, kamillával törlöm az arcát, utána popsikrém.
Ezt az anyatejes kiütést nem is igen kell ám kenegetni.Ez természetes, majd szépen elmúlik.Nekünk is írt rá a doki krémet, de nem használtam.Az ekcémának pedig nem ehhez van köze, szóval nektek nem biztos, hogy lesz, ez külön dolog.

Vasárnap múlt 6 hetes a babám és ma mintha megjött volna?

Lehet ez már menstruáció? Lehet, hogy ezért küzdöttünk tegnap a szopival? Egész délután ny?göske volt a kislány, sokszor kért cicit, de sose evett sokat, én azt hittem szomjas, de lehet, hogy ez volt a baja és más íze volt a tejnek?

Legjobb válasz: Nem voltál együtt a pároddal? Nekem is a szülést követõen az elsõ együttlét után volt egy kis barnázásom.

Nem voltál együtt a pároddal? Nekem is a szülést követõen az elsõ együttlét után volt egy kis barnázásom.
Lehet. Öt hetes volt a fiam, amikor elõször megjött, és azóta is minden hónapban rendszeresen. A szopis nyüglõdés is ettõl van, két-három nap és elmúlik.
A kérdező hozzászólása: Nem, holnap megyünk a dokihoz, ezt mindenképp megakartam várni. És nem barnázás, hanem vér és egyre több, ebbõl gondolom, hogy menszi.
Szia! Nekem 11 hónapos múlt a babám. Kb. nekem is olyan 6 héttel a szülés után jött meg az elsõ menszesz, és bizony a baba megérzi, de nálunk csak 1 napig tartott a nyügössége, mert megváltozott a tejcinek az íze. Még mindig szopizik. Sok boldogságot a babához.

6 hetes vagyok. A múlt héten pici barnás váladékot vettem észre. Ugye ez azt jelenti, hogy minden rendben?

Rögtön hívtam a Dokit, aki Utrogestánt és sok pihenést javasolt.Azt mondta, ha nem múlik, kedden menjek UH-ra. Szedem, és mára elmúlt a barnázás. Szerintetek akkor is menjek? Sokszor fájdogál a derekam is, mint a menszesz el?tt szokott. Ez gond? A cicim is feszül, és fáradékony is vagyok.

Legjobb válasz: Jot nem jelent, de ha elmult nem lehet baj, attol fuggetlenul menj el hogy nezzen meg a doki.Es tenyleg pihenj sokat!Nehogy valamit emelj!A derekad normalis hogy faj...ez sokaig erezni fogod en meg most is 16 hetesen..A cici feszules es a faradekonysag is normalis ez mindenkinel elofordul..en 6 hetesen egesz nap aludtam volna..

Jot nem jelent, de ha elmult nem lehet baj, attol fuggetlenul menj el hogy nezzen meg a doki.Es tenyleg pihenj sokat!Nehogy valamit emelj!A derekad normalis hogy faj...ez sokaig erezni fogod en meg most is 16 hetesen..A cici feszules es a faradekonysag is normalis ez mindenkinel elofordul..en 6 hetesen egesz nap aludtam volna..
bocs ez nem neked ment.
Szia, remélem minden rendben van. Velem sajna ugyanez történt, és beindult a vetélés magától. Engem is hazaengedtek a fenyegetõ vetélés ellenére. Azzal magyarázták, hogy a gyenge vérzés nem jelent feltétlenül vetélést, és még lehet, hogy olyan fiatal a terhesség, hogy nem látható jól, tehát érthetõen nem akartak beleavatkozni abba ami nem száz százalék. Mondjuk nekem petezsákot láttak csak abban semmit. Van akinek csak a 9. héten volt látható a petezsákban valaki. Szal az orvosok sem istenek, és nem baj ha esélyt adnak. Szurkolok nagyon!
A kérdező hozzászólása: Persze, ha bajt érzek, azonnal megyek. De nem lesz!!! Köszi, aranyos vagy! Neked is minden jót kívánok!
Szia (améhenkívülis vagyok) Én úgy tudom, hogy jövõhéten már lesz szívhang! Hát drukkolok nektek! Az jó hír, hogy nem méhen kívüli, mert az nagyon veszélyes... És még az is tuti, hogy most még megvan a baba, szóval független attól, hogy elmúlt a barnázás maradj otthon és feküdj sokat és kedden nézesd meg újra... Ha elkezdenél vérezni vagy görcsölni, akkor viszont azonnal doki!
A kérdező hozzászólása: A méhen kívüli terhesség kizárva, mert múlt hét csütörtökön voltam elõször Dokinál és UH-on. Ott ami látszott: 12mm-es szabályos petezsák. Ha kedden visszemegyek, már a szíve is kell, hogy látszoggyon, ugye?
Az barnázáson kívül a többi tünet rendben van, viszont, én a helyedben még így is, hogy elmúlt a barnázás visszamennék a dokihoz, akár már ma... Sajnos én is elvesztettem már egy babát (méhen kívüli volt), ezért lehet, hogy egy kicsit túl reagálom, de én tuti mennék újra még ha most már minden ok-nak is tûnik. Sok sikert! majd írj légyszi, hogy mi volt...
A kérdező hozzászólása: Hétvégén vettem észre, hétfõn rögtön telefonáltam a Dokinak, hogy mi történt. Akkor írta fel az Utrogestant. Hétfõ este már be is vettem. Mára elmúlt. A Doki mondta, hogy jövõhét kedden menjek, ha nem szünne a barnázás. De szerencsére egyre kevesebb volt, tegnap óta pedig semmi. Ne gondold, hogy felelõtlen vagyok! Sõtt nagyon aggódom, még így is, hogy javult a helyzet...
A 2.válaszoló vagyok Nekem 9 hetesen volt szívleállásom, amit mûtéttel kellett befejezni. Egy napig barnáztam, úgy pénzérme nagyságú foltban, ami sötétbarna volt. Estére elmúlt, aztán másnap délelõtt megint jött. Röviddel utána már picit véres is volt, de csak kis mennyiségû. Semmi fájdalmam nem volt. Mentünk az ügyeletre, de sajnos akkor már nem voltak életjelek. De ne is gondolj ilyenekre! A gyógyszer segíteni szokott, a barnázás nem jelent feltétlenül rosszat, sokaknál még vérzés is van!
múlt héten kezdõdött a barnázás és csak jövõhéten akarsz elmenni a dokihoz??? ez elég furcsa és felelõtlen, fõleg ha már volt egy vetélésed. szerintem azonnal el kellett volna menned
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! El fogok menni kedden... A 3. válaszolótól kérdezem: Mennyi idõ múlva kezdtél vérezni? A barnázás mennyire volt sok, vagy hogyan változott a mennyisége, Én is nagyon félek a vetéléstõl! Egyszer már volt, de az görcsökkel jelentkezett és nem voltak ilyen erõs terhességi tünetek.
Szerintem mindenképpen menj orvoshoz, velem hasonló történt, de sajnos már elvetéltem, igaz nekem nem múlt el a barnázás, és utána már véreztem is. Pihenj sokat, és ne idegeskedj, és menj el a dokihoz.
Szerintem, ha elmúlt a barnázás, akkor nincs semmi gond. Ilyen esetekben mindig gyógyszert szoktak felírni, az általában segít, meg a pihenés. Nem árt, ha elmész UH-ra, akkor is , ha elmúlt a folyásod, legalább láthatod, hogy minden rendben van! A tüneteiddel semmi gond nincs, csak terhes vagy! Nyugodj meg és pihenj!
Én vagyok a 3. válaszoló, 2 napig egy-egy csepp barna, majd utána doki, akkor még minden rendben volt, és negyedik nap véreztem, de csak keveset, majd megint doki, és már nem látott semmit az uh, de a szörnyû hogy még mindig vérzek de nem nagyon, és a diagnózisra az van írva hogy fenyegetõ vetélés, ami a doki szerint még nem volt meg, de az uh-on már nem volt rajta a petezsák. Remélem veled minden rendben lesz, ne idegeskedj, és menj dokihoz, minél elõbb..

5 napja mult el mensim azota van 2 nagyon halvány pozi tesztem, kiszámoltm 6 hetes lehetek de akkor mért halvány a tesztem?

Legjobb válasz: 6 hetesen normális hogy halvány, a jövõ héten már erõsebb lesz!

6 hetesen normális hogy halvány, a jövõ héten már erõsebb lesz!
Rendes mensid volt? Mert ha igen akkor sajnos akár el is mehetett a baba, de a teszt még pozitív lehet.
A kérdező hozzászólása: rendes volt de mensi elött nemvolt pozitiv tesztem
persze hogy nem volt, mert a tesz minimum 10 napos terhességet mutat ki, általában a nemvárt után 1 nappal már lehet halványka, de inkább 3-4 nappal utána. Ha rendes mensid volt, akkor lehetett egy spontán vetélés, de van aki terhesség alatt is menstruál néhány hónapig. Tervezett terhesség volt? Kicsit tájékozatlannak tûnsz... Orvoshoz akarsz menni? Lehet hogy jó lenne, ha terhes vagy, akkor azért elment az embrió, akkor meg azért hogy megnézze nem maradt e szövet a méhedben, ami problémát okozhat!
Értem, a doki majd megvizsgál és megmondja miért menstruálhattál, remélem minden rendben lesz! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: bevolttervezve a baba, pénteken megyek dokihoz
Teszttõl is függ, ne izgulj. A pozitív, az pozitív.
Nekem is halvány volt a csík a teszten, de a doki másnap megerõsített: már látta a kis petezsákocskát! :)

Érdeklödni szeretnék barátnöm 6 hetes terhes és múlt héten nem láttak embriót uh-val csak szikhólyagot, de azóta is mensis görcsei vannak h nem lenne embrió akkor nem akarn nöni a méh ugye?

Legjobb válasz: Szia, nekem 5 hetesen látták a petezsákot, 7 hetesen látták a szívhangot! Pihenjen sokat a barátnõd! üdv. 25 hetes kismama

Szia, nekem 5 hetesen látták a petezsákot, 7 hetesen látták a szívhangot! Pihenjen sokat a barátnõd! üdv. 25 hetes kismama
Szia!Szerintem nincs ok az aggodalomra.Nálunk is csak a 7-ik hét után vált bizonyossá, hogy van élet!Az is elõfordulhat, hogy csak egyszerûen nem látszódott az uh-on az embrió.Pihenjen sokat a barátnõd!
Szia! Nyugodjatok meg! Épp egy ismerõsöm volt így! HA kicsit vastagabb a zsírréteg a pociján máris nem látni! Késõbb fogják! Lehet csak 8 hetesen:) !Bizti ott van a baba:) !
Én pont 6 hétig véreztem, szépen lassan elmúlt, ne aggódj.
Nekem is kb. 7 hétig tartott. Ezután mentem dokihoz csak. Egyébként nem is vett kenetet, mert "korainak" tartotta. Vissza kellett mennem 12. hétre.
én 8 hétig vérezgettem, barnázgattam, pedig császáros voltam.
Én 5 hétig véreztem és a 8.héten már újból meg is jött:(
Nekem 8 hétig tartott a vérzés, így csak akkor mentem el a kontrollra. Rá 1 hétre megjött a mensim is, ami 2 hétig tartott. :) Szerintem várd meg, amíg elmúlik, és csak aztán menj dokihoz.

Ha még nem múlt el teljesen a vérzésem, akkor is lehet menni 6 hetes kontrollra?

Még van egy hetem, de időponra vagyok hívva. Vagyis én kértem. A vérzésem meg már egy hete viccelődik velem. Van, hogy pár napig nincs semmi, aztán jön egy kis vér. De még egy betét sem lesz tele vele. Így odaállíthatok?

Legjobb válasz: Persze! Menjél, nem véletlen a 6 hét!

Persze! Menjél, nem véletlen a 6 hét!
Én halasztottam 2 héttel
Igen, lehet. Nekem gátmetszésem volt, varrat szedés 2 hét múlva volt, simán véreztem még. A kontrollon azt hiszem már nem, de lehet nyugodtan. Ha bizonytalan vagy, kérdezed meg az orvost, nem gond-e, hogy még tart a gyermekágyi vérzés.
Szerintem nem gond, tõlem kérdezte is a doki, mielõtt vizsgált, hogy elmúlt-e a vérzés, meg hogy mikor. Leginkább úgyis a méhed méretét, meg a méhszájat nézi.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, köszönöm!

6 hetes terhesen normális ha fel vagyok puffadva? A hasszúrka mikor múlik el? Nekem elég erősen szurkál. Ez normális?

Legjobb válasz: Tök normális a puffadás. Ha nagyon zavar vegyél Espumisant, azt lehet terhesen szadni. A hasszúrkálás sajna végig ki fog tartani, mivel tágul a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok ps ez bizony szurkálással, kisebb görcsökkel és kisebb fájdalommal jár. Szedj rá MagneB6-ot. 3x2-t evés után, az jó izomlazító. Ezt szokták a védõnõk is ajánlani. 15 heteske

Tök normális a puffadás. Ha nagyon zavar vegyél Espumisant, azt lehet terhesen szadni. A hasszúrkálás sajna végig ki fog tartani, mivel tágul a méhed, nyúlnak a méhtartó szalagok ps ez bizony szurkálással, kisebb görcsökkel és kisebb fájdalommal jár. Szedj rá MagneB6-ot. 3x2-t evés után, az jó izomlazító. Ezt szokták a védõnõk is ajánlani. 15 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor veszek magne b6-ot. Más terhes vitamin mellett lehet szedni? Neked is erõsek a szurkálások? Van, hogy össze kell húznom magam, olyan hirtelen. Jah! meg allergiás is vagyok és a sok tüsszögés sem esik jól. Mit tudsz tanácsolni?
A puffadas es a szurkalas is normalis. A puffadas tobbszor visszajon majd. Az elejen meg sokat van. A szurkalas is teljesen normalis. Nekem sokszor az elejen annyira szurt hogy osszegornyedtem a fajdalomtol, es meg ez is normalis volt. Es igen ezek a mehtarto szalagok es a megencecsontot osszekoto szalagok. Nalam ez ugy a 17. hetig tartott. Igaz meg most is elofordul , de ritkan. Szoval ne aggodj! 19 hetes kismami.
Bar nem engem kerdeztel de pont olvastalak. En szedem az Elevitet es mellete maptam magneziumot. Es ahogy elobb leirtam az eros szurka is az. Ja es en a mai napig minden nap egyszer minimum tusszentek es akkor is begorcsol. En azt szoktam csinalni hogy ha tudom hogy truszi jon osszeuzom mar elore magam , igy nem faj :D 19 hetes kismami.
Ha nem segít a MagneB6, és nagyon zavar, vagy aggódsz emiatt, Pipolphen tablettát is vehetsz be, lazítja az simaizmokat és kicsit nyugtat is. Évtizedek óta szedik a kismamák, biztonságos. Orvos írhatja fel. Nekem a szurkáláshoz keresztcsonti feszítés is társult, ami nagyon kellemetlen volt, a 3. hónapban volt a legrosszabb, gyakran szedtem a gyógyszert, segített. 16 hetes kismama

Piros pontok vannak a 6 hetes babám arcán fején nyakán, mik ezek és mitől múlnak el?

Nem ezek semmi olyat azt hittem a tejtől van

Legjobb válasz: tuti nem eszel semmi olyat? gyümölcstõl is lehet, fõleg az apó magvasaktól (eper, kivi, málna, ribizli, áfonya). Csokitól is lehet, kakaós dolgoktól, zsírosabb ételektõl.. lehet hogy õ valami olyanra érzékeny amire nem is gondolnál.

tuti nem eszel semmi olyat? gyümölcstõl is lehet, fõleg az apó magvasaktól (eper, kivi, málna, ribizli, áfonya). Csokitól is lehet, kakaós dolgoktól, zsírosabb ételektõl.. lehet hogy õ valami olyanra érzékeny amire nem is gondolnál.
Esetleg most, hogy melegebb van, nem lehet attól?
pontosan hogyan néznek ki?Mint a pattanások vagy van kicsi piros udvar, és a közepén egy kis fehér hólyag.Mert az utóbbi a melegtõl van, és az elsõ meg allergia.
Sok mindentõl lehet. Hogy néznek ki a pöttyök?
A kérdező hozzászólása: Kis piros dudorok nincs folt bennük ... valszín csoki lehet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!