Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes és mindíg evés után (2 db)

6 hetes vagyok és mindíg evés után tör rám a hányinger. Olyankor a szagoktól is rosszul vagyok. Ez normális? Hogy mindíg evés után?

Legjobb válasz: normális, és te vagy a jobb eset, mert ha evés után, max hánysz, de valami bent marad, viszont én aki evés elõtt már rosszul voltam, meg sem tudtam enni semmit. Nincs gáz , pár hét aztán elmúlik!

normális, és te vagy a jobb eset, mert ha evés után, max hánysz, de valami bent marad, viszont én aki evés elõtt már rosszul voltam, meg sem tudtam enni semmit. Nincs gáz , pár hét aztán elmúlik!
Szia Igen normális. Inkább próbálj meg többször keveset enni...és sokfélét, könnyût.( gyümi zöldség stb.) Álltalában a 14. hétre megszünnek ezek a tünetek. Én is így voltam vele. Jó babavárást 14 hetes kismama

Mennyi széklete lehet naponta egy tápszeres babának? Lányom 12 hetes és naponta 6-7-szer van kakija (mindig evés után).

Legjobb válasz: Szia! Nekünk a tápszeres etetés mellett naponta van , de nem ennyi,max 2.Én úgy tudom, a tápszeres babáknak inkább kevesebb,mint ilyen sok, de az is lehet,hogy a te babádnak ilyen az emésztése. Ha nem nyákos,habos,nem nagyon bûzös,és nem sír a pici,biztos nincs baj, de én a helyedben azért megmutatnám dokinak.Biztos ami biztos. Amúgy elejétõl ilyen sok van?

Szia! Nekünk a tápszeres etetés mellett naponta van , de nem ennyi, max 2.Én úgy tudom, a tápszeres babáknak inkább kevesebb, mint ilyen sok, de az is lehet, hogy a te babádnak ilyen az emésztése. Ha nem nyákos, habos, nem nagyon bûzös, és nem sír a pici, biztos nincs baj, de én a helyedben azért megmutatnám dokinak.Biztos ami biztos. Amúgy elejétõl ilyen sok van?
A kérdező hozzászólása: Nem, éppen ez zavar.Csak 2 hete.
Sztem akkor azért mutasd meg orvosnak a pelust.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!