Találatok a következő kifejezésre: 6 hetes és azt mondta (45 db)

8 hetesen mit lehet látni az ultrahangon, ha csak egy sokkal nagyobb fekete folt volt, mint 6 hetesen és azt mondták vannak életjelek az elég?

Legjobb válasz: Sokkal többet nem mondhatnak, mivel ilyenkor még nem sok minden látszik. De nyugodj meg, ha gond lenne azt biztosan mondták volna! Nekem se mondtak sokat, többnyire a doki papírjaiból informálódtam...

Sokkal többet nem mondhatnak, mivel ilyenkor még nem sok minden látszik. De nyugodj meg, ha gond lenne azt biztosan mondták volna! Nekem se mondtak sokat, többnyire a doki papírjaiból informálódtam...
Ha biztosan 8 hetes a terhesség, a hüvelyi UH-n meg lehet mérni az embriót, akinek az ülõmagassága ( CRL ) ekkor 12-14 mm, és biztosan látható a szívmûködése is a babának, ki is szokták hangosítani, általában a leendõ édesanya ekkor hallja elõször a pici szívhangjait.
Ilyen korán még nem hallgatunk szívhangot... Amúgy a szívmûködés már jóval korábban látszik.Megnéztem a 7 hetes magzatot vizsgálat közben, és elég egyértelmûen dobogott a szíve.Szó szerit ezt írták a leletre: "Szívmûködés látható." Ha neked is ez van, akkor nyugodj meg, és menj a védõnõhöz, mert valószínûleg hozzá is kaptál egy papírt, ha babát vársz, és vegyen gondozásba.
Igen, teljesen elég. Azt jelenti, kismama vagy és csodás kisbabád lesz majd :)

Miért nem akarja megtartani a lányom a babát? 28 éves és 6 hetes terhes azt mondta neki nem kell gyerek elveteti. A párja azt mondta akkor elhagyja.

Nem tudom megérteni mindenük megvan.. És korban is jó hogy gyereket vállaljon. Én is szeretnék unokát miel?tt meghalnék. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Na ezt pont az a kérdés, amit nem itt kell feltenni, hanem mondjuk a lányoddal kellene kommunikálni...

Na ezt pont az a kérdés, amit nem itt kell feltenni, hanem mondjuk a lányoddal kellene kommunikálni...
Hogy miért nem akarja, azt vele kéne megbeszélni, de azzal egyetértek, hogy nem akar, akkor inkább ne legyen.
Az hogy te mit szeretnél az sokadlagos kérdés. A lányodnak és a párjának kell eldönteni megtartják-e. Viszont a "miért"-et csak és kizárólag tõle fogod megtudni, mi honnan tudnánk miért jutott erre a döntésre. Kommunikáció ... sok mindet megold.
OFF Egy nõ igenis jól teszi, hogy nem a párjának vagy az anyukájának szüli a gyereket, hanem magának. Tehát csak akkor vállaljon gyereket, ha úgy érzi, teljes szívébõl akarja. Másrészt nem értem hogy lett terhes ha nem akar gyereket....
Ez a lányod dolga. Õ lesz a felelõs elsõsorban a gyerekért, nem Te. Magának szüli, és nem azért, hogy neked legyen unokád, és mert már a "kora is ott van". Lehet számtalan oka, amiért így döntött, de ez az Õ döntése, és tiszteletben kell tartanod. Lehet, hogy a párjával nincsenek is olyan jól, erre mutat az, hogy a férfi azzal zsarolja, hogy elhagyja. Felnõtt nõ a lányod, el tudja dönteni. Megvan rá az oka, hidd el!
Most ha nem akar akkor minek legyen gyereke? Jobb volna, ha szülne és utálná a gyereknevelést?
Õ mit mondott miért nem akarja a kicsit?
hogy lehet egy 28 éves nõ annyira eszetlen, hogy teherbe esik????
Te nevelésed. Engem anyám arra tanított, hogy egy magzat is élet. Lehet, hogy a karrier miatt?
Neki nem kell gyerek...hát szép, mondhatom. Pedig nem csitri már. A nem kell, az vajon "most nem kell", vagy "soha nem kell"? Mondjuk megkérdezhetnéd tõle, hogy miér nem kell neki.
17:29, nem hinném, hogy undorító lenne. Az abortusz helyett pedig, ha már egy nõ egyáltalán nem akarja megtartani a gyerekét, az örökbeadást javaslom.
Tök jó felvetettem egy lehetséges okot és lepontoznak. Olyan elképzelhetetlen, hogy nem a párját képzeli el a gyereke apjának?
Örökbeadás? Valóban jobb a gyereknek, ha évekig nevelõintézetben van, ha meg végre családhoz kerül, akkor gondolkodhat rajta, hogy miért nem akarta õt az anyja. Fantasztikus kilátások.
Örökbeadás alatt azt értem, hogy hogy már a megszületése után azonnal nevelõszülõkhöz kerüljön, nem pedig nevelõintézetbe.
És már megint nem a kérdésre válaszol senki.
Szerinted a válaszolók közül ki ismeri a lányt, és ki tudja, miért nem akarja megtartani, nagyokos?
Elhiszem, de megint abortusz és örökbefogadás csatája megy. Köze nincs a kérdéshez.
Lehet, hogy nemes egyszerûséggel még nem készült fel az anyaságra, vagy megijedt a felelõsségtõl, nem tudom. Miért nem kérdezed meg tõle?
Szia! Talán egyszerûen nem akarja. Én is ismerek ilyen nõt, visítva sírt, mikor megtudta, hogy terhes, annyira nem akarta, pedig 27 éves. Az anyaság egy ösztön és egy visszacsinálhatatlan életforma. Ha vállalja nincs visszaút. Nem mellesleg egy életre szóló hatalmas felelõsség. Valóban fogyóban a magyar, de ez még nem indok arra, hogy valaki egy életen át boldogtalan legyen, boldogtalan szülõnek pedig boldogtalan a gyereke is. Szóval ne ítéld el a lányod rögtön, könnyen lehet, hogy ezt tartja a legjobb megoldásnak.
Üljetek le és beszéljétek meg hogy miért nem akarja. Ismerõsömnek is ezt mondta az akkori párja h elhagyja ha ab-ra kerül a sor, szülõk azt mondták kitagadják Ha megtartja. Igy legyen okos... Igy aztán a családját választotta.. Srác elhagyta. Ma nem lehet gyereke.. (20éves volt) most 25
A tegnapi 16:58-as vagyok. Ezt érdemes megnézni, és a hozzá hasonlókat: http://www.youtube.com/watch?v=0g2ZW6Xx4io
Utolsó te kiben próbálsz bûntudatot kelteni? Most komolyan egyáltalán mi köze ennek az egész kérdéshez? Azokon az UH felvételeken ráadásul nagyon nem be nem töltött 12. hetes magzatok vannak. Csak tudnám mire volt jó az neked, hogy a kérdezõnek ezt megmutattad.
Nekem nem volt abortuszom, de akkor is bûntudatom volt, ahogy néztem. De, akkor is megtudom érteni aki ezt választja, mert van mikor nem nagyon tud választani.
Igen, meg vannak olyan nõk is, akik terrorizálják, sértegetik, meg a pokolba kívánják a nem kívánt gyerekeiket. És vannak olyan gyerekek, akik nap mint nap hallják, hogy "Bár ne hoztalak volna a világra." És vannak Rivotrilon élõ anyukák is, akik huszonévesen mélyen depressziósak. Csak nem mutatják, mert elítélné õket a társadalom. Sz.ar embernek, rossz anyának bélyegezve.
Elég undorító dolog lenne megszületni a gyerekével a babát, hogy nekiadja.
A 16:58 vagyok megint. Tényleg, azt nem tudnád megoldani, hogy Te vedd magadhoz a kicsit? Több nagymama megteszi ezt.
Én viszont egyetértek veled, kérdezõ. Az abortusz, pláne ilyen esetben, mint a lányodé, szerintem is bûn. Egy tanács: A nõvérem házasságon kívül került másállapotba, és már akkor szakítófélben volt a párjával. Férje tehát nem volt, jó állása, pénze viszont igen. Elõször õ se akarta megtartani a magzatát, de többen is mondtuk neki, hogy próbálja meg. A gyereke már 15 éves, majdnem kitûnõ tanuló, és nagy örömöt jelent az anyjának. Már is nem is lenne hajlandó beismerni, hogy eleinte el akarta vetetni! Ezt tehát elmondhatod neki.
Én nem akarnék egy olyan anya gyereke lenni, aki eredetileg nem akart engem... Így tényleg jobb, ha elveteti. Amúgy meg ne erõszakold rá magad a lányodra, nem a te gyereked lesz, nem te szülöd meg, nem neked kell felnevelni. Másoknak ne szüljön gyereket.
A kérdező hozzászólása: Most telefontált nekem a párja.. Még nem volt alkalmam személyesen beszélni vele majd a hétvégén messze lakik tõlem.. Fogalmam sincs hogy miért nem akar..
Majd kitaláljuk a lányod gondolatát hogy miért nem akarja megtartani a gyereket, csak telepátia kérdése.Érzem ahogy átjönnek a gondolatai, azt sugallja ha megszüli a párja elhagyja.Hiába 28 éves a fajfenntartás és az anyai ösztönök éretlenek benne.Gondold át nem rontottál-e el valamit a nevelésénél, vagy esetleg negatív mintát látott otthon tõletek.
Ha te nem tudod, mi honnan tudjuk? Egyébként már szültél te is. Nagyon jó tudod, hogy az, hogy ideje lenne és, hogy van párja meg mindenük megvan az nagyon, nagyon kevés ahhoz, hogy valaki gyereket vállaljon.
A párja azért telefonált, hogy a gyerekrõl beszéljetek? Ne kerítsétek már be így a lányodat, hogy a háta mögött az õ anyaságát boncolgatjátok! Mi köszönet lesz abban, ha az érzelmi nyomásotokra megtartja a gyereket, és esetleg depresszióba esik? Vagy utána elválnak? Hagyjátok békén a lányt! Õ az Anya, neki lesz a legnagyobb felelõssége. Ne gondolkodjon senki az Õ fejével, és ne kezeljétek úgy, mint egy cselekvõképtelen kis pisist.
16:58 vagyok. A válaszokat nézve nem csoda, hogy kihalófélben van a magyarság...
Nem a magyarság fennmaradásáért szül egy nõ, hanem azért, mert gyereket akar. Vagy, ha azért szül, hogy gyarapodjon a magyar, akkor ott nagy baj van.
16:58 vagyok megint. Akkor ott nagy baj van???? HOGYHOGY? Egy fecske nem csinál nyarat, szokták mondani, de sok kicsi sokra megy. Érdemes megnézni a hazai népesedési mutatókat.
Én szülnék a magyar államnak, csak aztán nevelje is fel...
Nem lehet, hogy nem biztos a párjában, lehet már nem szereti annyira, hogy szüljön neki.
Szóval a lányod vállaljon gyereket, mert te babázni akarsz? Miért nem szülsz akkor te?
Egy nép, így a magyar is, elõbb-utóbb eltûnik akkor, ha fogy. A nõvérem esete mutatja, hogy könnyen lehet, hogy ha el akarja elõször vetetni, a megszülése után nagy boldogságot okozhat. Továbbá, vannak olyan állapotos nõk, akik örökbe akarják adni a gyermeküket, miután megszülik, a kórházi ágyon viszont visszakövetelik maguknak!!
Elég szomorú helyzet..fõleg azért, mert én pl. évek óta örökbefogadásra várok.. Szomorú, hogy oda megy a baba, ahol nem várják..oda meg nem, ahol igen:(
Teljesen normális, ami veled történik. Majd két hét múlva többet is lát, mint petezsákot.
Szia! Én 5+6 hetesen voltam elõször, 3mm volt a baba, és volt már szívpulzálás :) de lehet, hogyha 1 nappal elõbb megyek, akkor még nem lett volna. Szóval teljesen rendben van, mert valahogy ilyenkor indul be a szívmûködése :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Mindenkinek boldog babavárást és babázást :D
Nekem 5-6hetesen még a babát se látták, csak az üres petezsákot. 8hetesen látták a szívhangot. Boldog babavárást! 29hkm
6+2hetesen, 6+4 hetesen már voltak szívhangok és élõ embrio látszott. (2 gyerek)
6+4 hetesen volt szívhang nálunk. Az 5 hetes UH-n még nem volt.
Nekem az egyik babámnak 5+3 napon már volt, a másik babónál 5+5 napon még nem.
Nekem 6+3-nál még nem látott hasi uh-n szívhangot, 8 hetesen már volt. 39 hkm
6+2 hetesen már volt, de amikor elõször mentem, vcsak petezsák volt. Akkor voltam kb. 4 hetes.
én 7 hetesen voltam 13 mm-es babócával, akkor már volt szívhang is :)
lehet késõbb fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
Szia! 6 hetesen még nekem sem volt szívmûködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok! Boldog babavárást! 21 hetes
Nyugi, még "korai" a szívhang. Nekem is a 6. hét után volt.
Te a 6+1-et az utolsó mensitõl számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
Szia! Nyugi.Elsõ szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, igen az utolsó mensitõl számoltam, ami február 19.én volt, de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet, mivel mensitõl kb 2 hétre foganhatott

Múlt hét kedden voltam nőgyógyásznál akkor megállapította hogy 5 hetes kismama vagyok ma megint voltam és azt mondta hogy 6 hetes 4 napos vagyok, hogy is van ez?

Legjobb válasz: Mert korábban még nem látott méreteket igazából, csak a naptár szerint mondta, most meg már az UH által mért adatokból határozta meg a korát.

Mert korábban még nem látott méreteket igazából, csak a naptár szerint mondta, most meg már az UH által mért adatokból határozta meg a korát.
Hááát igen! Ez nehéz dolog, mivel az orvosok a baba méretébõl állapítják meg, hogy hanyadik hét! E miatt ne aggódj! Mikor mész legközelebb uh-ra? Ha megint más mond, mint amennyi szerinted, kérdezd meg!

5-6 hetes terhes vagyok nehezen estem teherbe pár napja rozsaszin szinű folyásom van tegnap voltam orvosnál szedek egy magzatvédöt és azt mondta jo fejlödik. De sajnos ma reggel sötétbarna folyásom van mitől van?

Legjobb válasz: Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat,õ biztos,hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet,hogy nincs semmi baj,de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig,majd amikor bementem a nõdokihoz közölte,hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal,most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám,de nem késlekedtem azonnal intézkedtem,õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!

Amennyiben lehet azonnal hívd fel az orvosod és mond el neki a problémádat, õ biztos, hogy azt mondja minél hamarabb látogasd meg.Lehet, hogy nincs semmi baj, de velem pl.ugyanez történt és csak vártam-vártam 3 napig, majd amikor bementem a nõdokihoz közölte, hogy elhalt a magzat.Ez volt tavaly tavasszal, most újra babás vagyok és az elsõ trimeszterben is volt egy pici problémám, de nem késlekedtem azonnal intézkedtem, õ írt fel nekem magzatmegtartó vitamint és mostmár 18 hetes vagyok és mocorog a baba!
Szia, megint én vagyok.Én ugyanígy voltam nem mertem zaklatni, olyan nincs azért van, az a dolga, ha õ a fogadott orvosod még éjszaka is zavarhatod!Hidd el, ha nincs is semmi probléma, õszintén remélem, akkor legalább újra meg uh-z és megnyugszol, mert újra láthatod a picikét és esetleg felír valami még jobb szert, vagy ellát komolyabb tanácsokkal.
Szia én is nehezen estem teherbe.Ráadásul nekem is volt barnás hol rózsaszínes, sõtt véres folyásom is.De nekem megvan az oka.A méhszájtól jön amit mostmár kezelni fognak.Eddig én is csak sárgatesthormont kaptam rá, az használt.De azért keressd fel az orvosod jobb félni mint megijedni.Bár én még most is barnázgatok a 14 hétben vagyok, de a babám jól van.Ja és sokat kellett feküdnöm pihenj te is.
A kérdező hozzászólása: Az a baj h még csak szikholyagot látunk szivhang még nem volt.Van olyan h napközbe nagyon minimális van de reggelre van több:te is igy voltál az elsõnél?azt is mondták még nem vérzek nincs semmi gond!!nem tudom ellég félek csak olyan ciki h állandóan hivogatom az orvost még ha magán is.köszönöm a válaszaidat
Ilyenkor még sokaknál elõfordul, hogy csak a 7.hét körül van szívhang, az is lehet, hogy még csak 4-5 hetes vagy, nem mindig a menzihez igazodik az idõ pont.Én kb.olyan 7 hetes voltam és már volt szívhang.Csak akkor volt rózsaszínes folyásom, ha elmentem pisilni és utána, de nagyon minimális, még szinte betét sem kellett, ezért gondoltam, hogy nincs semmi gáz, de mégis lett sajnos, pedig az elsõ babámat zökkenõmentesen hordtam ki, aki azóta már 10éves és egészséges kislány!Úgyhogy azért tanácsolom neked ez nem vicc, már sajnos van benne tapasztalatom.Én is ilyen lelkis voltam, jaj nehogy zavarjam szegény doktor bácsit, de a mostani terhességemnél már kifejezetten õ szólított fel, hogyha hasonlót észlelek azonnal hívjam!
Remélem, minden rendben lesz. De azért ez az orvos nem valami bíztató. Mivel érdemesebb lett volna egy alaposabb kivizsgálást csinálnia, (vagy akkor küldjön el ügyeletre) Mert már egy apró kis pici rózsaszín, barnás folyás is jelenthet vetélést. De ha meg nem azt, akkor se normális. Nekem is volt, szerencsére nekem minden rendben, de mégis befektettek a kórházba, elküldtek vérvételre, vizeletvizsgálatra, uh-ra. Megnézték nincs-e vérömleny, vagy honnan jön a vérzés. Miután úgy voltak vele, hogy minden rendben, akkor engedtek haza, persze gyógyszert is felírtak. És a zárójelentésemen ez állt: fenyegetõ vetélés veszélyének fennállása miatt került be. Pedig csak egy ici-pici barnázásom volt. Épp annyi, hogy mikor wc-n voltam akkor a papíron láttam, egyébként minden tiszta maradt. Kívánom, hogy rendben legyen minden, de tényleg vigyázz magatokra, pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jokivánságaid nagyon kedves nö lehetsz neked is jo babavárást.Kedden megyek hozzá és majd irok
Én is õszintén remélem, hogy minden rendben lesz , mindenesetre vigyázz magadra, kímélõ életmód, nincs cipekedés, emelés, idegeskedés.De azért valld be õszintén csak jó volt hallani az orvost és a válaszát.Kívánok minden jót és szép egészséges babát, megérdemled, mert már most annyira félted, és ha valami van az orvost ne habozz azonnal felhívni, hiszen elsõ babás vagy és te sem tudhatsz mindent, sõt ezt õneki is tudni kell, különben ha van egy segítõkész, aranyos védõnõd vele is megoszthatod a problémáidat.
A kérdező hozzászólása: szia beszéltem az orvossal azt mondta nincs asemmi gond ez elmulik ha minden oké a babával.Ha nem egészségess akkor ugyse marad meg.Hát remélem minden jo fog alakulni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök h van már egy szép egészséges kislányod és tudom szászor megköszöntem válaszolsz de ilyenkor jo esik ha valaki tanácsot add.Felhivom és utána irok mitt mondod.végül is azért a magán orvosom.Amugy a többi olvaso válaszát is köszönöm.
A kérdező hozzászólása: szia én vagyok a kérdezõ köszöszönöm a válaszod.a folyásom napközbe alig van reggel erösödik csak.nem merem az orvost zaklatni mert tegnap voltam nála és azt mondta pihenjek.A duphaston gyogyszert szedem ez állitolag megvédi a babát.
A kérdező hozzászólása: szia megfogadtam a tanácsod és voltam az ügyeletem pont az orvosom volt bent.Megnézte a kicsit és képzeld már lehet látni és jol fejlödik van szivhang.azt mondta jol bevan ágyazodva és jol érzi magát ott bent nem kell félni.nincs vérömleny körülött ami akkor szokott leni ha nagyobb a baj.azt mondta a kicsivel minden oké és nem az vérezget.Nem tudom mitõl lehet emelte a gyogyszeremet 3 szor 1 re.remélem attõl elmulik.
EZ HULYE!!!!! Ne haragudj, de tokom tele van az ostoba vedonokkel! TOKELETES az eredmenyed, 0.7 es 2.5 kozott at. Az 1.3 MoM tokeletes.
A MOM értéke valahogy változik az országon belül, mert van, ahol meg 3 a felsõ határ. Én még nem voltam AFP-n, de kíváncsi vagyok mennyi lesz. A védõnõk, meg tényleg katasztrófák tudnak lenni. Engem terhesen akar elküldeni tüdõröntgenre, majd a 33. hét után, mert nem voltam az elmúlt 1 évben. Persze, mikor babócának már odalóg a lába! Majd biztos elmegyek! Jól van összerakva? Meg egyébként is, még a nyuszikámat sem hagytam vemhesen megröntgenezni, nemhogy magam!
az én védõnõm azt akarta bemagyarázni, hogy a CRL nyaktól fenékig mért érték, holott köztudott, hogy fejtetõtõl fenékig mért érték!
az 1.3 MOM tökéletes érték! 0.8 és 2.5 között kell lennie!
Az én orvosom szerint a védõnõk azért vannak, hogy paráztassák a kismamákat. És tényleg így van, rám is rámhozta már a frászt egy párszor :(
Csak azért kérdeztem, mert nálunk a papíron 1, 3 volt megadva a felsõ határnak, ami engem is megijesztett.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy akkor nemcsak az én védõnõm egy balfék.
A kérdező hozzászólása: Pesti vagyok. Miért kérdezed?
Nekem a vedono a ket gyonyoru, fajtatiszta, toxo negativra letesztelt macskaimat akarta kidobatni, ott dontottem ugy, h ezentul mekeghet amit akar, en neki egy szavara se adok!
Tatabányai vagy?
A kérdező hozzászólása: Én is ezt gondolom róla. Gondolhatod, hogy belém hozta a bengát, amikor ezt így kijelentette. Boldog babavárást kívánok neked! Amúgy szerintem a védõnõk csak azért vannak, hogy idegeljenek szerintem. Vagy az én védõnõm ilyen okoska
Nekünk ugyanennyi volt a MoM és minden ok. Okos a védõnéni. 37 hetes kismami

6 hetes és két napos vagyok, tegnap óta van minimális barnázás, ma voltam dokinál, azt mondta pihenjek, amúgy minden rendben, igaz még csak a petezsák látható. Mit csináljak még, hogy ne legyen baj?

Legjobb válasz: Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!

Semmimást. pihenj és gondolj a babádra és jövõre. Nem kellenek a negítv gondolatok! Ha nem is mondta a doki egy kis magnéziumot szedhetsz nyugodtan, vagy valamiylen terhesvitamint. Azzal abjt nem csinálsz. És most a legfontosabb pihenj öbet mint normálisan bírnál!
Sok pihenés és csak a jókra gondolni! És akkor nem lesz semmi baj.

6 hetes vagyok és azt mondta a doki hogy a bal oldalon látszik a baba, ami ritka. A védőnő meg azt mondta hogy ez nem probléma. Ugye ez nem gond?

Tegnap voltam dokinál,mert egy kicsit barnás maszatolásom van és fájdogál a derekam de nem görcsölök csak néha szurkál a hasam.

Legjobb válasz: Szia, a hátfájás normális, Szerintem attól mert ritka nincsen semmi baj! Nyugodj meg nincs semmi baj

Szia, a hátfájás normális, Szerintem attól mert ritka nincsen semmi baj! Nyugodj meg nincs semmi baj

Ma voltam 3D-s Uhn és azt mondta a doki, hogy a babám agykamrája 10mm tágasságú (6-10-ig norm.)tehát a felső érték. Nagyon felhúzott a doki, azt mondta, hogy vízfejűségre utal. 25 hetes vagyok. Menjek el másik dokihoz?

Legjobb válasz: SZIA NEM KELL IDEGESKEDNI NEM TUDOM HOGY ILYENKOR MI A TEENDÕ DE ÉN MINDENKÉPPEN FELKERESNÉK MÉG 1 DOKIT AKIT KIKÉRDEZNÉK EZZEL KAPCSOLATBAN LEHET TÖBB INFÓT ADD MAJD JOBBAN MAGYARÁZ EGYSZERÜEN CSAK A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT IS AZÉRT NE SZOMORKODJ CSAK NYUGI BIZTOS NINCS NAGY GOND

SZIA NEM KELL IDEGESKEDNI NEM TUDOM HOGY ILYENKOR MI A TEENDÕ DE ÉN MINDENKÉPPEN FELKERESNÉK MÉG 1 DOKIT AKIT KIKÉRDEZNÉK EZZEL KAPCSOLATBAN LEHET TÖBB INFÓT ADD MAJD JOBBAN MAGYARÁZ EGYSZERÜEN CSAK A BIZTONSÁG KEDVÉÉRT IS AZÉRT NE SZOMORKODJ CSAK NYUGI BIZTOS NINCS NAGY GOND
Én úgy tudom, a vízfejûség sokkal hamarabb látszik, tehát ha nem ez az elsõ UH-d, akkor nem létezik, hogy most derülne ki. Próbáltam keresni az átlagos méretekkel honlapot Neked, de az agykamra nem magyar nevét nem tudom, a rövidítéseket nem tudom. Nekem ha jó emlékszem, 11 hetesen mondták, hogy nincs vízfejûségre utaló jel. Hátha ma is nézi ezt a lapot a doki, aki jó válaszokat ad és ír Neked is.
Szia.32hetes vagyok, az én babámnak is tágabb a 3-ik agykamrája 0.96-os, 28-ik héten vették észre.De azota elküldött Pécsre is.Akkor lenne vízfejû ha az oldalkamrák is tágabbak lennének.Ezt Pécsen mondták.Védõnõddel is beszélhetsz pl;nekem aztmondta, hogy azért nézik 2hetente mert ha elkezdi nyomni a szürke állományt elöbb meg kell szülessen.Menj másik orvoshoz, ne várj.
Szia! Nem tudom hol voltál UH-on, én azt tanácsolom genetikai UH-ra menj!!A vízfejûség lehet egy késõn kialakuló rendellenesség tünete is, sok gyereknek tágabb a kamrája komoly probléma nélkül, és születés után semmi baj.Én ajánlom Debreceni Klinika genetikaiUH.Ha baj van ott biztos észre veszik, nagyon profik.Sajnos tapasztalt vagyok e téren.Nem írtad melyik kamra tágabb?
A kérdező hozzászólása: Nem mondta a doki, hogy melyik kamra tágabb.Amúgy Kecskeméten voltam.
Szia! Bírom, amikor egy doki ilyeneket mond, ahelyett, hogy megmondja, mit tegyél, hova menjél, meg úgy egyébként is ez most mit jelent. Egy ismerõsömnek rossz lett az AFP-je, a doki azt mondta vetesse el mindenképp. Elment a fizetõs quartett tesztre, és kiderült, semmi baja a babának. Most 6 éves, és a legnépszerûbb lány az oviban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!