Találatok a következő kifejezésre: 6 hete született a kisfiam, (2 db)

6 hete császárral született a kisfiam, mikortól lehet sportolni (futás, felülés)?

Legjobb válasz: Hasizomgyakorlatot 3 hónapig semmiképp!

Hasizomgyakorlatot 3 hónapig semmiképp!
Szerintem kérdezd meg az orvosodat, az lesz a legjobb. Valószínûleg a kocogással már nem ártasz, de hasizomgyakorlatokkal még azért várj, nehogy baj legyen.
2 honapot kell värni a hasas gyakorlatokkal, a többit elkezdheted otthon szépen lassan.én is 6 hetesen kezdtem otthon tornäzni, naponta 20 percet.hasat pedig kb 2 honaposan.hozzäteszem gonolom neked vizszintes vägäsod van, azzal még egyszerübb is.nekem függöleges...:S.

A kisfiam most volt 6 hetes. Születési súlya 2670 gramm volt, a 36. héten született. Nektek mennyit hízott a babátok, hasonló indulási feltételekkel?

A múlt héten 480 grammot, el?tte 350-et, azel?tt meg 330-at hízott hetente. Jóval többet eszik meg, mint amennyi az adagja lenne (csak szopi, anyatej),6x eszik naponta. A gyerekorvos szerint nagyon sok ez a heti súlygyarapodás, azt ajánlotta, inkább babavizet is adjak neki, ne egyen annyi anyatejet, meg hogy csak 5x etessem naponta. De nagyon szeret enni! Mit tegyek??

Legjobb válasz: Szia! Az én kislányom is 36 hétre született 2500g/45cm-rel. Pontosat most nem tudok mondani, de arra emlékszem, hogy nekünk anno a havi!! 600g hízást sokallotta a(z azóta szerencsére nyugdíjas) védõnõ. Én nem tettem semmit, igény szerint szopizott továbbra is, mostanra meg kifejezetten rossz evõ lett belõle, pedig sosem tömtem. :-) Ahogy elkezd mozogni (forogni, kúszni, mászni), nem gyarapszik majd annyit. 20 hós kislány anyukája

Szia! Az én kislányom is 36 hétre született 2500g/45cm-rel. Pontosat most nem tudok mondani, de arra emlékszem, hogy nekünk anno a havi!! 600g hízást sokallotta a(z azóta szerencsére nyugdíjas) védõnõ. Én nem tettem semmit, igény szerint szopizott továbbra is, mostanra meg kifejezetten rossz evõ lett belõle, pedig sosem tömtem. :-) Ahogy elkezd mozogni (forogni, kúszni, mászni), nem gyarapszik majd annyit. 20 hós kislány anyukája
Neeee!! Nagyon jól hízik, hidd el lelassul ha itt az ideje! 2900 születtünk, 300g alatt sosem híztunk, csak mostanában, most 7900g 5.5 hós. Volt, hogy 450g volt egy héten. A babád nagyon jól tudja mit csinál és nagyon jól csinálja. Te meg keress máik dokit szerintem...:-S Ilyet épeszû ember nem tanácsol koraszülött kisbabának!
Ne halgass a dokira.Az én kislányom 2500g született, 2400g volt mikor kiengedtek.Õ is állandóan evett, sokszor óránként.Õ is hasonloan hizott minden héten.Most 4 hós, 6 kiló, és most is imád enni, igény szerint szopik. Szerintem ne éheztesd, tudja õ mennyit kell ennie.
Nehogy éheztesd már! Az én lányom 2850-nel született és ilyen eredményeket produkált, a doktornõnk pedig megpaskolta a hátát milyen ügyes és egészséges.Egy idõ után úgyis megcsappan ez a növekedési tendencia.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!