Találatok a következő kifejezésre: 6 hete kellett (28 db)

Sajnos volt egy missed ab-om mert a magzatom elhalt. Az orvosom azt mondta hogy 4-6 het amig megjon a mentruaciom. Most vagyok a 6 heten es semmi jele. Nektek mikor jott meg es mikor kellett vissza menni kontrollra?

Legjobb válasz: nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom,hogy így alakult! Minden jót!

nekem 35 napra jött meg.Amikor elmúlt utánna kellett menni kontrollra. Szerintem várj még 1-2 hetet és ha nem jön meg akkor menj dokihoz. Sajnálom, hogy így alakult! Minden jót!
szintén elsõ vagyok! Nekem is sokat segített, azóta van több sorstársam akivel tartjuk a kapcsolatot! Tényleg nincs ennél kegyetlenebb érzés, tudom!!!! De az idõ tudja majd csak orvosolni a dolgokat, hidd el! 3 ciklust javasoltak és akkor újra lehet próbálkozni! Mi most kaptunk zöld utat és tele vagyok félelemmel, de bizom benne, hogy nem történhet meg mégegyszer! A villám sem csap be 2x ugyanoda!
kontrollra 6 hét után kell visszmenni nekem legalábbis mind a kétszer 6 hét volt volt aki azt mondta hgoy 4 hét után rendelték vissza. a mensim elõszõr 7 hét után jött meg másodszor pedig a babuci jelentkezett, aki most a napokba fog megszületni várhatóan
A kérdező hozzászólása: Koszonom a gyors valaszokat! Kicsit elkezdtem parazni...Ti is megvartatok az elso mensit hogy sex volt a parotokkal? Sajnos a terhessegemet nehezen viseltem es akkor sem volt semmi a rosszulleteim miatt...
Sziasztok lányok! Muszály írnom, mert seni sem bízhat abban, hogy kétszer ugyanoda nem csap be a villám! Sajnos nálam megtörtént! Nem akarok bántani senkit, de nekem is mindenki ezt mondta és ugyanúgy 6-7. héten elhalt a terhesség. Én csak javasolni tudom, hogy kérjétek a dokit, hogy figyeljen oda rátok! Ha rendes, lelkiismeretes, akkor megteszi. Sajnos az enyém nem ilyen volt. Pedig sokat adtam neki még a magánrendelési tarifán kívûl is. Amikor pedig kértem vizsgáljon ki, azt mondta, hogy egészséges vagyok és menjek haza, kivizsgálásra nincs szükség. Azóta nem is hozzá járok!
Ha jól emlékszem, 12 hetesen vették el és 1 hétre kellett visszamenni kontrollba, utána pedig egy hematóma miatt 3 hétre is vissza kellett menjek. Szex az elsõ és a harmadik héten volt, hüvelyi behatolás nélkül
Szia nekem három hónapja volt jmissed abom és mi most kezdtük újrí a próbálkozást remélem mielöbb sikerül a baba mindenkinek. Nekem rendesen megjött utána 4 hét múlva kontrollra 6. héten mentem és szexelni két héttel utána már szexeltünk. Most izgulok mert nem tudom hogy emiatt késik a mensim vagy mert most rögtön sikerült a baba.
Nekem 14. héten ment el a baba. Utána 10. héten kaptam norcolutot, rá 2 napra volt megvonásos vérzésem. Azt még nem tudom, hogy magától meg fog-e jönni, mert vannak hormon problémáim, de eddig nem okoztak különösebb problémát. Egyébként nekem is sokat segített ennek az oldalnak az olvasása utána. Közben rengeteget tanultam ami remélem 2szor hasznos lesz. Sok sikert neked a továbbiakban.
A kérdező hozzászólása: Annyira sajnalom!!! Nincs rosszabb mint egy gyermeket elvesziteni...Tudom elore kell nezni, hiszen a termeszet elveszi ami nem eletkepes volt...jo hogy ratalaltam erre az oldalra, nagyon sokat segit abban hogy tovabb lepjek. Es tudom nem vagyok egyedul...hanam jo paran...
elsõ vagyok. Mi 4 hetet vártunk mûtét után a sexel! Közlöm nem volt jó, olyan mintha valamit éreztem volna bent??!! Ez után 1 hétre rá megjött, és utánna már jó volt.
A kérdező hozzászólása: Masodik valaszolonak Gratulalok!!! Jo neked!!!
Nekem a 11.héten jött meg, de akkor is csak progeszterongyógyszer hatására. De nekem kiderült a missed ab után, hogy a vetélés amiatt volt, mert alulmûködik a pajzsmirigyem... Ez pedig peteérési gondokat is okoz, ezért vártunk 11 hétig... Azóta pedig Clostyt szedek, ez a 3. hónapom. Peteérés van, de sajnos baba még nincs... Az biztos, hogy a dokin sok múlik. Nekem, ha jön a következõ baba, azonnal emelnek a pajzsmirigygyógyszer adagon, valamint a pozi teszt napjától helyezgetnem fel az Utrogestan hüvelykapszulát, ami mesterséges progeszteron, vastagítja a méhnyálkahártyát, segíti a beágyazódást, az elsõ trimeszterben végig szednem kell majd... 6 hét után voltam kontrollon. 3hónapot várhatsz a mensivel, nekem idõ kellett ahhoz is, hogy a prolaktinszint visszamenjen, mert amíg magas, mert a tejtermelés indult volna..., addig gátolja a peteérést. Viszont erre van egy gyógymód, a megemelkedett prolaktint visszaszorítja a barátcserje kapszula, ezt nyugodtan szedheted több hónapon át, minden nap, - patikában, bioboltokban kapható... Jah, és a ciklust is szabályozza összességében! Mielõbbi testi-lelkifelépüléstés babát mimden sorstársnak!

Üdv. Csalás? Www. Thebanktransfer.com Én 6 nap alatt 100 ezret kerestem ezen az oldalon (nézzétek meg és kattintsatok az első hírdetésre) De még nem kaptam meg a pénzt és már 1 hete kellett volna hogy küldjék

Legjobb válasz: "Én 6 nap alatt 100 ezret kerestem ezen az oldalon" "De még nem kaptam meg a pénzt és már 1 hete kellett volna hogy küldjék" Akkor bizony egy forintot se kerestél vele.

"Én 6 nap alatt 100 ezret kerestem ezen az oldalon" "De még nem kaptam meg a pénzt és már 1 hete kellett volna hogy küldjék" Akkor bizony egy forintot se kerestél vele.
Ez kb a 500 000. ilyen oldal. Nem fogsz pénzt kapni.
kamu a kérdés az, hogy ez reklám-e
reklámnak elég negatív...
Üdv a Való világban. Nekem egy barátnõm nap mint na küldözget ilyen oldalakat, ami szerint napi 10 perces munkával százezreket lehet keresni. Én már mondtam neki, hogy ezzel engem hagyjon békén. Erõfeszítés nélkül nincs eredmény! Max. a honlap készítõjének csinálsz ezzel bevételt, de neked õ nem fog pénzt adni soha. Felejtsd el. Egyébként is mi alapján fizetne? Van munkaszerzõdésetek? Adtál számlát? Ez Magyarországon nem megy ám olyan egyszerûen, mert adózni is kéne.

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...

Babát szeretnénk. Milyen vizsgálatot csináltassak? Idén már a 2. terhességemet kellett befejezni, mert nem fejlődtek a babák. Az első 11. héten, most meg a 6. héten történt.

Két hónapja kiderült, hogy inzulin rezisztenciám van. Szedem a gyógyszert, de félek a harmadik terhességt?l. Állítólag az állam csak a 3. vetélés után támogatja a vizsgálatokat. Hormonvizsgálatra gondolok, hogy megcsináltatnám. Totál el vagyok keseredve, már másfél éve próbálkozunk és nem jön össze a baba.

Legjobb válasz: Bármilyen állami intézményben, akár SZTK-ban is csinálnak teljes hormonprofilt. Feltehetõleg progeszteron problémád van, a sárgatest helyett nem veszi át a lepény a tápláló funkciót. Valóban kell egy jó orvos, akiben megbízol.

Bármilyen állami intézményben, akár SZTK-ban is csinálnak teljes hormonprofilt. Feltehetõleg progeszteron problémád van, a sárgatest helyett nem veszi át a lepény a tápláló funkciót. Valóban kell egy jó orvos, akiben megbízol.
Szar ügy! Én is hasonló cipõben járok, velem is már mit nem mûveltek. Mi már az örökbefogadáson gondolkodunk. Kell egy jó doki!Az mondja meg, hogy hová kell menned. Csak akkor tud segíteni, ha valamennyire megpróbálsz ráhagyatkozni. Ha egyiktõl a másikig rohangálsz, mint egy mérgezett egér, soha senki nem fog rajtad segíteni.
Második vagyok, még annyi, hogy ha terhes leszel, azonnal el kell kezdeni csökkenteni a metformin adagot, és a 12. hétre teljesen elhagyni. Szoptatás végéig nem szehetõ, valszeg diétáznod kell végig a terhesség alatt. Nekem az IR mellet pajzsmirigy-alulmûködésem is volt, havonta jártam mindkettõt ellenõriztetni.
Szia! Ha szeded a metet, akkor már jó úton vagy, abba ne hagyd, és le ne csökkentsd önkényesen! Pont, hogy szedni kell ilyenkor is, nélküle nagyobb a vetélés kockázata! Csökkenteni és elhagyni majd csak a 11-12-ik héten kell, addig inkább szedd! Gondolom, olyan fajtát kaptál, amit terhesen is lehet! Én a helyedben elmennék maszek alapon teljes hormonprofilt csináltatni, sok helyen van már az országban maszek endokrinológia! Én a mensmentis-be mentem el, ott csinálták meg. Megéri, inkább fizetek némi pénzt, mint hogy mégegyszer átéljem... Nekem is IR-em van és pajzsmirigy problémám, ott derítették ki. Ez nem a nõgygyász szakterülete, nem hozzá kell menni.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, igazából a metet szeretném szedni legalább 12. hétig, ha egyszer újra eljutok odáig. És most inkább várok még 3 hónapot, nehogy újra gond legyen. Az endokrinológusom nem valami jó, de legalább azt elértem, hogy felírta a gyógyszert...

6 hete meg kellett szakítani a terhességemet, és azóta nem jött meg. Van okom aggodalomra?

El?tte PCO-val kezeltek, lehetséges, hogy megint emiatt van összezavarodva a ciklusom, vagy ez még a terhességmegszakítás hatása lehet?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen amûtét az oka.. semmi baj nincs remélem kontrollon voltál!!! nekem a 8.hétre jött meg!na aggodj!!

nekem is volt ilyen amûtét az oka.. semmi baj nincs remélem kontrollon voltál!!! nekem a 8.hétre jött meg!na aggodj!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! Kontrollra kedden kell mennem, csak már egy kicsit elkezdtem aggódni...
Szerintem várjatok meg a tesztet, és ha az jó eredményt mutat próbálkozzatok.

5+2 vagyok. Tegnap este mikor lefeküdtem egyszerűen ki kellett futnom hányni. A tüneteknek nem a 6. héten kell kezdődniük? Ha a hasam nem fáj nem azt jelenti ugye h nem nől a méhem? Bocsi ha hülye kérdések, első baba!

Legjobb válasz: Nem. A tünetek teljesen változók, van akinek végig semmi, van, aki végighányja, én speciel 12 hetes vagyok és hányingerem volt néha, hányás sosem. Nekem 5+2 hetesen még nem fájt a hasam, utána változóan, néha szúrkált, 10 hetesen fájdogált és azóta sem. Bízz benne, hogy minden rendben van!!

Nem. A tünetek teljesen változók, van akinek végig semmi, van, aki végighányja, én speciel 12 hetes vagyok és hányingerem volt néha, hányás sosem. Nekem 5+2 hetesen még nem fájt a hasam, utána változóan, néha szúrkált, 10 hetesen fájdogált és azóta sem. Bízz benne, hogy minden rendben van!!
A kérdező hozzászólása: oké bízok!! köszönöm szépen!! :)
Ha a hasad nem fáj, nem azt jelenti, hogy nem nõ a méhed (ha fáj, az sem azt jelenti hogy nõ a méhed, hanem hogy nyúlnak az izmok és a szalagok). Ha nem fáj, az azt jelenti, hogy elég lazák az izmaid, nyugodt tempóban tud növekedni majd a baba. Az, hogy mikor kezdõdnek a rosszul létek mindenkinél teljesen más, én pl nem hánytam és csak egyetlen egyszer forgott velem az egész szoba reggel te egy kocka csoki megoldotta és azóta se volt semmi bajom. Egy ismerõsöm viszont végighányta az egész terhességét kivéve az utolsó 3 hónapot. Gratulálok a babához és remélem hamar átvészeled a kellemetlen idõszakot! Szép baba várást! 14 h km
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon kedves vagy megnyugodtam :) és én is gratulálok!!!

Még csak holnap lépek a 6. hétbe, de már nagyon fáj a derekam és elő kellett venni a régi kismamanadrágomat?

Tegnap óta nagyon fáj a derekam, és szorított a nadrágom is (nem úgy, mint amikor kihízza az ember). Ez normális? Az els? terhességem alatt kb. a 3 hónap végéig nem kellett terhesnadrágra váltanom, és a derekam is csak kb. az 5. hónap táján kezdett fájni.

Legjobb válasz: én 5+1 vagyok,de ugy nézek ki mint egy 20 hetes terhes,fel vagyok puffadva, enni nem igazán tudok...második baba...most kerestem elõ a kismamacuccaim,mert már szorít a farmerom

én 5+1 vagyok, de ugy nézek ki mint egy 20 hetes terhes, fel vagyok puffadva, enni nem igazán tudok...második baba...most kerestem elõ a kismamacuccaim, mert már szorít a farmerom
Én 9 hetes vagyok a második babánkkal, és bizony elõ kellett vennem a kismama nadrágomat. Nem látszik még a hasam, mégis szorít a régi. Pedig az elsõ babával 18 hetesen még semmi nem látszott. Fürdõruhában a ismerõsök csak ámultak, hogy lehetek 18 hetes. :) A derékfájás meg valami burtális. Kisfiammal valamikor az utolsó hónapokban kezdõdött, most meg 6 hetesen megállt bennem a levegõ, annyira fájt. Mellette persze semmi nem marad meg bennem, állandóan szédülök... De szép is ez az állapot! ;)
A kérdező hozzászólása: fú, akkor ez általános 2. babánál? jobbulást nektek! nekem egyelõre nincs hányingerem szerencsére, az elsõvel a 2.-3. hónapot végigémelyegtem.

Aki clexane-val szúrta magát egész terhesség alatt jobban odafigyelt a doki, többet bent volt szülésnél? Kellett valami injekció, hogy ne legyen túl nagy a vérveszteség? Ugye clexane-val is lehet szoptatni (szülés után még 6 hétig kell szúrni)?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi vagyok (bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok). Én Fraxiparine-t kapok, hamarosan kiderül, mi is történik szülésnél. Majd megírom. 39hetes és 5 napos kismama

Erre én is kíváncsi vagyok (bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok). Én Fraxiparine-t kapok, hamarosan kiderül, mi is történik szülésnél. Majd megírom. 39hetes és 5 napos kismama
Én fraxiparinal oltottam magam, mégegyszer nem tenném.Nem csak az én véremet hígitotta hanem a babáét is.Akinek nem igazán tett jót.
A kérdező hozzászólása: Miért, mi lett a babával?
Amikor született a kislányom az összes ér megpattant a kis arcában, teljesen lila volt a feje, ezt szó szerint értsd! Majdnem vércserét kellett nála csinálni annyira magas volt a bilirubin szintje.Még egyszer nem oltanám magam mert igy is trombozist kaptam!

Mi lehet a bajom? 6-án kellett volna megjönnie. Még azóta semmi. A hőm 37, 2. Peteérés után kb. egy héttel 3 napig barnás folyásom volt, ami még sose volt.

Általában peteérést?l mensiig leszakadnak a melleim, most meg még az sem volt. 2-3 napja kicsit érzékenyek nyomásra. Mindig 29-30 naposak a ciklusaim. Késett már régebben, de az felfázástól volt. Gyógyszert nem szedek, védekezni óvszerrel védekezünk, de csak a végén, el?tte nincs fent.

Legjobb válasz: Ja azt elfeljtettem, hogy a mai 25-ös tesztem negatív

A kérdező hozzászólása: Ja azt elfeljtettem, hogy a mai 25-ös tesztem negatív
Késõi peteérés, ciszta, de lehetsz még terhes is, csak nincs elég hcg a szervezetedben. Ha nem jön meg tesztelj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!