Találatok a következő kifejezésre: 6 hete hogy (470 db)

Jövő kedden lesz 6 hete, hogy császáros szülésem volt. A vérzésem már elmúlt, de két napja barnás folyásom van. Ez természetes közel 6 hét után?

Legjobb válasz: szia én is 6.hétben vagyok és úgy tudom hogy bármi normális kivéve az erõs vérzés,a darabos vér, és a görcs és a láz. nekem lmúlt nagyjából de van egy két pecsételésem még néha. de úgyis midjárt m3együnk kontrollra.

szia én is 6.hétben vagyok és úgy tudom hogy bármi normális kivéve az erõs vérzés, a darabos vér, és a görcs és a láz. nekem lmúlt nagyjából de van egy két pecsételésem még néha. de úgyis midjárt m3együnk kontrollra.
Szia! Én is császárral szültem, végig barnás folyásom volt mindaddig, míg meg nem jött a menstruációm a 6. hétre.

Pénteken lesz 6 hete, hogy missed ab miatti műtétem volt. Még nem menstruáltam azóta. Meddig várjak? Mikor menjek orvoshoz?

3 hét után voltam vissza, akkor mindent rendbe talált. Iszom a cickafarkf? teát is. Miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)

Szia! Sajnálom ami történt:-( Nekem az elsõ vetélés után 6 hétre jött meg. A második vetélés után 3 hétre volt egy tisztulásos vérzés majd a mûtéttõl számítva 7-8 hétre jött meg az elsõ mestruációm. Szerintem nem kell aggódnod. Ha megnyugtat, akkor szerintem az elsõ rendes mestuációd után menjél megint vissza egy kontrollra, nálam így volt. Szorítok, hogy minden rendben legyen:-)
Nekem ma 8 hete, hogy volt mûtétem, és még nem jött meg nekem sem. Én jövõ héten már lépek a dokimhoz, megkérerm, hogy adjon rá valami gyógyszert. Gondoltam, a 8 hetet azért kivárom, de sehol semmi jele... :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a választ! Ezek szerint nem vagyok egyedül a problémámmal. Akkor még várok én is 1-2 hetet, és ha akkor sem lesz semmi, én is visszamegyek. Nektek pedig minden jót kívánok a továbbiakban!

Szülés utáni elsö hetekben (1-6. hét), hogy érezted/érzed magad?

Föleg, ha semmi segitséged nem volt.

Legjobb válasz: Nagyon szarul voltam, pedig segítségem is volt. 2 héttel a szülés után masszív tejlázam volt 1 hétig, 40 fokos lázzal, alig emlékszem a napokra.

Fizikailag (testileg) jól, csak rettentõen fáradt voltam állandóan. Legalább 1 hónapba telt belerázódnom az új életünkbe.
Nagyon szarul voltam, pedig segítségem is volt. 2 héttel a szülés után masszív tejlázam volt 1 hétig, 40 fokos lázzal, alig emlékszem a napokra.
Jól voltam, éppen egy éve voltam szülés után. Csak a férjem volt segítségnek amíg szabin volt, de akkor is inkább egyedül voltunk itthon, mert intézte a baba dolgait, a papírokat, az én munkahelyemre vitte a táppénzes papírt, meg a hiányzó dolgokat szerezte be. Persze nehéz házimunkát nem végeztem, meg a gátseb miatt kissé nehezen mozogtam, de a fõzést megcsináltam, meg a kisebb házimunkákat.
Borzasztó volt .Depressziós lettem, már a kórházba , császár után .1 hónap kellett hogy rendbe szedjem magam .Mindenen tudtam bõgni.Á rossz visszagondolni is.
Nagyon szarul voltam fizikailag. Vegbelig repedtem, belul is vartak. Rettenetes fajdalmaim voltak, szules utan 1 hettel tudtam eloszor wcre menni. Az rosszabb volt mint a szules. Utana kijott az aranyerem. Csak par percet tudtam allni, ulni egyaltalan nem tudtam. 5 het telt el mire le tudtam ulni. Kozben nyomorultul ereztem magam, mert ugy gondoltam most kene, hogy a legfittebb legyek, de nemhogy a babamat meg magamat sem tudtam ellatni. Szoptatassal is gondok voltak. Mindenen bogtem. Szerencsere a babam egy kisangyal, alig hallatta a hangjat. DE MEGERTE! Egy pillanatig sem gondolkodnek azon hogy ujra vegigcsinaljam-e. A vilag legjobb dolga anyanak lenni! Koszonet neked, draga pici fiam! Jo babazast mindenkinek!
Nehéz volt. Gyorsan szültem, de nagyon szétszakadtam. Komoly fájdalmaim voltak. Begyulladt a mellem, 40 fokos láz. Kisfiam sokat sírt. De versenyszerûen sportolok, így szülés után az õrült fájdalmak ellenére 4-5 héttel újra kezdtem aktívan sportolni. Lelkileg sokat segített, így viszonylag gyorsan összeszedtem magam. Az aktív sport ellenére 13 hónapig szoptattam a kisfiamat.
Én nagyon jól voltam, imádtam az egészet.Se fájdalom, se nyûglõdés, pedig 2 babával voltam.Nagyon sok mindentõl függ ez, baba vérmérsékletétõl, és a szülés-terhesség élményektõl(elõzményektõl).
Nekem volt segítségem mégis nagyon rosszul éreztem magam, a szülés nem viselt meg, csak lelkileg (császár volt) fizikailag a szoptatás, mellem begyulladt, tejlázam volt, babám hasfájós, sírós nem aludtam nem is tudom meddig, mostmár ezerszer jobb 17 hónappal késõbb:)
borzalmasan. még hónapokig. nem ettem, nem aludtam, a baba ordított, nem akart enni, fáradt voltam. nem is nagyon emlékszem az elsõ pár hónapra, pocsék hangulatban voltam, semmiféle boldogságot nem éreztem.
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok. Irni fogok igérem! :-) Ma már vannak 30-45p.es fájásaim, amik 60-90mp.ig tartanak. Nem tudom mi lesz :-) Amugy kisfiu lesz, multhéten 3000g.ra saccolták!Köszönöm a válaszokat és a jo kivánságokat! :-)
Nekem nagyon jól, álomba illõen telt. Szerelmes voltam a babába :) (még most is persze :) ) Apával hazajöttünk a kórházból, apósomék ebédet hoztak át aznap. Du babáztunk, csak mi hárman voltunk. Másnap ebédet fõztem, amit kívántam, délután pakolásztam, korházas cuccokat mostam. Este jöttek a haverok babanézõbe. Másnap családom jött babázni. Apa itthon dolgozik, amire minden anya írígykedik, de nem olyan jó, mert inkább láb alatt van, mint segítene :) Férfi, ezért nem rajong a szarospelusért. Szoptatni csak én tudok :) Egy dolog miatt mérgelõdtem: volt jó pár barom babalátogatóm, aki akkaora paraszt volt, hogy cipõvel jött be a házba, rá a szõnyegre, kézmosás nélkül nyúlkált az újszülöttemhez... És mikor már a szõnyegen van az illetõ, akkor már hiába mondod neki, hogy ne cipõvel jöjjön be. Meg a másik: apósom abszolút nem zavartatta magát, ha szoptattam, jött oda a gyerekhez, nem érezte elég intimnek a helyzetet. Nekem is fájt a gátsebem, ezért enni elég rossz volt 1-2 hétig, ülni nagyon nem bírtam, de megoldottam, a kanapén feküdtem az oldalamon, vagy állva ettem. Nem volt nehéz összekapni magam, a baba amíg aludt, mindenre volt idõm. Én is inkább késõbb dõltem ki, olyan 5-6 hónapos volt a baba, amikor zavarni kezdtek a látogatók. Ami nekem nagy könnyítés volt, hogy az elsõ 2 hónapban rendeltem ebédet házhoz-szállításra. Mert a baba pont úgy volt éhes, hogy nem tudtam délre fõzni. Így fõzni sem kellett, meg mosogatni sem nagyon. Takarítani meg mindig én takarítottam (pláne a cipõs látogatók után, non-stop). Ha elõre eltervezed, hogy kb mit-hogyan szeretnél, menni fog! És nézd úgy, ha segítség nincs, akkor olyan sincs, aki akadályozna, feltartana, vagy beleokoskodna mindenbe. Menni fog, hidd el! Boldog babavárást, gyors, könnyû, csodálatos szülést, és boldog babázást Neked is!
2 és fél napos volt a kisfiam, mikor hazaadtak minket a kórházból, onnantól másfél hétig segített anyukám, azután még egy hétig volt itthon a férjem velünk, aztán enyém volt a világ a diófáig:) Semmi fájdalmam nem volt sem a szülés után (spontán szülés volt gátmetszéssel), se a gyerekágyas idõszakban, úgyhogy bármit meg tudtam csinálni, de mivel volt segítségem, annyit csináltam, amennyihez kedvem volt. Annyit éreztem azért, hogy estére elfáradtam nagyon.
Bocs, de ezen már megint mit lehetett fel meg lepontozni??Ki így érezte, ki amúgy.Az rosszabb, elítélendõ, ha valaki gyönyörû idõszaknak érezte a szülés utáni napokat, az meg jobb, ha szörnyû volt neki??Ehh, nem értelek én már titeket..
Hogy hogyan?Mint egy zombi:DMost mar vicces, de akkor nem volt az, este 10 elott szuletett a fiam hajnal 2tol torteno vajudas utan, es masnap fel 4kor mar itthon voltunk-kulfold:) Ulni nem, de meg jarni is csak mint aki epp becsinalt, ugy jartam.Anyuek voltak nalam 1 hetig, aztan bumm, maradtunk apaval.Fiam hasfajos volt, aludt hajnal 4tol 7oraig, aztan csak sirt es sirt, adhattunk neki barmit.3 honap alatt egy napi alvasom kb 2-3 ora volt, szopizas es fejes valtogatta egymast...ugyh nem volt egy leányálom, de nem adnam semmiert még azt az idoszakot sem:) Konnyu szulest es sok boldogsagot:) )
Semmi extra. Esténként sírtam kicsit, mikor rádöbbentem, hogy van egy babám, akiért felelõs vagyok. És még az is nyomott, hogy most takarjam, vagy ne takarjam-az én felelõsségem, hogy fázik, vagy melege van, vagy jól érzi magát. Ezzel nehéz volt boldogulni, de pár nap alatt ment. Aztán jött a hasfájás, amíg rá nem döbbentem, hogy akkor is fáj, ha nem akarom-addig nehéz volt, de utána tudtam kezelni. Szerintem nem vészes-mondom így 28 és 8 hó után:-)) Bár már kezd bennem az is megfogalmazódni, hogy nem biztos, hogy még egyszer végig akarom mindezt csinálni, pedig 3 babát terveztünk...
Nekem nem volt semmi gondom, szerencsés vagyok mert a kislányom egy angyal! Hazavittük és én teljesen nyugodtan, boldogságban éltem meg az elsõ hetet-is és azóta is, most 8 hónapos. Nem volt hasfájós, nem volt sírós és 1 hónapos korától átalussza az éjszakát, ritka de ilyen is van, nem törvényszerû, hogy ahol pici baba van ott biztos a fáradság és a kialvatlanság jellemzi az elsõ napokat, heteket, hónapokat. Az elsõ naptól kezdve nyugodtan csinálhattam mellette mindent, fõzés, mosás, vasalás, takarítás....stb Ezt kívánom neked is!
igen írj nekünk, hogy mi van veletek és remélem olyan csodás szülésben és babázásban lesz részed, mint nekem!
Szia. Nekem is keserves hat hónap van a hátam mögött, de egyre jobb, úgy érzem. az a baj, hogy az én babám sokat sír, sokat fönnt van éjjel. ha aludna, könnyebb lenne. olvasom, hogy 39 hetes vagy!!nemsoká te is bele "kóstolsz" a gyereknevelésbe! Könnyû szülést és egészséges kisbabát kívánok Neked!! (ha megszületett és kicsit magadhoz térsz, lesz kedved, majd írd meg nekünk, hogy ment, fiú-lány és mekkorka?!! )
A kérdező hozzászólása: Jajj kedves 9:30as. Nagyon sajnálom. Azért tud majd a babád teljes értékü életet élni? Sok eröt és kitartást kivánok neked és egy csodát, hogy meggyogyuljon a kicsid!
A kérdező hozzászólása: De jo ilyeneket olvasni :-) Még a hideg is kirázott, majdnem elpityeredtem! :-) További boldog babázást nektek! Remélem én is hamarosan babázhatok, alig várom! :-)38+6h kismama, uristen holnap már 39h leszek, jujj de izgulok! :-)))))
Szornyu volt lelkileg. Kiderult, hogy a babam tartosan es gyogyithatatlanul beteg, egesz eleteben gyogyszeres kezelest igenyel es muteni kell, sokszor kelt fel, meg mindig. Kimerult voltam, nem tudott szopni, elment a tejem, tapszeres lett. Egyedul vallaltam a kicsit mert az apja lelepett meg terhesen. Nagyon sokaig verzett, ulni nem tudtam a szakadas es a gatseb miatt, nagyot vagtak.
Nagyon boldog voltam és minden nehézség ellenére (végbélrepedés, 2hetes babával mûtét, mert bent maradt egy placenta darab...) hasfájós baba... mégis annyira örültem a kislányomnak, hogy nagyon pozitívan vettem az akadályokat. Nulla segítség, 5. naptól már fõztem, a páromat is el kellett lássam nem csak a kicsit :-). Mondjuk este hulla voltam, éjjel 4x is szoptattam 6 hónapig, mindent meg lehet szokni és ki lehet bírni. Kitartást!
Én a szerencsések közé tartozom ilyen szempontból, ugyan úgy éreztem magam mint a terhesség elõtt. Császárral szültem. Viszont van egy barátnõm (szobatársam volt kórházban) õ a szülés után hetekig rosszul volt, nagyon fájt a feje és semmi nem használt rá, õ is császárral szült csak õt altatták, azt mondták ez a fejfájás az altatás mellékhatása volt. Õt nagyon sajnáltam. Késõbb beszéltük is hogy én elõtte szenvedtem meg õ pedig utána.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Remélem majd kezet foghatok az elsö válaszoloval! :-)További kellemes babázást és jó egészséget nektek! Várok még válaszokat!38+4h kismama
Életem legnehezebb idõszaka volt, pedig sok segítséget kaptam. Kitartás hozzá!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Utolso kommentem napjan, megszületett a kisfiunk :-))) 10.31én 23:39kor. Gyors es könnyü szülesem volt, eda.val, gatvedelemmel! Mar itthon vagyunk, egesz jol vagyok. :-) A tejem is ömlik. Picur is jo baba! Szoval Boldog vagyok!!!!

Lányok! Ti aggódtok/aggódtatok a terhesség 5-6. hetében, hogy minden rendben van-e. (vagy minden nap teszteltetek? ) 7. hét után mennék dokihoz.

Tegnapra nem vártam, reggeli 2 pisiből halvány pozitívat teszteltem. (Ma kicsit erősödött) hányinger, gyengeség megvan + nyilallgat a méhem, petefészkem.

Legjobb válasz: Ajaj, s nem is csak akkor aggódtunk, aggódunk :) Az elején ugye mivel nincs kézzelfogható jele a babának, azon aggódsz, hogy végre láthasd. Aztán látod, megnyugszol, azt hiszed. Már az UH estéjén ha nyillalgatsz az a baj, ha nem, akkor az. Ha hányingered van, az, ha nincs akkor az. Aztán amire ebbe beleszoksz kezdõdik a magzatmozgás. Na akkor van para :) ha egy mozgékonyabb napja után lustibb, azon agyalsz, hogy most miért nem mozog? Ha egy este másfél órán keresztül nem érzel semmit, akkor azon. Most 27. hétben vagyok, nem tudom mi jön ezután, de a tendencia szerint egyre több az aggodalom (amit persze agyilag tudod, hogy hiábavaló, de nem tudod magad leállítani, hülye hormonok) Szóval ez a 9 hónap errõl szól :) és az elkövetkezõ éveid is, úgyghogy szokjad!

Ajaj, s nem is csak akkor aggódtunk, aggódunk :) Az elején ugye mivel nincs kézzelfogható jele a babának, azon aggódsz, hogy végre láthasd. Aztán látod, megnyugszol, azt hiszed. Már az UH estéjén ha nyillalgatsz az a baj, ha nem, akkor az. Ha hányingered van, az, ha nincs akkor az. Aztán amire ebbe beleszoksz kezdõdik a magzatmozgás. Na akkor van para :) ha egy mozgékonyabb napja után lustibb, azon agyalsz, hogy most miért nem mozog? Ha egy este másfél órán keresztül nem érzel semmit, akkor azon. Most 27. hétben vagyok, nem tudom mi jön ezután, de a tendencia szerint egyre több az aggodalom (amit persze agyilag tudod, hogy hiábavaló, de nem tudod magad leállítani, hülye hormonok) Szóval ez a 9 hónap errõl szól :) és az elkövetkezõ éveid is, úgyghogy szokjad!
Abból, hogy a teszt pozitív, nem tudsz meg semmit, mert ha gond lenne, sem ürül ki a szervezetbõl azonnal a HCG. Szóval minden nap tesztelni kb. tök felesleges. Ha biztos pozitív teszted van és igazi eredményt szeretnél látni, menj orvoshoz. Szerintem ne aggódj, pihenj, beszélj hozzá, hidd el, hogy minden rendben van! Miért is ne lenne? :) ) Sok boldogságot!
Eszembe se jutott naponta új tesztet csinálni! Fõleg, ha bármi történik is, azt a teszt rögtön nem fogja kimutatni, idõ kell míg a terhességi hormon kiürül egy spontán vetélés után.. Aggódni se aggódtam, tudam, minden rendben lesz, de ha mégsem, az, hogy megesz a frász, nem segít.. 9 hetesen mentem csak orvoshoz, mert különben se volt semmi tünetem/Egyáltalán semmi!!!/ és panaszom se..
Normális, hogy ilyenkor aggódik a kismama. De nem csak a terhesség 5-6.hetében, hanem végig. Azután meg a babáért fogsz aggódni. Elsõnél elfutottam az 5.héten dokihoz, de hogy minek, azt nem tudom, mert másra nem volt jó, csak arra, hogy aggódjak utána, mivel még nem volt szívhang, csak petezsák. Visszamentem a 8.héten, minden oké volt. Másodiknál rutinrókaként a 8.héten mentem elõször. Ez így volt jó, bár tényleg tök ideg az ember, úgyhogy nagyon megértelek. Drukk és grat!
Második válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Ugyanígy vagyok én is. Most például azon aggódom, hogy lejebb ment a pocakom. 32 hetes kismami.
Teljesen felesleges aggódni meg mindennap tesztelgetni.Nekem mikor nem jött meg 3nap késés után csináltam tesztet, szinte egyszerre jött ki mind a két csík.Tudtam hogy terhes vagyok, megnyugodtam.Mivel sztk-ba mentem dokihoz nem kaptam 1-2héten belül idõpontot, már 9+5 voltam mikor dokinál voltam.Persze vártam hogy már dokihoz menjek de nem aggódtam agyon magam.Gondolj arra van pozitív teszted, terhes vagy.Ennyi, az se jó ha állandóan aggódsz.
Igen, aggódtam, de én teszt után mentem is orvoshoz! :) Engem megnyugtatott, hogy látta a felritkulást! :) ) Tök normális dolog, nem is mondom, hogy ne aggódj, mert úgyis fogsz, de tényleg nem érdemes! :) 24 hetes kismama :)

14-én lesz 6. hete, hogy abortusz után még nem jött meg. Normális ez? A műtét utáni 3. héten voltam az orvosnál kontroll-on, ott azt mondták, hogy minden rendben van. Az 5. héten együtt voltunk a párommal, védekeztünk is óvszerrel+ megszakítással is.

A héten csütörtökön lesz a 6. hét és még nem jött meg. Ez normális? Mert olvastam és az orvos is mondta, hogy a 6 hét az ideális, viszont valakinek több idő telik el. Én a műtét után 13 napig véreztem és pecsételtem. Van valaki akinek ugyanígy később jött meg?

Legjobb válasz: Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?

Helyre kell állnia a szervezetednek! Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?
Szia!nekem dec16-àn volt missed abortuszom.az elsõ mensim február 1.én jött meg.nyugi azt mondjàk 6-8 hét a normàlis.ha 8hét utàn sem jön meg akkor menj el dokihoz, de akkor sem kell aggodnod!
nekem is mar 6 hete elmult es nem jott meg.varom.

Ma 6. hete, hogy elkezdtem a fogyókúrát.75-ről indult, most 68. Ez jó, viszont én, aki 5-6 óra alvással elvoltam egész életemben, most álomkórban szenvedek. Úgy érzem 8-10 óra is kevés. Lehet köze a fogyihoz?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon gyorsan fogytál nagyon sokat, és ez megviselte a szervezetedet. Arra is fogyelj, hogy ha abbahagyod a fogyózást, nehogy visszajöjjenek a kilók! Mert ha nagyon drasztikusan fogyózol, ez elõfordulhat. Én életmódváltással 2 év alatt fogytam 25 kilót, de tartom is, már 5 éve. Hogyan fogyózol?

Szerintem nagyon gyorsan fogytál nagyon sokat, és ez megviselte a szervezetedet. Arra is fogyelj, hogy ha abbahagyod a fogyózást, nehogy visszajöjjenek a kilók! Mert ha nagyon drasztikusan fogyózol, ez elõfordulhat. Én életmódváltással 2 év alatt fogytam 25 kilót, de tartom is, már 5 éve. Hogyan fogyózol?
Ja, bocs, most látom, hogy ez a 90 napos kategória :) Szóval nem tudom, hogy nem lenne érdemesebb fogyókúra helyett szép apránként változtatni az étkezési és mozgási szokásaidon?
A kérdező hozzászólása: A 90 napos -sal fogyózok, gyümölcsnapon egy kicsit bûnözök, víz napot nem tartok. Mindent úgy csinálok, ahogy kell. Ezért is látogatom ezt az oldalt, mert sok tanácsot, infót kapok.
73-ról indultam, most 67 körül mozgok. Talán annyival, hogy kevesebb szénhidrátot viszel a szervezetedbe, ami ébrentartana. Nem is rossz, ha annyit alszol, szükséges is a jó, egészséges fogyókúrához. Én lefogyok 90 napossal, utána szándékozok életmódot váltani:)
Gondolkodhatnál víznapon, nekem éppen ma van. Nagyon jó dolog, és egyátalán nem nehéz tartani. Nem kell túlstresszelni. Ha meg úgy érzed, hogy nem megy, még mindig ehetsz a napnak megfelelõen:) Most tartok a 21.napomnál.
A kérdező hozzászólása: A 90 nap után én is életmódot váltok, sõt már el is kezdtem. Menetközben a páromról kiderült, hogy cukorbeteg, tehát mindenképpen át kell rendeznünk az életmódunkat. Nekem most sikerélményem van, szeretnék neki is erõt adni, hogy elfogadja ezt az új helyzetet.

Szülés után mindenféleképpen ki kell várni a 6 hetet, hogy újra együtt lehessek a párommal?

Legjobb válasz: Igen jól mondja az elõttem szóló, de az a hat hét úgy elszáll, észre se fogod venni hisz ott lesz egy új kis élet, aki minden percedet leköti majd és szerintem a férjed is megértõ és türelmes lesz.

Igen jól mondja az elõttem szóló, de az a hat hét úgy elszáll, észre se fogod venni hisz ott lesz egy új kis élet, aki minden percedet leköti majd és szerintem a férjed is megértõ és türelmes lesz.
Nem biztos, hogy olyan állapotban leszel, pláne, ha vágtak is. Azért a gátmetszés helye sokáig érzékeny marad.
Én 7 hete szültem, de még nem mertem megpróbálni. (bár a férjem elég türelmetlen már) 6 hétig tartott, amíg minden kitisztult, a következõ héten pedig megjött az elsõ igazi havi vérzés. :-)
Tanácsos egyrészt mert hetekig vérzel még a szülés után, illetve ilyenkor fokozottabb a fertõzésveszély. Mindenképpen ki kell várni!!! A tested a 9 hónap alatt átalakul kívül-belül ami megterhelõ, enny idõ kell legalább mig a legfontosabb szervek vmennyire visszarendezõdnek, addig is jobb a nyugalom, és no szex. Legyetek addig együtt mig terhes vagy úgy tudom a 8. hónapig lehet, ha a doki addig nem tiltotta meg. Aztán az a pár hét már elszáll hamar.
Én úgy gondolom, hogy ha már nem vérzel, nem váladékozol és úgy gondolod, próbáld meg. Mi 4 hetet vártunk, nem volt gond.
Igen, érdemes megvárni a 6 hetet és a kontrollt, ennyi idõ kell hogy begyógyuljon a méhlepény helyén lévõ heg.

Holnap lesz 6 hete, hogy missed. ab spontán vetélésem volt. 3 napja meg is jött a menstruációm, de én azt vettem észre, hogy mennyiségileg keveseb mint kéne. Nagy baj, hogy kevesebb a menzim, jelent valamit?

Orvoshoz, ha elmúlt a menzi akkor tudok menni.

Legjobb válasz: nem az mem baj hogy a menzid kevesebb volt.okozhatta stressz, izgalom vagy bár mi más.de ha izgulsz menj el vizsgálatra.Sok sikert.

nem az mem baj hogy a menzid kevesebb volt.okozhatta stressz, izgalom vagy bár mi más.de ha izgulsz menj el vizsgálatra.Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: nem csak kevesebb de rövidebb ideig is tartott/3 napig/
A kérdező hozzászólása: nem mult el a menzim úgy néz ki, mert délután megint volt/van piri.
Nekem a missed.ab után 3 héttel jött meg és nekem is kevesebb volt és rövidebb ideig tartott. (Elment a babám és mûtéttel kellett befejezni) Nem hiszem, hogy bármi gond lenne. A menzi elõtt 3 nappal voltam a dokimnál, aki akkor azt mondta, hogy elég vékony a méh nyálkahártyája. Gondolom azért volt kevésbé meg. Ne aggódj! Hívd fel a dokidat, õ biztosabbat tud mondani!

6 hete hogy barátommal voltam, negatív teszt mégis félek. Lehetek terhes?

Létezik, hogy ennyi idõ után is negatívat mutasson egy teszt terhesség esetén? (X-epil) Azóta már meg is jött egyszer, valamint most is de egyre több idõre jön meg 5, 10 napos késéssekkel most már 22! nap késéssel

Legjobb válasz: Ki kell már ilyenkor mutatnia, de én inkább elmennék orvoshoz.

Ki kell már ilyenkor mutatnia, de én inkább elmennék orvoshoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!