Találatok a következő kifejezésre: 6 hete császárral és nem szoptatok (2 db)

6 hete szültem császárral és nem szoptatok + szedem a bromicriptin nevű gyógyszert. Mikor fog kb. megjönni az első rendes menstruáció?

Legjobb válasz: A bromocriptin nem hozza meg a mensid, az arra van, hogy a prolaktin szintet csökkentse, így elapad a tej , helyreáll a mell struktúrája, aztán ha hat a bromo, akkor újra megkezdõdhet a peteérés, aztán jön a mensi, de nekem a bromo csak 6 hónap után csökkentette a prolaktin..beindult a folyamat, és így lehettem terhes... Nem firtatom miért nem szoptatsz, a te dolgod, de bromo mellett jobb több vizsgálatra menni. Tehát a kérdésedre nincs konkrét válasz , ez teljesen a szervezeted reagálásától függ.

A bromocriptin nem hozza meg a mensid, az arra van, hogy a prolaktin szintet csökkentse, így elapad a tej , helyreáll a mell struktúrája, aztán ha hat a bromo, akkor újra megkezdõdhet a peteérés, aztán jön a mensi, de nekem a bromo csak 6 hónap után csökkentette a prolaktin..beindult a folyamat, és így lehettem terhes... Nem firtatom miért nem szoptatsz, a te dolgod, de bromo mellett jobb több vizsgálatra menni. Tehát a kérdésedre nincs konkrét válasz , ez teljesen a szervezeted reagálásától függ.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a kisfiam 13 napos korában meghalt. A tej elapasztása miatt írta fel a doki a bromo-t. Legközelebb csak a hónap végén kell hozzá mennem. Milyen vizsgálatok kellenek a szedése alatt?

6 hete szültem császárral és szoptatom a babámat. Ilyenkor már lehet szoliba menni vagy inkább amíg szoptatok nem kéne?

Legjobb válasz: én 11 hete szültem császárral. Több orvost m.kérdeztem és szülésznõt a szoli kapcsán. 6 hét elteltével lehet szolizni és a tejtermelést is serkenti a meleg. Én egy héten 1* járok 10percre és szoli után pár órával a tejem is több.

én 11 hete szültem császárral. Több orvost m.kérdeztem és szülésznõt a szoli kapcsán. 6 hét elteltével lehet szolizni és a tejtermelést is serkenti a meleg. Én egy héten 1* járok 10percre és szoli után pár órával a tejem is több.
Menj nyugodtan, csak a melleid takard le, mert ha megégnek, kellemetlen lehet a szoptatás! Én is így csinálom, mindig letakarom és tényleg tejserkentõ hatású. Mellesleg ennyi kikapcsolódás jár nekünk!!!! Az elsõ válaszadónak üzenem (mármint aki azt mondta, hogy gondolj a babára), hogy a szoliban fekve mindig a babára gondolok, és rengeteg tejem lesz tõle! 7 hónapja szoptatok (igaz most már csak napi 4szer, de 6 hónapos koráig kizárólag szopizott a lányom. Gyönyörû egészséges baba! Úgyhogy kedves kérdezõ, nyomás a szoliba! ;)
Az utolsónak üzenem, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák.
Amíg szoptatsz addig ne menj!Gondolj a babádra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!