Találatok a következő kifejezésre: 6 hós hány tápszeres étkezésre (3 db)

6 hós babának hány tápszeres étkezésre van szüksége?

Most fogunk áttérni a 2-es tápszerre.Napi 5-ször eszik a babám,abból mennyi lehet a tápszer?

Legjobb válasz: szia!minél kevesebbet adja neki, mert õ már tud szilárdabb ételeket is enni. persze azért kell, de ne olyan sokat. napi 5-bõl, kb. 2-3.

szia!minél kevesebbet adja neki, mert õ már tud szilárdabb ételeket is enni. persze azért kell, de ne olyan sokat. napi 5-bõl, kb. 2-3.
szia! én úgy adtam a kislányomnak anno , hogy reggel délben este! az én lánykám is 5xevett egy nap!
Nekem hat hónapos a fiam, most tartunk az utolsó doboz egyes tápszernél, de a védõnõ azt mondta, hogy a kettessel is úgy etessem, hogy reggel és este kapja csak a tápszert. Nem azért mondta, mert gyorsan hízna, csak 7 kg, nem duci baba. Õ is ötször eszik, elvileg az a menet, hogy reggeli tápszer, tízórai tejpép gyümölccsel elkeverve, ebéd fõzelék, uzsonna gyümölcs (én néha ilyenkor is adok fõzeléket), vacsi tápszer. Ezt a védõnõ így tanácsolta, nálunk bevállt, szóval szerintem jó ez így.
6 hónapos babának már 2-es táp kell.Tápszerbõl 2-3x kell ennie.Ugye emellett mehet már a gyümi és fõzelék.

6 hós, tápszeres babánál hány étkezést lehet kiváltani szilárd kajával, és melyik étkezést? Mellette hányszor, és milyen mennyiségű tápszert kellene megennie? KISLÁNY!

Legjobb válasz: Az én babám 6,5 hónapos és 4,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Jelenleg így állunk: reggel fél 8 - 200 ml tápszer fél 10 - 150 ml gyümölcspép 12 - 200 ml fõzelék 15 - 200 ml tápszer 17.30 - 150 ml tejpép lefekvés elõtt 150-200 ml tápszer

Az én babám 6, 5 hónapos és 4, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Jelenleg így állunk: reggel fél 8 - 200 ml tápszer fél 10 - 150 ml gyümölcspép 12 - 200 ml fõzelék 15 - 200 ml tápszer 17.30 - 150 ml tejpép lefekvés elõtt 150-200 ml tápszer
A kérdező hozzászólása: Kislányod vagy kisfiad van???
Kisfiú, de ebben a korban a nemnek szerintem még nincs túl nagy jelentõsége. Babákról van szó. :) (Ismerõsömék kislánya nagyobb és többet eszik, pedig egyidõsek).

Kezdő tápszeresek vagyunk.6 hós babánál hány étkezés legyen a tápszer?

Gyászol a család 3 hete, sokat sírtunk, erre tudom vissza vezetni hirtelen tej apadásomat. Kisbabám 6 hónapos és 10 napos, ma már tápszert kapott, délben és most este felé is. Egyszer 150 ml-t, most 200-at nyakalt be. A dobozon az áll, hogy napi 2-3 alkalommal 200 ml-t adjak neki, de ez nem kevés. Azt olvastam, hogy legalább 8 deci tejalapú étkezésnek meg kell lennie. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsira kap pépet, vacsi megint tápszer és egyszer éjszaka tuti kellni fog. De ez nem lesz sok. Vagy hogy legyen?

Legjobb válasz: Jav: ... napi 2-3 alkalommal 200 ml nem lesz kevés???

A kérdező hozzászólása: Jav: ... napi 2-3 alkalommal 200 ml nem lesz kevés???
A kérdező hozzászólása: Jav: reggeli, tízóra és az ebéd tápszer, majd uzsira pép, majd megint tápszer vacsira.
Az elejétõl fogva tápszeres a babám, nagyon kevés anyatejet kapott, de soha nem foglalkoztam azzal, hogy mennyi kell, szerintem amennyi jólesik neki, nem fog többet enni, mint amennyire szüksége van, ne aggódj. 6 hósan az étkezések nagy része még tej legyen, persze szoktatni kell a szilárd ételekhez is, nálunk legalábbis így volt.
Napi fél liter tejalapú kell elvileg, de ha épp nincs annyi, sem lesz katasztrófa. Nekem 6 hónaposan így evett a lányom: Reggeli: 210 mili tápszer Tízórai:gyümi Ebéd: fõzelék Uzsi: tejpép vagy babajoghurt Vacsi: 210 mili tápszer Erre a védõnp azt mondta tökéletes.A reggei-vacsi szerintem még jó ideig maradjon tápszer.
Ahányszor éhes a babaád, annyiszor kap enni.Ha anyatej helyett tápszert kell adnod akkor ez van!Semmi baja nem lesz attól, ha négyszer vagy ötször kap egy nap. Bár én a helyedben megcserélném az uzsit a vacsival, tehát uzsira kapjon tépszert és vacsira pépet.Az talán jobban eltelíti és sanszos, hogy éjjel nem fog ébredni, de ez csak egy észrevétel :) És persze fokozatosan adagolhatod a gyümölcsöt, zöldséget korának megfelelõen.Elõször mindig délelõtt és elõbb-utóbb kiváltod a tízórait, aztán meg a többit. Az én lányom 11 hósan ivott utoljára tápszert, azután tejitalt, egy évesen pedig már 3, 5%-os tejet kapott és a többi étkezése is mind szilárd (négyszer eszik egy nap, éjjel nem kel). 13, 5 hós kiscsaj anyuja


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!