Találatok a következő kifejezésre: 6 hós hány tápszeres (6 db)

Kisfiam 6 hós és tápszeres de már eszik mellette egy csomó mindent! Hány hós koráig kell büfiztetni?

Legjobb válasz: Szia!Amikor már megtanulnak üldögélni,általában könnyebben megy nekik az önállóan büfizés.

Szia!Amikor már megtanulnak üldögélni, általában könnyebben megy nekik az önállóan büfizés.
Szia! Én ennyi idõsen már nem böfiztettem, nem is maradt volna meg nyugodtan. Ha tud ülni akkor semmit nem kell erõltetni, ha meg nem tud még akkor sem mert annyit izeg mozog hogy kijön az a böfi magától is :) )

5-6 hós tápszeres+hozzátáplált babátok mennyit-mit eszik egy nap és hány kg?

Félek azért nem hízik 1 hónapja semmit mert keveset eszik.

Legjobb válasz: 6,5 hós a Picim, de 1 hónapja is ugyanígy evett: Reggeli: tápszer 100-140 ml Tízórai: fõzelék 200-250 ml Ebéd: tápszer 150-200 ml Uzsonna: gyümi 200-300 ml Vacsi: tápszer 150-200 ml

6, 5 hós a Picim, de 1 hónapja is ugyanígy evett: Reggeli: tápszer 100-140 ml Tízórai: fõzelék 200-250 ml Ebéd: tápszer 150-200 ml Uzsonna: gyümi 200-300 ml Vacsi: tápszer 150-200 ml
A kérdező hozzászólása: Hány kg?
6.5 hónapos a fiam.6 hónaposan volt 8680g. és 71cm. Reggeli fél 7-kor:tápszer Tízórai 10-kor:tejpép+ gyümölcs Ebéd 1-kor:fõzelék husival, vagy nélkül Uzsi fél 5-kor:gyümölcs+keksz Vacsi 9-kor:tápszer A tápszerbõl mostanában alig eszik, azért nem írtam oda, hogy mennyi.
6 hós a kislányom.8 kg 10dkg.sajnos nekem csak az üveges kajákat eszi meg.reggel fél 8 körül kel.akkor 200 ml tápszer.délelött õ alszik.délben 1 üveg fõzelék.4 órakor gyümõlcs.este 7 kor 200 ml tápszer.de ne aggódj ilyen korban már nem sokat hiznak.és sokat is mozognak álltalában.

6 hós, tápszeres babánál hány étkezést lehet kiváltani szilárd kajával, és melyik étkezést? Mellette hányszor, és milyen mennyiségű tápszert kellene megennie? KISLÁNY!

Legjobb válasz: Az én babám 6,5 hónapos és 4,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Jelenleg így állunk: reggel fél 8 - 200 ml tápszer fél 10 - 150 ml gyümölcspép 12 - 200 ml fõzelék 15 - 200 ml tápszer 17.30 - 150 ml tejpép lefekvés elõtt 150-200 ml tápszer

Az én babám 6, 5 hónapos és 4, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Jelenleg így állunk: reggel fél 8 - 200 ml tápszer fél 10 - 150 ml gyümölcspép 12 - 200 ml fõzelék 15 - 200 ml tápszer 17.30 - 150 ml tejpép lefekvés elõtt 150-200 ml tápszer
A kérdező hozzászólása: Kislányod vagy kisfiad van???
Kisfiú, de ebben a korban a nemnek szerintem még nincs túl nagy jelentõsége. Babákról van szó. :) (Ismerõsömék kislánya nagyobb és többet eszik, pedig egyidõsek).


Kezdő tápszeresek vagyunk.6 hós babánál hány étkezés legyen a tápszer?

Gyászol a család 3 hete, sokat sírtunk, erre tudom vissza vezetni hirtelen tej apadásomat. Kisbabám 6 hónapos és 10 napos, ma már tápszert kapott, délben és most este felé is. Egyszer 150 ml-t, most 200-at nyakalt be. A dobozon az áll, hogy napi 2-3 alkalommal 200 ml-t adjak neki, de ez nem kevés. Azt olvastam, hogy legalább 8 deci tejalapú étkezésnek meg kell lennie. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsira kap pépet, vacsi megint tápszer és egyszer éjszaka tuti kellni fog. De ez nem lesz sok. Vagy hogy legyen?

Legjobb válasz: Jav: ... napi 2-3 alkalommal 200 ml nem lesz kevés???

A kérdező hozzászólása: Jav: ... napi 2-3 alkalommal 200 ml nem lesz kevés???
A kérdező hozzászólása: Jav: reggeli, tízóra és az ebéd tápszer, majd uzsira pép, majd megint tápszer vacsira.
Az elejétõl fogva tápszeres a babám, nagyon kevés anyatejet kapott, de soha nem foglalkoztam azzal, hogy mennyi kell, szerintem amennyi jólesik neki, nem fog többet enni, mint amennyire szüksége van, ne aggódj. 6 hósan az étkezések nagy része még tej legyen, persze szoktatni kell a szilárd ételekhez is, nálunk legalábbis így volt.
Napi fél liter tejalapú kell elvileg, de ha épp nincs annyi, sem lesz katasztrófa. Nekem 6 hónaposan így evett a lányom: Reggeli: 210 mili tápszer Tízórai:gyümi Ebéd: fõzelék Uzsi: tejpép vagy babajoghurt Vacsi: 210 mili tápszer Erre a védõnp azt mondta tökéletes.A reggei-vacsi szerintem még jó ideig maradjon tápszer.
Ahányszor éhes a babaád, annyiszor kap enni.Ha anyatej helyett tápszert kell adnod akkor ez van!Semmi baja nem lesz attól, ha négyszer vagy ötször kap egy nap. Bár én a helyedben megcserélném az uzsit a vacsival, tehát uzsira kapjon tépszert és vacsira pépet.Az talán jobban eltelíti és sanszos, hogy éjjel nem fog ébredni, de ez csak egy észrevétel :) És persze fokozatosan adagolhatod a gyümölcsöt, zöldséget korának megfelelõen.Elõször mindig délelõtt és elõbb-utóbb kiváltod a tízórait, aztán meg a többit. Az én lányom 11 hósan ivott utoljára tápszert, azután tejitalt, egy évesen pedig már 3, 5%-os tejet kapott és a többi étkezése is mind szilárd (négyszer eszik egy nap, éjjel nem kel). 13, 5 hós kiscsaj anyuja

Tápszeres babák anyukái! Nálatok hány doboz tápi fogy el 6 hósan egy hónapban, mennyit eszik meg a kicsi?

Kislányom csak ezt eszik még (Nestlé Beba, 700 g egy doboz), semmi mást, a kóstoltatásnál tartunk - nem sok eredménnyel.

Legjobb válasz: amikor csak tápit evett úgy emlékszem, hogy 4 vagy 5 naponta bontottam új dobozt (600grammos Bebát) a gyümölcskóstolás nagyon bejött neki, kb egy hónap alatt kiváltottuk a tízórait, aztán 2 héten belül az ebédet, még 2 hét alatt az uzsit. Most, hogy csak reggel+este eszik tápot, kb másfél hétig elég egy dobozzal.

amikor csak tápit evett úgy emlékszem, hogy 4 vagy 5 naponta bontottam új dobozt (600grammos Bebát) a gyümölcskóstolás nagyon bejött neki, kb egy hónap alatt kiváltottuk a tízórait, aztán 2 héten belül az ebédet, még 2 hét alatt az uzsit. Most, hogy csak reggel+este eszik tápot, kb másfél hétig elég egy dobozzal.
Hat hónapos a fiam. Egy doboz tápszer (900 grammos) kb másfél hétre elég. De erre nem vennék mérget, lehet, hogy pár nappal több, mert még csak ez a második doboz, amit a kettesbõl vettünk és annyira nem tapasztaltam ki. amíg nem volt hozzátáplálva, addig egy hétig tartott egy doboz, vagy inkább bõ hat napig, most persze már tovább elég. Naponta két tápszeres evés van, reggel 210 ml, este 240, tízóraira tejpépet kap, ebédre zöldséget és húst, uzsonnára gyümölcsöt.

6 hós babának hány tápszeres étkezésre van szüksége?

Most fogunk áttérni a 2-es tápszerre.Napi 5-ször eszik a babám,abból mennyi lehet a tápszer?

Legjobb válasz: szia!minél kevesebbet adja neki, mert õ már tud szilárdabb ételeket is enni. persze azért kell, de ne olyan sokat. napi 5-bõl, kb. 2-3.

szia!minél kevesebbet adja neki, mert õ már tud szilárdabb ételeket is enni. persze azért kell, de ne olyan sokat. napi 5-bõl, kb. 2-3.
szia! én úgy adtam a kislányomnak anno , hogy reggel délben este! az én lánykám is 5xevett egy nap!
Nekem hat hónapos a fiam, most tartunk az utolsó doboz egyes tápszernél, de a védõnõ azt mondta, hogy a kettessel is úgy etessem, hogy reggel és este kapja csak a tápszert. Nem azért mondta, mert gyorsan hízna, csak 7 kg, nem duci baba. Õ is ötször eszik, elvileg az a menet, hogy reggeli tápszer, tízórai tejpép gyümölccsel elkeverve, ebéd fõzelék, uzsonna gyümölcs (én néha ilyenkor is adok fõzeléket), vacsi tápszer. Ezt a védõnõ így tanácsolta, nálunk bevállt, szóval szerintem jó ez így.
6 hónapos babának már 2-es táp kell.Tápszerbõl 2-3x kell ennie.Ugye emellett mehet már a gyümi és fõzelék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!