Találatok a következő kifejezésre: 6 hós hány (40 db)

Hány étkezés van nektek kiváltva 6 hós babátokkal?

Kislányom 6 hós. 5x eszik egy nap, éjjel alszik. Már elég sokmindent eszik (persze azok közül, amiket ehet).

Legjobb válasz: Az Én kisfiam 6 és fél hós kora óta,csak reggel-este eszi.Nagyon nem szereti.

Az Én kisfiam 6 és fél hós kora óta, csak reggel-este eszi.Nagyon nem szereti.
az enyém is igy eszik, reggel táp, tizorai gyümölcs, ebéd fözelék, uzsonna, tejpép, vacsi táp
Az enyém is csak reggel este hajlandó tápszert enni.5xeszik egy nap.
Irigyellek benneteket, lányom 8, 5 hós, semmit nem eszik, cicizik.eröltetem, próbálom, de szembeköp mindennel, néha pofont kapok, és csak "csöcsözik".
A kérdező hozzászólása: Keress olyat, ami nagyon ízlik neki. Pl nálunk a banán, õszibarack ilyen. Bármikor hajlandó enni belõle. Elhiszem, hogy próbálkozol, de ne add fel! Nem fog egész életébe anyatejet enni. Én meg téged irigyellek, mert tudsz szoptatni. Bár ha tudtam volna is hozzáápláltam volna 4, 5 hósan.

5-6 hós tápszeres+hozzátáplált babátok mennyit-mit eszik egy nap és hány kg?

Félek azért nem hízik 1 hónapja semmit mert keveset eszik.

Legjobb válasz: 6,5 hós a Picim, de 1 hónapja is ugyanígy evett: Reggeli: tápszer 100-140 ml Tízórai: fõzelék 200-250 ml Ebéd: tápszer 150-200 ml Uzsonna: gyümi 200-300 ml Vacsi: tápszer 150-200 ml

6, 5 hós a Picim, de 1 hónapja is ugyanígy evett: Reggeli: tápszer 100-140 ml Tízórai: fõzelék 200-250 ml Ebéd: tápszer 150-200 ml Uzsonna: gyümi 200-300 ml Vacsi: tápszer 150-200 ml
A kérdező hozzászólása: Hány kg?
6.5 hónapos a fiam.6 hónaposan volt 8680g. és 71cm. Reggeli fél 7-kor:tápszer Tízórai 10-kor:tejpép+ gyümölcs Ebéd 1-kor:fõzelék husival, vagy nélkül Uzsi fél 5-kor:gyümölcs+keksz Vacsi 9-kor:tápszer A tápszerbõl mostanában alig eszik, azért nem írtam oda, hogy mennyi.
6 hós a kislányom.8 kg 10dkg.sajnos nekem csak az üveges kajákat eszi meg.reggel fél 8 körül kel.akkor 200 ml tápszer.délelött õ alszik.délben 1 üveg fõzelék.4 órakor gyümõlcs.este 7 kor 200 ml tápszer.de ne aggódj ilyen korban már nem sokat hiznak.és sokat is mozognak álltalában.
Enyém 10 hós és most tanulta meg.
Az én kisfiam 6 hónapos volt még eldõlt, és pár nap múlva meg már magában ült.
Majd ha saját magától ül fel, nem pedig te ülteted. Akkor fog ülni stabilan. Õ még testileg nem érett meg rá. Mászik már? A mászásból szoktak felülni vagy állásból lehuppanni.
6 hónaposan ült fel magától, lány. Fiam 7, 5 hónaposan.
elõzõ Viszont mind a kettõ 7, 5 hónaposan kezdett mászni.
8 hónaposan ült magától. Elõtte még támasztva sem ült. Kúszott, mászott, felállt és csak utána ült.
A kérdező hozzászólása: Még nem mászik, de úgy kúszik mint a villám :) !
Az enyém is pont úgy kúszott, 1 hét elteltével meg már mászott.


Végbélben mérve hány foktól van hőemelkedés és láz a 6 hós babámnak?

37,8-at mértem, nagyon ny?gös

Legjobb válasz: A 37.8-ból le kell vonni 0.5 fokot,mivel popsiban mérted,tehát a tiszta láz: 37.3 Ez még normális.Ha estére feljebb menne,a tiszta láza lesz 38,akkor hûtõfürdõt szoktam adni,ha feljebb megy 38,5-39 akkor szoktam adni lázcsillapítót. 7 hós baba anyukája

A 37.8-ból le kell vonni 0.5 fokot, mivel popsiban mérted, tehát a tiszta láz: 37.3 Ez még normális.Ha estére feljebb menne, a tiszta láza lesz 38, akkor hûtõfürdõt szoktam adni, ha feljebb megy 38, 5-39 akkor szoktam adni lázcsillapítót. 7 hós baba anyukája
0, 5-öt le kell vonni, ez még nem láz, max egy kicsi hõemelkedés. csak akkor adj neki lázcsillapítót, ha feljebb megy
Én csak akkor adok lázcsillapítót, ha a korrigált érték ( popsiban mért érték mínusz 0, 5) 38, 5 vagy a fölötti. De a korrigált 38 alatt semmiképp ne adj, hagyd dolgozni az immunrendszerét.

Kisfiam 6 hós és tápszeres de már eszik mellette egy csomó mindent! Hány hós koráig kell büfiztetni?

Legjobb válasz: Szia!Amikor már megtanulnak üldögélni,általában könnyebben megy nekik az önállóan büfizés.

Szia!Amikor már megtanulnak üldögélni, általában könnyebben megy nekik az önállóan büfizés.
Szia! Én ennyi idõsen már nem böfiztettem, nem is maradt volna meg nyugodtan. Ha tud ülni akkor semmit nem kell erõltetni, ha meg nem tud még akkor sem mert annyit izeg mozog hogy kijön az a böfi magától is :) )

Miben van otthon 3-6 hós babátok? (mármint milyen ruhadarabokat adtok rá, hány rétegben van napközben) Hány fok van nálatok?

Legjobb válasz: hosszú ujjú body, és felsõ, alul nadrág, vagy harisnya. panelban lakunk, itt még jó idõ van. viszont a nagyszülõk vidéken laknak. ha megyünk hozzájuk, akkor hosszú ujjú body és felsõ, plusz egy mellény, alul harisnya és nadrág, meg valami mamusz vagy még egy zokni.

hosszú ujjú body, és felsõ, alul nadrág, vagy harisnya. panelban lakunk, itt még jó idõ van. viszont a nagyszülõk vidéken laknak. ha megyünk hozzájuk, akkor hosszú ujjú body és felsõ, plusz egy mellény, alul harisnya és nadrág, meg valami mamusz vagy még egy zokni.
4, 5 hónapos. Rövid ujjú body és egy rugdalozó, esetleg egy kiszokni a rugi alá. Panelban lakunk, 23-24 fok van.
21-23 fok van általában. Hosszú ujjú body, azon egy vékony hosszú ujjú, nadrág, zokni. De ha kicsit hûvösebb van, akkor plusz harisnya, esetleg még egy vékony mellény. 6 hónapos

Tapasztaltabb anyukák: nyárra hány darab és milyen ruhadarabot érdemes beszerezni egy 6 hós mászni tanuló babának?

Köszönöm előre is annak aki segít!

Legjobb válasz: Én vennék 7-8 db rövid ujjú kombidresszt, ugyanennyi hosszú ujjút, mellé pamut nadrágokat. Ha mászni sajnálod megvenni esetleg az újakat, akkor turkálóból esetleg 5-6 db, ennyi biztos kell.

Én vennék 7-8 db rövid ujjú kombidresszt, ugyanennyi hosszú ujjút, mellé pamut nadrágokat. Ha mászni sajnálod megvenni esetleg az újakat, akkor turkálóból esetleg 5-6 db, ennyi biztos kell.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget! Akkor a body jobb választás ugye, mint a polócska? Esetleg a napozók, amiknek pici lábuk is van? Akkor nem kell külön rövidnadrág...??!
Nekünk volt póló is, de én jobban szerettem a kombidresszt, hûvösebb idõben nincs kint a dereka, megtartja a pelenkát. A legkisebb nálunk fiú, de innen vettem ruhákat, ilyesmiket, más felirattal: http://www.scamp.hu/Webaruhaz/Termekek/Rovid-ujju-kombidress.. http://www.scamp.hu/Webaruhaz/Termekek/Ujjatlan-kombidressze.. http://www.scamp.hu/Webaruhaz/Termekek/Fodros-kombidresszek/.. Esetleg a kombidresszre adhatsz harisnyát, akkor nem sérti fel a bõrét mászás közben.
Szia! A napozó jó ötlet, a kislányom sokat volt abban a nagy hõségben, néha éjszaka is. Érdekes módon az én kislányom nem mászott 6 hónaposan, csak 8 hónaposan, akkor meg már nem volt meleg. De persze a babák máshogy fejlõdnek. Az ujjatlan bodyk is jól jöhetnek, abban is jól érzik magukat a nagy melegben.
Nálunk is a hõségben a napozó vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!! Én kicsim nyáron 6-9 hónapos lesz, gondolom ez idõ alatt biztosan fog már mászni is.

6 hós, tápszeres babánál hány étkezést lehet kiváltani szilárd kajával, és melyik étkezést? Mellette hányszor, és milyen mennyiségű tápszert kellene megennie? KISLÁNY!

Legjobb válasz: Az én babám 6,5 hónapos és 4,5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Jelenleg így állunk: reggel fél 8 - 200 ml tápszer fél 10 - 150 ml gyümölcspép 12 - 200 ml fõzelék 15 - 200 ml tápszer 17.30 - 150 ml tejpép lefekvés elõtt 150-200 ml tápszer

Az én babám 6, 5 hónapos és 4, 5 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást. Jelenleg így állunk: reggel fél 8 - 200 ml tápszer fél 10 - 150 ml gyümölcspép 12 - 200 ml fõzelék 15 - 200 ml tápszer 17.30 - 150 ml tejpép lefekvés elõtt 150-200 ml tápszer
A kérdező hozzászólása: Kislányod vagy kisfiad van???
Kisfiú, de ebben a korban a nemnek szerintem még nincs túl nagy jelentõsége. Babákról van szó. :) (Ismerõsömék kislánya nagyobb és többet eszik, pedig egyidõsek).

Hány cm volt 6 hósan és 1 évesen a babád?

Nem tudom mekkora ruhákat merjek neki venni télire. Már most szeretnék 1-2 db-ot venni, leárazva olyan jókat látok. A kisfiam most 6 hósan 69cm, nem tudom mennyit n?het kb. még télig.

Legjobb válasz: 6 hónaposan volt 68, egy évesen 78:D

6 hónaposan volt 68, egy évesen 78:D
6 hónapossan 70cm volt 1 évesen 77cm volt!
1 évesen 79 cm volt, és 80-as ruhát hordott
21:20-as vagyok megint, nekem lányom van!
A kérdező hozzászólása: Akkor, ha 80-as méretet veszek jónak kell majd lennie.

Anyukák, hány ml-t eszik egy nap 6 hós körüli babátok?

Kicsit aggódom,hogy az én kisfiam keveset eszik,kb két kicsit étvágytalanabb lett... 5,5 hónapos, egy nap 4szer eszik,kb 800 ml-t összesen.

Legjobb válasz: Szia! Kisfiam 22-én lesz 6 hónapos, és õ is nagyon keveset eszik. Naponta összesen 700 ml körül. Már teljesen kész vagyok, hogy csak ennyit eszik, de védõnõ és doki is mondta, hogy nagyon szépen gyarapszik, szóval elég neki. Csak anyatejes, még nem kezdtük el a hozzátáplálást.

Szia! Kisfiam 22-én lesz 6 hónapos, és õ is nagyon keveset eszik. Naponta összesen 700 ml körül. Már teljesen kész vagyok, hogy csak ennyit eszik, de védõnõ és doki is mondta, hogy nagyon szépen gyarapszik, szóval elég neki. Csak anyatejes, még nem kezdtük el a hozzátáplálást.
Február 1-én volt 6 hónapos.A 120nak örülük, bár ritkán mérem.Csak kíváncsiságból, eszik-e már többet.De nem.4, 5 hónaposan kezdtem a hoizzátáplálást, most jutottunk el oda, hogy van, mikor megeszik egy üveg bébiételt.Kiváltani még nem sikerült étkezést.Félek, sose jön el az idõ.Mindig is ennyit evett egyébként.Az elsõ perctõl szinte.Sõt, az elején még többet is.Hízott, mint a gomba, most egy ideje lelassult, ami szerintem normális.Anyatejes, 8700g
utolsó vagyok, az lemaradt, hogy 7, 5 kiló, tehát szépen gyarapszik, meg is dicsért a dokinéni! :) Ha a Te babód is szépen gyarapszik, akkor nincs gond!
Én nem tudom, hogy hány ml-t eszik egy nap, de nem sokat az tuti. Anyatejes. Kb. két hete mérlegre tettem, és bizony volt, hogy 2 cicibõl evett 100-at, vagy max. 120-at, de volt, hogy csak 70-et. Õ többször eszik, de keveset. Így állt be a kereslet-kínálat. Napközben 5x eszik, és éjszaka is 2x szopizik, így azért szerintem kb. 700 ml megvan 1 napra. 6 hónapos + 1 hetes, most kezdtünk kóstolgatni almát, õszit, de örülök, ha 20-25 ml lemegy ezekbõl, még nagyon nem tetszik neki! Szerintem ha 120-at eszik ne aggódj, ne nyomd bele a többit. Mi sem eszünk mindig ugyanakkora mennyiséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az én kisfiam is tápszeres, majd a jövõhéten kezdem el a hozzátáplálást, remélem akkor õ i többet fog enni. Egyébként most valamivel több, mint 7 kiló. A páromat már azzal akasztom ki, hogy azon aggódom miért nem akar rendesen enni, miért kezd el sírni kb 120 ml után...a többit nyöszörögve eszi...-ha eszi-
Az én lányom 18-án lesz 6 hós.750-et eszik.Tápszeres.
Utolsó vagyok véletlenül elküldtem.Még annyit akartam, hogy ne aggódj, ezek szerint a babádnak ennyi elég, ha éhes lenne többet enne.Felnõttek közül is van aki kisebb étvágyú.
Az én kislányom is kb ennyit eszik vagy még kevesebbet. Õ most 7 hónapos. A fõzelékbõl sem eszik meg 100 gr-nál többet. Én is úgy érzem hogy kevés, és a súlya sem annyi mint a korabelieknek mert csak 6200 gr, de a doki szerint meg teljesen rendben van.
Az én lányom is most kezdett többet enni, mióta hozzátáplálom.Elõtte(tápszeres)4szer evett egy nap.4szer 180ml-t.
Mi sem eszünk talán még ennyit sem. Kisfiam 5én volt 5 hós. Néha lemérem, van hogy csak 60at szopizik. Néha 1.5 óránként megetetem csak, hogy legyen tejcsi a pocijában és gyarapodjon... Magától nagoyn ritkán kér enni :(. Dehát õk ilyenek, vagy arra szakosodtak, hogy kikészítsék az anyjukat a kevés evéssel :) .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!