Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos napok óta a (13 db)

6 hónapos kisbabám napok óta a két délutáni etetést kihagyja, mit csináljak?

7* eszik egy nap, de mióta a nagy meleg van a du. 3 és 5 órai szopi kimarad. Odaadom a cicit és ordít. Próbáltam már, hogy lefejem és úgy adom oda, hátha azért nem kell, mert beleizzad, de úgy sem kell. Pépes ételt még nem fogad el. Viszont a vizet és gyümölcslevet megissza / 20 ml víz+80 ml gyümilé /, odaadom neki, mert félek, hogy kiszárad. Hagyjam rá v. mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia! A lányom dec. 19-én született, tehát hasonló korúak vagyunk mint i. Mi máregy jó idej úgy eszünk, hogy reggel 8, 12, 3, 6, 8 (8-7 ig alszik, de egyszer felkel éjjel, éltalában fél 4 körül, akkor csak kb 70 ml-t eszik). Alkalmanként ált. 150-170 ml-t eszik. A gyümilevet nem issza meg, csak a Hipp teát (azt imádja), abból kb. napi 4dl-t. Az orvos és a védõnõ szerint ezu abszolut nem kevés.Kb 8.2 kg. A bébipapikat nem fogadja el, se a gyümölcsöt. Viszont most próbálkozok saját fõztel és az bejön neki: répa, krupli. Ha kérdésed van irj nyugodtan privát email, szivesen válaszolok. Dia

Szia! A lányom dec. 19-én született, tehát hasonló korúak vagyunk mint i. Mi máregy jó idej úgy eszünk, hogy reggel 8, 12, 3, 6, 8 (8-7 ig alszik, de egyszer felkel éjjel, éltalában fél 4 körül, akkor csak kb 70 ml-t eszik). Alkalmanként ált. 150-170 ml-t eszik. A gyümilevet nem issza meg, csak a Hipp teát (azt imádja), abból kb. napi 4dl-t. Az orvos és a védõnõ szerint ezu abszolut nem kevés.Kb 8.2 kg. A bébipapikat nem fogadja el, se a gyümölcsöt. Viszont most próbálkozok saját fõztel és az bejön neki: répa, krupli. Ha kérdésed van irj nyugodtan privát email, szivesen válaszolok. Dia
Szerintem ne izgulj miatta, erõltetni nem szabad. A lényeg, hogy iszik folyadékot. Egyébként mérleged van? Mert ha nõvekszik a súlya, akkor meg pláne ne erõltesd a szopit, amikor nem kéri. Nekem is van úgy mostanság, hogy nincs étvágya, mert éppen jön a foga, ehhez jön még a meleg is. De aztán este meg éjjel bepótolja a kimaradást. Az én lányom sajna még a gyümilevet, vizet sem issza meg, csak locsol vele.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszi a válaszokat. Az én babám sem eszik meg semmit sem, mindentõl öklendezik, gyümölcs, fõzelék, tejpép. Eddig vizet, teát és gyümilevet sem volt hajlandó meginni, de ebben a nagy melegben megkínáltam és azóta megissza. Próbálok nektárokat adni neki, az jó sûrû, hátha megeszi késõbb a gyümit így, hogy az ízét már ismeri. Van mérlegem, de nem szeretem méregetni, mert csak felidegesít, viszont tegnap este rátettem kíváncsiságból és 1 hét alatt 20 dkg-t hízott, úgyhogy nincs baj.

6 hónapos babámnak napok óta hasmenése van. Napi 7-8 pelus. Lehet esetleg most a fogzástól?

Alma és banán evése után enyhül, de másnap újra el?jön. Van már 2 foga, akkor nem volt ilyen probléma, csak ny?gös volt.

Legjobb válasz: Anyatejes, tápszeres? Mi tápszeresek vagyunk és nálunk is volt ilyen probléma a tápszerváltásnál.A dokinõ ajánlottt Normafolre-t is , napi egy ampulla, a segített. De én biztos vagyok benne, hogy az új tápszertõl volt. Mára elmúlt. Vagy lehet enyhe bélfertõzés.Ha anyatejes, akkor nem tudom,kérdezd a meg a dokit vagy a védõnõt, mert szerintem 6 hónapos babánál már nem normális a 7-8 hasmenéses kaki. Nekünk is ezt mondta a dokinõ, hogy nem szabad ennyi kakinak lennie ebben a korban (6 és fél hónapos).Ja, a fogakra is fogta a dokinõ, de én ebben nem hiszek, a spock is azt írja, hogy a fogzás jele nem lehet hasmenés, annak más oka van (különben nekünk is kint volt már két foga ekkor). Jobbulást!

Anyatejes, tápszeres? Mi tápszeresek vagyunk és nálunk is volt ilyen probléma a tápszerváltásnál.A dokinõ ajánlottt Normafolre-t is , napi egy ampulla, a segített. De én biztos vagyok benne, hogy az új tápszertõl volt. Mára elmúlt. Vagy lehet enyhe bélfertõzés.Ha anyatejes, akkor nem tudom, kérdezd a meg a dokit vagy a védõnõt, mert szerintem 6 hónapos babánál már nem normális a 7-8 hasmenéses kaki. Nekünk is ezt mondta a dokinõ, hogy nem szabad ennyi kakinak lennie ebben a korban (6 és fél hónapos).Ja, a fogakra is fogta a dokinõ, de én ebben nem hiszek, a spock is azt írja, hogy a fogzás jele nem lehet hasmenés, annak más oka van (különben nekünk is kint volt már két foga ekkor). Jobbulást!
Elõzõ vagyok. Ja, és nekünk 2-2 és fél hétig tartott ez a hasmenéses dolog, míg azt a tápszert kapta. Majd váltottunk, és helyre jött a kaki dolog.
Most hasmenéses vírus van, az én lányom is benne van. Hasmenéssel kezdte, 3 nap múlva már hányt és 38, 6 lett a láza. Vidd orvoshoz a babád. Jobbulást nektek!
A kérdező hozzászólása: Tápszeres, de már rég ezt esszük, tehát nem tudom, mindent kipróbáltam már./lehet pont ezt kellene leváltani?/ Az összes játékát lemostam, kimostam, ágynemût húztam, de semmi hatás, a banán megfogja, aztán 1 nap és kezdõdik elõlrõl. Egyébként jókedvû, csak a feneke sínyli meg picit a sok kakit.
Ha nem kenegeted állandóan, csak szárazra törlöd, és úgy pelusozod be, sokkal jobb lesz neki, mert nem lesz a kis feneke olyan hamar piros. Persze ehhez rögtön ki kell venni a pelusból. És jobban is érzi magát, mintha kenõcsös lenne. Tapasztalat. 2 gyerekes anyuka.
A kérdező hozzászólása: Igaz, kipróbálom, mert a Neogranormon már nem segít. Köszönöm a válaszokat.
Az 1. válaszoló vagyok. Ilyenkor nekünk a babylove-os (dm-es)pelenkakiütés elleni krém vált be.

Most múlt 6 hónapos a Fiam, nagy baba.4400-el született, most 11 kiló.4 hónapos kora óta kúszik hátra-előre, pár napja megül már, átfordul a hátára, de a hasára nem fordul valamiért. Mivel segíthetném, hogy ezt is gyakorolja?

...pár hete láttam már hogy megtud fordulni hasra is,de azóta egyáltalán nem csinálja. Ha valamilyen játék kell neki,akkor az oldalára fordulva megszerzi majd vissza a hátára. Szerintetek ez nem gond?

Legjobb válasz: 6 hónaposan valóban nagy baba, de ne aggódj, a magához való ereje biztos megvan. Max. játékkal tudod ösztönözni, hogy minél többet mozogjon. A babaúszás is remek mozgási lehetõség lenne számára. De ahogy nõni fog, és mászni, járkálni, szaladgálni, szépen le fog majd fogyni :)

6 hónaposan valóban nagy baba, de ne aggódj, a magához való ereje biztos megvan. Max. játékkal tudod ösztönözni, hogy minél többet mozogjon. A babaúszás is remek mozgási lehetõség lenne számára. De ahogy nõni fog, és mászni, járkálni, szaladgálni, szépen le fog majd fogyni :)
Azt a betyár!!! Az én 2, 5 éves kisfiam most érte el a 11 kilót, és indiántáncot jártam! Nem adtok kölcsön pár dekát? ;))) Viccet félre téve, nekem egy gyógytornász (Dévény tornával foglalkozik a hölgy) azt mondta, ha valamelyik mozgás kimarad, akkor az segítség a babának, ha az Anyuka gyakorolja vele. Tehát, ha nem fordul hasra, akkor azt a mozgást kell gyakorolni, úgy, hogy Te gördített át a pocakjára. Ezt többször megcsináljátok egy nap, játéknak is kiváló.
A kérdező hozzászólása: Igazából a mozgás az megvan, mert nem igen szokott csak úgy "el lenni és nézelõdni". Kivéve ha a hátán van, talán ahhoz még nincs ereje, hogy a hasára is tudjon fordulni...egyébként a tesója is jó nagy baba volt és ilyen tájt állt meg a súlygyarapodása neki.Õ 10 kiló volt 6 hónapos korától 1 éves koráig. Remélem most a Picinél is meg fog állni:) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor gyakoroltatom vele sûrûbben :) ))
azt a mindenit, enyém majd 2 évesen volt ennyi :O gondolj bele, hogy ez neki azért nagyon sok, nem lehet könnyû megmozdítani ezt a súlyt! mert hátra fordulni igazából lendület, de ahhoz, hogy pocakra forduljon, az egész testsúlyát meg kell emelnie. baromi ügyes, hogy tud kúszni! enyém csak 5, 5 hónapos korában tudott :) mosolygok még mindig, megkérdezhetem, hogy mit kap enni? (arra gyanakszom túrbótejed van ;))
Az én fiam is óriásbébi! Ne aggódj, nagy súlyt kell mozgatniuk és ahhoz azért izom is kell. Az enyém 10 kg volt fél évesen. 4 hónapos korában fordult a hasáról a hátára, de a hátáról a hasára kb fél évesen. A dokink egyáltalán nem látta ezt gondnak, fõleg a nagysága miatt. Egyébként a fiam azóta is utál a hátáról megfordulni, pedig már 1 éves elmúlt, ha hanyatt fektetem inkább úgymarad, minthogy megforduljon. na jó ha valamit nagyon akar megfordul, de csak nagy méltatlankodások közepette! :) ) Ha meg megszerzi, akkor pláne ne aggódj. nem fekszik, mint egy darab fa, hanem mozog, csak egyszerûen nem mindent úgy csinál, ahogy az a nagykönyvben le van írva. Egy rokon leányzó pl mászás helyett nagyon muris megoldást talált a helyváltoztatásra. felült az egyik lábával tolta magát a másik kezével meg húzta és a popsiján csúszva közlekedett, míg meg nem tanult járni. :) ) És makk egészséges!
A kérdező hozzászólása: Valószínû, hogy turbótejem van :) )) Vagy nem tudom milyen...de jó hízlalós :) Most már azért kóstolgatunk mást is.
Leterítesz egy nagy pokrócot, ráfekteted és szép lassan emelni kezded a pokrócot, hogy guruljon, hátról hasra, hasról hátra, stb. Mikor a pokróc végére érsz, akkor visszafelé ugyanígy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Mitől dagadhatnak és fájhatnak a kezeim lábaim 6 hónapos terhesen? 6-7 kg -ot hiztam, de ze már eléggé idegesít! Ez a terhességtől lehet vagy valami gond van? Hamarabb elfáradok és szinte minden nap be van dagadva a lábam meg a kezem.

Legjobb válasz: Szia. Valószínûleg kezdessz vizesedni ezért fájnak a végtagok és ezért dagad a lábad is.Ha legközelebb mész a dokihoz ezt mond neki addig is pihenés és pócold föl a lábad.A 6-7kg teljesen normális.

Szia. Valószínûleg kezdessz vizesedni ezért fájnak a végtagok és ezért dagad a lábad is.Ha legközelebb mész a dokihoz ezt mond neki addig is pihenés és pócold föl a lábad.A 6-7kg teljesen normális.
fogzás .mindig akkor tudjuk meg mikkor már mutatkozik a fogacska . ja ez volt a baj
Mi az a chamomillát?( 3 hós a babám)
Az én 5 hónaposom is nyûgös, de már megfigyeltem, hogy a csapadék okozza nála. A folyékony széklet utalhat fogzásra is ( ami tulképp nem jár lázzal), 3 nap elõkészület 3 nap kitörés 3 nap lecsengés-állítólag, picikémnek még nem jön a foga, konkrétan nyilatkozni nem tudok. Ha nincs láza én nem aggódnék. Remélem kapsz konkrétabb válaszokat is. A Chamomilla jó a fogzásra is, de ezt biztos tudod. Ne aggódj, lehet hogy csak az idõjárásra érzékeny.
Szerintem is fogzás. Örülök, hogy hat a chamomilla :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat mindenkinek!! Kedves utolsó válaszoló miért irtad hogy örülsz hogy hat a chamomilla?? nektek nemvált be???
A kérdező hozzászólása: a Chamomilla vulgaris ch 15 fogzásra adjuk a babóknak!!

Happy Dog Maxi Junior útmutatója szerint a kb.6 hónapos 20-25 kg-os labradorunknak napi kb.400 g-ot kellene adni! Nem tudom elhinni. Irtózatosan kevésnek tűnik. Mi legyen?

Korábban mindig túlléptük az ajánlott mennyiségeket, mert mindig kisebb (könnyebb) volt, mint amilyennek a hozzáértők és hozzá nem értők szerint kellett volna, de most tökéletesnek tűnik.

Legjobb válasz: Az az edag elég fõleg ha jl néz ki most a kutya. Nem kövér nem sovány, hanem pont jó.

Az az edag elég fõleg ha jl néz ki most a kutya. Nem kövér nem sovány, hanem pont jó.
Has a kutya fejlõdik, jól néz ki, jó az adag. A szuper tápoknál bizony ez van. Alig kell adni nekik belõle. Gondold el, a felnõtt kutya, ha 40 kilós, akkor is ennyit kap az ilyen tápokból.
Ha jól néz ki a kutya, akkor add neki az elõírt mennyiséget. Ránézésre lehet kevés, de ha azt veszed, hogy 3-4xesére megdagad a táp a kutya gyomrában, akkor már látványra sem olyan kevés. Mi néha a tápot kiegészítjük egy fél almával (darabolva) és egy fél répával (reszelve), igaz ekkor kevesebbet kap a tápból, de látványra megnyugtat engem is, hogy a kutya "eleget" eszik és szereti nagyon.
Nekem van egy 10 hónapos szuka Labradorom és Hill's-t meg Eukanubát kap, ezekbõl is olyan majdnem fél kiló a napi adagja. Rendesen kiszámoljuk neki, ennek ellenére azt mondta a doki, hogy kicsit túlsúlyos. Kiderült, hogy ez azért van, mert a jutalomfalatot nem számoltuk bele a napi kaja adagjába. Egy kis kiegészítés képpen adunk neki néha egy kis gyümölcsöt és zöldséget. Úgyhogy bõven elég a tiednek a 400g.Hajrá LABRADOROK!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek! És ez az! Hajrá labradorok!

Kisfiam napok óta nagyon nyűgös. Egyik percben nevet a következőben sír, majd ismét nevet. Most 6 hónapos korrigálva 4. Ja és jön a foga. Szerintetek?

Gondoljátok hogy ez a fogzástól van? Éjjelenként is nagyon nyüszi, de olyankor a cumi megnyugtatja. Se láza, se nem köhög. Ja és most kezdtük meg a hozzátáplálást is (alma, barack).

Legjobb válasz: biztos a foga jön.nem kell aggódni. off: korababa volt?

biztos a foga jön.nem kell aggódni. off: korababa volt?
A legtöbb kisbabának van ilyen korszaka. Nem tudom, mitõl lehet.
A kérdező hozzászólása: igen 30.hétre született(eltûnt a vizem a doki nem vette észre)
nekem is korababa volt az elsõ gyerekem.hol szülted? szerintem nem kell aggódnod az idõjárás miatt is lehetnek néha nyûgösebbek....sok minden megviseli õket amit mi észre sem veszünk...
Biztosan a foga miatt. Nekünk jövõ héten lesz a babánk 4 hónapos, de tegnap kijött az egyik foga, most a másikkal kinlódik, valamikor olyan hirtelen elkezd sirni, aztán meg nevet.
A kérdező hozzászólása: Gyulán született, sûrgõsségi császár :( Remélem mostmár kibújik az a fog..a recéje már kint van. Kösy a válaszokat!!!

Kislányom 6 hónapos már hetek óta nyűgös, de 5 napja kifejezetten rosszul alszik, jön a fogacskája?

Már elég hamar 2-3 hónapos korában elkezdett nyálzani és rágta a kezét, az öklét. Azóta ez így megy nagyon mozgékony és fejlettebb is társainál. 3hete megtanult 4 kézláb menni, 2 hete folyamatosan maga ül és játszik, sőt már a kiságyban többször is feltérdepelt és felállt, próbálgatja a kis lábait. Csak megkeseríti a napjait a fogzás. nem értem mert alul látni középen a fehérleni két pontocskát de az nem bújik neki hanem a felső szélső metsző fogai helye dagadtak be, sőt még az arca és a szemei alatt is kipirosodott 3 napja. csak ordít és csak a fájdalomcsillapító hat és a Dentinox néha. Szinte cincálja a játékait mindent rágna meg. Mostanra szószerint szenved. Hogy nema kis alsó és felső fogai jönnek??? Valaki élt már meg hasonlót?? És ez meddig fog tartani???? menjek vele dokihoz? Légyszi segítsetek, sem éjjelem sem nappalom vele, nagyon sajnálom. Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Ekkora bedagadással, bepirosodással jobb ha megnézi az orvos szegényt. Nekünk a Gengigélt mondta, mint egyetlen nem tüneti, hanem oki szert a fogzásra, mert az abban lévõ hiraulonsav szerinte felpuhítja az ínyt, és könnyebben bújnak ki a fogacskák. Szerintem nem sokat ért, viszont 3000 ft volt. Hátha mond a doki a fájdalomra és a gyulladásgátlásra valamit, az biztos hogy csak gyógyszerre múlik majd el, de lehet azokat kombinálni is, majd megmondja hogyan. Nem lehet ilyen kicsikéket szenvedni hagyni, egy felnõtt is nehez tûrne ekkora fájdalmat.

Ekkora bedagadással, bepirosodással jobb ha megnézi az orvos szegényt. Nekünk a Gengigélt mondta, mint egyetlen nem tüneti, hanem oki szert a fogzásra, mert az abban lévõ hiraulonsav szerinte felpuhítja az ínyt, és könnyebben bújnak ki a fogacskák. Szerintem nem sokat ért, viszont 3000 ft volt. Hátha mond a doki a fájdalomra és a gyulladásgátlásra valamit, az biztos hogy csak gyógyszerre múlik majd el, de lehet azokat kombinálni is, majd megmondja hogyan. Nem lehet ilyen kicsikéket szenvedni hagyni, egy felnõtt is nehez tûrne ekkora fájdalmat.

8, 5 hónapos a kisfiam, a 6 hetes kontrolon a doki Azalia-t írt föl, azóta szedem. Most már napok óta úgy érzem, mintha meg akarna jönni, mentsruáció szerű enyhe fájdalmaim vannak, de nem vérzek. Mi lehet ez?

Kisbabámat 6 hónapig csak szoptattam, de most is még szopizik elég sokat. Volt valakinek hasonló? Hormonok, vagy meg fog jönni?

Legjobb válasz: A menstruáció is a hormonok (pontosabban a hormonszintek változásának) hatására történik. Én a helyedben elmennék orvoshoz a fájdalmakkal. A fájdalmak mindig olyan jelzések a testedtõl, amit komolyan kell venni. A hormonális fogamzásgátlók (mint az Azalia is) elég csúnyán bele tudnak kavarni az ember egészségébe, nem csak a "nõi" dolgokra, de a teljes szervezetedre hatással van, hosszú távon is. A felírás elõtt az orvos legalább májfunkció vizsgálatot végzett? Alapvetõ fontosságú. És ha majd rendbe szeretnéd tenni magad hormonálisan, ajánlom,hogy nézz utána az Aviva tornának. Ez nem csak arra jó, hogy legyen gyerek, hanem teljes szervezeted tekintetében rendezi a hormonokat, így jó pl. változókori problémák esetén is, sõt, bizonyos gyakorlatok arra is, hogy NE legyen gyerek.

A menstruáció is a hormonok (pontosabban a hormonszintek változásának) hatására történik. Én a helyedben elmennék orvoshoz a fájdalmakkal. A fájdalmak mindig olyan jelzések a testedtõl, amit komolyan kell venni. A hormonális fogamzásgátlók (mint az Azalia is) elég csúnyán bele tudnak kavarni az ember egészségébe, nem csak a "nõi" dolgokra, de a teljes szervezetedre hatással van, hosszú távon is. A felírás elõtt az orvos legalább májfunkció vizsgálatot végzett? Alapvetõ fontosságú. És ha majd rendbe szeretnéd tenni magad hormonálisan, ajánlom, hogy nézz utána az Aviva tornának. Ez nem csak arra jó, hogy legyen gyerek, hanem teljes szervezeted tekintetében rendezi a hormonokat, így jó pl. változókori problémák esetén is, sõt, bizonyos gyakorlatok arra is, hogy NE legyen gyerek.

Kíváncsi lennék hogy zajlik egy napja egy 5-6-7. hónapos babának a bölcsődében? Nem szeretném beadni, csak eszembe jutott mit csinálnak ott ennyi kisbabával?

Legjobb válasz: 6 hós kortól lehet beadni, legalábbis nálunk. A picik kiságyban vannak. Reggel ugy kell vinni, hogy megeteted, 10-óraira gyümilevet kapnak, aztán délben megetetik õket, alvás, felkelnek, esznek, és vége a napnak. Ilyen pici baba a kiságyban van, ha nyûgös, akkor sem tudnak mit csinálni vele, mert többen vannak. Én mikor gyakszin voltam a bölcsõdében, a szívem majd meg szakadt, annyira sírtak a picik, egy 1 éves körüli kisfiu pedig el sem mozdult mellõlem, mert én megöleltem amikor odajött hozzám, és utána velem volt egész nap. Nagyon ragaszkodók, általában egy emberhez, mert ugye anyuka nincs ott.

6 hós kortól lehet beadni, legalábbis nálunk. A picik kiságyban vannak. Reggel ugy kell vinni, hogy megeteted, 10-óraira gyümilevet kapnak, aztán délben megetetik õket, alvás, felkelnek, esznek, és vége a napnak. Ilyen pici baba a kiságyban van, ha nyûgös, akkor sem tudnak mit csinálni vele, mert többen vannak. Én mikor gyakszin voltam a bölcsõdében, a szívem majd meg szakadt, annyira sírtak a picik, egy 1 éves körüli kisfiu pedig el sem mozdult mellõlem, mert én megöleltem amikor odajött hozzám, és utána velem volt egész nap. Nagyon ragaszkodók, általában egy emberhez, mert ugye anyuka nincs ott.
Szerintem kínzás ha valaki 6 hósan beadja a gyerekét a bölcsibe.Az olyan miért szûl gyereket?
Olyan korán be lehet adni a babákat?
Biztos én vagyok nem normális, hogy ezt gondolom, de a férjem 5 és fél hónapos, én 8 sem voltam mikor beadtak. Nem vagyunk sem sérültek, sem visszamaradottak emiatt. Igen, a SZÜKSÉG nagy úr. Sajnos az én babám sem lehet 7-8 hónapnál több, mikor el kell kezdenie, eleinte nagyszülõkkel felváltva, különben elveszítjük a lakást ahol lakunk. Nem így terveztük, beleszólt az élet és a hitelválság, a babó még a hasamban és remélem változik még a helyzet és tudunk majd várni, de örülünk, ha a tgyás idõszakot átvészeljük, mert az én fizetésem ilyen magas. Lehet az is, hogy a férjem lesz itthon vele sokszor? Nem tudom, de egy biztos, hogy kikérem magamnak azt, hogy "minek szül" az ilyen. Én is szeretnék másokból élni és csak a gyermekemmel törödni 3 éves koráig. Irigylem csak azt, aki megteheti!!!
jesszus, Nekem vérezne a Szívem, ha ilyet tennék a Kisbabámmal... Nem véletlen, h a Bölcsõde mint intézmény szükségmegoldásként jött létre, s az sem, h az egészséges pszichés és testi fejlõdéshez elengedhetetlen(lenne), h egy Baba az Édesanyja mellett töltse napjait 3 éves korig.Minimum. A kérdésbe Még belegondolni is fáj .. Bocs, ha kicsit szubjekt voltam:-)
A kérdező hozzászólása: hát én se.csak a napokban eszembe jutott, hogy pl.most jönnek a fogacskák, ilyenkor vigasztalják õket egyáltalán?
Nem vagyunk gazdagok, de nem birnám semmi pénzért beadni a most 7 hónapos babámat a bölcsibe.
A kérdező hozzászólása: na, pont ez jutott eszembe, hogy sírnak szegények, és ugye nincs annyi (nem tudom mi a nevük)bölcsisnéni, mint baba :( köszi a választ
A kérdező hozzászólása: szerintem igen
A kérdező hozzászólása: én nem gondolom, hogy rossz anya lenne, aki beadja.nekem szerencsére nem kell, de ha lesz második õt talán már be kell majd adni.de inkább bölcsi, mint hogy csak ezért ne válaljunk több gyereket.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!