Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos napok (316 db)

Biciklizés 6 hónaposan? Napi 6 km. Ártalmas? Számomra nem teher. Kerti munka?

Legjobb válasz: Ha nem érzed megerõltetõnek, akkor nem ártalmas.

Ha nem érzed megerõltetõnek, akkor nem ártalmas.
attól függ hol, én bp-en élek, és itt nem merek biciklizni, mert olyanok a körülmények, patkázni kell, senki nem adja meg az elsõbbséget stb, és félek hogy elesek és valami baja lesz a babának, de egy vidéki városban ahol kisebb a forgalom simán bringáznék. A ketben is szoktam dolgozni, annyi hogy hamarabb kifáradok, és kesztyût húzok ha földezek a sok baci miatt. 24 hetes km
Szia! Nekem a dokim azt monta, hogy az esetleges razkodasok miatt nem ajanljak, de ha sima terepen biciklizel, akkor az nem art. Persze a godroket es a huppanokat keruld. Hugom a szulese napjaig mindenhova biciklivel ment. Kerti munka is ok, csak ne eroltesd meg magad. Figyelj a testedre es a jelzesekre. Anyumnak velem valo terhessegenel ugy indult be a szules, hogy a kertben dolgozott, huzta a slagot, hogy ontozhessen es elfolyt a magzatvize. Ugyhogy mindent szabad csak okosan es mertekkel.
állítólag azért veszélyes, mert megváltozik a tested súlypontja, ezért könnyeben elveszíted az egyensúlyod. nekem anyum velem meg öcsémmel is bringával járt végig dolgozni, meg krumplit szedni. egyszer sem esett el. nekem megtiltotta az orvos, és a férjem akkor pont bent volt, így én ezért nem bringázhattam. (egyszer lebuktam :) ) nekem nagyon-nagyon hiányzott, és hiányzik most is, hogy nem bringázhatok. sztem, pláne, hogy eddig is bicajoztál, nyogodtan tekerj továbbra is. ha kellemetlen lesz, úgysem fogsz, érzed azt majd te is, mi jó, és mi nem :)
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm csajok. Természetesen ügyelek magamra, nem gödrös az utam, és muszálj bringázzak hanem nagyon korán kellene kelnem a meló miatt. Túlsúlyos vagyok, de úgy érzem fittebb vagyok, mint a terhességem elõtt. Imádok tenni venni, dolgozni, imádom a hasamat a kis babámat és a tavaszt. rendesen kivirultam. Nem erõltetõ sem a bringázás sem a kerti munka, sõt kikapcsol és szórakoztat. A dokim szerint minden rendben.
Én is bringázok! Csak óvatosan, vigyázz a döccenõkkel (én inkább leszállok járdaszegélynél) és nem lesz baj. Ha valami speckó állapot van a doki úgyis szól.
Ha gond van a dokid úgyis szól. Az egyik barátnõmnek szóltak, mert õ nagyon sokat, napi 3-4 km-t gyalogolt és a doki szerint emiatt volt nagyon kicsi súlya a babának, úgyhogy ágynyugalomra ítélték. Ennek ellenére sajnos koraszülött lett a baba, 1900g-al jött világra, de a kezdeti ijedtség ellenére makk egészséges :)
Én soha annyit nem bicikliztem még amennyit terhesen.Messze volt a védõnõ és gyalog nem bírtam volna.Nyáron voltam terhes még a lengedezõ szellõ is jót tett:) )))szülés elõtt 1 héttel nem ültem fel mert már nem volt jó sehogy:) )) Kertben még füvet is nyírtam és leht hogy emlékszik rá a babám mert mikor meghallotta az elsõ fûnyírót kacarászott(d lehet csak véletlen) Igaza van aki írta hogy ez egy állapot nem betegség:) )
Ismerek olyat, aki lovagolt 6 hónaposan. :o) Persze elõtte is állandóan... Ahogy érzed. Viszont figyeld a tested jelzéseit, ha megálljt parancsolnak, akkor meg kell állni! Jó pocakosodást! (Csak irigyelni tudlak, és ilyenkor is már csak vonszoltam magam... :o)
Ha elõtte is csináltad, és nem terhel, akkor nyugodtan.Én napi 8-10 km-t sétáltam, és nekem nagyon jól esett:)
Nem azért nem ajánlják a dokik a bringázást, mert megerõltetõ, hanem mert eleshetsz. A kertben én is bíbelõdök, imádom. :)
Miért lenne ártalmas akár a biciklizés, akár a kerti munka? Ha NEKED nem nagyon esik nehezedre, akkor semmi baj. (Régebben minden nö gyakorlatilag a stülésig ugyanúgy élt, mint a terhesség elött, a földeken dolgozott, és nem volt semmi baja. A terhesség NEM betegség!!!!!!
Engem anyukam nem engedett terhesen bicajozni, de gondolom azert mert a batyammal mikor terhes volt (7hos terhes), felborultak a bicajjal apukammal, es beindult a szules, a testverem a vegen meghalt. Hat gondolom ez is benne van a pakliban.

Kislányom (6 hónapos) nappal apás, este anyás? ! Ti is tapasztaltatok hasonlót?

Férjem szabin van egész hónapban, így sokat vagyunk együtt, nappal majd kiugrik a kezemb?l amikor meglátja apát, este viszont addig sír amíg engem ki nem harcol. Pedig csak addig adom át, amíg fürdök (5 perc), addig apa ringatja, de vigasztalhatatlan sír. Ahogy átveszem, abbahagyja, és csak hüppög a vállamon, majd édesen elalszik. Miért lehet? Imádja pedig az apját, és viszont.

Legjobb válasz: Valószínûleg eddig,mindig te fektetted le,nem az apuja.Ehhez szokott,és ezért nem akar vele elaludni.Az apával játszani jó csak.,aludni nem.

Valószínûleg eddig, mindig te fektetted le, nem az apuja.Ehhez szokott, és ezért nem akar vele elaludni.Az apával játszani jó csak., aludni nem.
Nalunk forditva van, nappal anyas, este apaval furdik es megy aludni :) en nem vagyok jo neki :) ez olyan apas program. Szerintem attol fugg kit szok meg. ne aggodj, lehet hogy idovel megfordul :)

Néhány napja 6 hónapos babám kanalas etetése komoly kihívás. Eddig ügyesen és szívesen evett kanállal. Miért lehet?

Nem kapott a napokban új ételeket, csak amiket eddig is szívesen megevett. Ha közelítek a szája felé a kanállal, már akkor nyafogni kezd. Gondoltam arra, hogy a kibújni készülő fogai miatt, de evés előtt nem sokkal bekenem Dologéllel és szilikonkanállal etetem, hogy ne bántsa az ínyét, igyekszem hozzá sem érni vele. Most úgy zajlik egy evés, hogy minden kanál után cumit adok a szájába... Mégis a fogzás miatt lehet? Tanácstalan vagyok. Mit tegyek? (A tápszert cumisüvegből nyugodtan eszi.)

Legjobb válasz: Lehet, hogy a foga a ludas. Nálunk ugyanígy kezdõdött. 6 hónapos volt a lányom (tápszeres õ is), amikor egyik napról a másikra elutasította a kanalas ételt, pedig akkor már 2 étkezés is ki volt váltva. Most 11 hónapos, és a napokban kezdett mérhetõ mennyiségeket enni újra! Eddig csak napi max. pár kiskanál étel csúszott le, a többi tápszer. Nálunk biztosan a foga volt a ludas, mert az elmúlt 4 hónap alatt 6 foga bújt ki, szóval folyamatosan fogzott. Néhány napja törte át az ínyét a 6. fogacska, és lám, másnap már szépen eszegetett. Nálunk sokáig eltartott ez az idõszak, és sokszor már az õrület határán álltam, amikor etetni kellett. De azért minden nap megkínáltam. Ha nem kellett neki, akkor kapott tápszert. Gyakorlatilag csak azon élt az elmúlt pár hónapban. De remélem, hogy most már egy ideig nyugi lesz és enni fog szépen.

Lehet, hogy a foga a ludas. Nálunk ugyanígy kezdõdött. 6 hónapos volt a lányom (tápszeres õ is), amikor egyik napról a másikra elutasította a kanalas ételt, pedig akkor már 2 étkezés is ki volt váltva. Most 11 hónapos, és a napokban kezdett mérhetõ mennyiségeket enni újra! Eddig csak napi max. pár kiskanál étel csúszott le, a többi tápszer. Nálunk biztosan a foga volt a ludas, mert az elmúlt 4 hónap alatt 6 foga bújt ki, szóval folyamatosan fogzott. Néhány napja törte át az ínyét a 6. fogacska, és lám, másnap már szépen eszegetett. Nálunk sokáig eltartott ez az idõszak, és sokszor már az õrület határán álltam, amikor etetni kellett. De azért minden nap megkínáltam. Ha nem kellett neki, akkor kapott tápszert. Gyakorlatilag csak azon élt az elmúlt pár hónapban. De remélem, hogy most már egy ideig nyugi lesz és enni fog szépen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszodat! Nálunk is ki van váltva már a tízórai és az uzsonna és szintén egyik napról a másikra utasította el. Remélem, hogy a fogacskák (4 jön egyszerre) kibújása után õ is szívesen eszik újra kanállal. Nem könnyû idõszak. Amúgy is elég pörgõs baba a fiam, de most aztán... :-)


6 hónapos babának mi a napi étrendje?

Hány cici van benne,mi az ebéd,gyümit mikor kap? Köszi a választ mindenkinek.

Legjobb válasz: 6 hónapos kora elõtt pár nappal kezdtem a hozzátáplálást, így a 6. hónapban végig javarészt csak anyatejet evett még. Nem tudnám megmondani mennyiszer szoptattam, rengetegszer, amikor csak úgy gondoltam. Kevesebb volt már akkor a tejem és csak úgy volt neki elég, ha akár óránként is mellemen volt. Dél körül kóstoltattam szoptatás után, elõször gyümölccsel, majd elkezdtem neki a fõzelékeket gyártani, abban az idõben még nagyon egyszerû összetevõkbõl (krumpli-alma, krumpli-répa, rizs-barack stb.). Már 9 hónapos, napi kétszer eszik fõzeléket, egyszer gyümölcsöt és kb. 4-5 alkalommal szoptatom, de nagy fájdalmamra már tápszert is kell neki adnom.

6 hónapos kora elõtt pár nappal kezdtem a hozzátáplálást, így a 6. hónapban végig javarészt csak anyatejet evett még. Nem tudnám megmondani mennyiszer szoptattam, rengetegszer, amikor csak úgy gondoltam. Kevesebb volt már akkor a tejem és csak úgy volt neki elég, ha akár óránként is mellemen volt. Dél körül kóstoltattam szoptatás után, elõször gyümölccsel, majd elkezdtem neki a fõzelékeket gyártani, abban az idõben még nagyon egyszerû összetevõkbõl (krumpli-alma, krumpli-répa, rizs-barack stb.). Már 9 hónapos, napi kétszer eszik fõzeléket, egyszer gyümölcsöt és kb. 4-5 alkalommal szoptatom, de nagy fájdalmamra már tápszert is kell neki adnom.
Reggel 6 fél 7 közt ébred, akkor cici, utána játszás és visszaalszik egy kicsit. Tízóraira gyümölcs: barackot, almát evett még eddig a krumplit és répát is ízlelgette már. Kb. egy hónapja kezdtük el. Ha igényli akkor még egy kis szopi, de ez általában már csak konfortszopi, hogy jól érezze magát. Játszás és fél óra szundi, sajnos csak félórákat alszik nappal kétóránként. Déltõl kezdve csak szopi van még, de már tervezzük, hogy zöldséget adunk neki ebédre. Este 7 körül fürdés és szopi, 8 körül szundi. Mostanában éjszakánként felkel min. egyszer enni. 2 hónapos korától szépen átaludta az éjszakákat, de most megint kelünk.

6 hónapos babámnak napok óta hasmenése van. Napi 7-8 pelus. Lehet esetleg most a fogzástól?

Alma és banán evése után enyhül, de másnap újra el?jön. Van már 2 foga, akkor nem volt ilyen probléma, csak ny?gös volt.

Legjobb válasz: Anyatejes, tápszeres? Mi tápszeresek vagyunk és nálunk is volt ilyen probléma a tápszerváltásnál.A dokinõ ajánlottt Normafolre-t is , napi egy ampulla, a segített. De én biztos vagyok benne, hogy az új tápszertõl volt. Mára elmúlt. Vagy lehet enyhe bélfertõzés.Ha anyatejes, akkor nem tudom,kérdezd a meg a dokit vagy a védõnõt, mert szerintem 6 hónapos babánál már nem normális a 7-8 hasmenéses kaki. Nekünk is ezt mondta a dokinõ, hogy nem szabad ennyi kakinak lennie ebben a korban (6 és fél hónapos).Ja, a fogakra is fogta a dokinõ, de én ebben nem hiszek, a spock is azt írja, hogy a fogzás jele nem lehet hasmenés, annak más oka van (különben nekünk is kint volt már két foga ekkor). Jobbulást!

Anyatejes, tápszeres? Mi tápszeresek vagyunk és nálunk is volt ilyen probléma a tápszerváltásnál.A dokinõ ajánlottt Normafolre-t is , napi egy ampulla, a segített. De én biztos vagyok benne, hogy az új tápszertõl volt. Mára elmúlt. Vagy lehet enyhe bélfertõzés.Ha anyatejes, akkor nem tudom, kérdezd a meg a dokit vagy a védõnõt, mert szerintem 6 hónapos babánál már nem normális a 7-8 hasmenéses kaki. Nekünk is ezt mondta a dokinõ, hogy nem szabad ennyi kakinak lennie ebben a korban (6 és fél hónapos).Ja, a fogakra is fogta a dokinõ, de én ebben nem hiszek, a spock is azt írja, hogy a fogzás jele nem lehet hasmenés, annak más oka van (különben nekünk is kint volt már két foga ekkor). Jobbulást!
Elõzõ vagyok. Ja, és nekünk 2-2 és fél hétig tartott ez a hasmenéses dolog, míg azt a tápszert kapta. Majd váltottunk, és helyre jött a kaki dolog.
Most hasmenéses vírus van, az én lányom is benne van. Hasmenéssel kezdte, 3 nap múlva már hányt és 38, 6 lett a láza. Vidd orvoshoz a babád. Jobbulást nektek!
A kérdező hozzászólása: Tápszeres, de már rég ezt esszük, tehát nem tudom, mindent kipróbáltam már./lehet pont ezt kellene leváltani?/ Az összes játékát lemostam, kimostam, ágynemût húztam, de semmi hatás, a banán megfogja, aztán 1 nap és kezdõdik elõlrõl. Egyébként jókedvû, csak a feneke sínyli meg picit a sok kakit.
Ha nem kenegeted állandóan, csak szárazra törlöd, és úgy pelusozod be, sokkal jobb lesz neki, mert nem lesz a kis feneke olyan hamar piros. Persze ehhez rögtön ki kell venni a pelusból. És jobban is érzi magát, mintha kenõcsös lenne. Tapasztalat. 2 gyerekes anyuka.
A kérdező hozzászólása: Igaz, kipróbálom, mert a Neogranormon már nem segít. Köszönöm a válaszokat.
Az 1. válaszoló vagyok. Ilyenkor nekünk a babylove-os (dm-es)pelenkakiütés elleni krém vált be.

Babám 6 hónapos, kb 1 hete eszik tápszert, 3 napja napi 5-6-7 alkalommal is kakál. Ez normális?

Anyatejesen volt úgy, hogy csak heti egyszer kakált, most napi 8 pelust is elhasználunk és szinte mindben van kaki. Ez így jó? Vagy tápszert kell váltanunk?

Legjobb válasz: Persze, hogy normális. Aztán szépen beáll majd neki. 11 hónapos lesz lassan a lányom, neki napi 2 max 3 kakija van, 3 hónapos kora óta tápszeres, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és az elején neki is szinte minden evésnél volt kakis pelus. Milyen a széklete egyébként?

Persze, hogy normális. Aztán szépen beáll majd neki. 11 hónapos lesz lassan a lányom, neki napi 2 max 3 kakija van, 3 hónapos kora óta tápszeres, 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást és az elején neki is szinte minden evésnél volt kakis pelus. Milyen a széklete egyébként?
Milyen a széklete?
Az anyatej az egyetlen, amit teljesen meg tud emészteni, tehát alig lehet kakija.Normális, ha mást is adsz, akkor elõbb utóbb több lesz. De miért tápszert adsz, miért nem kezded a hozzátáplálást?
Mi 6 hónaposan már mindent ettünk, mert nem akart 3 hónap után se szopizni, se tápszert inni. A hozzátáplálást kezd el neki. Ja és nekünk is majdnem minden (napi 5-6)pelusban van széklet. Teljesen rendben van.
A kérdező hozzászólása: Sûrû, néha nagyon kemény. Akkor mit adjak neki? Az õszabarckon és almán kívül nem nagyon akar mást enni. Répát, céklát, sütõtököt, gesztenyét kóstoltattam már vele. Mit adhatok még neki?

A kisfiam 2 hónapos és a milumil 1 optima 0 - 6 hónapos tápszert szedi . És a 1 nap 1 szer székletel és ez jó?

Legjobb válasz: Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!

Azt mondják a dokik, hogy napi egy székletnek lennie kell a tápszeres babáknak, az anyatejeseknél az sem baj, ha 3-4 napig nincs, mert az azt jelenti, hogy megemészti az összes anyatejet. Kedves 3-as válaszadó, ha érdemi választ nem tudsz adni, minek írogatsz? Nem tudhatod, hogy miért nincs teje a kérdezõnek. Nekem sincs, 4 hónapos a babám, nekem például családi hátterû stressz miatt be sem indult. Pedig 6 héten keresztül fejtem, meg tettem mellre sikertelenül. Ettõl nem vagyok szar anya, ugyanolyan jó anya vagyok, mint aki szoptat! Ahogy a kérdezõ is az!
1 nap 1 kaki tökéletes, ne aggódj. Utolsó! ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor javaslom üsd el az idõt máshol. lll-es szektatársaid már biztos nagyon hiányolnak.
Miért eszik 2 hónaposan már tápszert? Olyan nincs, hogy nincs teje valakinek. Inkább a mai anyukáknak nincs türelme szoptatni, meg kényelmesebb .Ne csodálkozz ha allergiás lesz a gyereked.
Igen.Elég ha napi egyszer kakál.Eleinte azért kakálnak többet mert tisztul a kis gyomruk.Amíg nincs szorulása addig nincs gond :)
"Kedves" 3-as! Képzeld nekem elapadt a tejem amikor 2 és fél hónapos volt a fiam, pedig elõször rengeteg volt! Mindent megpróbáltam , de nem sikerült, egyszer csak minden fájdalom és csomó nélkül eltûnt. És nem lett allergiás a tápszertõl! A szobatársam a kórházban pedig sírt dühében, mert mindenkinek vitték a babáját szopizni és neki el sem indult a tejtermelése!!! Végig tápszeres volt a kislánya, aki ma egy erõs egészséges 7 éves kisiskolás. Pfff... aki nem ért hozzá, minek szól bele!!! Amúgy kedves kérdezõ, nem gond a napi 1 széklet. A kisfiamnak késõbb /2 évesen/ volt, hogy 3-5 napig sem volt, én is ilyen vagyok, úgyhogy nem csináltam belõle ügyet és a doki sem. Hiába etettem bármivel, ha fájt a pocija, kapott székletlazítót és kész. Most 7 éves és naponta ráül a vécére :)
Teljesen jó a napi 1 kaki. A 3-as válaszra meg csak annyit, hogy NEM IGAZ az hogy "nincs olyan akinek nincs teje" szöveg!!!! Én szülés után 1 hétig 39 fokos lázzal feküdtem kórházban és képzeld, hogy elapadt a tejem!! Szóval szinte az elsõ naptól kezdve kellett a tápszer! Azóta 3, 5 éves és teljesen egészséges és allergiamentes...
Az ilyesmi kérdekre csak 1 nagyon jó oldalt tudok mondai Szülök lapja .hu Ezt örömmel tudom ajánlai !
*székel vagy széklete van és amúgy rendben van teljesen :-)
igen elég. nekem az orvos azt mondta hogy lesz olyan nap mikor nem is lesz úgyhogy ne lepõdj meg. én is megijedtem mikor napi 1 volt csak. 4 hónapos a babám.
Kedves 3 -as Értékelném a hozzászólásodat. Hogy te milyen egy okos csaj vagy el sem hiszem!! Talán ha a helyembe lettél volna és a császárod után 2 hétre ismét felvágnak mert be vagy gyulladva mint állat akkor nem irtál volna le egy ilyen butaságot és akkor bizonyára neked sem lenne tejed!!! De mivel ezt irod ilyen lazán, mert neked tuti van és másokon éled ki magad te dicsekvõ mitugrálsz! Nekünk meg más van ami neked nincs! Kedves kérdezõ Nem baj a napi 1 kaki, de szerintem az optimát váltsd le komfortra.Az optima olyan keserû a komfort meg édeskés.De ha elfogadja a babód akkor semmi baj.

6 hónapos anyatejes babáknak, hogy néz ki egy napi étrendje? Miből mennyit eszik?

Holnap leszünk 6 hónaposak!

Legjobb válasz: Napi 7-8 szopi volt ennyi idõsen, ebbõl 6 nappal és még éjjel is szopizott a kislányom. 6 hónapos elmúlt, mikor elkezdtem a kóstoltatást. Az elsõ próbálkozások a délelõtti szopi elõtt voltak, gyümölccsel kínáltam.

Napi 7-8 szopi volt ennyi idõsen, ebbõl 6 nappal és még éjjel is szopizott a kislányom. 6 hónapos elmúlt, mikor elkezdtem a kóstoltatást. Az elsõ próbálkozások a délelõtti szopi elõtt voltak, gyümölccsel kínáltam.

6 hónapos babának aki már nem csak anyatejes mennyi folyadékot kellene hogy igyon egész nap?

Nagyon kis mennyiséget fogad el cumis üvegb?l egyáltalán korai még a cs?rös pohárral való próbálkozás?

Legjobb válasz: 7 1/2 hónapos a Kislányom teljesen változó hogy mennyi folyadékot fogyaszt 6 hónaposan kb 200 ml-t ivott most 300-600 ml-ig. 6 hónaposan én is megpróbáltam az itatót nekem akkor még nem vált be de most már biztosabban tartja a cumisüveget sok teával isy ezért kipróbálom megint. Azért próbáld meg hátha sikered lesz!!

7 1/2 hónapos a Kislányom teljesen változó hogy mennyi folyadékot fogyaszt 6 hónaposan kb 200 ml-t ivott most 300-600 ml-ig. 6 hónaposan én is megpróbáltam az itatót nekem akkor még nem vált be de most már biztosabban tartja a cumisüveget sok teával isy ezért kipróbálom megint. Azért próbáld meg hátha sikered lesz!!
Nekem 8 hónapos a kislányom, és egyáltalán nem akar semmit inni. Csak az anyatej. Kérdeztem a védõnõt hogy ez nem-e gond, és azt mondta hogy nem mert ezek szerint elég neki a tej.

Hogy telik 5-6 hónapos babád egy napja?

Az én babámé kb így:

Legjobb válasz: Nálunk másabb,az én fiam 1 hét múlva lesz 6 hónapos: -õ is szopik 4-5 fele -6.30-7-ig alvás -8-9 fele szopi;elõtte, utána játszunk -9-10 fele alvás (1-1,5 óra) -attól függõen mikor ébred,gyümölcs evés,majd 1 óra múlva kb.szopi -játék,séta,egyebek,utána szopi -3-4 fele alvás (1 óra kb.) -kelés és szopi -estig játék,séta,stb- -8-kor fürcsi és fél 9 fele alvás. -2 fele ébred szopzni Majd kezdõdik az újabb nap.Mi még kelünk éjszaka min. 1x enni. Az én kisfiam nem alszik túl sokat amúgy,nekünk ez a napirend vált be.

Nálunk másabb, az én fiam 1 hét múlva lesz 6 hónapos: -õ is szopik 4-5 fele -6.30-7-ig alvás -8-9 fele szopi;elõtte, utána játszunk -9-10 fele alvás (1-1, 5 óra) -attól függõen mikor ébred, gyümölcs evés, majd 1 óra múlva kb.szopi -játék, séta, egyebek, utána szopi -3-4 fele alvás (1 óra kb.) -kelés és szopi -estig játék, séta, stb- -8-kor fürcsi és fél 9 fele alvás. -2 fele ébred szopzni Majd kezdõdik az újabb nap.Mi még kelünk éjszaka min. 1x enni. Az én kisfiam nem alszik túl sokat amúgy, nekünk ez a napirend vált be.
Naponta 2x vinném sétálni, most jó idõ van. Amúgy tökéletes.
Bár a lánykám tápszeres, de azért leírom, mivel az alvásra vagy inkább kíváncsi. -reggel 9-kor ébred, tápszer, -fél 11-ig játék velem és a 4 éves tesóval -fél 11-kor séta, kint eszik gyümit -délben hazajövünk, akkor tesó eszik egyedül, én megetetem a kicsit, fél 1-1 körül mennek aludni együtt. Mindketten alszanak 3 órát. -4-kor kel a kicsi, gyümölcs vagy fõzelék, 5-kor tápszer -fél 6-kor esti séta, ilyen jó idõben 8-ig is akár, közben van, hogy elalszik a babakocsiban, van, hogy nem. -fél 9-kor fürdés, tápszer és alvás reggel 9-ig. Persze nem percre pontosan van így, de igyekszem nagyjából betartani ezt a sorrendet és az idõpontot. A hétvége az nagyon felborul nálunk, mert akkor mindig megyünk valahova. :)
3. vagyok, a kicsi most lesz 7-én 6 hónapos.
Kisfiam ugyan már 8 hónapos, de emlékszem még milyen volt 6 hónaposan, nem sokat változott a napirendünk, annyiban, hogy több szilárdat eszik. Így nézett ki egy napunk Hajnali 4 körül tápszer Reggel 7:00 tápszer Reggeli készülõdés, séta, bevásárlás, ha nem kell boltba menni akkor játszunk Tízórai gyümölcs Alvás 1-1, 5 óra Ebéd 12:00 fõzelék vagy régebben tápszer Játék olyan 2-ig Alvás 2-2, 5 óra Délután 16:00 körül tápszer Játék közösen Este 6-7 körül tejpép Fürdésig megint séta, van hogy alszik 30-40 percet Fürdés 8 körül Fürdés után 20:30 körül tápszer 6 hónaposan még inkább 3-szor aludt, most kezdi elhagyni a fürdés elõtti szundit.
Szerintem eleget pihizik a babád. Irigyellek a napirendetek miatt. Mi kelünk éjjel is még. Most leszünk fél évesek! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!