Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos kislányom. Fáj a (6 db)

Hány hetes-hónapos korig fáj a babák pocakja? Van valami javaslatotok hasfájás ellen? A kislányom most 6 hetes és már három hete küszködünk a hasfájással, pedig nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszek.

Legjobb válasz: szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája

szia!! mi 2 hetes korunktól küzdöttünk vele, espumizan cseppekkel kezdtük, aztán 4-5 hetesen áttértünk arra a hipp teára, amit 1 hónapos kortól lehet adni a babóknak. nap 3-4x issza most már 70 ml-ket és minden rendben van!! remélem, segít nektek is!! 9 hetes babó anyukája
Nekünk az espumisan jött be, gripe watertõl sajnos sokkal rosszabb lett :( Kitartás! :)
nálunk is voltak hasonló tünetek, de megoldottam, én iszom a kamilla teát. És azt vettem észre hogkönnyebb neki a pukizás, és nem feszenk, tekeredik mert fáj a hasa. Napi 1 liter. Azt ki tudja meddig hat így neki.Én azért iszom a kamillát.
Gripe Water
6 hét körül csökkenni szokott a hasfájás. Én nem szeretem a mesterséges, gyógyszeres dolgokat, híve vagyok a természetes megoldásoknak. FLP.s Aloe vera activator, tökéletes hasfájásra, fogzásra, lázra, oltás után, székrekedésre...
Az én lányomnak 3 és fél hónapos koráig.Semmi nem seegített csak a langyos kamilla tea.A Gripe Water az nagyon jó/DM-be lehet kapni, de van akinek az Espumisan jött be.Lehet zsíros a tejed....majd elmúlik. Masszázs, meleg a pocijára....
Én mindent kipróbáltam, talán az Espumisantól kicsit jobb volt.Mi 8 hétig voltunk nagyon hasfájósak, de akkor este 7-tõl 10ig üvöltés, aztán egyik napról a másikra megszûnt. Azóta eszem mindent, és szénsavasat is ihatok nincs baj.
tényleg bróbáld ki hogy te iszod a kamilla teát nem árt az biztos max nem használ
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom a kicsit. Szopás után nyögdécsel, sõt néha álmában is, és nem alszik nyugodtan, mert fáj a hasa, ébredezik.

6 hónapos a kislányom. Fáj a torkom és náthás is vagyok. Elkaphatja a babám? (már nem szopik) Most akkor ne puszilgassam őt?

Legjobb válasz: Persze, hogy elkaphatja. De nem kell túldramatizálni. Az anyósom annak idején ilyenkor szájkendõt vett, de én marhaságnak tartom. Azért ne nagyon puszilgasd, hátha megússza, de ha mégsem, akkor sincs nagy baj.

Persze, hogy elkaphatja. De nem kell túldramatizálni. Az anyósom annak idején ilyenkor szájkendõt vett, de én marhaságnak tartom. Azért ne nagyon puszilgasd, hátha megússza, de ha mégsem, akkor sincs nagy baj.
Nekem is fájt, szaladtam én is a gyerekorvoshoz, hogy mit tegyek, hogy ne kapja el.Annyit mondott ne izguljak, sokkal erõsebb az imunrendszere nem fogja elkapni. Nem is volt semmi gond. 3, 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

6 hónapos a kislányom, anyatejes. Kb. másfél hónappal ezelőtt megjött a menstruációm, azóta viszont semmi. A hasam kb.2 hete fáj, mintha meg akarna jönni, de mégsem. Mi lehet ez? Történt már valakivel hasonló?

Legjobb válasz: Szia.Remélem tegezõdhetünk, nekem elsõnek 5hónaposan jött meg a menstruációm, és utána semmi, a lányom elég nyügi volt elõtte, nekem meg görcseim voltak utána mikor elmult...ez a méhösszehuzodás teszi, rendezõdik odabent minden, azóta megint megjött ,kb. 1-2hete mult el megint...én azt hittem terhes vagyok, mert olyan volt, ja és görcsöltem, fájt a hasam mielõtt megjött volna, amikor szoptattam, csillagokat láttam , annyira fájt.. szia egy 8hónapos kisbaba anyukája

Szia.Remélem tegezõdhetünk, nekem elsõnek 5hónaposan jött meg a menstruációm, és utána semmi, a lányom elég nyügi volt elõtte, nekem meg görcseim voltak utána mikor elmult...ez a méhösszehuzodás teszi, rendezõdik odabent minden, azóta megint megjött , kb. 1-2hete mult el megint...én azt hittem terhes vagyok, mert olyan volt, ja és görcsöltem, fájt a hasam mielõtt megjött volna, amikor szoptattam, csillagokat láttam , annyira fájt.. szia egy 8hónapos kisbaba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Már én is kezdtem bebeszélni magamnak, hogy terhes vagyok, bár semmi tünetem nincs. A hasam viszont nagyon fáj. Ezek a fránya hormonok...:-)

A kislányom 6 hónapos és szopizik. Viszont én nagyon megfáztam. Fáj a torkom meg folyik nagyon az orrom. Ilyenkor mit szedhetek?

Legjobb válasz: Szia!Az Oscillococcinum-ot(homeopátiás bogyo) tudom ajánlani.Ugyanebben a cipõben jártam 3 hete és nekem ez segített.Ha bírsz gargarizálj sós vízzel is.Jobbulást!10hetes kislány anyukája

Szia!Az Oscillococcinum-ot(homeopátiás bogyo) tudom ajánlani.Ugyanebben a cipõben jártam 3 hete és nekem ez segített.Ha bírsz gargarizálj sós vízzel is.Jobbulást!10hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen ! Kipróbálom!
Ha nem influenza jellegû akkor inkább a HOMEOVOX-ot , de az oscillo is nagyon jó!
Változik még.Kitartás

Tapasztalt valaki hasonlót? Kislányom most 6 hónapos! Kb 1-1 és fél hete törte át a foga az inyét, most növöget! De még mindig nagyon szenved vele! Elképzelhető, hogy még mindig az fáj neki?

Ott fájlalja, de többnyire csak lefekvések el?tt! Eddig is dentinox gélt használtam, de mostmár így kb 2 hónapja! Félek, hogy valami baja lesz t?le, de más nem hat!

Legjobb válasz: Gengigelt próbáld, olvastam nemrég, hogy a túl nagy adag zsibbasztótól megfulladhat a gyerek. Hûtsed neki! Amíg nincs kint teljesen, addig fájdogálhat!

Gengigelt próbáld, olvastam nemrég, hogy a túl nagy adag zsibbasztótól megfulladhat a gyerek. Hûtsed neki! Amíg nincs kint teljesen, addig fájdogálhat!
Gengigelbõl a baby verziót!az anyatej ízû
fajhat neki még az, de az is lehet, ahogy ez nõ ki, megindította neki a mellette lévõ fogat is. még semmi látszata, talán még megduzzadva sincsen az ínye, de attól még lehet, hogy már érzi a következõt. fõleg az elsõ fogaknál, általában párosával bújnak ki:-) Dentinox jó, ha cska elalvás elõtt használod, az nem olyan gyakori használatot jelent.
A kérdező hozzászólása: Kint van már mindkét foga! Az elalvás nálunk pedig még 4-5 használatot jelent a 2-3 helyett
A kérdező hozzászólása: Ez a Gengigél tartalmaz lidokaint? Nektek bevált? Vettem szintén a Detinoxból oldatot, azt többször lehet alkalmazni, de semmit nem ér!
http://www.enpatikam.hu/dologel-foginy-gel-25ml/ Ajánlom dologélt, ez gyógynövényes, nem tartalmaz lidokaint, így akár hányszor alkalmazható. Esetleg próbáld ki. Kellemes karamell íze van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!