Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos ehet olyan (2 db)

Széchenyi
Zalacsány Batthány kastély szálló.)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket, megnézegetem õket :)
Hotel Damona, Hotel Magister, Hotel Oxigen zen Spa Noszvaj Mendannál a lift a medence elõtt tesz le.
milyen árkategóriában? Wellness szállodák jelentõs része ilyen, de azok nem olcsók. Kehidakustány: [link] Alsópáhok, Kolping: [link]
Puchner kastély - Bikal. A fürdõházban kell szállást foglalni.
Esztergom, Hotel Bellevue [link] esztergom.utisugo.hu/szallasok/bellevue-konferencia-es-wellness-hotel****-91500.html/akciok/akcios_hetkoznapok/hetkoznapi_kikapcsolodas!/?bstart=1&ref=gohnbellevueHK&gclid=CMmDzN_Xj70CFWfLtAodA2kAcA
Eger. hotelegerpark.hu
[link] Nemcsak kemping része van, hanem apartmanok is vannak. Nekünk nagyon tetszett! Olcsó is, otthonos is.
Szeged, Forrás Hotel
Zsámbék :) kicsi fürdõje van, de szép, kényelmes, és gyerekbarát a szálloda. Egy hétvégét voltunk ott, nagyon kényelmes és szép volt.
Kolping Hotel Alsópáhok, Hotel Freya Zalakaros

6 hónapos baba ehet olyan krumplit, répát amit húslevesből vettem ki?

Már másfél hónapja meg kellett kezdenem a hozzátáplálást a súlygyarapodás miatt / keveset hízik /, de semmi pépeset nem fogad el egyenl?re, se gyümölcs, se zöldség, pedig már mindenhogy próbáltam. Annyit értem el, hogy a gyümölcsleveket szereti. Tegnap kíváncsiságból kivettem egy kis répát a levesb?l, összetörtem neki és így szó nélkül megette. Eddig semmit nem ízesítettem neki, se cukor, se só még a f?zelékbe sem. Adhatom így neki? Mert annyira örülök, hogy végre eszik valamit, csak félek, hogy ártok vele...

Legjobb válasz: Nyugodtan adhatod neki a húslevesbõl kivett zöldségeket, sõt ha fõzõl bele csirkemájat akkor azt is, majd egy-két csirkehusit is tehetsz hozzá. Ha a babának egyátalán nem fûszerezed az ételét soha nem fogja megismerni és elfogadni az igazi ízeket. Minden ételnek meg kell adni ami bele jár, legyen az cukor, só, pirospaprika...egyebek, csak a baba ételébe mindig kicsit kevesebbet teszünk. A kicsiknek mindig az kell ami a felnõttek tányérjában van, ha a babád rossz evõ, akkor semmiképpen ne tagadd meg tõle a természetes kíváncsiságot a te ételed iránt, ártani biztosan nem árt neki az a néhány falat ( mondjuk pepperoni paprikával azért ne kínáld meg :D ) A fûszerektõl pedig nem kell félni, csak módjával.

Nyugodtan adhatod neki a húslevesbõl kivett zöldségeket, sõt ha fõzõl bele csirkemájat akkor azt is, majd egy-két csirkehusit is tehetsz hozzá. Ha a babának egyátalán nem fûszerezed az ételét soha nem fogja megismerni és elfogadni az igazi ízeket. Minden ételnek meg kell adni ami bele jár, legyen az cukor, só, pirospaprika...egyebek, csak a baba ételébe mindig kicsit kevesebbet teszünk. A kicsiknek mindig az kell ami a felnõttek tányérjában van, ha a babád rossz evõ, akkor semmiképpen ne tagadd meg tõle a természetes kíváncsiságot a te ételed iránt, ártani biztosan nem árt neki az a néhány falat ( mondjuk pepperoni paprikával azért ne kínáld meg :D ) A fûszerektõl pedig nem kell félni, csak módjával.
A hús méreg. A húslevesben a répa több mérget tartalmaz, mint a hús, mert belefõ.. Én inkább külön fõzném neki. A mai világban túl van dimmenzionálva a hús fontossága a húsgyárak és a gyógyszeripar miatt. Beteg embereket akarnak kreálni sajnos..
Nyugdtan. Az e´n lányom nagyon szereti.Tegnap is csirke levest csináltam, és ebédre ö is kapott belöle répát, krumplit, és kevés csirkemellet a levével összemixelve.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!