Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos csak (306 db)

6 hónaposan csak ülni akar volt vagy van valakinek így a babája? A kocsiban simán a könyökével és hasizomból felül. Nem lesz baja?

Legjobb válasz: örülj neki,hogy ilyen ügyes:)Ha maga szeretné akkor hagy ezzel csak erösödik,nem ártasz neki.Nekem a lányom ugyan ilyen volt 7 honaposan felált.A fiam most 7 honapos és még csak most tanult meg forogni.Minden babának más a fejlödése.Ne izgulj csak hagyd had ügyeskedjen:)

örülj neki, hogy ilyen ügyes:) Ha maga szeretné akkor hagy ezzel csak erösödik, nem ártasz neki.Nekem a lányom ugyan ilyen volt 7 honaposan felált.A fiam most 7 honapos és még csak most tanult meg forogni.Minden babának más a fejlödése.Ne izgulj csak hagyd had ügyeskedjen:)
Lányom is ezt csinálja, ha hátradöntöm kicsit, azonnal felhúzza magát hasból, és egyenesen akar ülni állandóan. Én is aggódtam, de aztán ráhagytam egy idõ után. Csak nem csinálná, ha nem lenne jó Neki.
Szia! Kislányom ugyanezt csinálta már 5 hónaposan. 5 és fél hónapos kora óta én már ültetem a babakocsiban. Csak ha nagyon álmos, akkor fektetem el. Nagyon ügyesen nézelõdik mindenfelé. Semmi baja nem lesz, szerintem ültesd fel, meglátod mennyire érdeklõdõ a babád. :)
Nuk fõzelékes etetõcumi, vagy add kanállal.
igen a szilikonos itatópohárból kijön a sûrûbb gyümilé is. Mi is ilyet használunk
Itasd üveg pohárból.
Mi a nuk L-es méretû cumiját használjuk gyümölcslevekhez. Nem az elõttem levõ ellen beszélek, de szerintem egy 6 hónapos gyereknek joga van cumisüvegbõl inni. Én sajnos csak 2 hónapig tudtam szoptatni. De ha sok gyerek 2-3 éves koráig szophat, a Tiednek is joga van a cumihoz, még mindíg természetesebb neki, mint az üvegpohár. Meg fog tanulni inni abból is idõben...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Még mindig az anyatej a fõ tápláléka, imád szopizni és nem csak az evés miatt szerintem. Nem vagyok híve a túl hamar pohárból ivásnak, hagy legyen kisbaba még és cumis üvegezzen, ha azt akar. A gyümölcslének meg ma veszek nuk szilikonos itatós poharat.
Újszülött kortól remekül poharaznak , sokkal természetesebb mint a cumi .Majd eszedbe jut az átszoktatásnál.
Miért lenne baj? Lányom sosem evett ilyen kutyulákokat...
Enyém 18 hónapos, még soha életében nem evett sem kását (azt nem is tudom mi), és még tejpépet sem. Nem hiányzik neki, fel se merült bennem soha, hogy ilyesmit adjak neki. Eszik zöldséget, gyümölcsöt, joghurtot, stb....
8, 5 hónapos a kisfiam, és kb. kétszer adtam neki tejpépet, kását még sosem. Most akarok neki majd csinálni rizstejbõl tejbegrízt.
Nem baj. Az enyém semmiféle ilyen kutyulékot nem akar megenni. Próbáltam a Sinlacot, HA-s pépet, köleskását, minednt simán is és gyümivel is, de nem kell neki. tegnap csináltam vízben fõtt grízt gyümivel, az sem kellett neki. A doki szerint így is fel fog nõni, nem kell erõltetni. Fõzeléket, gyümit eszik. 8 hós


Le vagyunk maradva? Azt látom hogy sokak babaája már 6 hónaposan áll és mászik. Az Én kisfiam 18-án lesz 6 hónapos és még csak forog és kúszni próbál. Jártunk Dévény tornára nyaki hipotónia miatt de most megint elkezdtem aggódni. Van okom?

Legjobb válasz: Jézusom dehogy! Nézz csak utána, mi az átlag. Nagyon nem az, hogy 6 hónaposan állnak. Az enyém, ha jól emlékszem, 6 hónaposan talán kúszott, mászni még biztos nem tudott, sõt nemhogy állni, de ülni sem egyedül. Állni 10-11 hónaposan kezdett (kapaszkodva) járni pedig 14 hónaposan. Nincs ebben semmi késés. Sõt, még az enyémre azt mondta a gyerekorvos, hogy milyen hamar kezdett forogni meg kúszni. Aztán a többit már nem csinálta hamar, teljesen átlag idõben. Nincs lemaradva a picikéd, és amúgy is azt mondják, hogy a fiúk sokmindent késõbb kezdenek.

Azt hiszem ha nekem ilyet mondana a dokink, keresnék helyette másikat... 3 hónaposan forogni?? Jézusom!!
Jézusom dehogy! Nézz csak utána, mi az átlag. Nagyon nem az, hogy 6 hónaposan állnak. Az enyém, ha jól emlékszem, 6 hónaposan talán kúszott, mászni még biztos nem tudott, sõt nemhogy állni, de ülni sem egyedül. Állni 10-11 hónaposan kezdett (kapaszkodva) járni pedig 14 hónaposan. Nincs ebben semmi késés. Sõt, még az enyémre azt mondta a gyerekorvos, hogy milyen hamar kezdett forogni meg kúszni. Aztán a többit már nem csinálta hamar, teljesen átlag idõben. Nincs lemaradva a picikéd, és amúgy is azt mondják, hogy a fiúk sokmindent késõbb kezdenek.
5 és félhós a fiam és most kezd forogni de a kezét még nemtudja ki huzzni
Tényleg ne aggódjál. Még csak az kellene, hogy elkezd erõltetni, aztán büszkélkedhetnél, hogy már 10 hónapos, és már a kezedet fogva sétál! brrrrr
1. vok. 3 hósan forogni kell?! Ez egy barom. 3 és 6 hó között szoktak elkezdeni forogni, de ebben is lehet picike csúszás.
Szia! az én kisfiam 6, 5 hónapos. 5 hónaposan kezdett forogni, néhány napja pedig négykézlábra állva hintázik, és hátrál mint egy kis rák. :) De ennyi. Egyáltalán nincs lemaradva a te kisfiad sem, nyugi! :)
6 hónapos korban forogni kell, még a kúszással is ráér egy hónapot, úgyhogy nyugi. Ez a normális ütem, de van aki ennél gyorsabb, van aki lassabb. gyógytornász
A kérdező hozzászólása: Erõltettni semmiféle képpen sem szeretném csak nagyon furcsa hogy másoknak ennyivel gyorsabb ütemben fejlõdik a babája.Amikor jártun a Dévény féle gyógytornára ezt ott hallottam."Egy gyermek orvos azzal küldte a még alig három hónapos babát hogy még nem forog és ebben a mai világban nem lehet megengedni hogy valaki lemaradjon".Szerintetek????
A kérdező hozzászólása: Én is meglepõdtem de az amivel indokolta az nem egyszerû de gondolom az anyukát megilyesztette és Õ pedig rohant hogy nehogy valami baj legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat most egy kicsit megnyugodtam.Pedig megfogadtam hogy nem hasonlítom senki gyerekéhez az enyémet de ilyenkorn elfog a frász hogy valami nincs rendben.
Szia.Az én kisfiam hat hónaposan egyedül ült, kilenc hónaposan kapaszkodva felállt.Semmit nem eröltettünk.A védõnõnk azt mondta mindent a maga korának megfelelõen csinál.Szerintem minden babának más a ritmusa.Az egyik kényelmesebb, a másik energikusabb.Nem hinném, hogy aggódni kellene.A felnõtt embereknél is többféle temperamentumu van.
Ez teljesen normális! Meg amúgy is letérõ a gyerekek fejlõdése, több hónapos differencia is normális lehet. Állni nem is nagyon szabadna akkor, egyáltalán nincs lemaradva! Ha meg tud fordulni, az elég!
Az én kisfiam 7 hónapos múlt, 3 napja kezdett el forogni, kúszni már másfél hónapja tud. Ennyit a sorrendrõl... Ne aggódj, semmivel nem vagytok lekésve. A járásról meg fõleg nem. Az állást nem szabad erõltetni a gerince miatt. Nincs olyan baba, aki ne tanulna meg magától ülni, mászni, kúszni, járni, beszélni. Nem szabad elkeseredni, ha a Te babád még nem csinálja azt, amit ugyanannyi idõsen másé. Nem egyformák a gyerekek, mindent a maguk ütemében tanulnak meg, és ha esetleg mindent késõbb fognak elsajátítani, még nem jelenti azt, hogy nem okosak, ügyesek.

72-es ruhát mikortól hordott a babátok? Szerintem a fiam óriás bébi 6 hónapos státusz adatai:7740 gr, 71, 5 cm! Most még 68-as ruhái vannak csak.

Legjobb válasz: A lányom a 74-es rucikat 4 hónapos korától kezdte hordani. Akkor volt 68 centi és 6920 gramm. Akkor még csak bodyból kellett a 74-es, 1 hónappal késõbb már nadrágból is. 6 hónaposan 71 centi és 8000 gramm volt. Most 8 hónapos, már 2 hete kellenek a 80as ruhák rá. Legutóbb 7 hónaposan mérték, akkor 8840 gramm volt és 73 centi. Mindenki 10 hónaposnak nézi. Nem kövér, de nagyon hosszú baba. :D

A lányom a 74-es rucikat 4 hónapos korától kezdte hordani. Akkor volt 68 centi és 6920 gramm. Akkor még csak bodyból kellett a 74-es, 1 hónappal késõbb már nadrágból is. 6 hónaposan 71 centi és 8000 gramm volt. Most 8 hónapos, már 2 hete kellenek a 80as ruhák rá. Legutóbb 7 hónaposan mérték, akkor 8840 gramm volt és 73 centi. Mindenki 10 hónaposnak nézi. Nem kövér, de nagyon hosszú baba. :D
5 hónapos kislányom 74-es ruhákat hord. 8, 4 kiló és 76 centi.
Én babám hasonló paraméterekkel rendelkezik, csak ugyanezekhez a hosszokhoz nagyobb súly társult. (és õ se kövér, hanem inkább hosszú) Ezért gondolom, hogy õ még inkább hosszú baba arányaiban, ezért lehet rá jó még a 68-as. Vannak ruhák amikre a súlyhatár is rá van írva lehet, hogy egyszerûbb, ha azokat nézed.
Az én fiam 6hónaposan kerek 9kiló volt és 74cm. Bõven 74-e ruhákat hordott, de inkább 80-ast. :-)
Szia! A lányom 61 cm-vel született! Így mi 62-essel kezdtük, 6 hetesen 68-ast hordott és 3 hósan 74-est! Fél évesen 7400 gramm volt és 76 cm!1 évesen 10500 gramm és 82 cm!Most 1 hónap múlva lesz 2 éves, és 96cm és 12, 5 kiló!
Kislányom 6 hósan 9150gr és 71cm volt... szóval õ sem picike. A ruhák számozására mai napig nem tudok adni, mert volt, hogy 3 hósan kicsi volt rá a 3-6 hós méretû ruha. Inkább mindig viszek magammal egyet mintának, h kb mekkorát kell vennem. Ez nálad nem járható út? (Így sajna mondjuk mástól nem tudok ruhát "kérni" ajándékba)
A mi manónk most 4 hónaposan 70 cm és 7400 gramm, már 74-es ruhákat hord, de pl kabátból, pulcsiból 80-ast. A 68-asok 3 hónaposan voltak jók rá..
A kislányom 6 hónapos adatai: 72 cm 8170 gr. Nem nagy a kisfiad.
Az enyém 6hónaposan 72cm és 8800g volt, pedig nagyon picinek született. Most 19hós és nem nagyobb az átlagnál /szerintem. 87cm és 13.5kg/. Én fél évesen 74-es ruhákat vettem neki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!hát azért gondoltam, hogy "óriás" bébi mert mindenki a környezetemben hüledezik, hogy milyen nagy és kb 8 hónapos babának felel meg!még a gyerekorvos is megjegyezte, hogy szép nagy erõs baba nem semmi!na ezekbõl gondoltam... próbáltuk a 74-es ruhákat de nagynak találom még amíg jó a 68-as és nem belepasszírozom:) addig azokat hordjuk! 3700 gr és 58 cm vel született...
Érdekes, mert akkor 74-es kéne neki. Nem próbáltad rá? Lehet, hogy már jó lenne az is. Enyém nem emlékszem, most 75 cm, még jók rá a 74-ek, de a 80-ok is. (néha még 86-is, de az gondolom kicsit félre van méretezve)
nekem a lányom 8580 gés 70 centi volt félévesen. egyévesen 9300g és 75 centi. alig nött. kb 5 hónapja ugyan azokat a ruhákat hordja. nov végén megyünk nyaralni és úgynézki nem kellenek neki új nyári ruhák simán a 74-80-s ruhákat hordja most is. szülinapjára 86-t rendeltem minddenkitöl de mindegyik óriási rá.
Ruhája válogatta. Amúgy egyáltalán nem óriásbébi, a fiam is ekkora volt ennyi idõsen, ez teljesen normális súly. Volt olyan ruhája, amibõl még bõven jó volt a 68-a, volt amibõl kellett 74-es, és volt olyan is, amibõl már 80-ast hordott (ugye a számozás nem tökéletes a babaruháknál:D)
A lányom 6 hónaposan kereken 74 cm volt. :) Felsõruházatból már akkor 80-as méretet hordtunk, mert rövidke volt a 74-es a végtagjainál. Másfél évesen 88 cm. 86-os ruhákat hordott, kabát-overál 92-es kellett. Most 2 éves 4 hónapos és már 97 cm, 98-as ruhákat hord, 2-3 éves méretet. Minden bölcsis csoporttársa fél-egy fejjel alacsonyabb nála. :) Télre már 104-es (3-4 éves) ruhákat szereztem be neki, biztosra mentem. Szép magas, arányos és szerintem kicsit vékonyka kislány. Mindenki azt kérdezi tõle, mikor megy iskolába :D mert azt hiszik ovis.

2-es (6 hónapos kortól) tápszert is írnak receptre, - ami egyébként boltban levehető a polcról? Felírva olcsóbb - van rá támogatás? Vagy az csak az 1-es tápszerekre jár?

Legjobb válasz: Receptre 6 hónapos kor után csak speciális tápszert írnak fel (pl. AR), sima tápszert amit drogériákban is megvehetsz csak 6 hónapos korig támogatja a TB.

Receptre 6 hónapos kor után csak speciális tápszert írnak fel (pl. AR), sima tápszert amit drogériákban is megvehetsz csak 6 hónapos korig támogatja a TB.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!

6 hónapos babának aki már nem csak anyatejes mennyi folyadékot kellene hogy igyon egész nap?

Nagyon kis mennyiséget fogad el cumis üvegb?l egyáltalán korai még a cs?rös pohárral való próbálkozás?

Legjobb válasz: 7 1/2 hónapos a Kislányom teljesen változó hogy mennyi folyadékot fogyaszt 6 hónaposan kb 200 ml-t ivott most 300-600 ml-ig. 6 hónaposan én is megpróbáltam az itatót nekem akkor még nem vált be de most már biztosabban tartja a cumisüveget sok teával isy ezért kipróbálom megint. Azért próbáld meg hátha sikered lesz!!

7 1/2 hónapos a Kislányom teljesen változó hogy mennyi folyadékot fogyaszt 6 hónaposan kb 200 ml-t ivott most 300-600 ml-ig. 6 hónaposan én is megpróbáltam az itatót nekem akkor még nem vált be de most már biztosabban tartja a cumisüveget sok teával isy ezért kipróbálom megint. Azért próbáld meg hátha sikered lesz!!
Nekem 8 hónapos a kislányom, és egyáltalán nem akar semmit inni. Csak az anyatej. Kérdeztem a védõnõt hogy ez nem-e gond, és azt mondta hogy nem mert ezek szerint elég neki a tej.

Baj ha a 4 hónapos, csak anyatejes babámnál 6 hónapos koráig (remélem lesz addig tejci) nem akarom elkezdeni a hozzátáplálást?

Mindenki avval nyösztet, hogy csak egy kis répát adjak, vagy egy kis almát, krumplikát....

Legjobb válasz: Dehogy baj. Ez lenne az optimális. Szerintem... Én is 6 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást meg a folyadékpótlást, addig csak szopizott. Most 20 hónapos és nagyon jó étvágyú, nem válogatós baba.

Dehogy baj. Ez lenne az optimális. Szerintem... Én is 6 hónaposan kezdtem el a hozzátáplálást meg a folyadékpótlást, addig csak szopizott. Most 20 hónapos és nagyon jó étvágyú, nem válogatós baba.
Szerintem teát és vizet ne adj neki egyáltalán, mert ha iszik rendesen, az eltelítheti, kevesebbet szopizhat, és ez csökkentheti a tejedet. Engem is piszkáltak sokan, hogy adjak valamit, mert mi van, ha hirtelen nem lesz tejem, és nem fog elfogadni semmit a babám. Mondtam mindig, hogy van lefejve elég, ha baj lenne, akkor is tud anyatejet kapni. Volt aki ezután sem hagyott békén, de próbáltam leállítani. Egyrészt a te gyereked, te döntöd el, mikor mit egyen, másrészt meg semmi baj nincs azzal, ahogy csinálod.
Ne foglalkozz velük! Azért mondják, mert "irigyek", hogy csak te tudod etetni a picit. Anyukám mindig mondta, hogy õ is úgy szeretné már etetni, itatni, de amíg szopizik, addig hozzám van kötve, rám van utalva. Ja, utána meg majd jön a mindennel meg akarják tömni korszak, pl. 8 hónaposan csoki, töltött káposzta, pacal stb...
Nem baj, mindenki igyekszik beleszólni más babák étkezsésébe és lefitymálni ha nem az általa ideologizált kort követi hozzátáplálásban. Minden korszaknak megvannak a maga tankönyvi szabályai, egy idõben a 4 hótól való hozzátáplálást írta minden szakkönyv, azelõtt a 2 hónapot, most a 6 hónap van porondon. Talán 1 év múlva meg 3 hónap lesz vagy 7. A fontos hogy mindig úgy csináld ahogy TE jónal látod, nem szabad sem tankönyv-anyukának lenni, sem pedig engedni mindenki kibeszélésének, nyaggatásának! Minden baba szervezete más, van amelyiknek a gyomra már 4 hósan kész rá de van amelyik 7 hósan is minden szirszarra allergiás meg pocakfájós, csak sajnos ezt egyik tankönyv sem említi. Csináld úgy ahogyan jónak érzed, az a fontos!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Eddig nem hagytam, hogy befolyásoljon a környezetem, hogy hogyan is neveljem a gyerekem, és hála Nektek, újból magabiztos vagyok :-)

A csak anyatejes babáknál 6 hónaposan kezdődik a hozzátáplálás, a tápot kapóknál 4 hónaposan? És aki vegyesen kap? Vagy akkor ez most hogy van?

És aki tápot eszik, akkor annak már úgyis mindegy, már 4hósan ehet gyümit? Ezt most nem értem!

Legjobb válasz: Szerintem mindenféle választ fogsz kapni.Hallgass az ösztöneidre az eszedre és figyeld a babád. Az én babám csak anyatejes volt.4 hónaposan elkezdtünk kóstolgatni(védõnõi tanácsra,nem tudott kakilni),annyira izlett neki,hogy 2 hét alatt evett annyit amennyivel kiváltott 1 étkezést,aztán rá kb.1 hónapra mégegyet.5 étkezésbõl 3x szopizik,2x eszik"szilárdat".Nekünk jó így,nem bántam meg.Most 6.5 hónapos a kislányom,huncut,kiegyensúlyozott,mindenevõ(természetesen ami neki való). Szerintem egyen,lehet nem is lesz egyszerû,nem mindegyik gyereknek tetszenek az új ízek.

Szerintem mindenféle választ fogsz kapni.Hallgass az ösztöneidre az eszedre és figyeld a babád. Az én babám csak anyatejes volt.4 hónaposan elkezdtünk kóstolgatni(védõnõi tanácsra, nem tudott kakilni), annyira izlett neki, hogy 2 hét alatt evett annyit amennyivel kiváltott 1 étkezést, aztán rá kb.1 hónapra mégegyet.5 étkezésbõl 3x szopizik, 2x eszik"szilárdat".Nekünk jó így, nem bántam meg.Most 6.5 hónapos a kislányom, huncut, kiegyensúlyozott, mindenevõ(természetesen ami neki való). Szerintem egyen, lehet nem is lesz egyszerû, nem mindegyik gyereknek tetszenek az új ízek.
Az én kisfiamat is vegyesen tápláltam anyatejjel és tápszerrel, amikor 4, 5 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást. Kb. 3-4 hét volt, mire kiváltottuk a tízórait gyümölcsre.

Ha 6 hónapos koráig szopizik egy baba, és csak ahhoz van szokva (nem fogad el cumit, cumisüveget. ) nagy nehézségekkel jár majd a hozzátáplálás?

Szeretném ha azok írnának akik fél éves korig csak szoptattak, hogy nekik hogyan sikerült a picivel elfogadtatni, hogy a cicin kívül van más is. Nekem 4.5 hónapos a babám, és semmit nem fogad el, csak cicizni akar. Ugye nem lesz könny? dolgom vele? Van valami jó ötlet, hogy hogyan szoktassam legalább a cumisüvegre rá? Vettem neki szelepes poharat azt egy pici forralt vízzel szoktam odaadni neki, de csak rágja nem jön rá, hogy szívni kell, ha pedig egy csepp a szájába megy megborzong. Fogalmam nincs hogy kezdjem el! Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az én fiam 6 hónapos koráig csak szopizott. Se víz, se tea, se cumisüveg, se semmi más. Aztán 6 hnaposan megette az elsõ kanál almát. Azt mondják az okosok, hogy eleinte csak egy-egy kanállal kapjon és fokozatosan kell növelni a mennyiséget. Hát az én fiam Rögtön úgy gondolta, hogy amibõl kapott egy kanállal, abból õ bizony kéri a többit is! Pedig teli hassal, szopi után kínáltam! A cumisüvegre meg ne akard rászoktatni, legalább késõbb sem kell azzal sznvedned, hogy leszoktasd róla. Az én fiamnak sosem volt cumisüvege, de nem is hiányzott. Kicsi kora óta nagyon ügyesen iszik pohárból. Véleményem szerint a hozzátáplálás nehézsége nem függ attól, meddig kap csak cicit a baba. Egyéntõl függ, semmi mástól. Van olyan baba, aki sokáig nem fogad el semmi mást és késõbb (akár 1 évesen!) is csak fokozatosan 1-1 kanállal fogad el mást, de van olyan is, mint az enyém, hogy azonnal tetszik neki minden új és követeli a folytatást is. És a kettõ közötti fokozatok is mind normálisak és nem függenek a cicizés idõtartamától.

Az én fiam 6 hónapos koráig csak szopizott. Se víz, se tea, se cumisüveg, se semmi más. Aztán 6 hnaposan megette az elsõ kanál almát. Azt mondják az okosok, hogy eleinte csak egy-egy kanállal kapjon és fokozatosan kell növelni a mennyiséget. Hát az én fiam Rögtön úgy gondolta, hogy amibõl kapott egy kanállal, abból õ bizony kéri a többit is! Pedig teli hassal, szopi után kínáltam! A cumisüvegre meg ne akard rászoktatni, legalább késõbb sem kell azzal sznvedned, hogy leszoktasd róla. Az én fiamnak sosem volt cumisüvege, de nem is hiányzott. Kicsi kora óta nagyon ügyesen iszik pohárból. Véleményem szerint a hozzátáplálás nehézsége nem függ attól, meddig kap csak cicit a baba. Egyéntõl függ, semmi mástól. Van olyan baba, aki sokáig nem fogad el semmi mást és késõbb (akár 1 évesen!) is csak fokozatosan 1-1 kanállal fogad el mást, de van olyan is, mint az enyém, hogy azonnal tetszik neki minden új és követeli a folytatást is. És a kettõ közötti fokozatok is mind normálisak és nem függenek a cicizés idõtartamától.
Én is csak szoptattam kislányomat 6 hónapos koráig, semmi víz, tea. Cumisüveget nem ismeri és cumija sincs. Õ nem szereti a kanalat, egybõl darabosat kapott. BLW...nézz utána. Most 7 hónapos, a víz és egyéb folyadék még nem kell neki, gyümibõl és fõzelékbõl is csak keveset eszik, de nem erõltetem. Minden tetszik neki, de csak egy darabig. Szerintem is várj még.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Egyáltalán nem bánom, hogy szopizik! Sõt boldog vagyok, hogy szépen gyarapodik, és elég neki a tejcsi. Csak kíváncsi voltam, hogy kinek mennyire ment nehezen a hozzátáplálás. Sokan ellátnak tanáccsal, hogy ekkora gyereknek már más ételre is szüksége van, nem csak a tejcsire, de elengedem a fülem mellett. Egyedül az aggaszt, hogy hogy fog inni, azért teára csak szüksége lesz. Nem?? Köszönöm a válaszokat! Kicsit megnyugodtam. Majd lesz valahogy!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!