Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos cicám eddig lakásban élt, (1 db)

6 hónapos házi cicám eddig lakásban élt, most elveszett. Életben maradhat-e kinn a szabadban?

Legjobb válasz: Ne add fel a reményt!Még vissza jöhet!Az én macskám is kiment,azt hittem örökre búcsút mondhatok neki.Mindennap vártam, hogy megjelenik,és két hét után mikor már minden reményem elszállt,megjelent az ablak alatt keservesen nyávogva.Lefogyott,koszos volt de újra itthon.Aztán a nyári idõszakban ez rendszeressé vált,hogy 1-2 hétre kiment,de naponta jelentkezett kajálni.Amúgy az elsõ verebet is ekkor fogta, amit megmutatott.Pedig nagyon kényes perzsa macska volt,sosem volt kint a szabadban,mégis feltalálta magát.Az ösztön mûködik.

Ne add fel a reményt!Még vissza jöhet!Az én macskám is kiment, azt hittem örökre búcsút mondhatok neki.Mindennap vártam, hogy megjelenik, és két hét után mikor már minden reményem elszállt, megjelent az ablak alatt keservesen nyávogva.Lefogyott, koszos volt de újra itthon.Aztán a nyári idõszakban ez rendszeressé vált, hogy 1-2 hétre kiment, de naponta jelentkezett kajálni.Amúgy az elsõ verebet is ekkor fogta, amit megmutatott.Pedig nagyon kényes perzsa macska volt, sosem volt kint a szabadban, mégis feltalálta magát.Az ösztön mûködik.
Én csak a közlekedési eszközöktõl félteném. Vagy befogadja valaki, vagy talál mindenféle hulladékot az utcákon, éhen biztosan nem hal.
Nekem is volt egy házicicám. Emeletes házban lakunk, így ritkán volt kint. Mikor terhes lettem el kellett vinni a különbözõ fertõzésveszélyek miatt. Egy kertesházba került. 1 hét alatt hozzászokott, és most már a kutyákat is lepofozza. Minnél fiatalabb, annál jobban alkalmazkodik az új környezethez. Ne féltsd, az sincs kizárva, hogy hazamegy. Ugyanis a macskák a házhoz hûségesek, és nem az emberhez. Persze, ha valaki befogadta, akkor nehezebb lesz megtalálni.
No para! Életben fog maradni. Hogy visszamegy-e hozzád, az már más kérdés, de az életbenmaradásra jó esélye van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kutyáknak való jutalomfalatot lehet adni macskának?

Szomorúan vettem tudomásul, hogy a kutyáknak való jutalomfalatok között több rágós, szárított hús alapú falat van. Nagy nehezen találtam egyet, ami cicáknak való, de az nagyon pici darabokból van (Vitakraftnak van ilyen). Szeretném, ha a cicám ilyeneket rágcsálna fogváltáskor. Ezek a jutalomfalatok pedig ráadásul olyanok, hogy nincs megkötve, mennyit adhatunk belőle.

1

Náthás a 8 éves macskám házi praktikák érdekelnének hogyan tudom kigyógyítani belőle?

Ne azt írjátok azonnal hogy állatorvos. Több éve vannak macskáim, a saját praktikáim mellé kellenének még tanácsok.

4

Mi lehet a baja?

Ma hazahoztam egy macskát. Szerintem beteg,mert nyitott szájjal veszi a levegőt amikor dorombol,ami nem is dorombolás,hanem inkább hörgés. Mióta hazahoztam evett,de nem ivott és wc-n sem volt. Azt sem tudom egyáltalán benti macska volt-e. Lefeküdt az asztal alá,és nem mozdul onnan. Bármit csinálhatok vele,tűri. Ezzel azt akartam mondani,hogy megfürdettem,hajszárítóztam és meg sem mozdult. Csak fekszik.
Esetleg,ha valakinek elveszett a cicája kb. 1 hete Békéscsabán az írjon rám!!!!!!

3

Milyen fajtájú macska ez?

http://mellbimbo.eu/picture/565434/gifs_22.gif

1

Elképzelhető, hogy éjszaka macska jár be az ablakon?

Ma reggel arra keltem, hogy egy nagy nedves folt volt kör alakban az ágyam mellett, és a szobámban a földön lévő tárgyak fel voltak borulva. Én macskára tippelek. Vagy más is lehet?

7

Hogy szoktassam le?

Hogy tudom átszoktatni a macskámat a tejről a vízre?
Nem szeretném megszakítani a tejet sem csak a vizet egyáltalán nem issza még! 2 hete lett elválasztva az anyjától,cica konzervet kap de mellette a házi kosztot is megeszi (kenyér kivételével)!

2

A RC Babycat Instinctive-t hogyan kell adagolni? 1 tálca egy napra, kis részekre szétosztva? Ez az egyetlen, amihez nincsen útmutató.

2

A cicám érdekesen nyávog, tehát nyújtottan és olyan mintha hívogatni akarna valakit vagy valamit szerintem tüzel és elvíselhetetlen ez a nyávogás. Mennyi idő amíg abbahagyja vagy valahogyan el lehet mulasztani házilag?

5

Hol található a macskák lapockája?

A lapockái közé kell cseppentenem, de még soha nem csináltam ilyet, és biztosan jó helyre szeretném adni neki.

10

Már több mint egy hónapja eltűnt a cicánk, visszajöhet még?

1 éves kandúrról van szó,eddig nem nagyon mászkált el ( nappal legalábbis nem),kinti-benti cica volt.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!