Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapos cicám eddig lakásban élt, (1 db)

6 hónapos házi cicám eddig lakásban élt, most elveszett. Életben maradhat-e kinn a szabadban?

Legjobb válasz: Ne add fel a reményt!Még vissza jöhet!Az én macskám is kiment,azt hittem örökre búcsút mondhatok neki.Mindennap vártam, hogy megjelenik,és két hét után mikor már minden reményem elszállt,megjelent az ablak alatt keservesen nyávogva.Lefogyott,koszos volt de újra itthon.Aztán a nyári idõszakban ez rendszeressé vált,hogy 1-2 hétre kiment,de naponta jelentkezett kajálni.Amúgy az elsõ verebet is ekkor fogta, amit megmutatott.Pedig nagyon kényes perzsa macska volt,sosem volt kint a szabadban,mégis feltalálta magát.Az ösztön mûködik.

Ne add fel a reményt!Még vissza jöhet!Az én macskám is kiment, azt hittem örökre búcsút mondhatok neki.Mindennap vártam, hogy megjelenik, és két hét után mikor már minden reményem elszállt, megjelent az ablak alatt keservesen nyávogva.Lefogyott, koszos volt de újra itthon.Aztán a nyári idõszakban ez rendszeressé vált, hogy 1-2 hétre kiment, de naponta jelentkezett kajálni.Amúgy az elsõ verebet is ekkor fogta, amit megmutatott.Pedig nagyon kényes perzsa macska volt, sosem volt kint a szabadban, mégis feltalálta magát.Az ösztön mûködik.
Én csak a közlekedési eszközöktõl félteném. Vagy befogadja valaki, vagy talál mindenféle hulladékot az utcákon, éhen biztosan nem hal.
Nekem is volt egy házicicám. Emeletes házban lakunk, így ritkán volt kint. Mikor terhes lettem el kellett vinni a különbözõ fertõzésveszélyek miatt. Egy kertesházba került. 1 hét alatt hozzászokott, és most már a kutyákat is lepofozza. Minnél fiatalabb, annál jobban alkalmazkodik az új környezethez. Ne féltsd, az sincs kizárva, hogy hazamegy. Ugyanis a macskák a házhoz hûségesek, és nem az emberhez. Persze, ha valaki befogadta, akkor nehezebb lesz megtalálni.
No para! Életben fog maradni. Hogy visszamegy-e hozzád, az már más kérdés, de az életbenmaradásra jó esélye van.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet ez? Tippek esetleg!

Pár napja talált kiscicánk hasfalán egy lyukat találtunk. Fogalmam / fogalmunk sincs, h mi lehet az.
Tippek esetleg?
Sérv?
Oldalt található a lyuk (kb. 0,5 cm átmérőjű)

3

Lehet macskaval elnem ugy, hogy ha allergias vagyok ra? Van aki el igy es szed mellette gyogyszert ra?

9

Valaki tart szervált?

ujságban láttam kb 2éve hogy valaki panelban tartja..én már nagyon régota pár éve nyomozok utánna..sajna nyelveket nem beszélek,igy nehéz..a kérdésem az volna,hogy ismertek olyat akinek van?? afrikai szerválról van szó. a kismacskák közé sorolják őket.. 12-20kg

7

A cicámnak nevet szeretnék, mondana valaki? (többi lent)

Egy szürkés cica fején egy vörös folttal,nyakán pedig egy fehérrel. A testén több helyen vöröses árnyalatú a szőr.

14

Van itt valaki, akinek a cicája Nobivac Tricat Trio-t kapott, esetleg tapasztaltatok már ilyet?

Cicám (11hetes) ma kapta meg az első oltását. Akkor jól viselte, viszont mióta hazaértünk vagy alszik, vagy csak fekszik, eléggé kiütötte a szuri :( Fájhat tőle a lába? Mit lehet ezzel kezdeni?

3

1 éves lakásban tartott lány cicám biceg a bal hátsó lábára. Mitől lehet?

Ma hajnalban nagy nyávogásra ébredtem , eltűnt valahol a házban kis időre és amikor elő jött azt vettem észre , hogy sántít és néha hangot is ad hozzá mintha sírna.... Eszik iszik rendesen, próbáltam neki tapogatni h még is hol fájhat , de nem igazán engedte.. Benti cica , egyáltalán nem kijárós.. szóval nem értem. Mi lehet a baj? Csak késő délután tudom elvinni az állatorvoshoz , valaki nyugtasson meg , hogy nem komoly.... :(((((

2

Hogyan lehet macskát megfürdetni?

Azaz milyen tanácsokat adnátok? Hogyan kezdjek neki?...
Csak mert belefeküdt a szarba (hogy hogyan azt haggyuk)elrőe is köszi:)

6

Honnan vagy hogyan érdemes macskát venni?

Mert pont cicavásárlás előtt vagyok.

3

Mikor lesz szobatiszta?

Tegnap hoztunk haza egy pici kandúrkát. Menhelyről, kb. 2 hónapos lehet, nem tudom pontosan, de azt mondták, hogy olyan fiatalka, hogy még nincs egy oltása sem.
A gondom az, hogy ahol rájön a szükség, odacsinál. Napközben, amikor a javarészt a nappaliban vagyunk, akkor ő is ott van velünk és rájár az alomra, de pl. nem kaparja el.
Napközben, ha éppen az ölemben van és nem veszem észre, odakakál. Ma csak 2-szer húztam szét a szekrénysort, mert mögé mászott, ott elaludt majd nyávogott egyet és már jött a szag.

1

Milyen fajta a képen látható macska?

http://kepfeltoltes.hu/131007/DSC_0454_www.kepfeltoltes.hu_...

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!