Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapja most (150 db)

Vetélés után mikor próbálkoztatok? Nekem januárba volt egy vetélésem amit műtétileg fejeztek be. Az orvos azt mondta, hogy várjunk 6 hónapot és utána próbálkozhatunk. Nem sok ez a 6 hónap? Baj ha mi már most próbálkozunk?

Második babám lett volna,az els? egészségesen megszületett már 5 éves.

Legjobb válasz: Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!

Nekem is 6 hónapot mondott a dokim, de én már 9 hónapja vetéltem el. Nem bírnám még egyszer elviselni, ha elvetélnék!
Én személyszerint Jobban ajánlanám Neked a Femibion 800 nevû vitamint!Sokkal több vitamin van benne ami hasznos a babának!Én még folsavat is szedek plusszba! Az, hogy sagít-e teherbe esni....hát, nem tudom, viszont, ha jön a baba, már felleszünk töltve vitaminnal és ezzel is már tettünk a vetélés ellen valamit! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Hálistenek a párom is sokat segit!Május 1. óta elkeztem az Elevitett szedni szerintetek ez is sokat fog segiteni hogy hamar teherbe essek?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki írt!Én lelkileg már jól vagyok!Az 5 éves kislányom ad nekem erõt!Már õ is szeretne kistesót.De majd csak összejön.
Fúúú!Hát ezt nem is csodálom!!!!! Nekem is azörnyû volt elveszteni a 6 hetes babámat!Hát akkor Neked!!!!!! Szívbõl sajnálom!!!!!!
Nekem 6 hónapot mondott a doki, hogy rendbejöjjek, bár szerinte lelkileg több idõbe fog telni. Nekem most április elsején született meg, illetve spontán vetélésem volt 22-23 hetesen. Nagyon félek. Remélem többet nem fordul ez elõ velem, mert azt nem élném túl. Nagyon szeretnék én is babát, de a doki szerint míg lelkileg nem állok készen nem javasolja. Szerinte lehet, hogy egy év is lesz (pszihologust javasolt).
Nekem is 3 hónapot mondtak az orvosok!Állítólag ennyi idõ kell a szervezet regenerálódására, és a méh nyálkahártya újbóli megvastagodására!
Nekem 3 hónapot mondtak, de van akinak csak 6 hetet!Nem értem mi alapján "osztják", de szerintem ti már belevághattok!Ha készen áll a szervezeted úgyis sikerül, ha meg nem akkor legfeljebb késõbb jön össze, de esélyt lehet adni neki!!
Nekem is 6 hónapot mondott az orvosom, de 5 hónapra "besikerült". Nem terveztük, csak jött. Egészséges, már 14 hós:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!A menstruáciom azóta mindig napra pontosan megjön!
Szia! Nekem is volt missed ab-om 11 hetesen, nekem is 6 hónapot mondtak, hogy várjak, a másik 4 hót, a harmadik 3 hót, de nekem kellett is az a 6 hónap, amire teljesen rendbe jöttem, mert a mensim nehezen állt helyre utána. De ha te úgy gondolod, hogy rendben van, szerintem próbálkozhattok, mert eltelt már annyi idõ.
A kérdező hozzászólása: Kösszi hogy drukolsz.Aranyos vagy!

Szerintetek igaz baratnom vol az akivel 6 evig a legjobb baratnok voltunk, es most lecserelt egy olyanra akit 6. honappal ismer?

Legjobb válasz: figyelj, 6 év sok idõ... vannak emberek, akik kiskorukban megismerik a legjobb barátjukat és együtt nõnek fel és felnõttként is legjobb barátok, de ez nagyon ritka. a legtöbb embernek változik a baráti köre az évek során, ez ellen valamikor nem lehet mit tenni és nem is szükséges, természetes. tudom, hogy most nagyon rosszul esik, biztos sok a közös emlék és te nem találod most a helyed, de lehet a barátod rád unt. ez gyakran megesik ilyen hosszú idõ után. lehet majd 1-2 év múlva megint visszatalál hozzád, lehet csak ilyen "fellángolás" a másik barátnõ. próbálj te is más barátokat szerezni, vagy ha vannak, akkor legyél velük. de néha jobb egy kis szünet, hogy ne unjatok egymásra.

figyelj, 6 év sok idõ... vannak emberek, akik kiskorukban megismerik a legjobb barátjukat és együtt nõnek fel és felnõttként is legjobb barátok, de ez nagyon ritka. a legtöbb embernek változik a baráti köre az évek során, ez ellen valamikor nem lehet mit tenni és nem is szükséges, természetes. tudom, hogy most nagyon rosszul esik, biztos sok a közös emlék és te nem találod most a helyed, de lehet a barátod rád unt. ez gyakran megesik ilyen hosszú idõ után. lehet majd 1-2 év múlva megint visszatalál hozzád, lehet csak ilyen "fellángolás" a másik barátnõ. próbálj te is más barátokat szerezni, vagy ha vannak, akkor legyél velük. de néha jobb egy kis szünet, hogy ne unjatok egymásra.
Hát nagyon is sajnállak...Nemtudom mien barátnõd van de nagyon nem cool.Nekem is van legjobb baratnõm és mióta élek ismerem s egyidõs velem es leggjobb baratnõk vagyunk jóban-Roszban és sosem untuk meg egymast igaz veszekedés volt de az izgalmasabbé teszi a barátságot szerintem az igaz barátságba kell egy kis veszekedés, hogy majd kibéküljünk és jobban megbízzunk egymásba.[a jó barátok, igaz barátok kibékülnek]Örökké ott lesznek egymásnak <3 Szerintem te keress egy olyan barátnõt amilyen nekem van mert ha olyant kapsz akkor egy szebb életet kaptál. Ha van barátod van életed és boldog perceid!!!!! //Nem vagyok lezbi!!!!// Csk megjegyeztem mások kedvéért hogy nehogy azthiszék.
NEM VOLT AZ!!!Nekem is volt ilyen barátnõm és mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy azóta sem tartom vele a kapcsolatot. Az energiádat egy új és jó barát keresésére fordítsd és ne szomorkodj a másik után.
A kérdező hozzászólása: Igen lett egy masik baratnonk is akit en is es o is nagyon szeretett, de engem becsapott es ezert en nagyon megharagudtam ra es mikor kiakartam vele bekulni o mar nem beszelt velem....csak a masik baratnonkkel!:((
Bizony, nem szabad azt hinni, hogy csak 1 barátnõje lehet valakinek! Ismerek olyat, aki féltékenykedett az új barátnõre és részben ennek köszönheti azt, hogy valóban lecserélték!
Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny? Szerintem nem cserélt le. Csak lett rajtad kívül egy másik barátnõje is. A barátság nem kizárólagos. Szerintem a legokosabb, ha derûs szívvel tudomásul veszed az új helyzetet.
Én csak vicceltem. Nem szabad lecserélni senkit, ha csak nem csalódtál benne nagyon nagyot. Mondjuk egy igazi barátságnak azt is túl kell élnie. Egyébként nagyon sok nõtõl hallottam már, hogy a "legjobb" barátnõjük irtózatos módon kib*szott vele. Ez ilyen nõi dolog, aláraknak egymásnak valamiért, ahol tudnak.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszokat!:)
Igen, az autókat is fiatalabbra cserélik, kb. 6 év után.
:-) Ha valakit hosszú idõ után lecserélnek az így szokott kinézni... a kezdõdõ kapcsolat szükségszerûen rövidebb - viszont új esély. Az idõ nem mindig elõny - különösen ha az idõ alatt sem történt meg az aminek meg kellett volna történnie. Ha felelsz a táblánál úgy romlik a jegyed, ahogy telik az idõ maradnak válasz nélkül fontos kérdések meglehet úgy érzed felelsz - mondod amit tudsz. A helyzet annyiban nehezebb, hogy csak két jegy van: ötös vagy egyes - igen vagy nem. Ha idõd lejárt - nem sokban reménykedhetsz egy új felelõ nagyobb esély - míg te lejárt lemez. Azt a kérdést ajánlom feltenni - mint minden fiúnak egyébként - hogy mirõl szól ez a felelet - és mi az igazi kérdés ? A kérdés közvetve van föltéve - ha direktben kérdeznék könnyû volna cselezni. Az igazi feleltetõ pedig nem is a párjelölt akit látsz de benne van a természet által nagyrészt tudattalan - a vizsgabizottság... az ösztöneiben mélyen. Az õ kérdésük az, hogy megfelelsz-e szövetségestársnak a természetes küldetés betöltésére. Egybites az ítélet akár a statárium: igen vagy nem. Kicsit vakok vagyunk ezekre a dolgokra és így áll bosszút rajtunk, hogy okuljunk belõle... nem a természettõl kaptad-e az örömre boldogságra való képességedet ? És vajh csupán a te szórakoztatásodra az idõ kellemes együtt eltöltésére adatott-e ? Az ösztön csontjainkba rekesztett tûz tudattalanul dönt és ítél arról is amit tudatosan csinálsz... az övé rólad mint te is róla - csak tudni véled mi vonz és mi taszít amikor magyarázatot keresel rá - de a magyarázat mélyebben van - a teremtõ/természetnél és sajnos túl nagy szabadságunk lett figyelmen kívül hagyni ezeket a dolgokat. Nem kellett tudnunk róla amíg szabadságunk nem lett belenyúlni, mert mûködtek. Most tapasztaljuk milyen amikor zsákmányunknak tekintjük azt ami ajándéknak volt szánva. Nem értjük a világot. Röviden a lényeg: a te ösztönküldetésed nem ugyanaz mint a nõé - bár ugyanazt a célt szolgálja. De kompatibilis és együttmûködõ bizonyos feltételekkel. Viszont magadból kiindulva nem biztos hogy jól érted a párodat. A kulcs, hogy ha szereted az õ küldetését a magadévá tudod tenni. Az udvarlás üzenete ez: szövetségképes akarsz lenni ilyen-olyan-amolyan tulajdonságaid értékrended stb alapján. Ebbõl dekódolódik, hogy alkalmasnak ígérkezel-e valaki viszonylatában. Ahogy te magad is mikor formákban gyönyörködsz - dekódolsz utód-anya ígéretesség szempontjából - és bármennyire praktikus és ésszerû volna nem a kényelmes könnyed következménymentesség szempontjából... A szövetség ereje közös (élet)küldetésben rejlik, és az nem a kellemes, kényelmes öncélos örömök.

Hányadik hétig tart a 2. trimeszter? 24hetesen hányadik hónapban vagyok? A 6. -at most kezdem?

Legjobb válasz: Általában azt hangoztatják, illetve úgy általánosult, hogy az elsõ trimeszter a 12. hét végéig tart, gyakorlatilag viszont úgy láttam a babafejlõdést leíró honlapokon, hogy a 14. hét végéig jelölik az elsõ trimesztert, a 27. hét végéig a másodikat, 28. héttõl a harmadikat. Ha holdhónapokat nézünk, akkor egy holdhónap négy hét, ezek szerint te most lennél hat hónapos, kezdenéd a hetediket, de nekem áll a szõr ettõl a számítási módtól, mert akkor én a jelenlegi 37 hetemmel már a tizedik hónapban vagyok javában. Szerintem ez így hülyén hangzik. Ezért én mindig azt nézem, hogy az utolsó mensim óta hány naptári hónap telt már el, tehát ha mondjuk neked május 15-én lett volna az utolsó mensid elsõ napja, akkor azt mondanám a helyedben, hogy most leszek hat hónapos november 15-én.

Általában azt hangoztatják, illetve úgy általánosult, hogy az elsõ trimeszter a 12. hét végéig tart, gyakorlatilag viszont úgy láttam a babafejlõdést leíró honlapokon, hogy a 14. hét végéig jelölik az elsõ trimesztert, a 27. hét végéig a másodikat, 28. héttõl a harmadikat. Ha holdhónapokat nézünk, akkor egy holdhónap négy hét, ezek szerint te most lennél hat hónapos, kezdenéd a hetediket, de nekem áll a szõr ettõl a számítási módtól, mert akkor én a jelenlegi 37 hetemmel már a tizedik hónapban vagyok javában. Szerintem ez így hülyén hangzik. Ezért én mindig azt nézem, hogy az utolsó mensim óta hány naptári hónap telt már el, tehát ha mondjuk neked május 15-én lett volna az utolsó mensid elsõ napja, akkor azt mondanám a helyedben, hogy most leszek hat hónapos november 15-én.
Én visszafelé számolok: 9. hónap: 37-40. hét 8. hónap: 33-36. hét 7. hónap: 29-32. hét 6. hónap: 25-28. hét 5. hónap: 21-24. hét 4. hónap: 17-20. hét 3. hónap: 13-16. hét 2. hónap: 9-12. hét 1. hónap: 5-8. hét Nekem így lenne logikus. A 3. trimeszter a 29. héttõl kezdõdik.
A 27. héttõl kezdõdik a 3. trimeszter. Én 28 hetes vagyok, és 7 hónapos, szóval te most lettél 6 hónapos.
1 trimeszter 12 hét, tehát akkor te most kezded a 7.hónapot.
Igen ez a 6.hónap:) Kellemes babavárást!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :D
Szia! Én is 24 hetes vagyok, július 19re vagyok kiirva. Neked mennyit mozog a babád? És minden oké veletek? Tudod már hogy fiad lesz e vagy lányod? Azért érdeklödöm, mert úgy érdekelnek a "velem" egy korúak! =)
A kérdező hozzászólása: Válaszoltam priviben! Üdv

6 hónapja elvesztettem a szüzességem, most először nem jött meg. Ez utalhat terhességre?

Miel?tt elkezdeném a történetet, arra kérném a leend? válaszolókat, hogy a véleményüket mondják el, de ne kioktatva, vagy lehurrogva. Köszönöm szépen...

Legjobb válasz: hát, az elején nem nagyon értem a dátumozást : Nos... (dátumozom, hogy követhetõbb legyen) 6 hónapja vesztettem el a szüzességem (júl. 24.). Majd rá egy hónapra feküdtem le megint a barátommal (jún.24.). A mensesemnek a kettõ között kellett volna megjönnie (július 14. körül), de az elsõ együttlét után csúszott két hetet, így július 27-én jött meg. ha ezt pontosítanád, megköszönném:$ de ezen felül szerintem nem lehet h terhes vagy :) hány éves vagy? mert ha még fiatal vagy, akkor lehet h még nem rendszeres... vagy az elsõ két együttléttõl kicsit megborult a rendszer.. vagy mostanság... volt pár stresszes napod... és igen, h kiderüljön h mi a gond, jó ötlet a doki :) de szerintem a terhesség kizárva

hát, az elején nem nagyon értem a dátumozást : Nos... (dátumozom, hogy követhetõbb legyen) 6 hónapja vesztettem el a szüzességem (júl. 24.). Majd rá egy hónapra feküdtem le megint a barátommal (jún.24.). A mensesemnek a kettõ között kellett volna megjönnie (július 14. körül), de az elsõ együttlét után csúszott két hetet, így július 27-én jött meg. ha ezt pontosítanád, megköszönném:$ de ezen felül szerintem nem lehet h terhes vagy :) hány éves vagy? mert ha még fiatal vagy, akkor lehet h még nem rendszeres... vagy az elsõ két együttléttõl kicsit megborult a rendszer.. vagy mostanság... volt pár stresszes napod... és igen, h kiderüljön h mi a gond, jó ötlet a doki :) de szerintem a terhesség kizárva
A kérdező hozzászólása: Igen, most látom... köszi, hogy szóltál. Az elsõ együttlét június 24.
A kérdező hozzászólása: a 2. pedig július 24. felcseréltem õket...
A kérdező hozzászólása: most már csak az életkort felejtettem el... (nem megy ez ma nekem) 18 éves vagyok.
Ha jól értelmeztem, akkor utoljára nyáron voltatok együtt nem? Akkor meg mitõl félsz?
Ha nyár óta már megvolt a havid egy párszor, akkor nincs mitõl félned!

Most akkor egy hónap vagy 6 hónap? Olyan tanácstalan vagyok.6 hete volt missed ab. műtétem, a kontrolon a doki aztmondta minden teljesen helyrejött lehet próbálkozni a babával nem kell megijedni ha teherbe esek.

Sok helyen viszont olvasom hogy 6 hónapokat is javasolnak,hogy annyit várni kell. Én nagyon szeretném a babát,de nem tudok kiigazodni hogy mi a jó és mi a nem. Vagy ezt embere válogatja? Õ ugy látta hogy rendbe jöttem ,tehát miért ne? Adjatok tanácsot:-(

Legjobb válasz: Én azt hallottam, 3 hónapot érdemes várni.

Én azt hallottam, 3 hónapot érdemes várni.
Szia! Sajnos nekem is volt egy ilyen mûtétem. A doki azt mondta hogy 3 hónap, de ha esetleg hamarabb "becsúszik" és megmarad akkor nem lehet gond. A szervezeted vagy felkészült rá vagy nem, ha nem akkor meg sajnos nem marad meg és észre sem veszed. Fel a fejjel!
Szia! Az orvosod, látott, megvizsgált, Õ mondta hogy lehet, akkor lehet!! :) Sokkal erõsebb lesz a méhnyálkahártyád, mert úgymond tiszta lappal indultok neki, vagyis tiszta méhhel, mivel így az elõregedett dolgokat is eltávolították, és ab, után erõsebb a méh belsõ fala..errõl tanultam :) Szóval hajra!! És még a hamarabbi babásodás esélye is nagyobb!! :) A.
Nekem is volt ilyen mutetem tavaly...a dokim 3 honapot javasolt, de azt mondtas h ha hamarabb terhes maradok az sem baj...a baratnomnek elottem 2 honappal volt szinten ilyen mutetje es neki a dokija nem szolt es elso honapban terhes maradt es most van 1 gyonyoru kis vasgyuro 5 honapos fia! Szoritok neked! 36 hetes pocis
Szia! Ahány orvos annyiféle vélemény. Ha lelkileg fel vagy készülve egy újabb terhességre akkor szerintem vágjatok bele.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Olyan jól estek a válaszok! Többet segített mint az orvosoké:-) Azért szeretnék belevágni mert most valahogy annyira erõsnek érzem magam egy terhességhez. Testileg.lelkileg egyaránt. Mégegyszer köszönöm a biztató válaszokat!
szia mikor nekem volt azt mondta hogy 3 hónap meg is vártuk és sikerült is 3 hónap múlva újra de sajnos õ is elment ez volt másjusban azóta pedig nem sikerül nem tudom hogy miéert

Tisztelt doktor úr! Kérdésem annyi lenne, hogy symiciát szedek 6 hónapja, de az elmúlt hónapban 6 napig hasmenésem volt(2.gyógyszerhét volt). Az esedékes menstruációm nem jelentkezett, most elkezdtem újra szedni a gyógyszert. Önnek mi a véleménye? Teherbe

Tisztelt doktor úr! Kérdésem annyi lenne, hogy symiciát szedek 6 hónapja, de az elmúlt hónapban 6 napig hasmenésem volt(2.gyógyszerhét volt). Az esedékes menstruációm nem jelentkezett, most elkezdtem újra szedni a gyógyszert. Önnek mi a véleménye?Teherbe eshettem? Válaszát köszönöm: Ancsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz, csak így lehet választ adni kérdésére. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz, csak így lehet választ adni kérdésére. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Kérdésem annyi lenne, hogy symiciát szedek 6 hónapja, de az elmúlt hónapban 6 napig hasmenésem volt(2.gyógyszerhét volt). Az esedékes menstruációm nem jelentkezett, most elkezdtem újra szedni a gyógyszert. Önnek mi a véleménye? Teherbe

Tisztelt doktor úr! Kérdésem annyi lenne, hogy symiciát szedek 6 hónapja, de az elmúlt hónapban 6 napig hasmenésem volt(2.gyógyszerhét volt). Az esedékes menstruációm nem jelentkezett, most elkezdtem újra szedni a gyógyszert. Önnek mi a véleménye?Teherbe eshettem? Válaszát köszönöm: Ancsa

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz, csak így lehet választ adni kérdésére. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mindenképpen forduljon nőgyógyászhoz, csak így lehet választ adni kérdésére. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Segítség! Az elso fiam egyre osszejott, most kistestvér szeretnénk, és már 6 hónapja nem sikerul. Miért?

Legjobb válasz: Ne keseredj el, a 6 hónap nem sok, 1 év próbálkozás teljesen normálisnak számít. Egyszer már teherbe tudtál esni és van egy gyereked, tuti összejön a tesó is, csak légy türelmes! Mi 1,5 éve próbálkozunk, és még az elsõ sem jön össze...

Ne keseredj el, a 6 hónap nem sok, 1 év próbálkozás teljesen normálisnak számít. Egyszer már teherbe tudtál esni és van egy gyereked, tuti összejön a tesó is, csak légy türelmes! Mi 1, 5 éve próbálkozunk, és még az elsõ sem jön össze...
A lányom 11 hónap után sikerült, a fiam az elsö ovutesztes hónapban.... Vegye´l ovutesztet.
Szia ne aggódj annyit.Egyébként nekem is van egy 21 hónapos lányom és most mi is szeretnénk egy kis tesót.Múlt hónapban volt az elsõ próbálkozunk, de nem jött össze, ettõl én egy kicsit el voltam keseredve, de nem dõlt össze a világ hát ha a Jézuska most meghozza, de ha nem próbálkozunk.Te nem szoptatsz?Mert azt mondják akik szoptatnak azok nehezebben esnek teherbe(legalábbis én ezt olvastam, hallottam), de persze mindenki egyén függõ.Szerintem ha nagyon aggódsz és nem tudtunk itt megnyugtatni menjetek el orvoshoz és õ majd kideríti hogy mi a nagy helyzet.
A 2. baba nekünk is ovuteszt alapján jött össze.Én nagyon rástresszeltem, ovuteszt segítségével 2.hónap után összejött.
A kérdező hozzászólása: Még sose használtam ovutesztet, azt sem tudom, hogy az hogyam mukodik.Olyan mint a terhességi teszt?egyszeri használatos?ha igen, akkor honnan tudjam pontosan, hogy mikor kell csinálni.
Próbáltál ovutesztet használni???Próbáld ki.Nekünk bevállt.
Szia! Az, hogy az elsõ baba pikk-pakk összejött, sajnos nem azt jelenti, hogy azóta is tuti minden rendben van. Lehet, hogy a szülés után nem álltak vissza a hormonjaid rendesen, vagy akár egy gyulladástól elzáródhattak a petevezetékeid, esetleg apa amortizálódott le azóta. Ne várj semmire, kezdjétek el a kivizsgálásokat, mert ha gond van, azon a pozitív hozzáállás sajnos nem segít. Persze, lehet, hogy minden rendben, és már most sem fog megjönni. Drukkolok nektek!
Szia.Ne aggódj nekem is a kisfiam egybõl össze jött:) De most a tesó nagyon várat magára:(Már egy éve próbálkozunk igaz kitartóan és oda koncentrálva talán 4 hónapja nehezben megy egy kis fiú után nekem azt mondta a dokim:) Úgy hogy ki tartás:)
Mi ezt honnan tudjuk. Az orvosodat kellene megkérdezni. Csináltassatok egy hormonpanelt, abból kiderül ha van valami ilyen jellegû gond. Amúgy pedig hat hónap tényleg nem olyan sok. Az elsõ lányom nálunk is elsõre összejött, a második 6 hónap alatt, a harmadik védekezés mellett fél év múlva a második születése után. :o) A másodiknál már éppen kivizsgálásra mentünk volna mikor összejött, úgy hogy abban a hónapban csak kétszer voltunk együtt. Mensi után 2 nappal, és a következõ elõtt 4 nappal. Igaz ez már nem jött meg. :)
dm-ben lehet kapni drágábban és 5 csík van benne.Azt hiszem, bár nem akarok butaságot írni, a legtermékenyebb napokat mutatja a ciklusban (a peteérést), akkor és azután pár napig érdemes próbálkozni, amikor egyforma sötét a 2 csík.

6 hónapja szültem császárral, most újra terhes vagyok. Kibírná a méhem az újabb terhességet?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem császárral és a 6 hetes kontrollon rákérdeztem, hogy mi van, ha akaratlanul, de rövid idõn belül újra terhes leszek. A dokim közölte, hogy nincs semmi gond, csupán többször kell majd vizsgálatokra járni és biztosan császárral kell szülni.

Én 4 hónapja szültem császárral és a 6 hetes kontrollon rákérdeztem, hogy mi van, ha akaratlanul, de rövid idõn belül újra terhes leszek. A dokim közölte, hogy nincs semmi gond, csupán többször kell majd vizsgálatokra járni és biztosan császárral kell szülni.
Valószínûleg ki! De azért beszélj az orvosoddal! Amúgy meg már nincs mit tenni, hiszen ott a baba a méhedben!
Szia nekem is hasonló problémám van azzal az eltéréssel. hogy az én babám 10 hónapos... iszonyatosan félek, hogy ki bírja e a seb, vagy nem e lesz komplikáció. Szerintem tuti ez is császár lesz és ha vissza gondolok, milyen volt az elsõ, a katéter meg minden az utána való felkelés jaj már most félek!!! Kitartás neked is, amúgy hány hetes vagy?
Beszélj mindenképpen az orvosoddal, de szerintem ki fogja bírni. Igaz én a császárom után 9 hónappal estem teherbe, de egész terhességem alatt nem volt semmi gondom se a méhemmel se a hegemmel. Viszont így a második babám is császárral született, de ez legyen a legnagyobb gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!