Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapja együtt (36 db)

hány évesek vagytok?
Hello! Mi is így voltunk, 19 évesek és szûzek. Nálunk az elsõ csók is 1 hónap után történt, aztán már elmúlottunk 1 évesek és most kezdtünk próbálkozni a szexel. Mi úgy csináltuk, hogy mindent megbeszéltünk elõtte. Szerintem te is mond neki, hogy te már szeretnéd kipróbálni a szexet, aztán ha azt mondja hogy õ is...akkor készítsd elõ a terepet. Elõször is gondoskodj a hangulatról, pettingeljetek elõtte, izgassátok kényeztessétek egymást...aztán ha már látod rajta hogy kívánja, akkor megkérdezheted tõle esetleg, hogy : felkészültél? akkor megpróbáljuk? Ha igent mond...akkor finoman, gyengéden bánj vele, hogy ne legyen neki rossz emlék. A lényeg, hogy beszéld meg vele, hisz fél év után már kell ennyi bizalomnak lennie. Egyébként lehet, hogy az õ fejében is felmerült a gondolat, csak nem akarta felhozni! Sok sikert!
S akkor az, hogy én másfél évet vártam a barátnõmre (17 volt mikor elvesztette) az egyenesen elmebetegség volt, kedves elõttem lévõ? Na de a kérdésre válaszolva a kommunikáció elsõdleges egy kapcsolatban. Sokat beszéljetek róla, s meglátod, amint elfogadja a dolgot (ez lehet egy héttõl egy évig bármennyi idõ), meg is történhet a várva várt együttlét.
Egyébként én úgy bírom, hogy ide írsz ahelyett, hogy a csajjal beszélnél. 6 hónap szerelemben szerintem elég ahhoz, hogy mindent, köztük ezt is megbírjátok beszélni.
Szia. 19 évesek vagytok, semmiröl sem maradtok le ha vártok. Ha a barátnõd még nem kész rá akkor nem tudsz vele mit kezdeni. Neki ez fontos, ezt meg kell értened. Szerintem ne agyalj rajta sokat, hanem élvezd az együtt töltött idõt. Hidd el, ha egyszer összejön a dolog akkor utána még unni is fogod. Na jó, unni azért nem. :D:D:D Sok sikert.
6 honap mar szerintem eleg ido... lehet fel mivel elso alkalom, de probaljatok beszelni rola, had baratkozzon a gondolattal.
Utolsónál a pont. Tele van ez az egész témakör olyan kérdésekkel, amiknek nyoma se lenne, ha a szerelmesek egymással kommunikálnának, és nem idegenektõl várnák el, hogy megmondják, mit tegyenek. Kedves kérdezõ, 6 hónap egy szûz lánynak még nagyon kevés dõ, 19 évesen is! Ha szereted õt, akkor tudsz rá várni, úgyis csak akkor lesz igazán szép az elsõ együttlétetek, ha már mindketten felkészültetek rá. Az én barátom másfél éve vár, és még legalább ennyivan hátra az esküvõig, azelõtt meg nem szeretkezünk.
Hoppá, a felsõ bekezdés a 16:74-esnek szólt.
Nem akarlak megbántani de sz.ted ez normális??olvastam már sok hülyeséget ezen az oldalon és néha elcsodálkozok hogy mik vannak.Jó, a ti eseteteket megértem, de 6 hónap????Sztem a normális ha 3-4 hónapot vár az ember.Vagy kettõt, de hatot???És 19 évesek vagytok???Szerintem sürgõsen beszélj vele. 19/F
A kérdező hozzászólása: mind a ketten 19

Mit vegyek ballagásra barátomnak, akivel már 6 hónapja együtt vagyok?

Barátommal már 6 hónapja,hogy együtt vagyunk és valami nem mindennapi dolgot szeretnék neki venni gimnáziumi ballagására.Ötletek szeretnék kérni.Gondoltam egy kettesben sétarepülésre is ahol kipróbálhatja,hogy kell vezetni de nem lehet hogy ez egy kicsit sok volna ballagásra??Segítsetek

Legjobb válasz: ilyenkor aranyt szoktak, de ha valami személyeset akarsz akkor gravírozott dolgot, a repülés azt szerintem, úgy lenne jó ha a szülinapja közel van a ballagás idõpontjához és a kettõt egybe vonva!

ilyenkor aranyt szoktak, de ha valami személyeset akarsz akkor gravírozott dolgot, a repülés azt szerintem, úgy lenne jó ha a szülinapja közel van a ballagás idõpontjához és a kettõt egybe vonva!

Holnap leszünk 6 hónapja együtt melyik lenne a megfelelő dal?

Egy szép de mégsem nyálas modern szerelmes számot keresek küldenétek pár linket?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=yHvk-fNXqQg

A kérdező hozzászólása: :) ) köszönöm :P :) )


Ez normális? Volt egy barátom, akivel 6 hónapig együtt voltam. Az elején nem akartam bemutatni anyukámnak, de aztán mégis megtettem.

Anyám nagyon megszerette. Ezzel még nem is lenne baj, de aztán szakítottam a sráccal ( nem balhésan, hanem nyugiban váltunk el, mint akik barátok maradnak. De aztán a srác elkezdett cseszegetni és megutáltuk egymást ), és anyám az ő pártját fogja, jobba van vele mint velem. Hetente többször is találkoznak . Nagyon sokat veszekedtünk a srác miatt, ezért elfajultak a dolgok. Most ott vagyunk, hogy anyuval nem vagyok beszélőviszonyba, nem tudunk megbeszélni semmit, nem is nagyon szólunk egymáshoz.

Legjobb válasz: Semmiképp nem normális anyukád hozzáállása, de azért joga van megvédeni a srácot. A te szempontjából a srác a hibás, de lehet, hogy anyukád, mint kívülálló, úgy látja, hogy te vagy a hibás. De ez a túlzott ragaszkodás már nem egészséges, ami a fiú felé tanúsít.

Semmiképp nem normális anyukád hozzáállása, de azért joga van megvédeni a srácot. A te szempontjából a srác a hibás, de lehet, hogy anyukád, mint kívülálló, úgy látja, hogy te vagy a hibás. De ez a túlzott ragaszkodás már nem egészséges, ami a fiú felé tanúsít.
Nekem hasonló az esetem, én is szakítottam az akkori barátommal akibe nem voltam szerelmes, aztán rámtalált a nagy szerelem és anyám az exem pártját fogta.Ez nem normális, engem anyám még meg is vert és folyton kiabált, mindennek elmondott, pedig én nem vagyok se könnyûvérû és az exemet se csúnyán küldtem el.Én elköltöztem otthonról.Ennek 4 éve de még most se jött teljesen helyre a kapcsolatunk.Én is gondoltam arra is hogy talán jóba voltak vagy anyám mindig ilyen férfira vágyott?? Nem tudom a te anyukádban mi zajlik, de ne hagyd magad és nehogy azért visszamenj az exedhez hogy anyukáddal helyrejöjjön a viszony.Kérdezd meg hogy neki az exed számít vagy az hogy téged boldognak lásson?Mondjuk az én anyámat ez se érdekelte... remélem a ti kapcsolatotok jobban alakul majd, sok sikert!
Szerintem nem csak beszélgetni járnak össze.
Adom a 2. válaszát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Anyu tuti nem akar semmit a sráctól, mert én vagyok 14, a srác 16, anyu pedig 43... Kicsit érdekes lenne...
Pedró néni.
A kérdező hozzászólása: Jaj, dehogy...
Szerintem ne hagyd figyelmen kívül lehet, h anyudnak mégis megtetszett, de bárhogy is van ez nem megfelelõ viselkedés a részérõl
16 évessel hetente többször is akaratod ellenére? Mégis mi dolga vele?

Babát szeretnénk, de sose jött ki úgy a lépés, hogy ovu környékén legyünk együtt. Mindig belémmegy, de már 6 hónapja próbálkozunk, és nem jön össze. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...

Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...
Szerintem beszéljetek egy dokival, hasznosabb tanácsokat ad, mint bárki itt.
Próbáljátok megúgy, hogy ovu környékére essen.
A kérdező hozzászólása: Ok, csak mert itt olyanokat is olvasni, hogy bármikor teherbe lehet esni, meg elõváladék, meg stb..
"Bármikor teherbe lehet esni" Igen tõlem ;) Viccen kívül, kértek már fel "Nemzõ Apának" :)
Csak akkor lehet teherbe esni, ha van benned egy megtermékenyítésre váró érett petesejt, semmikor máskor nem. Nem is értem, ha lógtál biológia óráról, akkor ne szülj inkább gyereket, mert az is hülye lesz...
A kérdező hozzászólása: miért lennék hülye? mások meg azt irkálják, hogy már megszakitással is teherbe lehet esni, meg hogy bármikor, akkor most mi van?
Kedves kérdezõ azért írják, mert a spontán pete érésre gondolnak. Ez változó, van akinél soha nem fordul elõ ilyen, és van akinek minden nagyobb orgazmusnál. Egyébként dokihoz kellene menni, azt hiszem az elsõ lépés a vitamin kúra. Ha azután egy évvel sincs eredmény, akkor komolyabban utána kell nézni. Egyébként az orvosok is azt mondják, hogy legalább egy év próbálkozás után mondhatni azt, hogy na akkor nézzünk utána mi lehet a gond.

Hogy is van ez? 1 hónap a szülési szabi és plusz 6 hónap a TGYÁS? Vagy a kettő együtt 6 hónap?

Legjobb válasz: A kettõ nem egy kategória:) A szülési szabadság a szüléstõl, vagy legfeljebb a szülés elõtt 28 naptól 168 napig jár. A szülési szabadság idején nem bérjövedelemet, hanem ellátást kapsz, az ellátás neve pedig terhességi gyermekágyi segély. Vagyis a tgyást a szülési szabadság idejére kapod:)

A kettõ nem egy kategória:) A szülési szabadság a szüléstõl, vagy legfeljebb a szülés elõtt 28 naptól 168 napig jár. A szülési szabadság idején nem bérjövedelemet, hanem ellátást kapsz, az ellátás neve pedig terhességi gyermekágyi segély. Vagyis a tgyást a szülési szabadság idejére kapod:)
Tgyás=(szülési szabdság) 168 napig jár, lrgkorábban a szülés várható idõpontja elõtt 1 hónappal lehet megkezdeni

Meddig várjak? A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt ( ebből 2 hónap távkapcsolat, hétvégéket töltöttük együtt). Úgy érzem hogy már nem olyan mint volt, nem olyan jó a szex DE

nem akarom hogy vége legyen mert tudom hogy odaadóbb, szerethet?bb, megért?bb fiút sosem találok. Lehet hogy ez csak egy gödör és túllépek rajta 2 hét alatt vagy komolyabb? Meddig kell várni hogy kiderüljön? Esetleg kérjek szünetet?20F,18L

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=DX7IpWAL8Js&feature=relmfu

Milyen programot ajánlotok? Barátommal 9 hónapja vagyunk együtt, 6 hónapja párkapcsolatban. Kéthavonta tudunk 10-12 napot együtt tölteni. Most ő látogat meg engem Németországból.

Szeretnék többféle programot szervezni, mert most végre egyikünknek sem kell dolgozni, 12 napunk lesz, és hát valamit csak kell csinálni. :) Elsősorban Kecskemét és környékén lévő programok érdekelnének, de ha esetleg messzebb tudtok valamit ajánlani, akkor mindenre nyitott vagyok. :) Ha mást nem, akkor valami éttermet, szórakozóhelyet, vagy bármi mást.. Előre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: Colitis ulcerosa túraösvény nagyon jó!

Colitis ulcerosa túraösvény nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: március 9-én jön
A kérdező hozzászólása: na, most látom, hogy elírtam a kérdést, távkapcsolatot akartam írni, bocsánat :D
A kérdező hozzászólása: azt jelenti, hogy 3 hónapot éltem németországban, de haza kellett jönnöm befejezni az iskolát, ezért szeptembertõl van távkapcsolat, és most júniusban költözök ki
Mikor jön? Mert, ha ma akkor MA Torkos Csütörtök-menjetek étterembe kajcsizni :)
mit jelent, h 9 hónapja együtt vagytok, de csak 6 hónapja párkapcsolat? elõtte valaki félrekuffantott és végül megszabadult a megcsalt féltõl?
A szex miért nem jó program?
http://www.icebar.hu Pesten van, elég jó kis hely.. :) Elõre kell foglalni úgyhogy érdemes lenne ma foglalnotok ha a 10-12 nap alatt el akartak jutni ide :)
a krimiest budapesti és most plusz programokkal van tele mert bûnügyi kiállítás is lesz most 500 ft, a geocatching pedig egy láda keresõ játék és az országban szinte mindenhol van egy láda amit meg kéne találni több féle van belõle, de a legjobb típus a sima láda mert abban van ajándék is, jó játék:) ingyenes és romantikus is:D

6 hónapja próbálkozunk és semmi. Voltunk mindketten orvosnál, mindent rendben találtak. Ovu-mikroszkópot figyelem, jókor vagyunk együtt. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: szia! Én is felteszem mindíg magamnak ezt a kérdést, de én sem találok rá választ. Látszólag nálunk is rendben van minden, minden hónapban van peteérésem, szabályos a ciklusom a hõgörbém pedig normális, jókor vagyunk együtt, mégsincs semmi. Én most elkezdtem szedni a clostit remélem az segít, ha nem teljesen kétségbe leszek esve, mert már végkép nem tudom, hogy mi a baj? Lehet hogy csak türelmetlenek vagyunk? Csak azt halljuk meg amikor valakinek egybõl sikerül, pedig az orvosom szerint õk vannak a kevesebben a többségnek 1 év alatt sikerül. Hát remélem nekünk nem kell annyit várni.

szia! Én is felteszem mindíg magamnak ezt a kérdést, de én sem találok rá választ. Látszólag nálunk is rendben van minden, minden hónapban van peteérésem, szabályos a ciklusom a hõgörbém pedig normális, jókor vagyunk együtt, mégsincs semmi. Én most elkezdtem szedni a clostit remélem az segít, ha nem teljesen kétségbe leszek esve, mert már végkép nem tudom, hogy mi a baj? Lehet hogy csak türelmetlenek vagyunk? Csak azt halljuk meg amikor valakinek egybõl sikerül, pedig az orvosom szerint õk vannak a kevesebben a többségnek 1 év alatt sikerül. Hát remélem nekünk nem kell annyit várni.
6 hónap egyáltalán nem sok idõ!Teljesen normális is lehet, hogy ennyi idõ alatt még nem jött össze!Ne legyél türelmetlen!
Hát akkor még hátravan pl. a petevezeték átjárhatósági vizsgálat...És a párodat vizsgálták? Hogy elég mozgékonyak, egészségesek-e a spermiumok?
Mit vizsgált nálad az orvos? Engem elküldött hormonvizsgálatra, és ott kiderült, hogy magas a TSH értékem, ami pajzsmirigy alulmûködésre utal.Lehet, hogy emiatt nem jött össze eddig a baba.
Légy türelmes...:) és próbálkozzatok ;) és élvezetek amíg lehet :) és szedjél ilyen vitaminokat asszem E vitamint meg ilyen teákat. :) sok nõnek segítenek. Amúgy ne akard annyira annál rosszabb lehet pont akkor jön össze amikor nem gondolsz rá :) :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Teljes nagy laboron voltam, a pajzsmirigyre kiterjedõen. Volt külsõ és hüvelyi UH is. Iszom a teákat és Elevitet szedek. Tudom, hogy várni kell, mert nem sok idõ még a 6 hónap, de nem könnyû és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Férjemnél minden rendben, volt vizsgálaton. Utánanézek ennek az utolsóként említett vizsgálatnak. Halottam már róla futólag, remélem nem ez a baj...
Görcsösen akarod!Mi már két éve próbálkozunk, és semmi.Kivizsgáltak mindkettõnket, minden oké.De akkor mi a baj?

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, amugy 3 éve ismerem őt és 1 éve még játunk egy hónapig. Lehet, hogy ez egy életre szól?

lehet hogy ez a kapcsolat életre szóló lesz...?16 éves vok...csak azon gondolkoztam el,hogy valyon kés?bb megfogom-e bánni,hogy ilyen hamar lekomolyodtam?vagy ez nem korai?

Legjobb válasz: Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!

Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!
Az elsõ párommal 16 évesen jöttem össze, 4, 5 évig voltunk együtt. Akkor úgy éreztem õ az igazi vele akarom leélni az életem, vele akarok családot, házat mindent. CSak aztén rájöttem hogy igazából nem vagyok boldog, meg õ se. A mi kapcsolatunk a vége felé inkább ilyen megszokássá vált. Meg hát õ volt nekem az elsõ mindenbe és mással el se tudtam volna képzelni az életem. Persze most is szeretem, de csak mint barátot, tartjuk is a kapcsolatot. Aztán egy eltelt egy fél év a szakításunk után, és megismertem a nagy Õ-t.:) Õ mostmár a võlegényem, együtt lakunk, jövõhéten lesz az esküvõnk.:) És soha nem éreztem magam ilyen boldognak, mint most. Ehhez képest az elõzõ kapcsolatom rossznak mondható, akkor pedig úgy éreztem ez már jobb nem lehet se mással se vele, és mégis!!:) SZóval szerintem nem korai ez a komoly kapcsolat. És az tuti hogy életre szóló kapcsolat lesz köztetek, de sztem nem életre szóló szerelem! Bár vannak kivételek, lehet ti lesztek azok. De sztem ilyen fiatalon még korai kijelenteni hogy csak õt akarod. Persze lehet így fog maradni. De ha már azon gondolkodsz nem korai e lehet már meg is bántad?
haaaaaat...nem vagyok sokkal idosebb nalad, ket evvel...10 honapja vagyok a baratommal, kb 2 eve ismerem...en is gondolkodtam ezen, hogy vajon egyszer megbanom e...es egyszer beszeltunk is errol...arra jutottunk h amig mukodik egyutt maradunk...aztan ha mar nem akkor sem fogjuk megbanni az egyutt toltott perceket...nekem nincs annal ertekesebb...elso perctol a felesege szeretnek lenni, es barmilyen fura is egyeseknek, tervezzuk majd az eljegyzest kesobb a hazassagot majd csaladot...kozos hazat...kozos nyaralasokat MINDENT... Szerintem nem baj, mig nem banod, de ha mar banni kezded h vele vagy es nem probaltal ki mast is akkor mar kicsit hibadzik valami...beszeljetek meg:) remelem egyutt maradtok es boldogok lesztek. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg, hogy összejöttünk, sõt örulök, és remélem igy is marad minden...köszi a válaszokat!!
Ez nem jelent semmit.Én a mostani barátom vagy 10 éve ismerem, persze úgy h nem sokat beszéltünk mert én nagyon beszari voltam, de mondta h én mindig is bejöttem neki, csak õ is gyáva nyuszi volt elvileg.Persze évente nem sûrûn találkoztunk, de a szüleink jóban voltak.Most már több mint másfél éve vagyok vele és sztem sokáig tart, de bizti h nem örökké.Mivel mindenben õ az elsõ, tuti kiváncis leszek majd másra is, pedig hiába nem akarom.(ettõl félünk mindketten)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!