Találatok a következő kifejezésre: 6 hónapja eggyütt a (3 db)

Mi a helyes? A barátnőmmel 6 hónapja vagyok eggyütt és háát még nem volt sex, lehet azért mert fél az elsőtől, én ezért egy ideje ujjal elégitem ki és lehet máár nem is vágyik a sexre mert jó neki az ujjazás.

Mi tegyek hagyam abba az ujjazást ???

Legjobb válasz: Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.

Ömm..szerintem beszéljétek meg.ez nem megoldás ha abbahagyod...meg amúgy sem így mûködik hogy ha azt élvezi akkor a másikat nem akarja.lehet hogy csak beszélnetek kéne.
És az fel sem merül a barátnõdben, hogy attól hogy neki jó, neked nem az?! Nagy szerelem...
A kérdező hozzászólása: Igazad van , szerintem is jó megoldás csak nem tudom h reagál. :D
A kérdező hozzászólása: Háát igen én nagyon szeretem , mindent megadok szval de errõl beszélek velek biztosan .
Nem értem az összefüggést, miért kéne abbahagyni az ujjazást.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 19:27 Mert ez a kapcsolat ezen kívül csak rokoni. Ugyan miért kellene ujjazni? Miért jó az neki, hogy fél éve álló [email protected] megy haza, a csaj meg röhög. Legyen már eszed!
Azt írta nem volt szex, nem azt írta, hogy a csaj neki semmit nem csinál, egyébként meg, néma gyereknek... Akkor meg kell beszélni, ha gond van.
Csináld tovább..persze hogy akarja. Kérdezd meg tõle? Kipróbálunk valamit? Ugyanezt csinálnám, csak másképp, a nyelvemmel...ez még egy lépcsõfok. Aztán szépen lassan jöjjön a többi, csak kívülrõl simogasd a csiklóját a makkoddal, ilyesmi. Be fog válni;) Hidd el, az ilyen nagy beszélgetésekkel egy szûz lányt megijsztesz, egybõl az lesz benne hogy na helyzet lesz mindjárt, tuti arra készül... csak okosan;)

6 hónapja vagyok eggyütt a barátommal egyszer sem élveztem el. Miért nincs orgazmusom?

ha magamnak csinálom egy "gép"segítségével sikerül..miért lehet ez?

Legjobb válasz: Szerintem hozzászoktál ahhoz, ahogy a géppel csinálod. Vagy megmondod a párodnak, hogy használjátok a masszítozót, vagy egyáltalán nem használod többet és egy idõ után az lesz jó, ahogy a barátod csinálja.

Szerintem hozzászoktál ahhoz, ahogy a géppel csinálod. Vagy megmondod a párodnak, hogy használjátok a masszítozót, vagy egyáltalán nem használod többet és egy idõ után az lesz jó, ahogy a barátod csinálja.
Elmondanád konkrétan, hogy mit is csinál a barátod?? Mert ne várd a hüvelyedtõl, hogy onnan mindenképpen orgazmusod lesz. A nõi orgazmus elsõdleges szerve a csikló. Tehát ha szeretkezés közben nem ingerel megfelelõen, lehet h elég lenne pozíciót váltanotok. Ha részleteznéd, akkor többet tudok mondani...:)
Keress olyan helyet szerintem, ami veletek kapcsolatos. Esetleg vmi régi jó emlékkel.. :) De mással is meglepheted ám ;)
szerintem egyáltalán nem gáz, hogy gépet használsz, csak annyi "hátránya" mondjuk valóban lehet, hogy hozzászoksz. Velem az volt, hogy én a saját masztimhoz szoktam hozzá, és még most sem indig könnyû, hogy a párom vigyen el ( 2 éve vagyunk együtt). az a lényeg, hogy nem kell görcsölni ezen, hanem lazán kell venni! Én például nagyon szeretnék már hüvelyi orgazmust, de tudom, hogy nekem még ahhoz idõ kell, a fentiek miatt. kb 1 éve volt az, hogy éreztem bent, hogy ez tudhat annyira jó lenni, hogy elmenjek bentrõl, és azóta ez egyre erõsebb. Szóval szeritem nem mennek csak úgy hipp hopp ezek a dolgok. És teljesen felesleges ezen stresszelni magad, mert akkor még azt sem tudod élvezni, ami van. Én szerintem azt csinálnám a helyedben (feltéve, ha a barátod nem stresszeltet!!!), hogy beavatnám õt a gépezésbe néha, amikor már úgy érzem, hogy nagyon kell egy orgazma, ez szerintem tetszene neki, mert része lenne az orgazmusodban. Máskor meg megpróbálnék odafigyelni magamra, az érzéseimre, hogy milyen (akár apró) örömöket szerez nekem a párom. Fel kell ugyanis fedezned a testedet! Szóval a lényeg, hogy csak lazán, és élvezd a szexet!

Szakitottam a baratommal 1 ev es majdnem 6 honnapot voltunk eggyutt. Szakitasunk oka az volt hogy skat veszekedtunk az utobbi honapokban. Nagyon mebantam amit tettem es ki szeretnek vele bekulni. Mit tegyek?

Rajottem hogy sokkal jobban szeretem mint azt gondoltam. Azota talakoztunk mondtam hogy ki szeretnek bekulni de o nemet mondott...aztan telefonon beszeltunk en sirtam eggyik vegen o pedig a masikban. Nem tudom elfelejteni szugsegem van ra. kerlek segits.

Legjobb válasz: ha mind a ketten sírtatok, akkor talán van megoldás. Ti tudjátok, hogy érdemes -e folytatni, de ha nem beszélsz vele, akkor hiába... Szóval beszéljetek, de ne ostromold, hagyj egy kis idõt neki.

ha mind a ketten sírtatok, akkor talán van megoldás. Ti tudjátok, hogy érdemes -e folytatni, de ha nem beszélsz vele, akkor hiába... Szóval beszéljetek, de ne ostromold, hagyj egy kis idõt neki.
:) Okos embernek gondolod magad... Lehet az is vagy-nem kétlem Sõt! Megállja a helyét amit írsz! Egyet is értek vele. DE! Egy párkapcsolatban ahol mondjuk a srác 30 éves a csaj meg 24, nem biztos , hogy azonos a az élettapasztalatuk. Tudod(jó esetben)mindenki fejlõdik. Nem biztos, hogy egyszinten vannak bizonyos helyzetekben.Ez idõnként kellemetlenséghez, veszekedésekhez vezet.Ezért egyik fél sem hibás. Marad a szív ami vagy mindent legyõz vagy elmúlik az érzelem. Irigylem azokat a párokat akik teljesen öszhangban vannak és együtt tudnak haladni! (talán a párkapcsolatok 20%-a ilyen(szerény véleményem szerin)
hat, ezt nektek meg kell megbeszelni. Mi kicsivel tobb mint 1, 5 ev utan szakitottunk par napja. Nalunk a problema hogy mas orszagbol vagyunk es nekem haza kellett jonnom, aztan probaltuk mar a tavkapcsolatot, nem ment, szoval tudom, hogy ez a legjobb megoldas, mert bizonytalan, mikor mennek ki, de meg igy is rohadtul faj, hogy vege. Ha sokat veszekedtetek, akkor szerinted nem fogtok ezutan??? ha most ugy erezted, vege, akkor mi lesz ha par honap mulva megint az lesz? A masik erzeseivel nem szabad jatszani, a szakitas utan mindenki egyedul erzi magat es ilyenkor konnyu, hogy vissza akarod szerezni. Gondolkozz el, hogy azert kell, hogy legyen valaki vagy o kell es nem e fogod megint meggondolni magad. Ezutan vele beszelj es mond el, mit szeretnel, ha o is belemegy hajra.
25/f Vitatkoznék veled! Egy kapcsolatban ha vita van attól még lehet jó! Sõt! Ha két ember igazán szereti egymást, vitáznak bizony sokat! Ez abbõl fakad, hogy érdeklõdenek, figyelnek, foglalkoznak sokat egymással! Ezt hívják szerelemnek!!! Ha veled a barátnõd nem vitázik idõnként, elgondolkozhatsz a kapcsolatodon... SALOM!
Egyetértek azzal a válaszolóval, aki azt mondja, hogy visszatáncolni hülyeség. Tényleg el kell fogadni a szakítást, fõleg, ha Te szakítottál. Egyelõre hagyd békén szerintem, hagyd, hogy kicsit lenyugodjon, és ha pár hónap múlva is még õt akarod, õ pedig megnyugszik, és újból készen áll arra, hogy Veled legyen, majd akkor beszéljetek errõl újból. ui.: a vita és a veszekedés két külön fogalom. A vita egy kultúrált eszmecsere, ez tud elfajulni veszekedéssé, ami mindenhogy végbemehet, csak kultúráltan nem. Mi is össze szoktunk zördülni a barátommal, de ha egyszer mondana nekem valami ocsmány dolgot, hiába szeretem, repülne.
Most jövök én a "nagyokos"... Az érettséghez az is hozzátartozik, hogy vállalod a tetteid következményét. És nem próbálsz meg visszatáncolni, mert azzal csak a tartásod gyengül. Gondolkoztál volna elõtte. Rendkívül egyszerû a helyzet: Veszekedtetek, szakítottatok, külön utakon jártok ezentúl. Ennyi. Nem kell itt sírni, meg kibékülni, mert mindennek oka van. Ha olyan marha jó lett volna a kapcsolat akkor nem veszekedtek és nem szakítotok. 25/f
Salom neked is! Most elgondolkoztam... .... ... ... ... még mindig... ... ... .. ... ... .. . Kész. Semmi baj nincs a kapcsolatommal. Bár most hogy így gondolkoztam rájöttem, hogy nem definiáltuk a vita fogalmát. Vita. Lehet választani: - Amikor a nézeteket, illetve eltérõ gondolkodásból eredõ világnézeteket, problémák máshogy látásának kifejezését ütköztetjük egymás kezét fogva és nem emelt hangon, majd közös nevezõre jutunk és boldog mindenki? - Amikor a nézeteket, illetve eltérõ gondolkodásból eredõ világnézeteket, problémák máshogy látásának kifejezését ütköztetjük emelt hangon és közös nevezõre jutunk, de igazából nem is, viszont attól még szeretjük egymást, bár tüske marad egy ideig? - Amikor a nézeteket, illetve eltérõ gondolkodásból eredõ világnézeteket, problémák máshogy látásának kifejezését ütköztetjük nagyon emelt hangon, és egyáltalán nem jutunk közös nevezõre. Sõt gorombaságokat vágunk egymás fejéhez? Melyik? Mert az elsõ definició alapján kutya legyek, ha valaki szakít. Hiszen az nem vita. Azt úgy hívják, hogy beszélgetés két ember között. Ha az utolsó nézzük, az volt az utolsó "vitám" azzal a lánnyal. 25/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!