Találatok a következő kifejezésre: 6 hét naposan már (18 db)

Elõször 7 hetesen nem volt, 9 hetesen már igen.
Szia! Én múlt vasárnap voltam 5+2 hetesen elõször a dokinál, akkor 9mm-s petezsák látszott, tegnap pedig (6+1) már 6 mm-s embrió szabályos szívhanggal:) De ez (ahogy ezen az oldalon olvasgattam) mindenkinél változó!
Én 6 hét 6 naposan mentem uh-ra, és már volt szívhang!
A kérdező hozzászólása: De szupi!! Akkor reménykedem hogy nálunk is lesz!

6. hét és 3 napos terheséget 6 hetesnek, vagy már a 7. hétnek kell számolni?

Legjobb válasz: A betöltött heteket számolják, tehát 6 hetes vagy.

A betöltött heteket számolják, tehát 6 hetes vagy.
Szia. Az orvosnál mindíg 6hét+3nak írja´k, de az igen a 7.hét.
Most akkor melyik, ez engem is érdekel.
Elméletileg már a 7. hét, de betöltött 7. hétnek, csak 6. hét + 7. napon számít. Tehát 6 hetes és 3 napos vagy most = 3 napja kezdted meg a 7. hetet. Lehetne még cifrázni, pl. a 7. hétben vagy, stb.... De ez csak az orvosoknak olyan fontos. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. Nem érdemes ezen sokat agyalni. Vigyázz magatokra!
Szia! Itt a hetes és a hetedik kifejezésnek van nagyon nagy jelentõsége! Ha azt mondjuk hogy hetedik hétben jársz, az azt jelenti, hogy betöltötted a 6-ot és ballagsz a 7 felé. Ha azt mondjuk, hogy hét hetes vagy, ahhoz már be kell tölteni a 7. hetet is! Ez olyan mint pl. én 22 éves vagyok(ennnyit töltöttem be), de a 23. évemet taposom! Remélem segítettem!
Szia! Az orvos általában ilyet ír: pl.: 6w3d vagy 6.3, de nem 6+3. 6hét3nap nem azt jelenti, hogy 6 hét + 3 nap, hanem, hogy a 6. hét 3. napja!!! A kettõ nem ugyanaz!!! Ha nem vagy biztos benne kérdezd az orvosodat...
7-ik
Én még várnék 1 hetet.
szia, gratulálok én amikor elõször voltam dokinál, 4hetes terhességet állapított meg, hasi u.h-gal, szóval valamit látott:D szívhang 10nappal késõbb volt 31hetes kismama, boldog babavárást
Szia!Én is ma vagyok 6 hetes, és 4 napos.Engem holnapra hívtak vissza Uh.-ra, és remélem már lesz szívhangja is.Nyugodtan elmehetsz szerintem te is dokihoz, boldog babavárást!
Elmehetsz nyugodtan. Szivhang már látható szerintem , hangot még nem szoktak hallgatni.
Igen, nekem 6 hetesen + 5 naposan már látszott a baba, és szívhangja is volt. Gratulálok!
Szia. Én ma voltam, 3+ teszt után, 4-5 hetes lehetek, de nem látott semmit. Tettem is fel egy kérdést hogy normális-e ez. Visszahívott 2 hét múlva. Szerintem nálad már látható lesz valami. Gratulálok!!!


Ha 5 hetes és 4 napos vagyok, akkor az még az 5. hét, vagy már a 6. hét?

Legjobb válasz: 5. A betöltött hetek számítanak.

5. A betöltött hetek számítanak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
5+1 és 5+6 között a hatodik hétben vagy. (A terhesség elsõ 6 napjáea is elsõ hetet mondanak, nem "nulladik" hetet.

Jövő héten keddven mennék orvoshoz, akkor leszek 6+1 napos terhes. (ut. Mensitől számolva). Nekem viszont nem a 14. napon, hanem a 20-21. napon fogant, mivel nekem a ciklusom is eleve hosszabb. Láthatok már valamit az UH-on? Írjatok légyszíves.

Legjobb válasz: Petezsákot, szikhólyagot. Szívhangot még nem biztos. Nekem 6+3 hetesen még nem volt szívhang, csak szikhólyag és embriócsomó, pedig a 16. napon fogant a kisfiam. 25h km

Petezsákot, szikhólyagot. Szívhangot még nem biztos. Nekem 6+3 hetesen még nem volt szívhang, csak szikhólyag és embriócsomó, pedig a 16. napon fogant a kisfiam. 25h km
Nekem is hosszabb a ciklusom, pont mint neked. A 20-21. napon foganhatott, és 6+2 naposan már volt petezsák, szikhólyag és pulzálást is lehetett látni. Nagyon jó érzés volt. 24 km
Védõnõhöz csak akkor mehetsz, ha már van szívhang. Nekem az 8 hetesen volt.
Szia! Nekem még csak a petezsák látszott, de már adott a dokim papírt és mehettem a védõnõhöz. Úgy tûnik, ez mindenhol más... Sok boldogságot!
Nekem is már 6 hetesen adtak kiskönyvet, pedig még akkor nem volt szívhang. Ezek szerint más város, más gyakorlat. Szerintem próbáld meg!
Csak akkor tudsz menni védönöhöz ha az orvos ki állitott egy papirt arról hogy terhes vagy! Azt kell vinni magaddal! Ugyhogy mehetsz utána...sok sikert! Gratulálok!
A védõnõ az uh papírt fogja kérni, amin megállapítják, hogy mekkora a terhesség és megvan a szülés várható idõpontja is. Amúgy tényleg változik, hol mikor fogad a védõnõ és mikor ad könyvet, de nekem is adott már 5 hetesen. Menj el nyugodtan, a többit majd õ elmondja:-) Gratula.
A kérdező hozzászólása: ha megvan a kiskönyvem és határozatlan a szerzõdésem, akkor már nem rúghatnak ki. jól tudom??
Nekem nem papírt töltött ki, az uh papírt meg a vizsgálat leletét kérte. Elvileg akkor már nem rúghatnak ki, a kismamákat törvény védi. Gratulálok a babához!15 hetes kismama
Szia! Úgy látom ez (is) mindenhol másképp van. Én 7 hetesen voltam elõször dokinál, és miután megállapította, hogy terhes vagyok adott egy beztalót a védõnõi szolgálathoz, hogy vegyenek gondozásba. Azonnal kaptam kiskönyvet. Igen, ha jól tudom nem rúghatnak ki!!!
Nállunk megkellett várni a 12hetes tarkiredõ mérést ultrahangot és azzal kellett menni a védõnõhöz hogy kiállítsa a kiskönyvet.Üdv 33hetes kismama

6 hét 4 napos terhességből már lehet látni valamit UH-on?

Sziasztok, 2 hete lett pozitív a terhességi tesztem, holnapra kaptam id?pontot, már így is rekord hogy sikerült ennyit kibírnom a várakozással:))) Holnap töltöm a 6 hét és 4 napot! Megvan a reggeli hányás, ami a héten kezdett er?södni,eddig csak émelygés volt, h?m magas 37,2:) Görbim csodaszép, tesztjeim egyértelm?ek. Volt már valaki ebben a hétben UH-on és mit láttak? Annyira izgulok , 4 év után végre összejött a babuka:)) Vica:)

Legjobb válasz: szerintem mar szivhangot is fognak hallani!! drukkolok! majd ird meg ogy mi lett!!

szerintem mar szivhangot is fognak hallani!! drukkolok! majd ird meg ogy mi lett!!
Persze, a terhesség idejét ugyanúgy mérik, csak a méretek lehetnek különbözõek attól függ, hogy mikor fogant (pont ezért nézik az utolsó mensitõl, mert nem egyformán fogannak meg, és nem lehet az alapján számolni) Neked mivel nem félidõben, így lehet nem lesz még pár mm-es a babócád, vagy esetleg még nem lesz szívhang, de ettõl még minden rendben lesz! Majd gyere holnap
A kérdező hozzászólása: Az elõzõ terhességemmel ami sajna elment, azzal 5 hetesen voltam rögtön, az a ciklus legvégén fogant, 4 mm-es zsák volt, 1 hétre rá szívhang is volt:)
Akkor tutti holnap lesz szívhang is!! Drukkolok neked, tudom milyen 4 évig várni a csodát, nekünk ez az 5. év!
Szia! Gratula! Drukkolok. Én 6+6 hetesen voltam elõször UH-on, de nálunk nem csinálnak hüvelyit, a kismedencei UH-gal meg még nem sok minden látszott, sõt, szinte semmi. Ma voltam újra 2 és fél hét után, végre én is hallhattam a 25 mm-es babám szivét:) De ha neked hüvelyi lesz, azon sokkal több látszik! 9+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Most jövök az UH-ról!!! CRL: 3mm-es!!!! és hallottuk a szívhangjááááát! A terhesség 5-6. hetében lehetek, annyira megható volt!!!MInden tökéletes 2 hét múlva kell visszamenni kontrollra!!!:) ))))) Kaptam utrogestant!!!!érzem hogy minden rendbe lesz!!!! Fényképet is kaptam róla, ha tudom felteszem, de itt a munkahelyemen nem tudom feltenni:) )))
Gratulálok!!!! (utolsó voltam, meg még elõtte lévõ pár :-D)
Gratula!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) ))) Itt a kép róla az én kis töpimrõl:) )) http://kepfeltoltes.hu/view/111025/T_pi_20111025_001_www.kep..
szia, gratulálok! Én az ut. mensihez képest 5+1 napos vagyok. Bár a tüszõrepedés 3-án volt, ez tuti. Én nov.3-án megyek elõször dokihoz, annyira izgulok, hogy mit fogunk már látni. Aranyos a kép, amit feltettél a babádról, vigyázz rá! Mit érzel? Milyenek a napjaid? Zs
A kérdező hozzászólása: Biztos neked is fognak már látni, esetleg hallani is valakit:) Pocsékul vagyok, émelygek egész nap, reggel meg hányinger és hányás (nem mindig), iszonyú álmosságot, de nem baj:) Ja meg a cicim nagyon fáj, és rengeteg a nyálam:) ))))) Te?
Zs válasza: Szegény!, pihenj amennyit csak tudsz. Én a lányommal megtehettem, mert itthon voltam, rengeteget pihentem, szinte egész dé-t. Most ugyanúgy a dé-ök rosszabbak. Elájulok érzés, émelygés. Esténként újból amíg lenem fekszem. A cicik feszülnek, és viszket. Én inkább nagyon szomjas vagyok, sokat iszok, és pisilni ha nem tudok "azonnal" elmenni, szétakarok durrani :-)) Ja és egy nagy csomag háztartási kekszet vettem, az mindig jól jön. Szép hétvégét, és sok pihizést szia:-))
Gratulálok! Örülök az örömödnek!!! :) )
A kérdező hozzászólása: Nekem mindig a 20-21. ciklusnapon van peteérésem, de a terhesség idejét úgy tudom hogy az utolsó mensi után számolják nem?
A kérdező hozzászólása: Ezt úgy értsem hogy két babócád lesz? Ez fantasztikus!!!!!Gratulálok:) )
13:54-es vagyok. Megnéztem a görbidet, 20. ciklusnapon volt a peteérésed, tehát nem félidõben.
A kérdező hozzászólása: Jaj annyira izgulok, annyira vártuk már ezt a babát:) Itt a görbém ha valakit érdekel http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?0, userid=6425.. Ilyen lett a tesztem a 13 dpo-n:) ) http://kepfeltoltes.hu/view/111022/DSCF6311_www.kepfeltoltes..
nagyon szep teszt!! barcsak nekem is mar ilyen lenne!! mi mar 1, 5 eve probalkozzunk es semmi!! gondolom te is tudod milyen az amikor magadba zarkozol es imatkozol egy babaert!!
Gratulálok!!! Az uh-n már a szívdobogását is meghallgattatják veled. Ha nem, kérd meg a dokit erre! Biztosan megteszi, fantasztikus élmény!
A kérdező hozzászólása: Tudom milyen a sikertelen hónap. ÉN PCO-s vagyok és diabéteszes, clostival és merckforminnal sikerült na meg persze a férjem katonáival:) ))) Nálatok van valami baj, ha bármi kérdésed van tudok segíteni tényleg már 4 év alatt rengeteg tapasztalaton vagyok túl:) Szóval azt mondjátok hogy már hallhatom is a szivecskéjét de jó lenne!!!! Januárba sajnos elvetéltem, de akkor még nagyon korán mentem az elsõ Uh-ra talán 4 hetesen, és minden héten visszarendeltek hogy valami látszódik-e, ezért nem tudom hogy mihez hasonlítsam:)
nekem cisztam van (volt) nem tudom hogy ha meg van meg, mert 1 honapig fogamzasgatlot kellet szednem!! van 1-1 CISZTAM MIND KET PETEFESZKEMBEN, AMI REMELEM HOGY MAR NINCEN MEG!!most szedem a baratcserjet, hatha nekem is segteni fog!! mar kb 100 terhessegi teszten tul vagyok, es mar undorodom tolluk!! mindig csak negativ!! szoval... mar bele is faradtam!! es meg raadasul a ferjemmel is kezd megromlani a kapcsolatom pontosan ezert mert nem akar jonni a baba!!
ird le leci megegyszer a topik nevet
megcsinaltam a tesztet es az jott ki pco-s szindroma nem eros de megvan
Istenem hogy izgultam én is az elsõ vizsgálaton , hú és a 12.hetes ultrahang az valami fantasztikus.Gratulálok, sok csodás élményed lesz (kivéve a rókázást).
A kérdező hozzászólása: Lulu, Niki, Zsuzsi, Leigh (van még valaki? ) jöttök pozitívat tesztelni a következõ hónapban? ez a topik címe! Hát ha már megvan a gyanu, akkor szívesen segítek milyen vérvételeket csináltass, tuti hogy az okozza a cisztát, várlak:)
Gratulálok! Én 6+1 hetesen voltam. Már dobogott a kicsikém szívecskéje is! Tökéletes idõ az elsõ vizsgálathoz! :) 7 hetes kismami :)
A kérdező hozzászólása: Jaj de jóóóó lenne, biztos úgy is lesz, alig várom már:) )))
Szia! Gratulálok!!! Én is Pco-s vagyok, meg csökkent glükóz toleranciám van, jelenleg terhes :-D Én pont 6+4 naposan voltam, és akkor 7mm-es volt a babócánk, a másik pedig 6, 5 :-D Gyönyörûen látszott a szívmûködés is. Ha félidõben fogant, akkor szerintem már lesz szívhang, de ha mégsem ne ijedj meg, lehet, hogy késõbb fogant. Boldog babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is ma voltam utoljára dolgozni, a télen már biztos nem megyek:)

6 hét és négy naposan már van szívhang? Vagy várjak még az UH-val?

Legjobb válasz: Jó esélyed van rá, hogy már látszik a szívverése. Gratula a babához.

Jó esélyed van rá, hogy már látszik a szívverése. Gratula a babához.
7 hetesen már egész biztos dobog az a pici szív. Gratulálok!:)
Szia! Nekem 7 hetesen már látszott! Boldog babavárást
Ha még vársz egy hetet, tuti ne ilyedsz meg, ha még nemlesz szívhang. De a doki szokta eldönteni, hogy mikor küld uhra...
Elvileg van, nagy eséllyel láthatod is... Gratulálok!

6 hét 2 napos terhességnél van szívhang már?

Legjobb válasz: nekem nem volt,de neked lehet,hogy van. nálunk 7+5-ön volt

nekem nem volt, de neked lehet, hogy van. nálunk 7+5-ön volt
A kérdező hozzászólása: annyira izgulok, nem akarok még 1 hetet várni szeretném h legyen szívhang, sztem elég korán volt ovum mert a nem várt napján reggel egy tisztességes pozitiv lett
a doki gépétõl is függ, hogy ltáni-e szívhangot. én 6+4-en voltam elõször, a dokinak olyan öreg gépe volt, mint õ maga (100 és a halál közt :D), lehet, hogy azért nem láttuk. ha kibírod a 7. hét végéig, akkor tuti lesz szívhang már! :) kitartást és gratulálok a babához! :)
5+6 hetesen voltunk elõször ultrahangon, lombik babákkal. Az egyik babának már ritmusosan pulzált a kis szíve, a másik babának akkor indult be. A méretek alapján két nap különbség van a két kicsi között. De nagyban függ az ultrahang géptõl. Mi egy spec. helyen voltunk, gondolom ez is sokat számított.
nekem 6+4 hétnél már volt szívgangja a babámnak
Nekem is volt már 6 hetesen szívhangja.De elvileg 8.hétig belefér ha nincs még.
6+4-en nekem is volt szívhang.
Nekem hüvelyi ultrahangot csináltak 7 hetesen!
Igen. Nekem 6+2-n csináltak és már volt szívhang.
Igen, hüvelyi ultrahangot. A hasin nem nagyon látszódna semmi, mert még nagyon pici a baba. De ha tudsz várni pár napot, akkor inkább 7 hetesen menj, de akkor is csak hüvelyin fog látszódni.
Persze, még korábban is, csak akkor nem biztos, hogy látszik valami. Nyugodtan mehetsz. Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!