Találatok a következő kifejezésre: 6 hét naposan a 13.623,1 (1 db)

6 hét 3 naposan a 13.623, 1 IU/L hcg eredmény megfelelő?

Legjobb válasz: Válasz Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3. het 5 - 50 4. het 3 - 426 5.het 19 - 7,340 6.het 1,080 - 56,500 7-8. het 7,650 - 229,000 9-12. het 25,700 - 288, 000 13-16. het 13,300 - 254,000 17-24. het 4,060 - 165,400 25-40. het 3,640 - 117,000

Válasz Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3. het 5 - 50 4. het 3 - 426 5.het 19 - 7, 340 6.het 1, 080 - 56, 500 7-8. het 7, 650 - 229, 000 9-12. het 25, 700 - 288, 000 13-16. het 13, 300 - 254, 000 17-24. het 4, 060 - 165, 400 25-40. het 3, 640 - 117, 000

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

12. héten barnázás. Mi lehet az oka? Járt más is így?

12 hétben jàrok,hétfőn voltam a aktuális vizsgálaton. Minden rendben volt. Tegnap délelőt egy kis barnás folyàsom volt,megijedtem ezért elmentem az sztk-ba ,hogy minden rednben van e. Ott ultrahangon megnéztek,a baba körül nem találtak bevérzést,mocorgot ,dobogott a szíve,renben volt. Az orvos annyit mondott lehet a baba megrugott valami kis eret,és az vérzett. Ilyen lehetséges? Délután màr nem volt barnázás,azt hittem ennyi volt. De ma megint barnàzásom van.eleggé aggaszt a dolog. Mi lehet ez.? Baj lehet?

1

Lehet ez terhesség?

November elején (3.-án) abba kellett hagynom a fogamzásgátló szedését, mert állandó rosszulléteim voltak. 2 hónapig Yasminelle-t szedtem, majd újat írattam hátha javul a közérzetem de csak rosszabb lett a másik tablettától, így azt egy hétig szedtem csak, tehát nem szedtem végig a levelet. Rá 2 napra meg is jött...

4

Aki méhpempőt evett teherbeesés céljából a 25g-os meddig volt elég? Mennyi evett belőle? Mennyi idő után segített?

1

A mellfájdalom megmarad elhalt terhességnél? Lehet az utrogestan hatása?

Nem látnak embriót. Hétfőn missed lesz.

5

Klion kúra után pár nappal megtermékenyülhetek?

10 napos Klion kúra ért véget szombaton, kedden volt ovum, a még bent maradt gyógyszer elpusztíthatta a spermiumokat?

4

Kinderlufot használnátok terhesen?

32hetes kismama vagyok. Lassan egy hete kínoz a köhögés. Szerintetek bekenhetem a kisfiam Babyluf kenőcsével a mellkasom,hátam (csak mert a fiamnál nagyon jótékony hatása volt)

0

Gravida mellett szedtetek külön folsavat?

Az első trimeszterben vagyok.

9

Okt.12 én volt az utolsó mensim. Ma voltam uh-n és nem mutatott semmit! Holnap megyek laborba tesztelni nagyon félek mert ha negatív lesz akkor a doki valami gyógyszert akar ki írni ami meghozza a vérzést! Valaki volt már így?

4

Két keresztes vizelet mit jelent? Volt valakinek így? Hogyan kezelték? Nekem egy hét múlva kontroll és azt mondták igyak sokat!

8

2 hete költöztünk városból faluba, nem egy lepukkant tanyára, családi ház, tervezgettem, hogy díszítem, de még nem tudom otthon érezni magam, nem érzem jól magam.2 gyerekemmel és fél idős terhesen. Ez a terhesség miatt van vagy mikor fogom megszokni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!