Találatok a következő kifejezésre: 6 hét naposan a 13.623,1 (1 db)

6 hét 3 naposan a 13.623, 1 IU/L hcg eredmény megfelelő?

Legjobb válasz: Válasz Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3. het 5 - 50 4. het 3 - 426 5.het 19 - 7,340 6.het 1,080 - 56,500 7-8. het 7,650 - 229,000 9-12. het 25,700 - 288, 000 13-16. het 13,300 - 254,000 17-24. het 4,060 - 165,400 25-40. het 3,640 - 117,000

Válasz Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3. het 5 - 50 4. het 3 - 426 5.het 19 - 7, 340 6.het 1, 080 - 56, 500 7-8. het 7, 650 - 229, 000 9-12. het 25, 700 - 288, 000 13-16. het 13, 300 - 254, 000 17-24. het 4, 060 - 165, 400 25-40. het 3, 640 - 117, 000

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kismamák! Minden válaszra egy zöld kéz, mit szóltok? Többi lent.

Ki hányadik hétben van? Mikorra vagytok kiírva? Mi a terhességetek sztorija? (Mikor tudtátok meg, hogy pocaklakótok van, hogy jött össze, stb. :) )
Nagyon érdekel!
9 hkm

9

Volt valaki hasonló helyzetben? Menstruáció esedékességekor barnás folyás 2-3 napig vérzés nélkül és a tesztek negatívak mégis terhes tünetek?

Nem figyeltem oda a részletekre, meg mivel úgy gondoltam kizárva a terhesség, nem is gondoltam rá az eset után. De 3 nap múlva elkezdtek fájni a melleim, érzékenyek lettek, sűrűn pisilok, és nyilalásokat érzek a hüvelyemben, hasam aljában. 4 napja hányingerem van, fáradékony vagyok. Mai napig 36,5-7 között van a hőmérsékletem. Múlt héten, illetve ma is csináltam tesztet, de mind negatív. Létezhet ennek ellenére hogy baba van? 8 napja lett volna esedékes a menstruációm. Volt valakinek hasonló esete? Mennyi idő múlva kellene kimutatnia tesztnek a terhességet?
Köszönöm a válaszokat!

4

Terheléses vércukor kérdés. Ha zsemlét eszek mikor veszik le a vért, doktor azt mondta, hogy egyek 2 zsemlét igyak 3 dl tejet és 2 óra múlva le veszik a vért, hogy van ez?

egyszer már volt ,hogy cukros vizet ittam,előbb ujjbegyből levették a vért,utána megittam a a cukros vizet,megint vettek vért,90 perc után megint szúrtak és utána még fél óra múlva.Szóval 3 szor vettek vért és először ujjamat szúrták.

5

AFP eredménye Mosonmagyaróváron?

Nem mondtak semmit az AFP vérvétel eredményével kapcsolatban! Mosonmagyaróváron nekem kell érte vissza mennem, és ha igen, mikor? Köszönöm a segítséget!

1

Ugye nem gond? 18hkm

annyira feszűl a hasam mintha szét akarna durranni.normális?csak nől?
de nem kemény csak annyira mint eddig!

5

A hüvelyi UH milyen érzés? Első alkalom, h megyek.

13

Lehetséges, hogy már most tágulok? A 30. héten vagyok és bizsergést szurkálást érzek a hüvelynél. Nektek is van hasonló tünetetek?

4

Ti felismeritek melyik dudor mije a magzatotoknak?

38 hetes vagyok, és mostanában a fiam folyamatosan dudorokat csinál a pocakomon, de akár, hogyan is nézzük a férjemmel elképzelni nem tudjuk melyik dudor mije lehet. A feje elvileg lent van, a kezei elvileg balra néznek a lábával együtt , viszont bal oldalt szokott lenni egy nagyobb dudor, jobb oldalt egy kisebb de azt is nagynak mondanám és szintén jobboldalt egy apró dudor.

4

Kinél mik voltak az észre vehető jelek mikor meg tudta hogy terhes?

Majdnem 2. Hete folyamoatosan hányingerem van, 2x elő is fordult hogy hánytam
A rosszullétek általában reggel nagyon erősek de van hogy este is.
Tüneteim: hányinger, émelygés, néha hasszurka. Meg pár napja észre vettem a melleimen h az erek is látszanak és eddig nem láttam ennyire kivehetően.

6

Betöltött 15. hét után pár nappal már meg tudják mondani a baba nemét?

Nálatok hogy volt?

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!