Találatok a következő kifejezésre: 6 évig Diane35-öt, és aggódom, hogy (1 db)

6 évig szedtem Diane35-öt, és aggódom, hogy a petefészkem nem működik ezután megfelelően... Kell aggódnom emiatt?

Babát szeretnénk a párommal!

Legjobb válasz: Szia!Saját példáról nem ,de az eggyik barántnömnél ugyanez a helyzet,nála azóta már kipukkadt a ciszta,de a menszesze még mindig nem tért vissza rendesen a dokija szerint kell egy kis idö hogy helyre áljon a szervezete a gyógyszer után.Sok sikert:)

Szia!Saját példáról nem , de az eggyik barántnömnél ugyanez a helyzet, nála azóta már kipukkadt a ciszta, de a menszesze még mindig nem tért vissza rendesen a dokija szerint kell egy kis idö hogy helyre áljon a szervezete a gyógyszer után.Sok sikert:)
Szia. Én 5 évig szedtem a Diane35-öt. Tavasszal abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Júniusban kiderült, hoagy a jobb petefészkemben 2.8cm-es ciszta van.Nekem magától kifakadt, de a menszeszem még csak most jött meg/szept.1/ Volt nekem is barnás folyásom. A dokim szerint nincs gond.Szedjél vitamint az segít.
Szia! Érdekelne, hogy miként alakult azóta a sorsod! ÉN ma voltam dokinál és azt mondta min. várjunk a babával 3-6 hónapot, mert fejlõdési rendellenessége lehet a gyógyszertõl, szemben a többi fogamzásgátlóval.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Férjemnek citogenetikai vérvételre kell mennie baba projekt miatt van ahol TB-re is megcsinálják vagy csak fizetős van, főleg Pest környéke érdekelne! Valakinek tapasztalat?

0

A teszt mennyi idő elteltével mutassa ki a terhességet? Bővebben lent.

Sajnos nem volt felirva az utóbbi menzeszem dátuma igy nem igazan tudom kiszámolni mikorra jönne meg, bár amúgyis mindig késik pár napot. 28.án voltam együtt a párommal de azt tudom, hogy most bármelyik napban kellene menzeszelnem. Kb. mikor érdemes a teszt,ami már biztosan kimutassa?

4

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, folyásom van és nagyon fel vagyok puffadva, ez azt jelenti, hogy megjön, vagy azt amit szeretnék?

2

Ha valaki teherbe esik akkor annak a következő menstruació időpontjában kezd feszülni a melle vagy előtte? Mitől más a terhességi és a menstruaciós mellfeszülés?

2

Mekkora esély van arra, hogy terhes lehetek? Szeptember 19-én jött meg és 22-én múlt el.23-án együtt voltam a párommal és én ragaszkodtam hozzá, hogy ne vegye ki. Ezt megismételtük másnap is. Azóta folyamatosan hányingerem van. L/19

11

Lehetséges, hogy a tünetek meg vannak (émelygés, farkasétvágy, szédülés) és a teszt negatív?

3

Ha reggel elfelejtettem megmérni a hőmet akkor most már felesleges? Nagy baj ha egy nap kimaradt?

4

Mit jelenz a Dpo? Annyiszor látom itt.

3

Halvány pozitív? Vagy negatív?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/131002/DSC_3494_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/131002/DSC_3494_www.kepfelto..

33

Volt valaki ilyen esetben terhes?

Menstruációm eddig mindig így szokott megjönni: előtte pár nappal kezdődő barnázás, majd a napján erős görccsel kísérve megjön rendesen, erősen.
Most pedig: előtte és a napján semmi, csak néha kis hasszúrkák. A nem várt másnapján, illetve 2 nappal utána (azaz ma) is enyhe, kissé vizes vérzés, egész nap elegendő egyetlen betét. Menzesz-szerű fájdalom semmi, csak néha bele-beleszúrások a bal oldalon, ami a bal combomba sugárzik ki 1-1 pillanatra...
Volt valaki így (enyhe vérzéssel) terhes?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!