Találatok a következő kifejezésre: 6 éve volt (161 db)

Nem erkölcsi bizonyítványt hanem hatósági bizonyítványt szeretném ki kérni. De 6 éve volt egy bolti lopás a haverommal. Ebből szerepelni fog e valami benne? Más ügyem nem volt. Honvédséghez kell!

Nem volt bíróság nem volt feljelentés nem volt priusz ebb?l, a településemen a jegyz? fel vette a jegyz?könyvet és fejenként 2000 ezer ft-ot nem meghaladó pénzbírságot szabott ki persze helyszínen fizettük.
Sóskúti kõ?
szerelj az ablakokra párafüggõ szellõzõket. nincs természetes légcsere a réseken és feldúsul a pára amit a fõzés, kilégzés, mosás... okoz
Ekkora. Legalább 6 óránként szellõztetned kell, éjszaka is. Vagy 1-2 millióért felrakatni kívülre 10 cm-es hungarocellt, vagy hogy szellõzzön is fal, kétszer ennyiért kõzetgyapotot.
A kérdező hozzászólása: Minden ablak mûanyag!!!!Ez ekkora gond lenne?
szigetelni mindenképpen érdemes, a mi házunk is kõ, szigetelve van, de a diszperzites fûrészporos tapéta után lett penész. így le lett szedve és ismét sima mésszel (szinezve) lett festve. mivel festettél, milyen az ablak? ablakokról már írtak...
Nem mûanyag ablak van véletlenül? Vagy gumiszigeteléses fa? Az szokott ilyet csinálni, nincs meg a természetes szellõzés. Én csináltam vagy 10 éve egy lyukat a falba a penészes szobában. 32-es PVC-csövet építettem be. El lehetne zárni, de még nem volt elzárva, nem szükséges. Vagy lehet felrakatni gyári ablakszellõzõt, ami ugyanazt tudja jó drágán, mint egy rosszul záró ablak, azaz egészséges szinten tartja a pára- és széndioxid-tartalmat a házban.
A kérdező hozzászólása: 2, 5 hónapja lakunk bent de még mindíg probléma...pedíg szellõztetünk minden nap!
Mészkõ, olyan cirka 40x20x20-as blokkok. Nos ez jó hûvöset csinál nyáron, és elég nyirkos télen, de természetesen ugyanolyan vagy nagyobb pórusai vannak mint a téglának. A terméskõvel az a baj, hogy eleve hidegebb mint a tégla, fõleg, hogy nincsenek levegõcellái, ami eleve szigetel. Ettõl függetlenül komolyabb fûtéssel és napi 3-4x 1 óra szellõztetéssel ki fog száradni a ház 2 hét alatt.
A kérdező hozzászólása: Húú azt nemtudom...Terméskõ!Nemtudom milyen a sóskúti...
Tudom, hogy jó régi a kérdés, talán már meg is oldódott. De feltûnt, hogy senki nem gondolt arra, hogy az a ház esetleg az alapok felõl, a falazaton keresztül nedvesedik, és ezért párás a fûtési szezonban? ha kint hidegebb van, mint benn, akkor a falakban lévõ nedvesség befelé párolog, logikus. Az a nedvesség azonban leggyakrabban egy rosszul vízszigetelt lábazat, alapzat miatt jelenik meg a falban, alulról a föld felõl szívja azt fel, és a szoba felé kipárologtatja! Ha ez a helyzet, akkor csak az utólagos vízzáró falszigetelés segít. Szintén nagyon fontos az egyenletes hõmérsékletû, és a lakáson belül egyenletesen elosztott fûtés! Ne legyenek hidegebb-melegebb helyiségek.


Hatósági bizonyítványt szeretném kikérni ez szigorúbb mint az erkölcsi, 6 éve volt egy bolti lopás a haverommal. Fog e ebből valami benne szerepelni? Honvédséghez kell.

Nem volt feljelentés nem lett bíróság a városunka a jegyző fel vette a jegyző könyvet és fejenként 2 ezer ft büntetés amit helyben fizettünk.
Tesztelik, hogy hat-e az érzéstelenítõ. Nem vágnak beléd úgy, hogy nem hat.
Ne aggódj, azt ellenõrzik, hogy hatott e az érzéstelenítõ rendesen! Nekem is így született a második babám, nem altattak el, és minden rendben volt. Szabad tudni, hogy elõzõleg miért függõlegesen vágtak?
Én semmit sem éreztem, még azt sem hogy állitolag besegitettek amikor kivették és a gyomromnál rányomtak a hasamra. De nekem amikor érzéstelenitõ után lefektettek megnézték azt hiszem tüvel vagy hideg valamivel hogy érzékeny e. Kérdezgették elvileg több helyen de semmit sem éreztem. Ez volteste8-kor és elõször 3körül kezdtem el érezni a lábujjamat. Aztán 4-fél 5 lett mire már elmult mindenhonnan az érzéstelenitõ. Nekem "nagyon" jó tapasztalatom van az érzéstelenitõvel kapcsolatban ugyhogy csak biztatni tudlak, hogy nem lesz ott semmi gond. Melyik korházban leszel? Egyébként miért nem kérsz altatást ha ennyire félsz? Nem lehet? Amikor én szültem a szobatársam altatást kért, pont azért amit te is leirsz, hogy félt. Neked nem lehetne?
11:38 Nagyon ritkán tényleg elõfordul, hogy nem sikerül rendesen az érzéstelenítés, de ezt rögtön észreveszik. Nyilván senkit sem vagdosnak tovább ha az elsõ szike szúrásra közli, hogy fáj.
A kérdező hozzászólása: Nagykanizsán szülök és itt nincs kívánság mûsor sõt a babát se mutatják meg és csak félnap múlva viszik oda szopizni.
Szia! 2 éve született a fiam szintén a kanizsai kórházban. Amikor kivették egybõl megmutatták, majd mosdatás után is visszahozták egy kicsit mutatóba. 3 órakor született meg, és a 7 órás szoptatásra már hozták is. Kérés nélkül. Az érzéstelenítõ hatását nem csak az elején nézték, hanem az anesztes orvos a mûtét alatt többször is megcsipkedett, hogy meddig érzem. Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!!
A kérdező hozzászólása: köszi a biztatásokat:)
Hidd el sokkal szebb élmény lesz így, és nem viseli meg a szervezeted úgy mint az altatás.látod, hallod a babád rögtön , és egy órán belül szoptathatsz!Én személy szerint nem hallottam olyat hogy valakinek nem sikerült az érzéstelenítés, biztos hogy nagyon ritka!Két éve nagyon pozitív császárom volt!November közepén újrázom én is!35h.kismama

Hány éves az aki azt mondja "3 év múlva félannyi idős leszek, mint amennyi A 6 évvel ezelőtt volt, amikor én harmadannyi éves voltam, mint amennyi A most?

A szöveget kellene egyenletbe ültetni.

Legjobb válasz: x: a kérdésben szereplõ illetõ éveinek száma a: A éveinek száma 2(x+3)=a-6 (3 év múlva félannyi idõs leszek, mint amennyi A 6 évvel ezelõtt volt) a/3=x-6 (amikor én harmadannyi éves voltam, mint amennyi A most) Ezt a két ismeretlenes egyenletrendszert megoldva megkapod, hogy x=30 és a=72

x: a kérdésben szereplõ illetõ éveinek száma a: A éveinek száma 2(x+3)=a-6 (3 év múlva félannyi idõs leszek, mint amennyi A 6 évvel ezelõtt volt) a/3=x-6 (amikor én harmadannyi éves voltam, mint amennyi A most) Ezt a két ismeretlenes egyenletrendszert megoldva megkapod, hogy x=30 és a=72
A kérdező hozzászólása: Szia Köszi, de sajnos nekem nem jön ki. X=12 de lehet, hogy ez sem jó!
Szerintem 16 éves, részeg, és összevissza beszél. :-)
2(x+3)=a-6 a/3=x-6 Hidd el, hogy jó, helyettesíts be. 2(30+3)=66 és 72-6=66 72/3=24 és 30-6=24
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem szerettelek volna megbántani, hiszen segítesz. Írd le légyszives hogyan vezeted le az egyenletet. Még nem vettük a két ismeretlenes egyenleteket. Ez egy szorgalmi feladat. az én megoldásom, ha nevezhetem annak így mutat: X+3 = (A-6)/2 A= 3X X=A/3 X+3 = (3X-6)/2 /x2 2X+6 =3X-6 /+6 2X +12 = 3X /-2X 12 = X Behelyettesítve 12 + 3év múlva 15. Feleannyi mint 36 - 6 év, azaz 30. 12x3 = 36 Szóval nekem, vagyis a tanárnõnek a levezetés is kell. Köszönöm türelmedet!
A kérdező hozzászólása: Szia! Még egyszer elnézést kérek, nem akartam "okoskodni"! Így már nekem is 30 lett az X. Ott mentem félre ahol írtad. Köszön szépen Nagy voltál! Sajna soha nem értettem , és szerettem a matek ezen részét, de most meg kell tanulnom, és ráadásul érdekel is!!! Köszi még egyszer! U.i.:Lehet, hogy még találkozunk az oldalon.

Pista 8 éves, Sanyi 12. Mennyi a két fiú életkorának aránya? Mennyi lesz az életkoruk 6 év múlva? Hány éve volt, vagy hány év múlva lesz az életkoruk arány 1:2?

Letudná nekem írni valaki hogy számolja ki?

Legjobb válasz: most 8/12 6 év múlva (8+6)/(12+6) 2(8+x)=12+x x=kiszámolod és ennyi évvel ezelõtt volt 1:2 arány

most 8/12 6 év múlva (8+6)/(12+6) 2(8+x)=12+x x=kiszámolod és ennyi évvel ezelõtt volt 1:2 arány

Szerintetek igaz baratnom vol az akivel 6 evig a legjobb baratnok voltunk, es most lecserelt egy olyanra akit 6. honappal ismer?

Legjobb válasz: figyelj, 6 év sok idõ... vannak emberek, akik kiskorukban megismerik a legjobb barátjukat és együtt nõnek fel és felnõttként is legjobb barátok, de ez nagyon ritka. a legtöbb embernek változik a baráti köre az évek során, ez ellen valamikor nem lehet mit tenni és nem is szükséges, természetes. tudom, hogy most nagyon rosszul esik, biztos sok a közös emlék és te nem találod most a helyed, de lehet a barátod rád unt. ez gyakran megesik ilyen hosszú idõ után. lehet majd 1-2 év múlva megint visszatalál hozzád, lehet csak ilyen "fellángolás" a másik barátnõ. próbálj te is más barátokat szerezni, vagy ha vannak, akkor legyél velük. de néha jobb egy kis szünet, hogy ne unjatok egymásra.

figyelj, 6 év sok idõ... vannak emberek, akik kiskorukban megismerik a legjobb barátjukat és együtt nõnek fel és felnõttként is legjobb barátok, de ez nagyon ritka. a legtöbb embernek változik a baráti köre az évek során, ez ellen valamikor nem lehet mit tenni és nem is szükséges, természetes. tudom, hogy most nagyon rosszul esik, biztos sok a közös emlék és te nem találod most a helyed, de lehet a barátod rád unt. ez gyakran megesik ilyen hosszú idõ után. lehet majd 1-2 év múlva megint visszatalál hozzád, lehet csak ilyen "fellángolás" a másik barátnõ. próbálj te is más barátokat szerezni, vagy ha vannak, akkor legyél velük. de néha jobb egy kis szünet, hogy ne unjatok egymásra.
Hát nagyon is sajnállak...Nemtudom mien barátnõd van de nagyon nem cool.Nekem is van legjobb baratnõm és mióta élek ismerem s egyidõs velem es leggjobb baratnõk vagyunk jóban-Roszban és sosem untuk meg egymast igaz veszekedés volt de az izgalmasabbé teszi a barátságot szerintem az igaz barátságba kell egy kis veszekedés, hogy majd kibéküljünk és jobban megbízzunk egymásba.[a jó barátok, igaz barátok kibékülnek]Örökké ott lesznek egymásnak <3 Szerintem te keress egy olyan barátnõt amilyen nekem van mert ha olyant kapsz akkor egy szebb életet kaptál. Ha van barátod van életed és boldog perceid!!!!! //Nem vagyok lezbi!!!!// Csk megjegyeztem mások kedvéért hogy nehogy azthiszék.
NEM VOLT AZ!!!Nekem is volt ilyen barátnõm és mondhatom, hogy nem bántam meg, hogy azóta sem tartom vele a kapcsolatot. Az energiádat egy új és jó barát keresésére fordítsd és ne szomorkodj a másik után.
A kérdező hozzászólása: Igen lett egy masik baratnonk is akit en is es o is nagyon szeretett, de engem becsapott es ezert en nagyon megharagudtam ra es mikor kiakartam vele bekulni o mar nem beszelt velem....csak a masik baratnonkkel!:((
Bizony, nem szabad azt hinni, hogy csak 1 barátnõje lehet valakinek! Ismerek olyat, aki féltékenykedett az új barátnõre és részben ennek köszönheti azt, hogy valóban lecserélték!
Nem vagy te egy kicsit túlérzékeny? Szerintem nem cserélt le. Csak lett rajtad kívül egy másik barátnõje is. A barátság nem kizárólagos. Szerintem a legokosabb, ha derûs szívvel tudomásul veszed az új helyzetet.
Én csak vicceltem. Nem szabad lecserélni senkit, ha csak nem csalódtál benne nagyon nagyot. Mondjuk egy igazi barátságnak azt is túl kell élnie. Egyébként nagyon sok nõtõl hallottam már, hogy a "legjobb" barátnõjük irtózatos módon kib*szott vele. Ez ilyen nõi dolog, aláraknak egymásnak valamiért, ahol tudnak.
A kérdező hozzászólása: kosz a valaszokat!:)
Igen, az autókat is fiatalabbra cserélik, kb. 6 év után.
:-) Ha valakit hosszú idõ után lecserélnek az így szokott kinézni... a kezdõdõ kapcsolat szükségszerûen rövidebb - viszont új esély. Az idõ nem mindig elõny - különösen ha az idõ alatt sem történt meg az aminek meg kellett volna történnie. Ha felelsz a táblánál úgy romlik a jegyed, ahogy telik az idõ maradnak válasz nélkül fontos kérdések meglehet úgy érzed felelsz - mondod amit tudsz. A helyzet annyiban nehezebb, hogy csak két jegy van: ötös vagy egyes - igen vagy nem. Ha idõd lejárt - nem sokban reménykedhetsz egy új felelõ nagyobb esély - míg te lejárt lemez. Azt a kérdést ajánlom feltenni - mint minden fiúnak egyébként - hogy mirõl szól ez a felelet - és mi az igazi kérdés ? A kérdés közvetve van föltéve - ha direktben kérdeznék könnyû volna cselezni. Az igazi feleltetõ pedig nem is a párjelölt akit látsz de benne van a természet által nagyrészt tudattalan - a vizsgabizottság... az ösztöneiben mélyen. Az õ kérdésük az, hogy megfelelsz-e szövetségestársnak a természetes küldetés betöltésére. Egybites az ítélet akár a statárium: igen vagy nem. Kicsit vakok vagyunk ezekre a dolgokra és így áll bosszút rajtunk, hogy okuljunk belõle... nem a természettõl kaptad-e az örömre boldogságra való képességedet ? És vajh csupán a te szórakoztatásodra az idõ kellemes együtt eltöltésére adatott-e ? Az ösztön csontjainkba rekesztett tûz tudattalanul dönt és ítél arról is amit tudatosan csinálsz... az övé rólad mint te is róla - csak tudni véled mi vonz és mi taszít amikor magyarázatot keresel rá - de a magyarázat mélyebben van - a teremtõ/természetnél és sajnos túl nagy szabadságunk lett figyelmen kívül hagyni ezeket a dolgokat. Nem kellett tudnunk róla amíg szabadságunk nem lett belenyúlni, mert mûködtek. Most tapasztaljuk milyen amikor zsákmányunknak tekintjük azt ami ajándéknak volt szánva. Nem értjük a világot. Röviden a lényeg: a te ösztönküldetésed nem ugyanaz mint a nõé - bár ugyanazt a célt szolgálja. De kompatibilis és együttmûködõ bizonyos feltételekkel. Viszont magadból kiindulva nem biztos hogy jól érted a párodat. A kulcs, hogy ha szereted az õ küldetését a magadévá tudod tenni. Az udvarlás üzenete ez: szövetségképes akarsz lenni ilyen-olyan-amolyan tulajdonságaid értékrended stb alapján. Ebbõl dekódolódik, hogy alkalmasnak ígérkezel-e valaki viszonylatában. Ahogy te magad is mikor formákban gyönyörködsz - dekódolsz utód-anya ígéretesség szempontjából - és bármennyire praktikus és ésszerû volna nem a kényelmes könnyed következménymentesség szempontjából... A szövetség ereje közös (élet)küldetésben rejlik, és az nem a kellemes, kényelmes öncélos örömök.

Panka mamája 24éves volt amikor Panka született.6 év múlva 3x annyi idõs lenne mint Panka. Hány éves Panka és hány éves a mamája?

s.o.s.

Legjobb válasz: m: mama kor p: panka kor 1. m=24+p 2. m+6=3(p+6) 2. 24+p+6=3p+18 -> p=6 1. m=24+6=30 ell: 1. 30 =? 24+6 OK 2. 30+6 =? 3*(6+6) OK ui.: Jó dogát :)

m: mama kor p: panka kor 1. m=24+p 2. m+6=3(p+6) 2. 24+p+6=3p+18 -> p=6 1. m=24+6=30 ell: 1. 30 =? 24+6 OK 2. 30+6 =? 3*(6+6) OK ui.: Jó dogát :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! egyébként nem dolgozat hanem házi feladat.Ma nincs suli:) ) yee!

35 évesen évek óta (egész pontosan 6 éve) nem volt semmilyen párkapcsolatom. Ezt megelõzõen sem volt sok párkapcsolatom, mindössze kettõ, egy másfél és egy 8 hónapig tartó. Mi lehet a baj? 35N

Randizgatok férfiakkal netrõl (munkahelyen sajnos nincs lehetõségem ismerkedni) és senki sem tetszik, egyikbõl sem alakul ki semmilyen kapcsolat.

Legjobb válasz: 20 éves vagyok 20 éve nem volt párkapcsolatom a saját döntéseim miatt történt így van néhány problémám amit elöbb megkell oldanom

20 éves vagyok 20 éve nem volt párkapcsolatom a saját döntéseim miatt történt így van néhány problémám amit elöbb megkell oldanom
Ja igen, hozzáteszem, hogy mindezt nem társkeresõn szoktam... bár ott is van olyan kategória, hogy "szabadidõpartnert" keresel... és akkor lehet spontánul ismerkedni. :)
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy így is lehet, ahogy írod. Engem mondjuk az ijeszt meg a leginkább, hogy senki sem mozgat meg bennem semmit, nem tetszik. Mi a baj velem ez esetben?
A kérdező hozzászólása: menjek pszichológushoz?
Nézd... ha bármilyen megoldhatatlan problémát érzékelsz az életedben, menj! Ártani egészen biztosan nem fog, sõt! (Én is járok, nagyon hasznosnak tartom, az életem minden területén sokat segít.) De ha elszánod magad, akkor az idõbe telik, nem egyik napról a másikra fognak megoldódni a problémák, és néha lesznek nehéz szakaszok is. De szerintem megéri.
Ja, és ha pesti vagy, tudok jó szakembert ajánlani. :)
Nekem is tudnál? Elég súlyos bajok vannak velem úgyérzem..26n
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat!
A #15 bizony lehet baj. Nemrég volt egy találkozóm egy lánnyal. Kb. 2 hét levelezés alatt minden tökéletesen jól alakult. Aztán mégsem lett belõle semmi, mert amint azt késõbb leírta nekem, még mindig a tahó pasijához hasonlít mindenkit. Pedig 3 hónapja vége a kapcsolatuknak.
Velem is ez a helyzet mint veletek. Szerintem befolyással lehet egy korábbi plátói szerelem, mert olyat akarsz majd. Ezekszerint szerelmes sem voltál még, viszonzottan? 27/N
A kérdező hozzászólása: Nem igazán voltam még sosem viszonzottan szerelmes. Valahogy akikbe én voltam szerelmes, azokkal nem jött össze, mindig én adtam esélyt olyanoknak, akiknek én tetszettem.
én a hármas vagyok, velem is kb. ez a helyzet, viszont én nem keresek aktívan, sose kerestem. soha nem görcsöltem rá, mégse jött össze senki, de nem igazán tetszenek meg csak úgy emberek, akik voltak, azokat is ismertem elõtte, szóval nem egy-két találkozás után. és én alapban utálnám azt, hogy valakivel csak azért találkozzak, hogy hátha összejövünk...de nekem mindig is sok fiúbarátom volt, szóval nálam az, hogy elbeszélgetek tök jól valakivel (bárkivel elbeszélgetek), nem jelenti azt, hogy azért, mert tetszik. és úgy látom, a legtöbben pedig ezt hiszik... amúgy, nekem is ez volt, hogy akibe én voltam szerelmes, nem viszonozta, vagy fordítva. akik voltak is, az én részemrõl nem volt nagy lángolás, csak elfogadtam õket. mindenkit viszont meg nem fogadok el. ez van.
Próbálkozz nõkkel.
Kérdezõ! Nálam is így volt..hogy azokat fogadtam el akik engem szerettek.Miért lehet ez?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, szerinted miért van? Mert én nem szeretem magam eléggé?
Hát én is jutottam ilyen megoldásra is...de szerintem ennél bonyolultabb.
Jó, amit írsz, és hidd el, neten is lehet így csinálni! Csak tisztázni kell elõre! Én minden randi elõtt elmondom, hogy szimpatikus, de nem tudom, mi lesz a dologból. Lehet, hogy csak egy kellemes ismerõs, lehet, hogy egy jó barát, de bármi lehet. És ezek közül lett is minden. Jelzem, hogy nem akarok MINDENÁRON pasit, nekem a net csak egy felület, ahol új embereket ismerek meg, de nem feltétlenül párkapcsolat céljából. Hidd el, hogy lehet így is!
A kérdező hozzászólása: Természetesen nemcsak kérdezni szoktam, hanem reagálni is. Enélkül az egész valamiféle vallatásnak tûnne. :) Mondjuk szerintem ez a netes ismerkedés alapból is egy fura dolog. Mindketten tudjuk, hogy miért vagyunk regisztrálva és óhatatlanul is azt vizsgáljuk a másikban, hogy milyen pár alkotnánk vele. Így pedig elvész a spontenaitás, amikor valakit csak úgy szimplán megismersz, beszélgettek és alakulnak a dolgok... csak hát erre manapság elég kevés esély van, mert hát hol???
Ha ennyi idõ alatt egyetlen olyan pasival sem találkoztál, aki tetszett volna, akkor tényleg a te készülékedben lehet a hiba.
Nálam is hasonló, 38 vagyok, 4.5 éve semmi, elõtte kettõ, egy 2 évig, egy fél évig. Mondjuk, én nem randizgatok, otthon alakul valami, régi ismerõssel, dekülföldön vagyok. Nekem se tetszik úgy általában senki, nálam ez hosszú idõ, s nem is jut eszembe, ha új emberrel ismerkedek, hogy hátha kapcsolat lesz.
De azért aktívabban keresgélsz is, és így nem volt, vagy pedig teszed a dolgod, éled az életed, különösebben nem keresed a lehetõséget (avagy várod a sültgalambot) és így nem volt? Nem mindegy. A randizgatás netrõl is lehet egy aktív dolog is, de ha csak hébe-hóba nézel fel, az már nem az... Én úgy gondolom akkor kell elgondolkozni, ha tényleg netrõl is gyakran találkozol emberkékkel, illetve ha néha eljársz ide-oda új társaságba, s ennek ellenére semmi. pl, hogy talán túl magasak az elvárásaid, vagy van valami ami miatt te nem jössz be a másik nemnek, esetleg volt valaki, akit még nem felejtettél el és mindenkit hozzá hasonlítgatsz....?
Egyébként ha belegondolok, én is ennyi éves vagyok, és szinte 6 éve nem volt senkim. De én nem is mélyedtem a keresésbe, mert nekem is van egy problémám, amit elõtte meg kell oldanom. Sajnos nehéz a megoldás, mert nem rajtam múlik. Segítség meg nincs. Tehát halogatom az ismerkedést, így sült galamb módjára pedig nem repült még senki. De ha végre aktívan keresgélhetnék, tudom én sem találnék túl hamar megfelelõt. Nekem kapásból fontos, hogy szerelmes legyek, és azt nem lehet bárkibe. Nálam nem mûködik az, hogy á ez kedves és rendes férfi, majd kialakul a szerelem... :) Tök normálisan nézek ki, de azért én sem tetszem mindenkinek. Aztán nekem is vannak ilyen-olyan elvárásaim, és a tapasztalatok után ez csak egyre bõvül... Viszont a szabad és szóbajöhetõ pasik száma pedig egyre kevesebb... Ilyen az élet. :) De azért még mindig jobb válogatni és tovább egyedül lenni, mint csak azért beleugrani egy kapcsolatba, hogy azt szépen felrúgjuk idõvel... Érdemes szétnézni! Kortársaink többsége elvált, van pár gyereke, és nem ritkán idegroncs, a gyerekeik meg szenvednek tõlük, mert semmi családi béke, családi hangulat... Ez jobb? Márpedig ha valaki ímmel-ámmal választ és mond igent, csak azért, hogy legyen valakije, akkor abból jó eséllyel lesz veszekedés, válás, csonka család, szomorúság...
A kérdező hozzászólása: Vannak idõszakok, amikor aktívabban keresgélek, vannak olyanok, amikor kevésbé. Sokszor mondják, hogy ne akard görcsösen, mert akkor biztosan nem jön össze. Nos nekem volt már mindenféle idõszakom, volt, hogy nem is gondoltam már rá, de sehogysem jön össze semmi. Új társaságokba nem igazán járok, így marad a net.
Még az jutott eszembe a témához, hogy a netrõl nem a legkönnyebb kapcsolatot kialakítani szerintem. Azokból a levelezgetésekbõl nem lehet megismerni nagyon valakit. És egy randi után meg elég hamar döntésre kényszerül az ember. Mert ha második, harmadik, és többedik randi van valakivel, az már szinte kapcsolatféle..., legalábbis a másik tuti annak veszi. Szóval elsõ randi után dönteni kell, igen, vagy nem, és akkor nagyon magyarázkodni sem kell. De ha valakivel újra találkozunk, azzal azt jeleznénk, hogy oké, tetszik. És ha eztán mondunk nemet, akkor nehéz megmagyarzáni úgy, hogy ne sértõdjön meg... Lehetséges neked is kevés ez, inkább könnyebb nemet mondani, ha bizonytalan vagy? hát vagy az is lehet, hogy nem jött még szimpi egyed...
A kérdező hozzászólása: Általában úgy járok, hogy randizunk és többet nem keresnek. Minden indok nélkül. Ennyire nem jönnék be a másik nemnek? Nem tartom magam csúnyának, sportolok, így az alakommal sincs baj.. Nem értem egyszerûen.
Ha nem a külsõddel van gond, akkor a személyiséged nem fogja meg a másik nemet... hogyan viselkedsz a randikon? Neked amúgy bejönnének a delikvensek?
A kérdező hozzászólása: Introvertált, csendes típus vagyok, a személyiség pedig hát egy adott dolog. Nem tudom, ezen lehet-e változtatni.
A kérdező hozzászólása: és igen, azért elõfordult már, hogy tetszett a másik, bár nem túl gyakran.
De ez hogyan nyilvánul meg egy randin? Azért minden pasi szereti, ha mutatnak iránta érdeklõdést, és simán lehet, hogy a befelé fordulásod érdektelenségnek fogták fel. A személyiségen nem lehet változtatni (csak nagyon nehezen, terápiával), a viselkedésen viszont igen.
Lehet, hogy nem tudod lazán venni a randit, és izgulsz, hogy mit mondj, hogy mit gondol rólad, szóval megfelelni akarsz, és amolyan vizsgaként éled meg a találkákat??? Egy-két srác viselkedett úgy elsõ randin, hogy annyira átjött, hogy megfelelni akar, hogy bennem az rögzült, hogy biztos kész papucs, és majd nekem kell mindent eldöntenem helyette.. Én meg nem szeretem azt és menekültem. Mondjuk azért írtam nekik és nem szó nélkül zártuk le... Hülye szitu net után a randi, de valahogy természetesnek kell mutatkozni, még ha nehéz is, különben nem leszünk szimpik.
A kérdező hozzászólása: Én igyekszem természetesnek lenni és bizony kérdéseket is szoktam feltenni, mutatva ezzel az érdeklõdésemet. Azt sajnos nem tudom, hogy hogyan nyilvánul meg az introvertáltságom a randikon, mivel nem látom magam kívülrõl. Talán annyi, hogy keveset beszélek. Az érdeklõdésrõl pedig annyit, hogy sokszor nem én vagyok az, aki nem mutat érdeklõdést, hanem a pasi. Beszél, beszél és beszél, de rólam semmit sem kérdez. Ezt neten is gyakran tapasztalom, rám írnak, hogy beszélgessünk, aztán azon kapom magam, hogy csak én kérdezek, õk meg válaszolnak, de nincs visszakérdezés, érdeklõdés.
A kérdező hozzászólása: egyébként volt két plátói szerelem az életemben, a másodikat mai napig nem sikerült teljesen kiverni a fejembõl, lehet, hogy ez is baj?
Szerintem már régen rossz, ha egy beszélgetés kérdezz-felelek játékból áll... pedig így kommunikatívnak tûnsz. Nem hiszem, hogy ez lenne a gond. Mi lenne, ha nem kérdezõsködnél, hanem reagálnál arra, amit mondanak... és aztán õk rád, aztán viszont... ezt hívják beszélgetésnek. ;) (Ismerõs a netes kérdezgetés, de én pl. nem is szeretek olyanokkal dumálni, akik kérdezõsködnek, és olyankor én is hajlamos vagyok automatikusan válaszolni, de nem kérdezek vissza. Így valóban egyoldalúnak tûnhet, de aki meg nem kérdezget, azzal nagyon jól el tudok beszélgetni...)
És mi lett veled, sikerült azóta már találni pasit?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!