Találatok a következő kifejezésre: 6 éve házasok, van 2 (2 db)

6 éve vagyunk házasok, van 2 gyermekünk és a férjem kb. 2 hónapja csókólózott egy lánnyal, akit végül a haverjával összehozott. Most kiderült és nagyon kibuktam, mit tegyek?

Azt mondta más nem történt, de ezt is tagadta mikor már rákérdeztem.

Legjobb válasz: Ha már 6 éve házasok vagytok, szerintem egyszer elnézhetõ neki, végülis ha tényleg "csak" csókig mentek.

Ha már 6 éve házasok vagytok, szerintem egyszer elnézhetõ neki, végülis ha tényleg "csak" csókig mentek.
Szia!Ez egy elég komoly kapcsolat s gratulálok a gyerekekhez.Sajnos nagy a gond "szerintem"...ne hagyd magad megalázni, fõleg a férjedtõl ne!Csak egy csók...és neki hogy esne, ha te csokoloztál volna egy férfival?Igaz ez a te döntésed, de most ne a szívedre hallgas, hanem a megérzésedre.És gondolj a gyerekekre...mi van ha nem ez volt az elsõ alkalom?Mi van ha többször megteszi?Megfogja ez érni neked??????
A kérdező hozzászólása: Hát nem is tudom! Eddig soha nem fordult elõ ilyesmi, sõt mi annak idején meg is beszéltük, hogy ha bármi ilyen lenne õszintén elmondjuk a másiknak.Itt nem ez történt, hanem lebukott.Pedig azt gondoltam, hogy õszinte lesz, még akkor is tagadta amikor rákérdeztem. Ez fájt igazán, és most fogalmam sincs mit csináljak, hogy bocsájtsak meg... Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Ja , és most ez a csaj a haverral jár. Persze azt is simán elnézte volna ha közös programokat csinálunk, hát hol élünk??? De erre mondtam, hogy hallani se akarok az egészrõl!!! Azt meg csak a jó ég tudja tudja, hogy tényleg csak csók volt...
Én megrángatnám annak a csajnak a különbözõ testrészeit, mert belerondítani egy házasságba, nem túl szép dolog. Viszont azt gondolom, hogy ha a férjed nemcsak hogy megcsalt (persze mindenki másként gondolkodik a megcsalásról, de szerintem egy csók - ha más nem is történt - már meredeken ez a kategória), de még hazudott is neked, érdemes lenne elgondolkodnotok, milyen okok vezettek idáig. Nem hanyagoltad el õt, míg a gyerekekkel foglalkoztál (sok férfi nem tudja feldolgozni, hogy a nõ életében pillanatnyilag nem õ a fõszereplõ)? Megvan még a kölcsönös szeretet és tisztelet? Ezek után következhet az, hogy megbocsátasz-e neki, vagy nem...
Nem kell ilyen nagy dolgot csinálni belõle. A szex csupán a kommunikáció egy formája. Ettõl még szerethet téged.
ELhiszem h.fáj, de sztem ez még éppen megbocsájtható.. Mert t.nap azt hallottam h. néha hanyagolni kell a párkapcsolatba a büszkeséget, mert álltalába az vet véget az egésznek. De ha ezt még egyszer megismétli akkor keress mást, ez anyukámnak is sikerült..jó most ez az illatõ is megcsalta többször is(én azóta gyûlölöm), de megbocsájtott neki és most boldogok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tegnap este sikerült leülnünk és teljesen átbeszélni az egészet. Azt mondta, hogy tanult ebbõl az esetbõl és hogy tudja ha mégegyszer ilyen történne arra végleg rámenne a házasságunk. Ha most nem lenne gyerekeünk biztos kidobtam volna, de igy nagyon meggondolandó, hiszmár nem csak magamról kell döntenem. Azt hiszem ez a tegnapi beszélgetés nagyon jó volt, hisz most azt éreztem , hogy túl tudok lépni ezen, persze idõbe fog telni :) )

6 éve vagyunk házasok, 2 gyerekünk van, 5 és 1 évesek. Férjem tavaly 8 hós terhesen csalt meg ami kiderült. Óriási botrány szenvedés amit átéltem, rengeteget hazudott de adtam neki esélyt. De most megint megcsalt? Válás?

Bár tavaly óta nem nagyon tudok benne bizni, sokat is veszekedtünk, mert sok érdekes gyanus ügye volt.most derült ki van neki egy elvált 2 gyerekes n?je.de tagad, azt mondja csak beszélgetnek, még semmi nincs köztük.kiakadtam teljesen, azt mondtam el akarok válni, mert én már ezt nem birom, megaláz.bár nagyon nehéz anyagi helyzetben élünk de már ez se érdekel.persze ? mondogatja h beszéljük meg, de ki bizna benne ezután?

Legjobb válasz: Hát azt kell, hogy mondjam, ha nem akarod, hogy sorozatosan alázzon a viselkedésével, akkor igen, válás következzen. Ha nem éltek alapvetõen nyitott házasságban és ez Téged bánt (teljesen jogosan), akkor sosem fogsz tudni megbízni benne és a helyzet el fog mérgesedni. Túlélni biztosan nagyon nehéz, fõleg, ha szereted. De a gyerekeiddel próbálj rengeteget foglalkozni és rengeteg szeretetet adni Nekik, mert nekik sem lesz könnyû. Sok sikert!

Hát azt kell, hogy mondjam, ha nem akarod, hogy sorozatosan alázzon a viselkedésével, akkor igen, válás következzen. Ha nem éltek alapvetõen nyitott házasságban és ez Téged bánt (teljesen jogosan), akkor sosem fogsz tudni megbízni benne és a helyzet el fog mérgesedni. Túlélni biztosan nagyon nehéz, fõleg, ha szereted. De a gyerekeiddel próbálj rengeteget foglalkozni és rengeteg szeretetet adni Nekik, mert nekik sem lesz könnyû. Sok sikert!
Szépen összepakolod a cuccait és közlöd vele hogy eltûnhet gondolkodni. Ha megint elnézed neki, akkor sosem fogja abbahagyni, mivel nincs komoly következmény (= nem repül) addig nyugodtan meg fogja tenni. Ne foglalkozz vele, hogy karácsony van vagy ilyesmi, neked is így lesz jobb. Ha majd hetekig rágja a küszöböd, utána esetleg gondolkodj el, hogy visszamehet-e.
15.50 Tudod mi a válaszoddal a legnagyobb baj? Az, hogy egy kalap alá veszel mindenkit, általánosítasz! Igen, van olyan is, amit leírtál, de nem mindig így mûködik, ahogy leírtad!
ja és még annyit, h itt írt egy csomó fo*gyatékos fa*sz, hogy egy pasinál természetes, ha a szeretett nõt megcsalja. ILYEN NINCS. AZ van ilyenkor: --a pasi nem szereti nem tiszteli a nõt --felelõtlen agyú --egy büdös rib*anc fa*sz. Több lehetõség nincs. És mindig a pasi a hibás. Mert õk azok, akik nem beszélnek, hanem csak a kárt tesznek mindenben és mindenkibe. Gerinctelenek, férfiatlanok, mint akik ide írogatnak. Alap ha egy pasinak családja van, már felelõsséggel jár érte! Mindenki vállalja a felelõsséget a tetteiért! A házasság nem a megcsalásról szól! Akkor miért kell házasodni???? Akkor felesleges. Olyan ember meg ne vállaljon felelõsségteljes komoly kapcsolatot, aki nem tud becsületes, emberséges és hûséges lenni.
egyetértek az elõzõvel. elõször az okot kell kideríteni, hogy miért csal meg? vannak olyan férfiak akik eleve nem bírják a monogám kapcsolatot és akármilyen jó kapcsolatban vannak mindig lesznek kalandjaik. vannak olyan pasik akik azért csalnak mert nem kapják meg otthon azt amire vágynak, ez lehet sok minden szeretet, megértés, odafigyelés, sex... elég összetett dolog ez a megcsalás. De ha már úgy állsz hozzá, hogy gyûlölöd abból sok jó nem fog kisülni :S próbáld megkeresni az okot és utána dönts.
15:07-es válaszoló vagyok. Kedves harcos amazonok, miért kell lepontozni azért, mert a szemetekbe mondja valaki, hogy egy kapcsolatot ápolni is kell. Nem elég a férfit megszerezni, szülni két gyereket, és akkor már minden ok, nem kell tenni semmit sem. Majd az a barom, dolgozik értünk, de itthon még a kutya is elõbbre van mint õ. Szex? ugyan már! Mit képzel az a szerencsétlen!? Már megvan a gyerek, Deal is done. Most már maradjon szépen nyugton! El kell keserítselek titeket hölgyeim, egy boldog házasság nem így mûködik! Lehet ezt is lepontozni!
Nézz egy kicsit magadba! Valami oka csak van, hogy másik nõ társaságát keresi. Minden rendben van nálatok otthon? És az ágyban? A házastársak hûséget szoktak fogadni egymásnak, de cölibátust nem.
ne vállj el. itt ilyen mitt történt gyilkolászás.... najó más.... de mégis... fõleg a gyerekek is... :S
Az én férjem dettó...csak azzal a különbséggel, h õ 2 gyereket "csinált" és le is lépett...nem kellett neki könyörögnöm, ment a másik nõhõz nagy örömmel, akinek hozzteszem 10 éves fia van és anyáskodik is felette, mert jóval idõsebb mint az Ákos!Szóval r..adjanak meg ott ahol vannak:) szal azt tom tanácsolni, hagyd el...2 gyerkõc mellett is tudsz új életet kezdni, egy olyan férfi mellett aki szeretni fog téged is meg a gyereidet is...nekem sikerült!
14-év házasság után most válok. Itt vagyok közel 40-évesen, kiégve megalázva. Már az elsõ években olyant tett amiért el kellett volna válni, de szerettem és megbocsátottam. Újra, és újra… Csak most jutottam el arra a pontra, hogy kimerem mondani, hogy végleg vége, nem tûrök tovább! De érdemes volt ennyit várni? Ha nem is az elsõ alkalommal, de rögtön az elején amikor elõször megfogalmazódott bennem a válás gondolata, elhagytam volna, már réges-rég új életet kezdhettem volna , akár egy új szeretõ, normális férjjel. De most? 40 évesen, megtörten megfáradva, kiégve? Hagyd el , minél elõbb. Kutyából nem lesz szalonna! Ne pazarold el az értékes fiatal éveidet, mert úgyis válás lesz ebbõl, vagy elõbb vagy késõbb. Ha meg nem hagyod el ezek után, akkor megérdemled a sorsod. Nem szeret téged, ha szeretne nem csalna meg!
Ha a férjednek a szeme se rebbent, mikor megcsalt téged, amikor te 8 hónapos várandós voltál és volt már 2 gyermeketek, akkor a te szemed se rebbenjen, hogy kirakd a fenébe. Az a baj az ígéretekkel (nem csak a megcsalásokra vonatkozólag), hogy rizikósak: vagy megtartják, vagy nem. Nincs garancia! Valószínûleg a te férjed is olyan típus lehet, akinek már azt sem lehet elhinni, amit kérdez.
A kérdező hozzászólása: még annyit hogy amikor tavaly megcsalt, semmi probléma nem volt a kapcsolatunkkal.a szex tökéletes volt, mindig gondoskodtam róla kedveskedtem neki.de mikor éreztem h van valakije, sokat veszekedtünk, õ haragudott rám amiért ilyet feltételezek róla.de aztán nem birta tovább h szenvedek és bevallotta.utánna szültem rá 1 hónapra.utánna is hónapokig tökéletes volt minden.de azt mondta neki hiányzik a tûz, izgalom.próbáltam újitani minden téren de mégse volt jó neki. mostmár bánja, azt mondta õ nem ezt akarta meg sajnál.de mért most?
Én férfi vagyok és a nejem hütlenkedet! Tehát hülyeség hogy csak a pasik a hibásak!!!Pedig gyerekünk is van 4éves.És az hogy te vagy a hibás ez jó nagy baromság, neveled a gyerekeket, mosol, fõzõl, ellátod a családot és ezt kapod! Én kiléptem a házasságomból, tudom nem lenne már semmi a régi, és ez nálatok is igy lessz. Váljatok el, a gyerekeknek is jobb a nyugi, és ha már a párod megcsalt akkor biztos nem voltatok neki olyan fontosak hisz kockára tette a családját. Mondj neki halit, és egye a kefét hogy mit vesztett. Sok sikert ügyeslégy! 33/f
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a gyors válaszokat.Még a kapcsolatunk elején amikor még ott a rózsaszín felhõ akkor voltak jelek sms-ek h megcsal de kimagyarázta és hittem neki.Valójában ki tudja hányszor csalt már meg.Apja temperamentumát örökölte, õ is csalja anyósomat 25éve.Rohadt szemét pasik!bocs azért vannak kivételek.Hát aki jó tanácsokat adott megpróbálom elfogadni, de nem tudom h lehetne normálisan hozzá szólni nem birok.de majd igyekszek.nem akar elmenni az a baj, mert hiteles a házunk , azt mondta neki is ugyanannyi joga van ott lakni.kifizetni nem tudom õt. úgyhogy el kell viselnem.
Valószínû hogy a férjed ilyen típus. Nem lesz a hûség mintaszobra. Vagy elfogadod ilyennek vagy kilépsz a házasságotokból. Ha nem is most, de amint lesz esélyed rá. Én személy szerint jobbnak tartok egy válást mint megöregedni és tûrni egy kurafi mellett. Az idõ elszáll és 50 körül egy nõnek párt találni szinte esélytelen. Mert eljön az idõ és úgyis lelép valakivel. Aki nem csak szeretõ akar lenni, hanem majd teherbe esik..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!