Találatok a következő kifejezésre: 6 és hete szültem. Reggel szexeltünk (1 db)

6 és fél hete szültem. Reggel szexeltünk és most vérzek. Miért?

Szerdán szeretkeztünk el?ször,azután nem véreztem,de ma reggel igen.Ez mit?l lehet?Ez már menstruáció lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mensi. Elõször arra gondoltam, hogy még nem gyógyult be teljesen, de ha nem ez volt az elsõ szex szülés után, akkor mensi lehet.

Lehet, hogy mensi. Elõször arra gondoltam, hogy még nem gyógyult be teljesen, de ha nem ez volt az elsõ szex szülés után, akkor mensi lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!De ez nem korai még?Itt olvastam, hogy sokaknak félév-év múlva jött meg elõször, meg hogy szoptatás alatt általában nem jön meg.Akkor hogy van ez?
Egyik barátnõm mesélte, hogy neki mindig pontosan jött a mensije, annyira, hogy szülés után 3 héttel is pontosan megjött. Szóval nem lehetetlen.
Sajnos nem mindenkinek fél év múlva jön meg, Sokszor szülés után hat héttel már jelentkezik.Ez sem egyforma minden kismamánál.Lehet mensi.Dokinál már voltál 6 hetes ellenõrzésen, vagy ha nem említsd meg neki.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülés után miért ájul el az ember?

Oké, nem mindenki. De én pl soha életemben nem ájultam még el,viszont mikor szülés után zuhanyoznom kellett, ketten kaptak el. Ennyire kimerülünk,vagy vérveszteség..?

11

Vajúdás alatti rosszulétet hányingert mivel lehet csillapítani? Mitől van hányinger? Ha kap valaki epidurális érzéstelenítőt akkor nem lesz rosszul?

12

Volt-e szülés alatt tér-idő kapu élményed?

Hogy a szülés legeslegvégén az idő és térkapu megnyílik. Sötét van, és mint egy csuzdában lecsúszol, ahogy kicsúszik a gyerek belőled. Ilyenkor a valóságot nem látod és beszélni sem tudsz. Ezt egy ismerősöm mesélte. De olvastam bábás könyvben amit most reklámoznak. A kérdésem, hogy megéltétek ezt ti is, ill. hogy mennyire gyakori, hogy ezt megélik a kismamák és hogy csak azért nem beszéltek róla, nehogy bolondnak nézzenek? 36 éves gyermektelen nő

12

Mennyi idő lehet még a szülésig?

38 hetes vagyok vannak jóslóim valamikor elég sűrűn a hátam szinte folyamatosan fáj a hasam is sürűn keményedik és 1ujjnyira vagyok nyitva

3

Más is fél (t) attól, hogy nem veszi észre, hogy folyik a magzatvize? Én nagyon aggódom emiatt.

Van vizesebb folyásom, sokszor nézegetem, hogy nem-e magzatvíz.
37 hkm

8

Már közeledhet a szülés? 40 hetes kismama

Tegnaptól észre vettem, hogy kevesebbet mozog a babám mint eddig, és sokat bugyog a pocakom. Hasmenéssel fekszem, hasmenéssel ébredek :( Valamit érzek is folyni, de nem hiszem hogy magzatvíz, inkább hüvelyi folyásnak néz ki... Más is volt így ezzel?

9

Szülés után 8 héttel ragacsos, barnás-pirosas folyás mi lehet? Meg fog jönni?

Volt valakinek ilyen?
Császáros voltam.

2

Mit jelent az alábbi 2 mondat?

Nyílvarrat: harántban
Vezérpont: kiskutacs

4

Mennyi ideig kell dolgozni ahhoz, hogy az ember GYED-et kapjon?

Valahol 180 napot olvastam, máshol meg egy évet írnak. Végül is ezt hogyan számolják, pontosan hány nap kell?
Mi a különbség a TYGÁS és a GYED között?

7

Szülés után az önkielégítéssel is várni kell 6 hetet?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!