Találatok a következő kifejezésre: 6 és hete (594 db)

Koraszülött babáknál (28 hétre született, most 6 és fél, korigált idö3 és fél) mikortol kezthetem a hozzátáplálást. Még csak szopizik?

Legjobb válasz: Szerintem ezt elsõsorban a gyerekorvossal konzultáld meg, a baba eddigi fejlõdését, növekedését figyelembe véve. Ill. az is fontos, hogy most anyatejes, a 100%-ban anyatejes babákat egyes szakemberek csak 6 hónapos kor után javasolják hozzátáplálni. Az én gyerekeim (ikrek) is koraszülöttek voltak, de csak 1 hónappal (36. hét). Õk nagyon hamar behozták a lemaradást, és mivel sajnos csak 3 hónapig volt tejem, és utána már csak tápszert kaptak, így mi 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást. 1 hónapig csak gyümölcs, 5 hónaptól zöldségek is, 6 hónaptól húsok is. De én mindent egyeztettem az orvossal, az õ tanácsait vettem figyelembe és fogadtam el.

Szerintem ezt elsõsorban a gyerekorvossal konzultáld meg, a baba eddigi fejlõdését, növekedését figyelembe véve. Ill. az is fontos, hogy most anyatejes, a 100%-ban anyatejes babákat egyes szakemberek csak 6 hónapos kor után javasolják hozzátáplálni. Az én gyerekeim (ikrek) is koraszülöttek voltak, de csak 1 hónappal (36. hét). Õk nagyon hamar behozták a lemaradást, és mivel sajnos csak 3 hónapig volt tejem, és utána már csak tápszert kaptak, így mi 4 hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást. 1 hónapig csak gyümölcs, 5 hónaptól zöldségek is, 6 hónaptól húsok is. De én mindent egyeztettem az orvossal, az õ tanácsait vettem figyelembe és fogadtam el.
Én is koraszülött voltam, édesanyám 2 hónapig tudott csak szoptatni... 4 hónapos koromtól már kaptam saját készítésû bébipapit... 7 hónapos koromba már alig kaptam tápszert! Pikk-pakk behoztam a lemaradásomat és erõs lettem :) (a védõnõ kiborult, de a háziorvos (akinek már akkor 4 unokája volt) az mondta, hogy nem kell a védõnõre hallgatni!
A kérdező hozzászólása: Ma megprobáltam egy kevés almát , egy cikket, megreszeltem és mind megette.Még kért volna , de nemmertem adni többet.
Az én kislányom is 28 hétre született. Mi 4 hónaposan adtunk neki elõször, de szorulásos lett. Vártunk 3 hetet és akkor adtunk csak neki újból. Azóta teljesen rendbe van és már rengeteg mindent megeszik. (most 8 hónapos) Adj neki egy kis kóstolót, majd várd meg a másnapi kakit, hogy rendbe van-e. Ha nem elég fejlett még a pocija a szilárd ételhez, akkor azt látni fogod benne. Viszont ha van annyi tejed, hogy csak azt kapja akkor én még várnék vele
Sya! Nekem a kisfiam 29+6 hétre született(600g-mal).Most8 hónapos, korrigálva 6. Nekünk azt mondta a doki kora gondozáson, hogy hozzátáplálás szempontjából azt kel nézni a korának amikor megszületett volna a baba. Tegnap voltunk a háziorvosnál, mivel megvagyunk fázva és rákérdeztem 1-2 dologra, mivel nem mindent hajlandó meg se3m kóstolni. Azt mondta mivel korababa ezért fõzelékes cumival etethetem nem muszáj egybõl kanállal, a kajcsit meg tápszerrel hígíthatom. Így lehet hogy jobban fogja fogadni. Remélem tudtam segíteni.
lányom 32 hétre született és 6 hónapos volt mire a dokival való egyeztetés után elkezdtem neki adni az almalevet. kérdezd meg az orvosotokat mindenképpen, én szívem szerint azt javasolnám, várj még egy hónapot, hiszen annyira korán jött a babád, olyan éretlen volt még a kis gyomra.
Én inkább a korrigált korát nézném. Mert az idõre született babáknál a 6 hónapot kell kivárni, de van, aki így is csak 8 hónapos kora körül érik meg rá. Úgyhogy én még várnék legalább 1-2 hónapot. Amúgy meg a a legtöbb baba fõ tápláléka 1 éves korig az anyatej, úgyhogy tényleg nem siettetném.
28 hétre született a kisfiam, 6 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást. Eleinte nem sok sikerrel, sem az új íz, sem a kanál nem tetszett neki. Eltelt 1 hónap, mire legalább a gyümölcsöket már ette, de még ekkor sem értékelhetõ mennyiséget (70-80 g). Kb 8 hósan kezdett tetszeni neki a dolog, majd 9 hónaposan megint csak tápszert akart folyton enni. Szóval nem volt zökkenõmentes. Most 1 éves múlt, szinte mindent eszik már, sõt, nem gyõzöm etetni.:) Jó egészséget nektek, ha elakadnál, kérdezz nyugodtan, szívesen segítek!
Inkább a korrigált korát nézd. Ahogy egy idõre született babánál sem mindig pontosan hat hónap az a hat hónap, hanem mind két irányba lehetnek eltérések. Van a környezetembe néhány hasonló korababa. A két véglet: az egyiket korrigált 4 hónapos kora óta hozzá táplálták, mert a tápszertõl túl gyorsan gyarapodott, amit az orvos nem tartott szerencsésnek. A másik baba tényleges kora szerinti egy éves koráig a tápszeren kívül gyakorlatilag semmit nem fogadott el, õ ekkora érett meg a hozzátápláláshoz. Szerintem erõltetni nem kell, a baba igényét figyelembe véve kialakul az majd szépen magától.
Szerintem elkezdheted már a kostóltatást, de ha azt látod rajta. hogy még nem érett rá(nem fogadja el kanalat, esetleg fáj a hasa tõle), akkor tarts egy kis szünetet.
Akkor nagyon ügyes a babád! Ha nem lesz semmi gond (hasfájás az éjjel, vagy hasmenés holnap), akkor holnap pár kanállal többet is adhatsz neki. Csak lassan emeld az adagot, nem kell még étkezést kiváltanotok! Minden jót!

Mik a jelei annak ha babám elérkezik a 6-ik heti, vagy a 3-ik havi növekedéisi ponthoz? Hogy viselkedik ilyenkor és milyen lesz utánna?

Természetesen általánosságba kérdezem csak, mert tudom,hogy minden baba más,de ahogy mindennek vannak jelei,gondolom ezeknek is. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én igazából annyit vettem észre, illetve ebbõl következtettem arra, hogy növekedési ugrás lehet nála, hogy nem volt elég a kaja, amit adtam (tápszeres a lányom). Nekünk a 6. héten volt ilyen, azután kb. 1 hét és visszaállt minden a régi kerékvágásba, de akkor kb. 200 millivel is többet igényelt naponta, mint elõtte. Illetve most 2,5 hónaposan veszem észre, hogy mintha többet kezdene enni, mint amennyit pár nappal ezelõtt. Ha szoptatsz, ezt nehezebb lemérni, de talán abból látod, hogy több ideig van cicin, mint máskor. Meg esetleg, hogy sûrûbben kéri. 2,5 hós kislány anyukája.

Én igazából annyit vettem észre, illetve ebbõl következtettem arra, hogy növekedési ugrás lehet nála, hogy nem volt elég a kaja, amit adtam (tápszeres a lányom). Nekünk a 6. héten volt ilyen, azután kb. 1 hét és visszaállt minden a régi kerékvágásba, de akkor kb. 200 millivel is többet igényelt naponta, mint elõtte. Illetve most 2, 5 hónaposan veszem észre, hogy mintha többet kezdene enni, mint amennyit pár nappal ezelõtt. Ha szoptatsz, ezt nehezebb lemérni, de talán abból látod, hogy több ideig van cicin, mint máskor. Meg esetleg, hogy sûrûbben kéri. 2, 5 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: Csak szoptatom a fiam és igen, sûrûbben kér, de meg mintha nyugodtabb is lenne, jobban elvan és nem sír hanem gügyögve jelez. Ezek nem annak a jelei? Vagy most csak ilyen jó napjai vannak?
Nem tudom, az enyém épphogy nyugtalanabb volt, mivel sûrûbben kérte a kajcit, így hamarabb elkezdett sírni, mint 3 óra. Mondjuk anyatejes babánál most azért is lehet, hogy sûrûbben kér, mert inkább a szomját oltja a melegben. Méregesd pár napig, ha van mérleged, hogy megugrik-e a súlya.

Hányadik héten kezdõdik a 6. és a 7. hónap?

Legjobb válasz: 6. hónap 24. héten a 7. hónap pedig a 28. héten kezdõdik.

6. hónap 24. héten a 7. hónap pedig a 28. héten kezdõdik.

4 hete spontán elvetéltem, akkor a 6-ik hétben voltam. A hormonszinten lement már a következő napokban. Ma reggel teszteltem és pozitív lett (erős második csík)! Terhes vagyok?

Vannak tüneteim mint pl. fejfájás, hátfájas, magas a h?m, a melleim is fájnak és meg vannak duzzadva. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Én is elvetéltem 6 hete remélem most nekem sem fog megjönni április 8-án. Nekem javasolták a folsav szedését a méh megerõsítésére.

Én is elvetéltem 6 hete remélem most nekem sem fog megjönni április 8-án. Nekem javasolták a folsav szedését a méh megerõsítésére.
A kérdező hozzászólása: Köszönom a válaszokat! Sajnos az itteni orvosok (USA-ban élek) nem tartják jó ötletnek a terhesség-megtartó vitaminok szedését. Fogalmam sincs miért. De termeszetesen megpróbálok extra óvatos lenni!
Azt gondolom hogy Gratulálok, és vigyázz magadra.
de jo neked remélem nagyon én is hogy babád van
Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!!! Szorítok! És gratulálok!
gratulálok tuti baba.
Gratulalok a babohoz! De szeritnem menj el orvoshoz, h kapj vmi gyogyszert ami nem engedi, h megegyszer elvetelj! Nagyon boldog babavarast kivanok 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Folsavat már 6 hónapja szedem!! :)

7h4n v. ok.6. ik héten pici vérzéssel voltam dokinál, mind. Rendb. talált. * felirt utrot c-vit. és magneb6-ot. Magnet abba kellett hagynom, m. hasmenésem v. féljek, h elmegy? Norm. H 2 napja mint mikor megjön enyhe görcseim vannak, fáj a derekam.

* idén februárban 8 hetesen elvetéltem, nem tudni miért.

Legjobb válasz: Szia én ugyanígy voltam, bár én nem vetéltem egyszer sem! Sokat vérezgettem "pecsételõ vérzés" aztán hirtelen sok jött, akkor bevitt a mentõ és visszatartáson voltam, ekkor 6 hetes voltam, utrogestan, rutascorbint, elevit, mgnb6-ot szedtem, de aztán váltottam a mgnb6-ról béres b6-ra sokkal jobb és kevesebb is kell belõle! Én is csak feküdtem, a kaját is ágyba kaptam, csak pisilni és zuhizni mentem ki, fel is jött az elsõ 3 hónapban 10 kg, de kit érdekel!! Mi túl éltük most 35. hetes vagyok, Kitartás és mindent tarts be, nekem azt mondták úgy vegyem hogy akkor marad meg a baba, ha végig fekszem a 12 hetet mindenképp, de utána is ágynyugalom! szorítok nektek

Szia én ugyanígy voltam, bár én nem vetéltem egyszer sem! Sokat vérezgettem "pecsételõ vérzés" aztán hirtelen sok jött, akkor bevitt a mentõ és visszatartáson voltam, ekkor 6 hetes voltam, utrogestan, rutascorbint, elevit, mgnb6-ot szedtem, de aztán váltottam a mgnb6-ról béres b6-ra sokkal jobb és kevesebb is kell belõle! Én is csak feküdtem, a kaját is ágyba kaptam, csak pisilni és zuhizni mentem ki, fel is jött az elsõ 3 hónapban 10 kg, de kit érdekel!! Mi túl éltük most 35. hetes vagyok, Kitartás és mindent tarts be, nekem azt mondták úgy vegyem hogy akkor marad meg a baba, ha végig fekszem a 12 hetet mindenképp, de utána is ágynyugalom! szorítok nektek
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! egy kicsit megnyugodtam. én is csak pisire és fürdésre kelek ki az ágyból. sok boldogságot a hamarosan érkezõ babucidhoz.

Kinek milyenek voltak a méretek a 6. ik héten? Ma voltam ultrahangon, CRL 4, 04mm, GS (ami gondolom a petezsák) 21, 8mm, és 6+1 hetes vagyok:-) és már ver a szivecskéje

Legjobb válasz: 6+2-n 3mm, de valószínûleg akkor 6+0 voltam még csak. Már volt nálunk is pulzálás. Lassan kibújik a kiskrapek! :)

6+2-n 3mm, de valószínûleg akkor 6+0 voltam még csak. Már volt nálunk is pulzálás. Lassan kibújik a kiskrapek! :)
Szia, én 7 heteset tudok mondani. A papírt most nem tudom elõvasászni de a CRL-t tudom fejbõl ami 6, 8 mm volt akkor :)
nekem csak 8 hetes van. Crl: 19 mm volt.
nekem 7hetes, és crl: 11ml:)
jajj, dehogy mililiter, miliméter:) csak most olvastam egy szoptatós kérdést, és még az járt a fejemben:) bocsi!!
Nekem 6h+5naposan CRL:8mm

SOS. Volt masnal is, hogy 6-7 het korul elkezdett verezni es megmaradt a baba?

Nem pottyozok kicst erosebb,hol barnabb,hol pirosabb,hol erosebb,hol gyengebb. Voltunk a surgossegin UH-n es mindent rendben talaltak ver a baba szive es nem lattak semmi elvaltozast. Akkor minek koszonhetem ezt? Ma lesz 6.napja,de a menszim meg nem lenne esedekes. Koszi szepen.

Legjobb válasz: Szia. Nyugodj meg! Nekem a 9.héten volt vérzésem és barnázásom utánna. Nekem is rendben volt minden uh.n.Hematoma volt a ludas ami egy kis vérömleny..Ki fog ürülni csak feküdj szigorúan ne emelj ne sexelj és nem szabad forro vizbeb fürdeni...És ne idegeskedj....nekem majdnem a 13.hétig eltartott a vérezgetés barnázás.De inkább barna volt. De a doki mondta is hogy kb 1 hónap mire teljesen kiürül.. Már jól vagyok lassan a 18.hetet taposom... Ne aggodj semmi baj nem lesz. Neked nem mondtk mitõl van?Nem láttak hematomát?? És mit mondtak mit csinálj?? Pihenj sokat!

Szia. Nyugodj meg! Nekem a 9.héten volt vérzésem és barnázásom utánna. Nekem is rendben volt minden uh.n.Hematoma volt a ludas ami egy kis vérömleny..Ki fog ürülni csak feküdj szigorúan ne emelj ne sexelj és nem szabad forro vizbeb fürdeni...És ne idegeskedj....nekem majdnem a 13.hétig eltartott a vérezgetés barnázás.De inkább barna volt. De a doki mondta is hogy kb 1 hónap mire teljesen kiürül.. Már jól vagyok lassan a 18.hetet taposom... Ne aggodj semmi baj nem lesz. Neked nem mondtk mitõl van?Nem láttak hematomát?? És mit mondtak mit csinálj?? Pihenj sokat!
A kérdező hozzászólása: Ezert vagyok ketsegbe esve, mert annyit mondtak UH-n, hogy nem latnak semmit, a baba jol van. es azt sem mondtak, hogy pihenjek vagy valami. Hat ez az angol egeszsegugy. :( Egy masik ember is hematomara tippelt nekem, de mondom semmit nem lattak UH-n. De ha az lenne, akkor jo jel, ha verzek? azt jelenti, hogy kiurul? koszi szepen
szia! én is vérezem 6 hetesen. nekem is hematoma volt. bent is tartottak a kórházba feküdnöm kellett meg gyógyszert írtak fel hogy meg maradjon a baba.(duphaston) most10 hónapos gyönyörü egészséges kisfiu
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom en 1000es c-vitamin pezsgotabit szedek, meg terhes vitamint, de akkor lehet kulon szedek melle meg Magneziumot. Az a baj, hogy sajnos olyan munkat vegzek, ahol egesz nap allnom kell, egy raktarban, mondjuk nehezet nem kell emelnem. Nem tudok neked privit irni, sztem nincs beallitva az adatlapodon, hogy irhassanak neked privat e-mailt. Ha sikerul beallitani, akkor irok neked. :) Megegyszer koszonom szepen.
Én vagyok ismét! Jajj irasd ki magad nem szabad ilyenkor melózni!! Nem tudod megoldani hogy legalább 2 hétig betegácsiban legyél?? Melõhelyen gondolom nem tudják hogy babát vársz nem kell megmondani találj ki valamit hogy megfáztákl stb.. Nehogy dolgozz és emelgess!!! az én emil cimem [email protected] ide bármikor irhatsz!!!!És drukkolok hogy ne legyen gond!!!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, de tegnap meloba elment a baba, epp pisi kozben. :( Tuti az volt, 1 nagy verdarab, olyan gumi szeru, kb mint a tenyerem akkora volt, majd utana 2 oran keresztul omlott belolem a ver es mintha kicsi szovetdarabokat is lattam volna. :( Penteken kell mennem UH-ra. Itt amugy angliaban nem irnak ki betegszabira. Ugy vannak vele, ha ilyen fiatal terhesseg es el akar menni, akkor menjen.

7 hét diéta és heti 6 x 45 perc intenzív mozgás mellett elérhetem, hogy a csípőmből lemenjen 3-4 centi?

Tudom,hogy egységes fogyás van mindenhonnan...de mégis, elképzelhet??

Legjobb válasz: Simán elképzelhetõ. Sõt, ha intenzív a diéta, csontvázzá fogyhatsz és éhen is halhatsz 7 hét alatt.:)

Simán elképzelhetõ. Sõt, ha intenzív a diéta, csontvázzá fogyhatsz és éhen is halhatsz 7 hét alatt.:)
A kérdező hozzászólása: Ha-ha :)

(9 hét 4 nap, Grav. S. :6 +/- 1 hét 13 mm-es szabályos petezsák embryo nem látható) Szerintetek van még remény?

Volt egy kis vérzésem elküldtek uh-ra és ott a fenti leletet kaptam, jövőhéten újabb uh. Szerintetek van még remény hogy jövőhéten ott lesz ? Én már kezdek lemondani :(

Legjobb válasz: Elotte lattak mar ot? Tul nagy a terhesseg ahhoz hogy ne legyen benne embrio :( Szerintem O nincs ott mar... En 14. Heten veszitettem el, hidd el ha nincs ott akkor jobb igy :( valamiert igy kellett lennie :( Nekunk betegen szuletett volna a pici nem tarthattuk meg :(

Elotte lattak mar ot? Tul nagy a terhesseg ahhoz hogy ne legyen benne embrio :( Szerintem O nincs ott mar... En 14. Heten veszitettem el, hidd el ha nincs ott akkor jobb igy :( valamiert igy kellett lennie :( Nekunk betegen szuletett volna a pici nem tarthattuk meg :(
A kérdező hozzászólása: Múlt héten 10 mm-es petezsákot láttak. Már szerintem sincs ott, de inkább most mint késõbb vagy ne adj isten betegen szülessen.
Sajnos szerintem sincs...nagyon sajnálom!Légy erõs, borzasztó ezt átélni!
Õszintén? Max. a 7. héttõl szívhangnak kéne lennie. Nekem volt, a 10. héten meg már nem, csak petezsák. Sajnálom. A 6 +/- 1 hét az az, amekkorának saccolták? Biztos, hogy 9 hetes vagy? Mert ha csak rosszul számoltál, és tényleg csak 6 hetes, akkor van még remény. De sajnos a vérzés sem jelent jót, nálam barna maszat volt, a 6-7. héten, de a 7. héten minden oké volt, és a maszat is elmúlt, meg is könnyebbültem. Bár a doki egyértelmûen megmondta, hogy terhesség alatt semmilyen vérzés nem normális (a kicsi se), akkor se, ha gyakran elõfordul. Mindig oka van. De azért reménykedtem, mert itt is sokan véreztek, és egészséges babát szültek.
Ha valóban ennyi idõs a terhességed, akkor nem :( , ha 6 hét körül vagy, akkor talán, nekem barnázásom volt a 6+6-on (pontos volt a terhességi kor, azt is tudom, mikor fogant) és szívhang volt. Az én dokim is azt mondta, hogy a terhesség alatt semmilyen színes folyás vérzés nem normális és kaptam is Utrogestant, szerencsére egészséges a kisfiam.
Nekem 6+5 hetesen volt ekkora a petezsák embrió nélkül és sajnos még így is elvetéltem a 8. héten... :( Szerintem nálad is így lesz, ekkora terhességnél már kellene embriót látni szívhanggal.
A kérdező hozzászólása: Sajnos a természet elkezdte az orvos befejezte. :( Decemberben jobban rágyúrunk akkor sikerül tudom :)
Sajnàlom :-( de fel a fejjel, legközelebb biztosan sikerül :-) 6-os voltam
most angyon rossz...tudom!!!De nekem is hipp-hopp eltelik az a fánya 3 hónap várakozás, neked is így lesz!!!puszi!

Nekem már sajnos volt 2 abortuszom. Az első 2 éve. A 2dik pedig 6 és fél hete. A párrommal a hétvégén nem védekeztünk lehetek terhes? Mennyi idő után jelentkeznek a terhességi tünetek? Mennyire lesz egészséges a babám ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1,5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!

A terhességi tünetek kb 2 héttel az aktus után jelentkezhetnek, mert a fogantatástól a beágyazódásig kb 1-1, 5 hét telik el. szóval a várt mensi környékén érezheted. Ha a baba be tud ágyazódni, akkor már jó, hiszen nem régen volt a mûtét, nem tudni mennyire vastagodik meg a méh nyálkahártyája. De ha nem szeretnél babát, mert gondolom így van, tényleg jobb lenne, ha védekeznél! A teherbeesési esélyeidet csökkented az abortuszokkal, s egyszer lehet, hogy még szeretnél babát!
Egyetértek az elõttem szólóval. Én 9 hónapja küzdök, hogy teherbe essek. Azt írtad 6 és fél hete volt a 2. abortuszod mert nem tartottál igényt a gyerekre és most azt kérdezed, ha újra teherbe estél egészséges lesz-e a baba? Miért, ezt most nem dobnád el? 2 hónap alatt nem sok minden változhatott...
én elvesztettem 11 hetes magzatom decemberben! 9hónapja küzdök egy babáért és nem jön össze és sokat sirok miatta!én lennék a legboldogabb ha már két gyereken tul lennék de az elsõ se sikerül és te 2t eldobsz mert nem kell?!!!!!!
Ne haragudj hogy negatív véleményt írok, de nagyon felelõtlen vagy!!! 2x volt abortuszod és nem védekezel???? Más foggal körömmel harcol egy egézséges terhességért, bújja a peteérés kalkulátort, az ovu tesztet, a mkroszkópot, és végül sírva fakad mert megjött neki, te meg csak úgy dobálod el a magzatokat??? szégyelhetnéd magad!!!!
Ha már 2x voltál terhes, v.színü tudod, hogy milyen.De ekkora felelötlenséget!!!!!!Sok nö meg szenved, hogy babája legyen.Mi is 11 hónapot vártunk a lányomra.Ne haragudj, de ilyet le sem mernék írni.... Miért nem íratsz tabit???Pláne hogy egyetemista vágy, nem vagy egy h...e gyerek!!!!!!
Persze, csak felelõtlenül dugni a nagyvilágba! Szegény, meg nem született gyerekek... Õket sajnálom, téged meg csak lesajnálni tudlak.
Nem hogy védekezni...még helyesírni sem tud.... Egyetemista?? Ja elsõ éves...vagyis 9 napja ...félévig sem fogod húzni!!! Inkább jártál volna felvilágosító órákra... A legelsõ véleményezõ!!!
Ekkora felelõtlenséget, már ne is haragudj! Szerintem neked nem is kellene 30 éves korod elõtt a gyerek fogalmára gondolni! Egy ilyen felelõtlen nõnek minek gyerek? Én ezzel nem dicsekednék a helyedben, hanem elgondolkodnék! Ha ennyire félsz az újabb teherbe eséstõl, akkor vegyél óvszert, az olcsóbb, mint egy abortusz. Én nagyon abortusz ellenes vagyok!!!
A kérdező hozzászólása: nem is akarom ezt csak en tudom h mi is volt
Kérdésedben az állt hogy a 2.-at azért vetetted el mert kezdted a fõsulit....most meg már nem volt norm.terhesség...jaaaj kicsilány....minket lehet hogy átverhetsz, de a saját lelkiismereted NEM.
A kérdező hozzászólása: hat csak annyit mindenki könnyen eltudott itélni de a helyembe lehet ti se tettetek volna mast ide most mindent nem lehet leirni es nem tudtam kifejteni h miért nem tartotam meg a második babát nem azért mert nem akartam hanem mert nem volt egészseges elkezdtem vérezni és az orovosom javasolta az abortuszt.
A kérdező hozzászólása: az elsõ terhességemnél meg csak 18 voltam és meg nem éretségiztem le ezért nem tartotam meg.a masodiknál meg most 20 de elsõ éves egyetemista vagyok ezért nem válaltam be.
Nézegessél, mit csinálsz: http://www.youtube.com/watch?v=UMe6-A9Hifo

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!