Találatok a következő kifejezésre: 5hetes terhes Ma (4 db)

Körülbelül 5hetes terhes lehetek! 1hete késik ennyit nem szokott, vasárnap halvány pozitív lett a qupido tesztem. Ma délután csináltam egy lillyt az meg negatív! Hogy lehetséges ez? Pedig tuti terhes vagyok!

Legjobb válasz: A tesztek érzékenysége különbözõ, ezért lehet az eltérés. Az igaz, hogy a reggeli vizeletben van a legtöbb hormon. Ha orvoshoz mész, biztosat csak a 6. hét után tud mondani, elõbb az ultrahangon nem látszik.

A tesztek érzékenysége különbözõ, ezért lehet az eltérés. Az igaz, hogy a reggeli vizeletben van a legtöbb hormon. Ha orvoshoz mész, biztosat csak a 6. hét után tud mondani, elõbb az ultrahangon nem látszik.
Szerintem ne délután tesztelj, hanem reggel. Megkérdezhetem, hogy milyen folyásod volt a nem várt elõtti napokban?És még milyen tüneteid voltak?
A kérdező hozzászólása: A menzi elött testápoló, aztán most meg már vizes, de sok!A melleim átalakultak!Na meg egy hete késik, nekem egy napot ha szokott!A tesztet azért csináltam hogy egy halvány poz van, legyen egy erösebb is emlékbe!
Gratulálok!! :) Én is qupidoval csináltam egy hét késésnél, pozi lett, aztán pont ugyanigy voltam h csinálok egyet emlékbe:) lily volt itthon, de nem mutatott csak nagyon gyengét. Mivel 2 naponta 2, 5 szerezõdik a hcg a szervezetben ezért én 2 nap múlva csináltam újra egy medilabot, tök erõs 2 csíkos lett el is tettem:) A quipido a legeslegérzékenyebb amúgy, mindennél elõbb mutatja ki:)

5hetes terhes vagyok! Ma reggelre barna folyásom lett. Ugye nincs semmi baj? 11-én megyek dokihoz.

Legjobb válasz: Én is így jártam az 5. héten. Elrohantam nõdokihoz, megultrahangoztak, kaptam gyógyszert és 3X2 MagneB6-ot és ágynyugalomat írt elõ a 12. hétig. Azóta volt még egyszer. Azt olvastam, hogy aaz 5. hét környékén elõfordulhat vérzés, de pihenni kell vele sokat.

Én is így jártam az 5. héten. Elrohantam nõdokihoz, megultrahangoztak, kaptam gyógyszert és 3X2 MagneB6-ot és ágynyugalomat írt elõ a 12. hétig. Azóta volt még egyszer. Azt olvastam, hogy aaz 5. hét környékén elõfordulhat vérzés, de pihenni kell vele sokat.
Szia! Ne várj 11-ig! Azonnal menj el a dokidhoz! Én is így jártam, nálam már a petezsák is szabálytalan volt(úgy tûnt megkezdõdött a vetélés), így hormont kaptam, szigorú fekvésre ítéltek, és ma már a 19. hétben járunk :) )) Nem ijesztgetni akarlak, mert lehet ártatlan dolog is, de lehet gond is, amit meg lehet elõzni, ha idõben lépsz!!! Szorítok nagyon Nektek! Üdv.
A kérdező hozzászólása: Szia!Ez nem is olyan egyszerû mint, ahogyan tûnik.Röviden, tömören elmesélem.jún.11-én megjött a mesi.tartott 5 napig.Majd vérezni kezdtem/alvadt vér jött belõlem/ jún.22-én.Elmentem 23-án dokihoz kézzel megvizsgált azt mondta hormonzavar.Görcsöltem+fájt a derekam elmentem 27-én másik dokihoz Õ közölte velem, hogy 4 hetes terhes vagyok.Meglepõdtem/szeretnénk babát csak a megjött mesitõl/.Azt mondta 50%-ék esélye van, hogy megmarad írt gyógyszert duphaston-t.Ezért kell 11-én visszamennem, hogy megnézze megmaradt-e, szeretnénk nagyon.A remény hal meg utoljára.Azért köszi a válaszokat.

Valaki lefordítaná? Mai véreredményem. Human choriogonadotropin Eredmény 27.9 Egység IU/1 Ref. Tartomány<5.3 Én ebből semmit nem értek. Elvileg ma vagyok 5hetes és 3napos terhes. Vagy mégis elment a baba a20-21-ei vérzéssel?

Görcseim nem voltak,mint általában egy vetélésnél!Holnap megyek reggel n?gyógyászhoz! De addig is próbálom megfejteni ez eredményt.

Legjobb válasz: Nem volt elõtte még vérvételem se vetélésem.Eddig nem tudtam az milyen.Nem is kívánom senkinek!

A kérdező hozzászólása: Nem volt elõtte még vérvételem se vetélésem.Eddig nem tudtam az milyen.Nem is kívánom senkinek!
5+3 naposan többnek kellene lenni a HCG-dnek, valószínû a baba csak volt tényleg:( http://piszenpisze.hu/tablazatok/hcg-szintek-a-terhesseg-ala.. Itt egy táblázat, igaz tág határok között mozog, de sztem ez volt Nálad nagyobb is.
A kérdező hozzászólása: Ezt találtam még neten: Ha a HCG szint 5 mIU / ml alatt van, az negatív, nem vagy terhes. 25 mIU / ml fölött pozitív, tehát terhes vagy. 5 mIU / ml és 25 mIU / ml között bizonytalan, a tesztet néhány nap múlva meg kell ismételni. Ha az ismétléskor a szint magasabb, az jó jel, ha alacsonyabb vagy ugyanannyi, akkor az jelezheti, hogy a terhesség elhalt. Akkor 27, 9 a HCG-m?
Igen, annyi a hcg-d, de általában 4 hetesen már 1000 fölött szokott lenni, 5 hetesen meg több ezer. Egyetértek az elsõvel, szerintem sincs baba. Nem volt elõtte már vérvételed? Egyébként én 4X vetéltem már el, és nem mindig van görcs, fõleg ha fiatal a terhesség.
Valószínûleg elment. Sajnálom. :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!1 nagy fiam van páromnak is , és van egy másfél éves közös kisfiunk. A pici elõtt volt egy molla terhességem(üres petezsák 7hetesen) be kellett feküdnöm , abortuszra.Most meg ez? Milyen beteg egy világban élünk? Tényleg aki szeretne babát(mi egy kislányt szerettünk volna Nagyon!)annak nem jön össze aki meg "felelõtlenül, nem kellõképpen védekezik" elsõre terhes lesz aztán megy abortuszra önként vígan dalolva!Mondván korai még szülni...ráér a gyermekvállalással.Eszébe sem jut Örökbe adni... :(
Megértelek, hidd el! Mi 3 évig vártunk a lányomra, azért írtam a 4 vetélést, mert annyiról volt papírom, de valójában több babám ment el...már mondtam a férjemnek, hogy váljunk el, és keressen valakit, aki tud neki szülni...aztán derült égbõl villámcsapásként (már a Kaáliban volt idõpontunk)a szülinapomon megfogant a lányom, aki velünk is maradt! Most egy alkalomból, szoptatás mellett terhes maradtam. :) Valentin nap volt, úgy látszik, nálunk a koccintás válik be. :) Nagy meglepi volt, de nagy az öröm. Ma voltam a 20 hetes Uh-on, kontrollon, és volt egy nõ, aki a 9-ik abortuszához jött Uh ellenõrzésre...azt hittem leütöm, nagy hangosan ecsetelte is, hogy õ mindig kéri, hogy ne mutassanak szívhangot, mert akkor már nem tudná elvetetni...dehogynem, ezeknek nincs szívük! Kitartást kívánok neked, hidd el, nektek is meglesz a kislányotok! Szép estét, és ne keseredj el!
A kérdező hozzászólása: Ma azt mondta a nõgyógyász, ultrahang vizsgálat után, hogy felszívódott a terhesség.2 hét múlva HCG szintet kell ellenõrizni vérbõl.Sajnos ez van.... :(

5hetes és 5napos terhes vagyok, ma voltam dokinál.15mm-es petezsák utalhat ikrekre? Vizsgálat után egy csepp barnás pötty normális?

Legjobb válasz: Nekem ennyi idõsen 8 mm-es volt a petezsák, mégis ikreket várok. Lehet attól hogy ikreid lesznek, de nem feltétlen. A barnás pötty azt mondják, vizsgálat után normális lehet, nekem ugyan nem volt még ilyen.

Nekem ennyi idõsen 8 mm-es volt a petezsák, mégis ikreket várok. Lehet attól hogy ikreid lesznek, de nem feltétlen. A barnás pötty azt mondják, vizsgálat után normális lehet, nekem ugyan nem volt még ilyen.
Ikreket vagy egy babát majd csak akkor fognak jobban látni mikor már szívhang is lesz egy barnás pötty lehet hogy még nem veszély de ha több lesz ami biztos nem következik be akkor irány vissza a dokihoz egyébként ilyen korban még ezt beágyazódási vérzésnek is betudható nekem is volt és ezt mondták ha több van rendes folyás akár menzesz szerû akkor van gond , Szép bab várást kívánok
szerintem simán utalhat ikrekre. Nekem is nagyon nagy volt a petezsák, és a teszt is rendkívûl korán kimutatta a terhességet, és az orvos a végén közölte, ogy olyan nagy a petezsák, hogy ikrek lettek volna. sajnos csak volna... :(
A kérdező hozzászólása: Sajnálom..:(
Szia! Nekem 4 hetes 6 naposan volt 10 mm a petezsák, és egyenlõre még nem tudok róla, hogy ikrek lennének. 9 hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!