Találatok a következő kifejezésre: 5hónapja szedek A 7napos (2 db)

Szeretkeztünk a barátommal! 5hónapja szedem a belara tabit! Belém élvezett mikor a 7napos kötelező kihagyásom volt! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Természetesen nem lehetsz, hiszen az egész ciklusban megakadályozza a peteérést. Tényleg nem ártana kicsit kikupálnod magad bioszból, de azért az elõttem szólónak üzenném: ez az az oldal ahol mindenki azt kérdez amit akar, nem tisztünk leugatni a másik fejét, inkább segítsünk, azért kérdez, mert nem tudja.

Természetesen nem lehetsz, hiszen az egész ciklusban megakadályozza a peteérést. Tényleg nem ártana kicsit kikupálnod magad bioszból, de azért az elõttem szólónak üzenném: ez az az oldal ahol mindenki azt kérdez amit akar, nem tisztünk leugatni a másik fejét, inkább segítsünk, azért kérdez, mert nem tudja.
2. válaszoló vagyok: Nem egyáltalán nincs rendben hogy tudatlanul szedi a bogyót. Ha végigolvastad a válaszomat, akkor láthatod, énis biosztovábbképzést javasoltam neki, de MINDEMELLETT VÁLASZOLTAM A KÉRDÉSÉRE ami rólad nem mondható el. Én még mindig azt mondom, nem tisztünk a kérdezõt értékelni, kritizálni, vagy kioktatni, ha ilyen képességeid akarod kiélni, inkább válassz erre hagyományos fórumot. Tisztelendõ, hogy 20 oldalt elolvastál a fogogátlóról, mielõtt elkezdted szedni, de nem ártott volna a gyakorikérdések szabályzatát is elolvasni. ( bár tény, ezzel a válaszommal én is megszegtem )
Sajnos én is csak csatlakozni tudok az elsõ válaszolóhoz. Ha 1 hónapja szednéd, akkor még jogos lenne a kérdés. De így... 5 hónapja... Ha a mensi elsõ napján kezdted el szedni 5 hónappal ezelõtt, és azóta normálisan szeded, akkor minden napon védve vagy. A szünetben is! És épp azért szeded, szedjük, szedtük, hogy a párunk a hónap BÁRMELY napján belénk élvezhessen!!! A 7 napos szünetben is védve vagy, no para!
Azt tudnám tanácsolni, hogy keress valakit, aki A-Z-ig felvilágosít, hogy mire jó a tabletta.Vagy hogy jutottál hozzá???Neten vetted???Mert általában ha az ember orvoshoz megy, elmondja, hogy mit szeretne.Te mit mondtál, hogy a doki ilyen ügyesen kitalálta, hogy fogamzásgátlót szeretnél???Mert te nem tudtam mit akarsz az tuti.
Az igaz hogy védve van és biztos hogy nem terhes, de azért ne feledkezzünk meg arról sem hogy nem egy lány esett teherbe gyógyszer mellett!!! (pl az egyik ismerõsöm) DE ha szeded rendesen a gyógyszert és nem felejtettél el egyet sem bevenni akkor 99.9% (ahogy minden gyógyszer tájékoztatóján rajta van) nem vagy terhes! Szerintem olvasd el a tájékoztatót és akkor többet fogsz tudni a gyógyszer hatásáról!
És kedves második válaszadó: Szerinted rendben van az, hogy a lány úgy szedi a fogamzásgátlót, hogy egyáltalán nincs tisztába azzal, hogy hogyan mûködik?Szerintem egyáltalán nem.Mikor elkezdtem szedni a tablettát, kb. 20 oldalt felkerestem a fogamzásgátlóval kapcsolatban, plusz érdeklõdtem orvostól, ismerõsöktõl.5 hónap után ha nem tudja, hogy már hat, akkor minek szedi?Az ilyen primitív embereket csak leosztani tudom, ne haragudj.IQ nulla, szex 1000rel.Tipikus sajnos :/
Hallod...ha nem vagy tisztában azzal, hogy tulajdonképpen mi a f.sznak szeded azt a tablettát, akkor ne is szedd.5 hónapja szeded.Gondolkozz már.Komolyan gondolom vmi kis 13-14 éves taknyos vagy, aki már szexel, de azzal hogy a fogamzásgátló mire való, meg a tudnivaló dolgokat, amiket nagyonis ILLENE tudni, akkor ne is szexelj, mert fogadok még azt se tudod, hol a méhed.Gyík.
az elso valasz iroval MAXIMALISAN EGYETERTEK!!!:) )

5hónapja szedek fogamzásgátlót. A 7napos szünet után elfelejtettem bevenni az eslő szem gyógyszert, amit reggel fél 8kor pótóltam, majd este 9kor bevettem a már aktuális második szemet. Baj lehet a feledékenységem miatt?

Alapból 8-9-10között szoktam este bevvennia gyógyszert. szóval elméletileg 12órán belül pótoltam, csak hogy ez itt ugye a 7napos szünet után történt. kell kiegészít? védekezés az els? hétben vagy egész hónapban, vagy mehet rendesen? köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz baj, még idõben pótoltad a tabit.

Szerintem nem lesz baj, még idõben pótoltad a tabit.
Szia! Én is ártam így, de én még a 12 órából is kicsúsztam. Szerintem azért legyen valami kiegészítés a biztonság kedvéért.
A kérdező hozzászólása: de meddig? egy hétig eléga kiegészítõ?
Hát a régi bogyómon az volt, hogyha az elõtte levõ egy hétben történt aktus, akkor keresse fel orvosát. De ez attól függ mit szedsz. Nézd meg a tájékoztatót. A mostani bogyómnál például, ha több, mint 12 óra telik el, az egész ciklus alatt védekezni kell. Esetleg telefonon érdeklõdd meg egy nõgyógyásztól.
12 órán belül még belehet pótolni, én is jártam már így, de ha egyet kihagysz abból nem lesz még gáz, nyugi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!